![]() |
Μου την δίνει το θράσος τους....
Είναι σαν να βγεί o GeorgeP και να λέει ότι το GS1200 είναι Unstopable, :sm7::sm7:
Δηλαδή την φούσκα ποιοί την φούσκωναν τόσα χρόνια ;;;:cool: Ο Χρυσοχοίδης δεν ήταν στα υπουργικά συμβούλια; Δεν ήξερε τον Τσουκάτο ; τον Νεονάκη ; τον Μαντέλη ; αν τους ήξερε είναι συνένοχος, αν όχι είναι άχρηστος... Μου θύμισε τον Λοβέρδο με τις 3.000 προσλήψεις εώς το τέλος του χρόνου, αν στις 1/1/2011 δεν τον πάρουν με τα γιαούρτια μας αξίζουν αυτά που τραβάμε... Συγνώμη για τα πολιτικά αλλά αν δεν τα γράψω θα σκάσω.....:mad: Μ. Χρυσοχοΐδης: Η Ελλάδα της φούσκας τελειώνει NAFTEMPORIKI.GR Κυριακή, 12 Δεκεμβρίου 2010 16:34 Για την πάταξη των ανατιμήσεων και των κρουσμάτων ακρίβειας στην αγορά δεμσεύθηκε για ακόμη μία φορά ο υπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης, Μ. Χρυσοχοΐδης, σε συνέντευξή του στο Βήμα. Επανέλαβε ότι θα υπάρξουν μειώσεις τιμών ως τα Χριστούγεννα, παρά την άνοδο στις τιμές των καυσίμων. Ο κ. Χρυσοχοΐδης τάχθηκε υπέρ των αλλαγών που προωθεί η κυβέρνηση, τονίζοντας όμως ότι σε ορισμένους τομείς «απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή, για να αποφευχθούν κοινωνικές εντάσεις». Υποστήριξε ακόμα ότι χρειάζεται περισσότερη αυτοκριτική από αυτούς που οδήγησαν τη χώρα εδώ, αλλά και μεγαλύτερη στάση ευθύνης. Επιπλέον, ο υπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης υπογράμμισε ότι μόνο με παροχή ρευστότητας, ανάπτυξη δεν γίνεται. «Η Ελλάδα του κρατισμού, της εύκολης ανάπτυξης και της διαφθοράς τελειώνει. Η Ελλάδα της φούσκας τελειώνει», είπε χαρακτηριστικα. «Απαιτείται, κατ΄αρχάς, αποκατάσταση της εμπιστοσύνης στη χώρα και αλλαγή της ψυχολογίας στην αγορά, μέσα από τη δημιουργία ενός αισθήματος προοπτικής», πρόσθεσε. Τέλος, αναφερόμενος στο νέο αναπτυξιακό νόμο, έκανε λόγο για ξεκίνημα μιας προσπάθειας για επανεκκίνηση της αναπτυξιακής διαδικασίας. «Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε 50 χιλιάδες νέες και δυναμικές επιχειρήσεις, τα επόμενα δύο χρόνια», |
Απάντηση: Μου την δίνει το θράσος τους....
