![]() |
ΕΚΔΡΟΜΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΙ ΒΑΣΙΛΗ ΣΤΟ ΚΑΤ 10/12/2010
1 Συνημμένο(α)
Χωρίς να ρωτήσω κανέναν σας αποφάσισα να διοργανώσω μια εκδρομή μονοήμερη στο ΚΑΤ. Για να πω την αληθεια δεν επιθυμούσα παρέα κ ούτε θα το κάνω ποτέ για την συγκεκριμένη εκδρομή.
Μετά την προχτεσινή κακοτυχία που δεν μου επέτρεψε να έρθω στο καφέ, η μπέμπα είχε μεταφερθεί στην motion n style για check και μικροεπισκευές. Πήγα κ γω καμαρωτός καμαρωτός πρωί πρωί να πάρω την μπέμπα που δεν καταλαβαίνει τίποτα από πτώσεις. Τυχερός λέω από μέσα μου που δεν επαθε τίποτα η χοντρή μου κ που δεν επαθε κ τίποτα το γόνατό μου. Τα είπαμε με το θανάση, σχεδόν είπαμε χρόνια πολλά κ ξεκίνησα, ξανασμίγοντας με τη μπέμπα για μια βόλτα μέχρι το σπίτι μας. Λογάριασα όμως χωρίς τον Αι Βασίλη. Αυτός βάλθηκε φέτος να μου φέρει πατερίτσες και αφού δεν κατάφερε να μου τις φορέσει την τετάρτη είπε να μου τις φορέσει σήμερα. Δεν πρόλαβα να διασχίσω 200 μέτρα κ στην πρώτη διασταύρωση (Τατοίου) σταματάω στο στοπ. Κοιτάω δεξιά αριστερά κανείς. Μόνο απέναντι ενα παρκαρισμενο. Με το που στρίβω αριστερά, η κυρία με το παρκαρισμένο αποφάσισε ότι είχε έρθει η ώρα να κάνει ένα crash test στην χοντρή μου και έκανε αναστροφή χωρίς να κοιτάξει φυσικά για να ειναι πιο αλήθοφανές το crash test. Αποτέλεσμα...... πέρασα 4,5 όμορφες ώρες ξενάγησης στο ΚΑΤ (ήταν η πρώτη φορά που πήγα) με τετράτροχο ανακλυνόμενο με υδραυλική ανάρτηση φορείο. Πλάκα πλάκα μου θύμισε το συνεργείο της motion n style. Σε ένα τέτοιο ήταν την ίδια στιγμή κ η χοντρή καθώε ο θανάσης (και τον ευχαριστώ θερμά) ήρθε αμέσως από το συνεργείο και με βοήθησε πολύ με τη μηχανή και αφού τελείωσαν τα διαδικαστικά την ξαναέβαλε στην εντατική. Τώρα με γύψο στο πόδι και νάρθηκα στον καρπό απολαμβάνω τα αποτελέσματα του πρωινού crash test ποστάρω και 1 φωτό όπως κάνουμε σε κάθε εκδρομή Μην περιμένει κανείς να του δώσω στοιχεία για την εκδρομή και αξιοθέατα και που να σταματήσει για καφέ και φαγητό. Να πάτε αλλού εκδρομή Ελπίζω να τρίτωσε το κακό |
Απάντηση: ΕΚΔΡΟΜΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΙ ΒΑΣΙΛΗ ΣΤΟ ΚΑΤ 10/12/2010
Περαστικά Ζήση σε σένα κυρίως, αλλά και στη μπέμπα σου, ελπίζω να σηκωθείς όρθιος το συντομότερο......................:hmmm:
|
Δεν είμαι προληπτικός... αλλά μήπως να άραζες για λίγο καιρό....:Απορία:
Το μόνο καλό είναι ότι δε χάνεις το κέφι σου... Αντέ να τα πούμε στον καφέ.... Αλλά καλού κακού έλα με αυτοκίνητο... Περαστικά... |
Περαστικά Ζήση !!!
|
ρε ζηση τι εγινε ρε ###### μου..... Νεύραπεραστικα και γρηγορα καβαλα παλι στην χοντρη σου ;);) |
Απόσπασμα:
|
Περαστικά σου φίλε και να είναι το τελευταίο:(
|
Απόσπασμα:
|
:Απορία::Απορία::Απορία:
πω πω,τι γκαντεμια ειναι αυτη!:hmmm: περαστικα σου φιλε! |
Απόσπασμα:
|
Θεός φυλάξει, μάλλον είσαστε για τρισάγιο !!!!!
Καλή ανάρρωση.... ;););) |
Έλα βρε Ζήση,γρήγορα περαστικά!!!Δυστυχώς όλα αυτά τα περιστατικά είναι στο πρόγραμμα της καθημερινότητάς μας με τόσους ανεγκέφαλους οδηγούς που κυκλοφορούν ανάμεσά μαςΝεύραΠάλι καλά που δεν έπαθες τίποτα χειρότερο.Σου εύχομαι να είναι το τελευταίο.Πάντως στη φωτό μια χαρά σε βλέπω,φρεσκαδούρα!!!:sm7:Σε χαίρομαι πάντως που αντιμετωπίζεις τέτοιες καταστάσεις με χιούμορ!Εύγε!!!Γρήγορα κοντά μας γερός και δυνατός!
|
Περαστικά βρε Ζήση και αγύριστα! Ας είναι το τελευταίο! |
Δεν εσβηνε το ρημαδι παλι στο φαναρι να προλαβει να φυγει η αομματη....
