![]() |
r 1150gs adv δίσκος η άλλο?
...χαίρεται σε όλους.Συνέβη το εξής.Οπως πήγαινα με δευτέρα,αλλάζω τρίτη,και ξαφνικα,ενώ ανεβάζει στροφές κανονικά,φαίνεται και η σωστή ένδειξη της ταχύτητας στο καντράν,η μηχανή,δεν προχωρούδε καθόλου,σαν να είχα νεκρά.Το ίδιο με τετάρτη,με πρώτη,με δευτέρα,με όλες.Και σε στάση που το δοκίμασα τα ίδια.Στο διπλο σταντ,κινήθηκε ο τροχός,αλλά μόλις ανέβηκα πάνω,το ίδιο.Υποψιάζομαι δίσκους,η τίποτα στον άξονα??Δεν μπορώ να καταλάβω πως έτσι ξαφνικά,γιατί δεν μου πατινάριζε καθόλου πριν...Ειμαι λίγο πριν πάρω την οδική βοήθεια σε λίγες ώρες..:yz:yz:yz
|
Απάντηση: r 1150gs adv δίσκος η άλλο?
Παράξενο πάντως να μην σου είχε δώσει <<δείγματα>> η μοτο σου....:hmmm::hmmm:
έτσι οπως μας τα λες,,για δίσκο μου ...μυρίζει......ή πιο χλωμό βέβαια,,,,για μετάδοση.... μήπως λέω...μήπως τωρα τελευταία έπεσε η μηχανη???καμια φορα...μπορει να πάρει λάδια ο δίσκος με αποτέλεσμα τρελο πατινάρισμα...εχω δει να γίνετε σε 1150 .....(για να μην ανησυχειτε οι ...1200αρηδες!!!) |
Το ίδιο πρόβλημα παρουσιάστηκε και σε έναν γνωστό μου (gs1200) κ ήταν τελικά άξονας! :hmmm::hmmm:
|
Για δίσκος δεν μου μοιάζει γιατί με τέτοιο πατινάρισμα η βρώμα θα ήταν αισθητή και η μηχανή θα προχωρούσε έστω και λίγο! Αυτό που λέει ο Βασίλης ισχύει αλλά θα έβλεπες την διαρροή από κάτω γιατί σκάει μια τσιμούχα και γίνεται ο δίσκος μουσκεμα! Πιο πολύ για μετάδοση που κάνει (διαφορικό - άξονας) και πιο κοντά στον άξονα που μάλλον έχει πρόβλημα στο κομπλερ που έχει στην μέση μιας και όταν δεν ζορίζεται γυρίζει και παίρνει κίνηση η ρόδα!
Ότι και και να είναι περαστκά σας και εύχομαι το καλύτερο και φτηνότερο! Γράψε τα αποτελέσματα για να μαθαίνουμε και εμείς τα κουλά!:hmmm: |
Φίλε, μήπως ακούγεται μεταλλικός θόρυβος μόλις πατάς τη μενετά του συμπλέκτη ,εάν ναι ,μπορείς να προσδιορίσεις από πού ?
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Ούτε η μανέτα ακουμπάει στη χούφτα;
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Κάτι παίζει με τη μετάδοση . :( :( |
ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΦΤΗΝΑ
|
Καλημέρα! Αυτό μου είχε συμβεί εμένα πέρσι. Ακουγα και λίγο θόρυβο όταν έβαζα ταχύτητα. Προηγουμένως δεν είχε εμφανιστεί κάποια ένδειξη βλάβης. Τελικά ήταν δίσκος και επίσης χρειαζόταν αντικατάσταση το πρώτο τμήμα του άξονα, επειδή είχε φαγωθεί το γρανάζι. Η μηχανή έκατσε περίπου 20 μέρες στο συνεργείο λόγω έλλειψης ανταλλακτικού άξονα και το κουστούμι κόστισε 630€. :(
Φόρτωσε το μηχανάκι και πήγαινε το στον μηχανικό σου. Μην προσπαθείς και δοκιμάζεις βάζοντας και βγάζοντας ταχύτητες. Κουράγιο :hmmm: |
Απόσπασμα:
Ένα ένα μας τα λες είναι 100% δίσκος-χτένι και εάν είσαι τυχερός θα μείνεις εκεί ...... καλή δύναμη!:hmmm: |
Περιμένουμε νεότερα...
|
Εμένα κάτι μου λέει ότι κάποιο καρέ ζήλεψε τις ροδέλες…:yz
|
Απόσπασμα:
|
Πάρε τον κωδικό του ανταλλακτικού και ψάξε στο ebay.de. Μπορεί να το βρεις και στη μισή τιμή...
ή πάρε από εδώ μεταχειρισμένο... Bmw r 1150 gs ΓΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΧΤΙΚΑ '02 - Ρωτήστε τιμή EUR - Car.gr |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 13:29. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!