Απόσπασμα:
Νεύρα Νεύρα Σταύρο, σε λάθος ενότητα το έβαλες το θέμα, στα ανέκδοτα έπρεπε να πάει.. |
Ζούνε σε άλλη χώρα οι πολιτικοί μας....ΝεύραΝεύραΝεύρα
Jefe |
Εδώ κολλά η ρήση:
"Χρυσοχοΐδη είπες, πως θα μας ..." Θυμάμαι της δήλώσεις του Παπακωνσταντίνου, άνοιξη του '10, που διαβεβαίωνε πως "δε θα χρειαστεί ο μηχανισμός στήριξης της Ε.Ε. αλλά η Ελλάδα θα καταφέρει μόνη της να ξεπεράσει την κρίση ..." Πως φτάσαμε τώρα στις τρόικες και στα μνημόνια, δε μας λέει; Ρε ουστ! ΝεύραΝεύραΝεύρα |
Παγκόσμιος χλευασμός για τους Έλληνες(του καναπέ)! "ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ'' φώναζαν οι Γάλλοι
In Ελλάδα, In ΕΥΡΩΠΗ Παρασκευή, 10 Δεκεμβρίου 2010 http://4.bp.blogspot.com/_lrYSMISxeh...k/s200/142.jpgΦώναζαν οι Γάλλοι κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων που έγιναν με αφορμή το ασφαλιστικό νομοσχέδιο.''Εμείς δεν είμαστε έλληνες'' κραύγαζαν και εννούσαν οτι αυτοί δεν θ'ανεχτούν με στωικότητα και παθητικότητα οτι δεχόμαστε εμείς εδώ.Δεν θα....... γίνουν καρπαζοεισπράκτορες και τυφλά πειθήνια ανθρωπάκια που θα υπακούουν στις εντολές του εκάστοτε τοποτηρητή της άρχουσας τάξης.Μπορεί στο τέλος να χάσουν την μάχη αλλά τουλάχιστον θα πέσουν αγωνιζόμενοι.Θα έχουν τη συνείδηση τους ήσυχη οτι έδωσαν τον αγώνα τους,κατέβηκαν στους δρόμους,φωνάξαν,διαδηλώσαν,προσπαθήσανε δίνοντας οτι έχουν και δεν έχουν. Και εμείς;εμείς αντιθέτως ζούμε τον μακάριο ύπνο μας.Περιμένουμε το πριγκηπόπουλο καβάλα στ'άλογο να έρθει να μας ξεσηκώσει.Έχουμε αφήσει τις τύχες μας στον κάθε πολιτικάντη που εκτελεί κομματικές εντολές και στον κάθε εργατοπατέρα που έχει μιζωθεί καταλλήλως για να μην κατεβάζει το λαό στους δρόμους. Μόνοι μας δεν κάνουμε τίποτα,όλα τα περιμένουμε απο τους άλλους.Και όχι μόνο δεν κάνουμε τίποτα αλλά έχουμε και το θράσος να πω;την αναίδεια να πω;ανάλογα με τα πολιτικά μας πιστεύω να δικαιολογούμαι μέχρι θανάτου το κόμμα μας.''Τι να κάνουμε αφού βρήκαν άδεια ταμεία;'' είναι η μόνιμη επωδός των Πασοκτσήδων.Και όταν έρθει η Ν.Δ. πάλι το ίδιο θα επικαλεστεί και με αυτή την πραγματικά ηλίθια δικαιολογία ρίχνουν τα βάρη στους προηγούμενους και μας κυβερνάνε εδώ και 35 χρόνια ενναλάξ. Ένα γνωμικό λέει οτι ''μπορείς να ξεγελάσεις πολλούς για λίγο καιρό αλλά όχι όλους για πάντα΄΄ Δυστυχώς,για τον λαό μας αυτό το γνωμικό δεν ισχύει αφού πιστεύουμε εδω και 35 χρόνια μια ΜΟΝΙΜΑ ΗΛΙΘΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ:''ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΑ''.Έτσι,δίνουμε άφεση αμαρτιών στο κόμμα μας,κοιμίζουμε τους ευατούς μας και το παραμυθάκι συνεχίζεται. Μόνο που στο παραμύθι εμφανίστηκε ο κακός δράκος ονόματι ΔΝΤ και αν δεν πάρουμε μόνοι μας τα ''όπλα'' να τον εξοντώσουμε,τότε σ'αντίθεση με τ'άλλα παραμύθια αυτό θα έχει κακό τέλος. Εμείς δεν είμαστε Έλληνες φωνάζανε οι Γάλλοι.Δυστυχώς και ''εμείς δεν είμαστε Γάλλοι'',προσθέτω εγώ.... leuteria.blogspot.com |
και είπεν η Κατσέλη...
θα πέρναμε αυτά τα μέτρα εμείς οι "Σοσιαλιστές" αν δεν ήταν ανάγκη???? ΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ :sm7::yz:sm7::yzΝεύραΝεύραΝεύραΝεύραΝεύραΝεύραΝεύραΝεύρα |
Η Γενιά του Πολυτεχνείου είναι αυτή που δημιούργησε τα μεγαλύτερα Λαμόγια. Απεδείχθη ότι ο σημερινός Έλληνας είναι (άνευρος) για να μην πω πιο βαριά λέξη…….