Περαστικα σου.. |
περαστικα σου και γρηγορα παλι ορθιος!
|
Περαστικά σου Ζήση και σου εύχομαι γρήγορη ανάρρωση . :( :( :( Τι να πεις είσαι τυχερός μέσα στην ατυχία σου που δεν έγινε κάτι χειρότερο . ;) :) |
Αμάν ρε αγόρι μου άλλο κακό να μη σε βρει περαστικά σου:)
|
Ζηση περαστικα σου.Το ιδιο ποδι που χτυπησες προχθες η το αλλο?Χαρα η Αλεξανδρα ε φανταζομαι...Το Μπαλου τον εχεις εκπαιδευση να σε εξυπηρετει στα βασικα?:cool::(
|
παιδιά ευχαριστώ για τις ευχές αλλά πόσταρα εδώ για να προσέχετε όλοι διπλά. Η μ@@κία τα χριστούγεννα κυκλοφορεί επίσης διπλή σαν 14ος μισθός. Αυτό που είδα σήμερα ήταν σαν ανέκδοτο. εκτός από αυτό το γυναικείο schumi το ανέκδοτο συνεχίστηκε με την τροχαία, το ασθενοφόρο και το νοσοκομείο. θα μπορούσα να γράφω για ώρες για όσα είδα εκεί μέσα. Προβλέπω ότι σε μερικά χρόνια τα βίντεο απο action aid κ γιατρούς του κόσμου θα γυρίζονται στην ελλάδα αποκλειστικά
|
Περαστικά σου ρε φιλαράκι εύχομαι να είναι το τελευταίο:(
|
Απόσπασμα:
Το μόνο σημείο του μπαλού που είναι εκπαιδευμενο είναι τα σαγόνια του. Αλλά ούτε μασημένη τροφή δεν παίζει να μου δώσει...θα την έχει καταπιεί |
περαστικα φιλε μου.......
και οπως,μας συμβουλευσες....προσοχη.....κατι το δντ κατι οι γιορτες....κατι η ανεργια....ο κοσμος εχει σαλταρει........ και παλι περαστικα και σιδερενιος:(:(:( |
περαστικα σου ρε φιλε!!
|
όχι ρε φίλε τι γκαντεμιά είναι αυτή!:(
Μακάρι όλα να σου πάνε καλά:)υπομονή τώρα μέχρι να αναρώσεις καλά.εγώ είμαι στους 2 μήνες τώρα με πατερίτσες!περαστικά και αγύριστα! |
Περαστικά Ζήση. Μάλλον σε κυνηγάει λίγο… Χριστούγεννα από τώρα λοιπόν με την Αλεξάνδρα, καλό ακούγεται.
Τώρα θα έχεις χρόνο, οπότε περιμένουμε γαργαλιστικές λεπτομέρειες για την θεία που σε χτύπησε, την αστυνομία, την πυροσβεστική, το νοσοκομειακό, το ΚΑΤ κλπ υπηρεσίες του κράτους :). |
Καλή ανάρρωση φιλαράκο! Γρήγορα πάλι στη σέλα!
|
Φιλε ζηση δεν μπορω να πω οτι χαρηκα που σε γνωρισα κατω απο τετοιες συνθηκες,αλλα νιωθω χαρα που προσφερα οτι περναγε απ'το χερι μου εκεινη την δυσκολη στιγμη που σου συνεβηκε αυτο το κακο,μιας κι εγινε ακριβως εξω απ'το μαγαζι μου.Απο οτι βλεπω δεν απεφυγες τις πατεριτσες τελικα,αλλα τουλαχιστον δεν επαθες και μεγαλυτερη ζημια [σπασιματα κτλ].Αν τελικα η κοπελια με το αυτοκινητο σου φερει τιποτα αντιρησεις για το συμβαν [που δεν νομιζω],μην διστασεις να επικοινωνησεις μαζι μου για οποιαδηποτε βοηθεια η μαρτυρια χρειαστεις.Να εισαι καλα,πολλα περαστικα και να ειναι το τελευταιο σου ευχομαι.;)
ο μυστηριος με το varadero...:D |
Φίλε μου περαστικά, γρήγορα να είσαι και πάλι όρθιος με τη μπέμπα σου μαζί.
|
Περαστικα σου φιλε και γρηγορα ορθιος............ :p
|
Περαστικά φίλε ! Νάναι το τελευταίο, σύντομα όρθιος και καβαλλάρης!
|
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ
|
Περαστικά και σύντομα όρθιος!
|
Περαστικα και απο μενα.
|
Ζήση περαστικά σου, έτσι πάντα με χαμόγελο και χιούμορ να αντιμετωπίζεις τέτοια θέματα.... ;)
|
Περαστικά φίλε
|
Απόσπασμα:
Και πάλι χίλια ευχαριστώ και εύχομαι να σε βλέπουμε στις συναντησεις και εκδρομές μας. |
.,.,.,.περαστικά μας φίλε θα βγάλουμε γιορτές με γύψο.,., http://img87.imageshack.us/img87/3711/68517287.jpg.,. εγω έπεσα με ποδήλατο .,.δεν έφταιγε κάνεις.,., απο λάθος υπολογισμό.,την έπαθα., τώρα βάζω μπρός την μηχανή που και που για να μήν τελέψει η μπαταρία.,., |
Απόσπασμα:
Τί έγινε ρε Χρηστάρα!!! Περαστικά αδερφέ.... |
Περαστικά σου ρε φίλε. Γρήγορα να ξανανέβεις εκεί που σ' αρέσει...
Που να της σκάνε και τα 4 λάστιχα κάθε φορά που θα μπαίνει στο κλουβί της η άτιμη:D!! |
Απόσπασμα:
μας εχουν ματιασει νομιζω!:hmmm: |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 03:33. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!