GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Τεχνικά θέματα διάφορα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Λαμπάκι ABS (βλάβη) (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=15937)

gandreas 07-12-2010 19:18

Λαμπάκι ABS (βλάβη)

Μου ανάβει μόλις βάλω μπροστά, μαζί με το κόκκινο τριγωνάκι αλλά περιέργως όχι πάντα. Μπορεί να την σβήσω και όταν την ξαναβάλω μπροστά να μην τρέχει τίποτα ή και το ανάποδο. Πήγα σε συνεργείο και μου την έβαλε στον εγκέφαλο όπου δεν έδειξε το παραμικρό πρόβλημα. το θέμα είναι ότι ενώ μου έσβησε την ένδειξη της βλάβης μου το ξαναέκανε και φυσικά δεν δουλεύει ούτε το ABS ούτε το σέρβο, τι λέτε να τρέχει?:(

Πάνος 07-12-2010 19:28

Απάντηση: Λαμπάκι ABS (βλάβη)

Χαμηλή μπαταρία μήπως?

vasorfa 07-12-2010 19:46

Να ευχεσαι να ειναι μπαταρια....αλλιως....θα γίνεις Μάγος και Τσουπ....θα εξαφανιστεί ο 14ος Μισθος:yz:yz:yz

pepax66 07-12-2010 20:33

Οι ζημιές παίζουν από μπαταρία (να εύχεσαι), υγρά φρένων (και αυτό να το εύχεσαι), σένσορες abs (τώρα αρχίζουν τα δύσκολα),μοναδα integral (:yz εάν έχεις), μονάδα ABS (:yz) το κακό είναι ότι με τα 500 - κρατήσεις δεν τα φτιάχνεις οπότε πας για 12ο + 13ο + 14ο μισθό γιατί το τελευταίο φτάνει τα 2.500 ευρά (την Μέρκελ μου μέσα)!:hmmm:

vaskoukou 07-12-2010 20:38

Κοιτα μηπως ειναι ενα διακοπτακι πισω απο την μπροστινη μανετα του φρενου,εμενα αυτη ειχε κολλησει,μου εριξαν λιγο αντισκουριακο,και παραγγηλαν ενα διακοπτακι γιατι δρν το ειχαν(mns Θανασης).;)

pepax66 07-12-2010 20:45

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από vaskoukou ( 267936)
Κοιτα μηπως ειναι ενα διακοπτακι πισω απο την μπροστινη μανετα του φρενου,εμενα αυτη ειχε κολλησει,μου εριξαν λιγο αντισκουριακο,και παραγγηλαν ενα διακοπτακι γιατι δρν το ειχαν(mns Θανασης).;)

Ωπππππ αυτό το είχα ξεχάσει παίζει ΚΑΙ ανάκληση με κόλλημα αυτοκόλητων:sm7::sm7:

saitman 07-12-2010 21:46

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από pepax66 ( 267943)
Ωπππππ αυτό το είχα ξεχάσει παίζει ΚΑΙ ανάκληση με κόλλημα αυτοκόλητων:sm7::sm7:

για νατο τσεκαρεις αυτο πρωτα!!παρε με τηλ γλυκουλη!!

ckk 07-12-2010 21:57

Περιγράφεις κάτι που έκανε ακριβώς η δικιά μου, εντός εγγυήσεως (ουφ).

Σου εύχομαι να μην γίνω Μάγος (κακών), ούτε εσύ Μάγος (κατά Vasofra) ούτε να πλακώσουν οι… τρεις Μάγοι.

angpass 07-12-2010 23:11

Παρόμοιο πρόβλημα είχα και εγώ όπου τελικά ήταν μπαταρία.
Εύχομαι να είναι το ίδιο και σε σένα ή το διακοπτάκι στην μανέτα.

napgeo 07-12-2010 23:33

Αν και δεν έχω σχέση με bmw και ούτε θέλω να σας γνωρίζω ,είμαι της άποψης να κοιτάξεις τα διακοπτάκια των φρένων. Η την βαλβίδα του abs. Θέλω να πιστεύω ότι δεν είναι σοβαρή βλάβη και δια το λόγω αυτό δεν την βρίσκει στον έλεγχο. Καλή τύχη φίλε μου.................

adventure 08-12-2010 08:52

Αυτό το έκανε η δικιά μου 1150 από χαμηλή τάση μπαταρίας με τις μιζιές πριν βάλω την καλή .