|
Απόσπασμα:
http://img221.imageshack.us/img221/3133/50314593.jpg για να αγορασουμε ενα κιλο απο αυτα... http://img718.imageshack.us/img718/9929/orangesq.jpg |
Εγώ πάντως στο θέμα των αντιδράσεων θα διαφωνήσω, ο απλός κόσμος - δεν μιλάω για τους κατ' επάγγελμα διαδηλωτές - προσπαθεί απλά βάζοντας το κεφάλι κάτω να βρει μία άκρη και να βγάλει το μεροκάματο να συντηρήσει την οικογενεία του, ελπίζει ακόμα ότι μπορεί να τα καταφέρει και καλά κάνει, αν όμως πεθάνει η ελπίδα και δεν έχει να χάσει τίποτα, τότε οι Γάλλοι θα μοιάζουν με προσκοπάκια μπροστά σε αυτά που θα συμβούν εδώ...
Εκτός και αν τελικά πράγματι τα φάγαμε όλοι μαζί και έχουμε βολευτεί στους καναπέδες έχοντας τις καβάτζες μας ....οι περισσότεροι....:cool: |
Απόσπασμα:
Ο Ελληνας ειναι μοιρολατρης.:rolleyes::cool: Οπως επι 400 χρονια ετρωγε τις καρπαζιες του και δεν σηκωνε κεφαλι,ετσι και τωρα κοιταει την παρτη του και κλεινει το στομα του,βολευετε στον καναπε του και παρακαλαει να ειναι το τελευταιο κακο που τον βρηκε.:cool: Μπαρμπ@υτσαλα..........δεν υπαρχει σωτηρια. Ο Τζεφρυ το ειπε ξεκαθαρα μεσω των μιντιακων του παπαγαλων. Μετα τις εκλογες θα ερθουν τα μεγαλα ζορια...!!! Και ο κοσμος τον εβγαλε παλι πρωτο................:Απορία::Απορία::Απορία: |
Απόσπασμα:
Αν θα έχει τη δύναμη να βγει έξω. Για αρχή, ας ξεκινήσουμε από αυτή την εβδομάδα. Πως λέμε ευκαιρία για εξόρμηση με το φόρουμ; Ευκαιρία λοιπόν για συμμετοχή σε κινητοποιήσεις. Εγώ την Τετάρτη θα πάω, θα δω που έχει συγκεντρώσεις και θα διαλέξω. Κι αν μπορούσαμε να κουβαλάμε κι ελληνικες σημαίες, ακόμη καλύτερα! |
1.000.ΟΟΟ άνεργοι μέχρι το τέλος του έτους.Που είναι όλοι αυτοί?
Λύνουν τα προβλήματα της χώρα πίσω απο ένα υπολογιστή η στο καφενείο η αγορεύοντας πύρινους λόγους σε καμιά καφετέρια. Λαπάδες έχουμε γίνει και αξιολύπητοι........ Καλά μας κάνουν και σιγά μην κάνουμε περισσότερα απο τους Γάλλους όπως είπε ο frits ΄. Εχουμε κινητοποιήσεις ολη την εβδομάδα.Για να μας δω φοβερούς και τρομερούς Ελληνες........Νεύρα |
Mου αρεσει που ενω μέμφεστε τον Γιωργάκη (Τζεφρυ για καποιους άλλους) και την σκληρη προσπαθεια του να μας βγάλει απο εδω που ειμαστε, με ολα αυτα που συνεπαγονται για εμας, υπακουετε σε αυτους που ευθυνονται σε μεγαλο ποσοστο για την σημερινη καταντια μας!
