![]() |
Αντικατάσταση αναρτήσεων σε 1200 GS Adventure!
Φίλοι μου σκέφτομαι να αλλάξω τις αναρτήσεις στην μοτό μου! Έχω κάνει αρκετά χιλιόμετρα φορτωμένος κ νομίζω πως έφτασε το πλήρωμα του χρόνου να τις αντικαταστήσω. Η μοτό μου είναι μοντέλο(βέβαια...) του 2007, κ δεν έχει ESA. Έχει κανείς άποψη γιά το θέμα? Μάρκα κ τιμή (εμπρός-πίσω)? Τις έχει αλλάξει κανείς κι έχει άποψη γιά την διαφορά στην οδήγηση σε σχέση με τις μαμίσιες?
Jefe |
Απάντηση: Αντικατάσταση αναρτήσεων σε 1200 GS Adventure!
....... πάλι στα έξοδα θα μπούμε:D:D:D
|
Απόσπασμα:
|
ποσα χιολομετρα εχεις κανεις αν επιτρεπετε?
|
Απόσπασμα:
Θανάση είσαι σίγουρος ότι έχουν ταλαιπωρηθεί? Απ'ότι ξέρω έχουν μεγάλη ζωή! Έχεις παρατηρήσει κάτι? |
Αναρτηση ολινς, ακομα και ας μην εχουν ταλαιπωρηθει οι δικες σου! Αξιζει ο κοπος! Αν σε ενδιαφερει να ρωτησω. Υπαρχει καναλι επικοινωνιας με τον εισαγωγεα.
|
:Απορία:ιδέα δεν έχω ........
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Έχω κάνει 74,000 km κ όταν είμαι φορτωμένος, τις έχω καταλάβει να τερματίζουν μερικές φορές. Έχω να γράψω αρκετά km βραχυπρόθεσμα, οπότε θέλω να ταξιδεύω ασφαλής. ;) Jefe |
Απόσπασμα:
Χάρη καλημέρα. Σίγουρα με ενδιαφέρει κ γι' αυτό ανέβασα το θέμα. Θέλω να μάθω τι κυκλοφορεί στην αγορά κ ποιό είναι το κόστος. Άν μπορείς να ρωτήσεις γιά τις Ohlins, θα ήταν καλό! :) Jefe |
Τι έγινε βρέ παιδιά εδώ? Κανείς δεν έχει ασχοληθεί με τις αναρτήσεις του? :Απορία:
Jefe |
Απόσπασμα:
Θα τα λύσουν στον καφέ και από αύριο θα ασχοληθούν και με τις αναρτήσεις σου....:sm7::sm7: |
Απόσπασμα:
Να το επαναφέρω αύριο teo??? :Απορία: :sm7: :sm7: Jefe |
Οι αναρτησεις σου επισκευαζονται με λιγα μονο λεφτακια!
Κ shock...! |
Απόσπασμα:
Πάνο καλησπέρα! Άν έχεις την καλοσύνη μπορείς σε παρακαλώ να γίνεις πιό αναλυτικός? Ποιά είναι η λύση, κ πως μπορώ να το κάνω? Ευχαριστώ πολύ! Jefe |
Απόσπασμα:
επίσης για τα παιδιά του kshok εγγύηση κάλεσε τους να σε ενημερώσουν, K-Shock |
Απόσπασμα:
Οποιος διατεινεται οτι επισκευαζει ΚΛΕΙΣΤΕΣ εργοστασιακες αναρτησεις τοτε ψευδεται ασυστόλως!!!!! Ξαναεξηγω ΓΙΑΤΙ δεν λυνει μια κλειστη αναρτηση,
Ειναι απλο, καθηστε να ΔΕΙΤΕ στο μαγαζι που διατεινονται οτι επισκευαζουν τις ΚΛΕΙΣΤΕΣ αναρτησεις το πως τις επισκευαζουν....τοσο απλα!!!! ΔΕΝ θα σας αφησουν!!!! Ρωτηστε και αλλου, για τις δικες σας αναρτησεις, οπως π.χ. στον ''Τασουλη'' (Καλλιροης 55, 210 9213286 - Τασούλης Motorcycle World - eXTra Products) και αυτος επισκευαστης αναρτησεων ειναι την τελευταια 20ετια και λεφτα θελει να βγαλει!!!! Κρατω μια μικρη επιφυλαξη μονον για τις αναρτησεις της GS φορουν white power ¨η SAchs αναρτησεις κι ενδεχεται να αφηνουν περιθωρια επισκευης, αλαλ διασταυρωστε το πριν αφησετε το αμορτισερ σε καποιον επιτηδειο!! |
Απόσπασμα:
Αν θες δε, μπορεις να αλlαξεις και ελατηριακι και να βαλεις hyperpro, αν βγαινει για την gs! Τα παιδια ειναι αψογα και επισκευαζουν οτι αμορτισερ θες, ακομα και esa με την προυποθεση οτι θα κανει reset στον εγκεφαλο μετα η bmw! Ραγκαβη 27 Γκύζη:) |
Κρατω μια μικρη επιφυλαξη μονον για τις αναρτησεις της GS φορουν white power ¨η SAchs αναρτησεις κι ενδεχεται να αφηνουν περιθωρια επισκευης, αλαλ διασταυρωστε το πριν αφησετε το αμορτισερ σε καποιον επιτηδειο!![/QUOTE]
Οι αναρτησεις των 04-05 που ειναι της WHITE POWER επισκευαζονται κανονικοτατα,Τα ανταλλακτικα τους μαλιστα υπαρχουν αμεσα διαθεσιμα στους επισκευαστες της! Θαναση προτιμησε μια κατασκευαστρια αναρτησεων που θα σου ετοιμασει τα αμορτισερ για τη συγκεκριμενη χρηση που κανεις. Το θεωρω σημαντικο γιατι απο οτι ξερω κινεισαι σχεδον παντα με βαρυ φορτιο και αν μη τι αλλο το πισω ελατηριο θα πρεπει να ανταπεξερχεται, |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Για το Βαραντερο εχει με 440 ευρω πισω (640 competition),ή με 800 ευρω(642 competition)συν 100 τα μπροστινα ελατηρια,δηλαδη 550 ή 900 ευρω αντιστοιχα..........;):) Και για BMW που εχει στην σελιδα του τις ιδιες τιμες εχει.http://www.wilbers.de/de/bmw.phpω |
Απόσπασμα:
http://www.wilbers.de/download/preisliste_2010.pdf σελίδα 77 450 για μπροστινό (φοράμε κανονικό αμορτισέρ, όχι ελατήρια) 450 για πίσω 200 για υδραυλική προφόρτιση του πίσω 1100 σύνολο (από Γερμανία!!) Η αντιπροσωπεία στην Ελλάδα (Θεσσαλονίκη) το χρεώνει 1200ευρώ + μεταφορικά για Αθήνα. Τελικά με παζάρια, πήγε φτηνότερο, αλλά η τιμή του σετ είναι αυτή. Έχει και άλλες επιλογές για επιπλέον ρυθμίσεις - που ανεβάζουν το κόστος - για όσους είναι πιο απαιτητικούς! |
Απόσπασμα:
Σωστος,μου διεφυγε.;):) |
Φίλοι μου ευχαριστώ πολύ γιά το ενδιαφέρον πάνω στο θέμα. Εμπλουτίζουμε τις γνώσεις μας κ όταν φτάσει η στιγμή της αντικατάστασης θα είμαστε έτοιμοι, έχοντας κάνει την σωστή επιλογή! Αναμένω Χάρη τα φώτα σου σχετικά με τις Ohlins!
Jefe |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 08:36. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!