Μακάρι να έχεις και εσύ το ίδιο πρόβλημα και να ξεμπερδέψεις με τα λιγότερα .

;) :)

gandreas 08-12-2010 10:11

Ευχαριστώ για τα καλά μαντάτα. Η μπαταρία είναι 5-6 μηνών και την φορτίζω συχνά, αλλά θα την τσεκάρω για να είμαι και ποιο σίγουρος. Ελπίζω να είναι το διακοπτάκι γιατί αλλιώς …..ΝεύραΝεύραΝεύρα
Αν ήταν κάτι άλλο, δεν θα το έβλεπε ο εγκέφαλος :Απορία::hmmm:?

emix 08-12-2010 11:52

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gandreas ( 268484)
Ευχαριστώ για τα καλά μαντάτα. Η μπαταρία είναι 5-6 μηνών και την φορτίζω συχνά, αλλά θα την τσεκάρω για να είμαι και ποιο σίγουρος. Ελπίζω να είναι το διακοπτάκι γιατί αλλιώς …..ΝεύραΝεύραΝεύρα

Ναι, θα το εβλεπε και θα σου εγραφε με μεγαλα γραμματα:
"2200ΕΥΡΩ"

:sm7::sm7:

pepax66 08-12-2010 13:52

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από saitman ( 267999)
παρε με τηλ γλυκουλη!!

Σεξουαλική παρενόχληση?:Απορία::Απορία::Απορία::sm7::sm7::sm7:

pepax66 08-12-2010 14:20

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gandreas ( 268484)

Πήγαινε την μηχανή για έλεγχο στον Θανάση (με ραντεβού) θα την ψάξει σίγουρα ξεκινώντας από τα εύκολα πολλές φορές κολλάνε τα παλιομηχανήματα και δείχνουν ανύπαρκτες βλάβες τύπου Πασχάλη (στιγμιαία λάθη)!

PANOS V 08-12-2010 15:57

Ηθελα να ξερα σε πόσους έχει ανάψει αυτο το τιμημένο το κόκκινο ΝεύραΝεύραΝεύρα λαμπακι του ABS ????????

pepax66 08-12-2010 16:03

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από PANOS V ( 268789)
Ηθελα να ξερα σε πόσους έχει ανάψει αυτο το τιμημένο το κόκκινο ΝεύραΝεύραΝεύρα λαμπακι του ABS ????????

Σε εμένα με ADVE '09 άναψε χωρίς λόγο και αιτία έτσι απλά στην Εθνική οδό στην επιστροφή από εκδρομή καταγράφηκε η βλάβη στον εγκέφαλο αλλά όταν το ψάξαμε δεν βρήκαμε τίποτα ίσως η θερμοκρασία στα υγρά φρένων να είχε ανέβει πολύ, ίσως είχε η μονάδα ανάδρομο Ερμή, ίσως.....ΝεύραΝεύραΝεύρα

emix 08-12-2010 16:45

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από pepax66 ( 268792)
Σε εμένα με ADVE '09 άναψε χωρίς λόγο και αιτία έτσι απλά στην Εθνική οδό στην επιστροφή από εκδρομή καταγράφηκε η βλάβη στον εγκέφαλο αλλά όταν το ψάξαμε δεν βρήκαμε τίποτα ίσως η θερμοκρασία στα υγρά φρένων να είχε ανέβει πολύ, ίσως είχε η μονάδα ανάδρομο Ερμή, ίσως.....ΝεύραΝεύραΝεύρα

Και σε μενα ειχε αναψει αρκετες φορες οταν ειχα το GS. Εκανα στην ακρη, εσβηνα την μηχανη, την ξαναναβα και εξαφανιζοτανε. Την πηγαινα στον εγκεφαλο, δεν εβλεπε τιποτα ο μηχανικος και εφευγα ησυχος. Τελικα αναψε μια και καλη και μου την "φορεσε" κανονικοτατα.