Δηλαδη, την ΓΣΕΕ και του Προεδρου της των 80,000ε τον χρονο συν τα 500ε απο καθε επιτροπη που λαμβανει μερος και ολων των υπολοιπων μελων του Προεδρειου της τα οποια ειναι μεγαλοστελεχη των.......ΔΕΚΟ!! Αν ειναι δυνατον!!!!!! Υπακουετε, κατεβαινοντας σε κινητοποιησεις, σε αυτους που διεκδικησαν και πηραν και ακομα τα ''μασανε'' απο τον Ελληνα, δηλαδη εμας!!!!! Υπακουετε σε αυτους που δεν θελουν τιποτε να αλλαξει απο ολα αυτα που τοσα χρονια ΕΣΕΙΣ, ΕΜΕΙΣ, ΟΛΟΙ ΜΑΣ κατακριναμε και φωναζαμε οτι ηταν λαθος!!! Υπακουετε σε αυτους που θελουν να βυθιστει η χωρα στο σκοταδι (πτωχευση) ουτως ωστε να ξαναμοιραστει η πιτα βαζοντας τους εαυτους τους προσταρηδες σε αυτην την μοιρασια ως αλλοι Πρωτοπαπες, Λαλιωτηδες, Ρουσσοπουλοι, Δουκες κ.λ.π. Και ΔΕΝ καταλαβαινετε οτι αυτοι ΑΥΤΟ θελουν αφου οι ιδιοι εχουν τον γαιδαρο τους δεμενο.....ΕΣΕΙΣ, ΕΜΕΙς, ΟΛΟΙ ΜΑΣ θα υποφερουμε αν συμβει κατι τετοιο!!!! Κανεις σας δε διδαχθηκε απο την προσφατη Ιστορια μας, τις τεσσερεις πτωχευσεις της χωρας μας (1827,1843, 1893, 1932) και τον χαμο των δεινων που ακολουθησε αυτες για τον ελληνικο λαο (πεινα, μαζικη μετανανστευση, Εθνικη κυριαρχια κ.λ.π.), και απο τον οποιο χαμό αρχισαμε να βγαινουμε στα μεσα της 10ετιας του 1960!!!!. Να σας τις θυμισω στο παρακατω λινκ, εφιστωντας σας την προσοχη στις ομοιοτητες του τοτε και του σημερα Οι τέσσερις ελληνικές πτωχεύσεις - TO BHMA κι επειδη το ''Βημα'' ισως θεωρηθει κατευθυνομενο να και ενα αλλο λινκ που περιγραφει ολες τις πτωχευσεις της ελλαδας ΟΙ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ 1821 ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ Την ερχομενη παρασκευη 17/12/10 στην ΝΕΤ καλο θα ηταν να παρακολουθησετε το δευτερο μερος της εκπομπης ''Μηχανη του Χρονου'' οπου εχει αναλυτικο ιστορικο δια την πτωχευση Βενιζελου το 1932, θα μαθετε πραγματα που δεν ξερατε και θα φριξετε απο τις ομοιοτητες το τοτε και του σημερα!!!! Θα φριξετε διοτι ως Ελληνες ειμαστε για τα μπαζα!!! διοτι εδω και 180 χρονια νοιαζομαστε, ο καθενας ξεχωριστα, μονον για τον εαυτον μας και ας παει στο διαολο αυτη η χωρα......αρκει εμεις (ο καθενας ξεχωριστα) να ειμαστε καλα!!! Οποιος ξεχναει την ιστορια του ειναι αξιος της μοιρας του Ελληνες!!!!!!! |
Απόσπασμα:
Ποτέ του ο έλληνας δεν ήταν. Και το απέδειξε σε όλον τον πλανήτη. Τώρα με τον Γιώργο που έγραψες έχεις δίκιο. Θα έπρεπε να βγάλουμε αυτούς που μας οδήγησαν εκεί.?????????????? |
Απόσπασμα:
Ο απλός κόσμος που βάζει το κεφάλι κάτω και δουλεύει φίλε Σταύρο,είναι ο ίδιος κόσμος που ψηφίζει συνεχώς τα ίδια και τα ίδια ή απέχει με την άρνηση ψήφου... Πριν κατέβει στους δρόμους να σηκώσει το λάβαρο,τουλάχιστον ας μάθει να ψηφίζει..;) |
Απόσπασμα:
μέχρι να πιάσεις την κουβέντα με κάποιον...σε αυτές πάντως είμαστε πρώτοι! |
Γιώργο πρός θεού κανείς δεν υπακούει στους καραγκιόζηδες προέδρους φυσικά και είναι ολοι αυτοί μέρος του προβλήματος και μην ξεχνάμε γιατι εγω δεν το χρωματίζω ότι πρίν ένα μήνα εν μέσω κρίσης εγκρίθηκε και δώθηκε δάνειο 500.000 ευρώ απο την ΔΕΗ στην ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ.
Εγώ μιλάω για εμάς τους απλους πολίτες που έχουμε χάσει εργασιακά κεκτημένα που αποκτήθηκαν όλα αυτά τα χρόνια με αγώνες και που είμαι σίγουρος ότι και εσύ θα συμετείχες. Απο όλα αυτά που έκοψαν απο εμάς αυτό που κατάφεραν είναι να αυξηθεί το χρέος κατά 62 δις. Είσαι σίγουρος ότι παλεύει ο γιωργάκης για να μην πτωχεύσουμε?Μήπως αν πτωχεύσουμε αργότερα είναι καλύτερα για κάποιους? Εγώ αν δω ότι έχουμε καλά αποτελέσματα η φαίνεται ότι θα έχουμε καλά αποτελέσματα με την προσπάθεια του γιωργάκη θα γίνω ο πιό ένθερμος υποστηρικτής του. Μέχρι τότε βγές και φώναξε για τα δικαιωματά σου και τα δικαιώματά μου που μας τα έκλεψαν και μην δίνεις άλλοθι σε κανέναν . |
Απόσπασμα:
Άσε που το "χείρον" έπρεπε να τα γράψω με "οι" και να πω "όλα τα γουρούνια την ίδια μούρη έχουν." Τώρα αν πιστεύεις ότι κάποιος από όλους αυτούς που κατεβαίνουν και ζητούν την ψήφο μας την αξίζει ή έστω θα πρόσφερε μία διέξοδο στην κατάσταση τότε στείλε μου π.μ.:) |
Απόσπασμα:
Να σου πω και το άλλο μιας και αυτές τις μέρες παίζει πολύ η καραμέλα του ότι η Ελλάδα δεν παράγει τίποτα, όταν στη πράσινη 20ετία έκλεινε η μια βιοτεχνία μετά την άλλη από τη φορολόγηση δεν άνοιγε μύτη ε? Όταν η Ελλάδα δανειζόταν υπέρογκα ποσά και καλλιεργήθηκε στον Έλληνα η νοοτροπία του Τσοβόλα δώστα όλα & έλα μωρέ τρώμε τώρα από τα έτοιμα και βλέπουμε ήταν καλά ε? Όταν άρχισαν να υπουργοποιούνται οι εργατοπατέρες των Δ.Ε.Κ.Ο δεν άνοιγε μύτη ε? Αλλά ξέχασα όλα αυτά γινόντουσαν από τους άλλους του κακούς πράσινους που κατέστρεψαν μαζί με τους μπλε τη χώρα. Τώρα έχουμε τους καλούς πράσινους που δεν έχουν καμία σχέση με το παρελθόν και θα μας σώσουν. Τώρα βασιλεύει η κάθαρση και η αξιοκρατία. Τώρα γιατί εν καιρώ κρίσης το ακίνητο του ΔΟΛ στη Μιχαλακοπούλου πουλήθηκε στην Εθνική στο αστρονομικό ποσό που πουλήθηκε τη στιγμή μάλιστα που υπάρχει τόσο μεγάλη πτώση στην αγορά είναι μεμονωμένη περίπτωση... Λοιπόν επειδή ο Τζέφρυ είναι καλό παιδί και οι Αλήτες δεν του αναγνωρίζουν τίποτα εγώ υπόσχομαι ότι μόλις τον συναντήσω θα τον κεράσω μια πάστα! |
ψηφιζοντας ειναι σαν να σου λενε οτι θα σε πηδηξουν οπως και να χει και να πηγαινεις να διαλεξεις ποιος θες να σε #######!:rolleyes:
|
Απόσπασμα:
Το 1981 μπηκα στην Ναυτιλια με 9000δρχ μισθό οταν ο Δ/της του 5ου τελωνειου Πειραια (το μεγαλυτερο Τελωνειο ισως της χωρας) επαιρνε 2,500δρχ!!! Και φτασαμε το 1994 να περνει ο Τελωνης 500,000δρχ κι εγω 150,000δρχ με τα ιδια χρονια υπηρεσιας και τα ιδια πτυχια!!!! Ετσι για να εχεις ενα μετρο για συγκριση! Και σκεψου οτι εμεις απο το 1981 δουλευουμε με το εργασιακο καθεστως που στις 16/12/10 ΘΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ!!! Αυτο για το οποιο γινονται οι τωρινες διαδηλωσεις/συλλαλητηρια. Απόσπασμα:
δες τα 22/05/09 (στο 4:15 το ζουμι) 21/12/07 11/11/07 2/06/09 Σημερα ΕΜΕΙΣ οι καταναλωτες πληρωνουμε τις αυξησεις στα τιμολογια της ΔΕΗ (απο 01/01/11) τα εσοδα απο τις οποιες θα χρησιμοποιηθουν ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ ΡΥΠΑΝΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΕ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΗΝ ΓΕΝΟΜΕΝΗ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΤΙΣ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ ΠΗΓΕς ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ!!!!! ΑΥΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ????? Απόσπασμα:
Και για πια εργασιακα κεκτημενα μιλαμε στον Ι.τομεα? Δουλεψα ποτε κατω απο 14-16 ωρες? Ειχα ποτε Κυριακη ελευθερη? ΑΜΟΙΦΘΗΚΑ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΥΠΕΡΩΡΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ? ΠΟΤΕ φιλε Διονυση!!! Τα πρωτα Χριστουγεννα και το πρωτο πασχα το εκανα σπιτι μου το 2000 φιλε Διονυση!!! Υπαρχει ¨η υπηρξε ποτε εργαζομενος στον Ι.Τομεα που του ειπε εργοδοτης κατσε υπερωρια ανευ αμοιβης και δεν εκατσε??? Και τι θα πει....τοσες 3ετιες=τοσος (αυξημενος) μισθος, παντρευτηκες? αντε παρε ενα επιδομα ####υ, εκανες παιδια? παρε και το αναλογο επιδομα!! Καλα και σωστα ειναι ολα αυτα αλλα να τα πληρωνει το κρατος, οπως γινεται σε ολες τις χωρες και οχι ο εργοδοτης!!! Αλλα πως να τα πληρωνει το κρατος οταν αυτα τα λεφτα πανε σε αυτους που παμε να ακολουθησουμε??? Σε αυτους τους αφαιμαχτες του κρατικου πλουτου? σε αυτους που θεωρουν τις ΔΕΚΟ κτημα τους και θελουν συνδιοικηση? Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Φυσικα και αν πτωχευσουμε καποιοι θα επωφεληθουν, αυτο γινεται παντα και παντου. Στην κατοχη αυτοι οι οποιοι ειχαν χρηματα επωφεληθηκαν της πτωχευμενης Ελλαδας και πολλαπλασιασαν τα χρηματα τους, εις βαρος των πολιτων, τα οποια απολαμβανουν μεχρι σημερα, ψαξε στους εφοπλιστες και θα βρεις παρα πολλους!!!!! Απόσπασμα:
Δκαιωμα μου ΔΕΝ ειναι να βγαινω στους δρομους και να ζηταω αυξησεις ΧΩΡΙΣ να παραγω αυτες της αυξησεις, δικαιωμα μου ΔΕΝ ειναι να βγαινω στους δρομους και να ζηταω 8ωρο με αυξημενες απολαβες, δικαιωμα μου ΔΕΝ ειναι η απεργια για ψιλλου πηδημα βυθιζοντας την χωρα μου ακομα βαθυτερα στην υφεση, δικαιωμα μου σαν εργαζομενος ΔΕΝ ειναι να προσφευγω στο ΣτΕ και να ζητω απαγορευση λειτουργιας των εμπορικων την κυριακη 12/12/10 για λογους που μονον ενας συνδικαλιστης ξερει!! Αυτα ΔΕΝ ειναι δικαιωματα εργαζομενων αλλα δικαιωματα συνδικαλιστων!!! Δικαιωμα του εργαζομενου ειναι να κανει ΤΑ ΠΑΝΤΑ (ακομα και υπερωριακη εργασια ανευ αμοιβης) προκειμενου να ειναι παραγωγικοτατος ουτως ωστε να συνεχισει να εχει δουλεια!!!!!! Εχω δουλεψει φιλε Διονυση στην Αμερικη, στην Αγγλια, στο Βέλγιο και στην Γερμανια στην 30χρονη ενσημουμενη εργασιακη μου ζωη, πουθενα δεν διεκδικουνται τετοια δικαιωματα οπως εδω και πουθενα δεν δουλευουν 8ωρα οπως εδω!!! Και μην μου πεις οτι εκει αμοιβονται αλλιως διοτι ναι αμοιβονται αλλιως αλλα παραγουν και αλλιως....Δημοσιοι και Ιδιωτικοι!!! Ας παμε στην Ευρωπη να δουμε πως δουλευουν και πως αμοιβονται εκει και μετα τα ξαναλεμε!! |
Γεια σου ρε Γιώργο! Πολύ μπλα μπλα, αλλά ουσία μηδέν.