PANOS V 08-12-2010 16:46

Στο δικό μου ADV 06 βγήκε νετελώς νοκ-αουτ και πήγε να μου φάει και την μπαταριά !!!!!!

lostre7 08-12-2010 17:12

bmw και πα@@@@ρια......

xenos 08-12-2010 17:19

αν θυμάμαι καλά μου το έκανε κ εμένα στη αρχή μόλις την προτοπηρα..την πήγα Βουλιαγμένης κ ο Βασίλης fast & furious πείραξε μια βιδουλα κ όλα οκ!!..αυτό είχα να ανεφερω-επίσης δεν χρειάστηκε να την βάλει στο εγκέφαλο!!

saitman 08-12-2010 17:50

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από pepax66 ( 268693)
Σεξουαλική παρενόχληση?:Απορία::Απορία::Απορία::sm7::sm7::sm7:

ανα χαθεις!!του gandrea το ελεγα:sm7::sm7:

vasorfa 08-12-2010 18:51

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από pepax66 ( 268792)

Μπορει να ανάψει και λογο ΜΑΓΝΗΤΙΚΟΥ πεδιου,,,,,απλα θέλει προσεχτικη οδηγηση απο εκει και περα γιατι τα μαστόδοντα μας των 260 κιλων και χωρις abs...και integral....ειναι ,,,,,επικινδυνα....:o:o

όπως λεμε ολοι.....μακαρι να ειναι οτι φτηνότερο...:o:o

gandreas 08-12-2010 19:26

Σήμερα που έκανα τον ταξιτζή λόγο γενικής απεργίας και που ήμουν συνέχεια στο άναψε σβήσε τον κινητήρα δεν μου έκανε το παραμικρό πρόβλημα.
λογικά φοβήθηκε που της είπα ότι θα πάρω παπάκι και θα την αφήσω στο υπόγειο:sm7:

vasorfa 08-12-2010 19:32

:sm3::sm3::sm3:
Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gandreas ( 268891)
Σήμερα που έκανα τον ταξιτζή λόγο γενικής απεργίας και που ήμουν συνέχεια στο άναψε σβήσε τον κινητήρα δεν μου έκανε το παραμικρό πρόβλημα.
λογικά φοβήθηκε που της είπα ότι θα πάρω παπάκι και θα την αφήσω στο υπόγειο:sm7:

:p:p:p:p:sm7::sm7::sm7::sm8::sm3::sm3:

vaskoukou 08-12-2010 19:37

Αντρεα μην το αφησεις ετσι,ετσι το εκανα κι εγω και μου αναψε ξαφνικα με 160klm στην επιδαυρου και δεν ειχα σχεδον καθολου φρενα,μαλλον το διακοπτακι ειναι...

gandreas 08-12-2010 19:40

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από vaskoukou ( 268897)
Αντρεα μην το αφησεις ετσι,ετσι το εκανα κι εγω και μου αναψε ξαφνικα με 160klm στην επιδαυρου και δεν ειχα σχεδον καθολου φρενα,μαλλον το διακοπτακι ειναι...

Οκ θα πάω να το κοιτάξουν;)

pepax66 09-12-2010 00:24

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από vaskoukou ( 268897)

O δρόμος φταίει και εμένα εκεί μου άναψε!:hmmm:

emix 09-12-2010 10:50

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από lostre7 ( 268814)
bmw και πα@@@@ρια......

Ο Σπανος στο μαθημα την προηγουμενη κυριακη ειπε το εξης:

"Ξερετε γιατι προτιμω το KTM990 Adventure R, αντι του 990 του απλου; Γιατι δεν εχει ABS και σχεδον καθολου ηλεκτρονικα".
Βεβαια οταν ηταν στην BMW, αναγκαστικα ειχε μηχανες με ηλεκτρονικα βοηθηματα. Εδω ανεφερε βεβαια οτι "Η bmw που θα προτιμουσε περισσοτερο να εχει ειναι μια R80GS, με καθολου ηλεκτρονικα".

Καλα τα ηλεκτρονικα, αλλα οταν σ αφησουν,εκτος του οτι μπορει να σε βαλουν σε κινδυνο, πρεπει να βγεις στη Συγγρου για να μπορεσεις να τα πληρωσεις.

Kimwnas 09-12-2010 15:34

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από vaskoukou ( 267936)

Και σε μένα όταν μου το έκανε τελικά αυτό ήταν... (αφού μου πήγε να όμως μέχρι να το βρούμε... έβλεπα τα ευρώ να πετάνε - κι ήταν και πρόσφατο τότε το σκηνικό με τον Ηλία - emix)...

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 16:34.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!