|
Απόσπασμα:
Το πολύ μπλα μπλα, δεν είναι του Γιώργου αλλά των (καλοπληρωμένων) εργατοπατέρων που εξυπηρετούν εαυτούς και .......... εαυτούς! :mad: |
Απόσπασμα:
Εγώ πάλι θα συμφωνήσω απόλυτα. :) |
Απόσπασμα:
|
Είκοσι δισ. ευρώ έχουν επενδύσει κερδοσκόποι στην έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ, με φόντο τη διάσπαση της Ευρωζώνης.
Αυτό αποκαλύπτει δημοσίευμα της Real News, που αναφέρει ότι πριν καν στεγνώσει το μελάνι της υπογραφής του Μνημονίου τον Ιούνιο, ήδη επενδυτές, hedge funds και μεμονομωμένα άτομα είχαν επενδύσει 8 δισ. ευρώ στη χρεοκοπία μας. Παρά τη λήψη της βοήθειας, οι εν λόγω επενδυτές δεν έχουν ησυχάσει, με αποτέλεσμα σήμερα το ποσό αυτό να έχει ανέλθει στα 20 δισ. Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα στο σορτάρισμα συμμετέχουν και πλούσιοι Έλληνες, οι οποίοι ωστόσο απέσυραν έγκαιρα τα χρήματά τους και τα έχουν καταθέσει στο εξωτερικό. Αυτοί έχουν ως απώτερο σκοπό να αγοράσουν φτηνά αργότερα αν όντως το σενάριο της χρεοκοπίας επαληθευτεί. Στην πλάτη της Ελλάδας εξακολουθεί να παίζεται χοντρό παιχνίδι, με άλλους να μας συμβουλεύουν να προβούμε σε ελεγχόμενη πτώχευση και σε άλλους να υποστηρίζουν ότι θα τα καταφέρουμε. Μιλώντας στην εφημερίδα ο καθηγητής του ΙΟΒΕ Γ. Στουρνάρας λέει ότι “όσοι προτείνουν στάση πληρωμών δεν γνωρίζουν σε βάθος τη λειτουργία της ευρωζώνης ή τα λεγόμενά τους υποκρύπτουν σκοπιμότητες, υπό την ένοια ότι επιδιώκουν να εισπράξουν κέρδη, είτε από swaps πιστωτικού κιδνύνου, είτε οφέλη από σορτάρισμα ομολόγων της ευρωπαϊκής περιφέρειας, είτε και του ίδιου του ευρώ”. αλλοι οριζουν το μελλον μας και ολα τα αλλα που συζηταμε ειναι ακρως καφενειακα.....:cool: το εγκλημα το δικο μας ειναι οτι ψηφιζουμε τα τελευταια 30 χρονια ανθελληνες πολιτικους,πουλημενα τσιρακια της ευρωπης και των ΗΠΑ...Νεύρα |
Εμένα πάλι την γνώμη μου την ξέρετε… πίσα και πούπουλα και πριν την φυλακή, επιστροφή των, καθ’ οιονδήποτε τρόπω, κλεμμένων.
Η όλη αδράνεια του κόσμου, οφείλεται στο ΜΕΓΕΘΟΣ του κακού. Ότι και να κάνουμε, δεν μπορούμε να πετύχουμε το ευκταίο. Είναι πολύ μεγάλο το πλοίο, για να του αλλάξουμε την ρότα προς το παγόβουνο. Ο Γιωργάκης, όχι μόνο δεν έκανε ΚΑΜΙΑ προσπάθεια να αλλάξει την πορεία αυτή, αλλά από ότι βλέπουμε, όσοι μπορούμε, το κυνηγάει ΑΚΟΜΗ το παγόβουνο. Μόνο που το κυνηγάει για ίδιον όφελος. Τα φράγκα είναι πολλά γιόκα μου. Προς το παρόν πρέπει να βγει κάποιος να μας πει υπεύθυνα αν φθάνουν τα παραγόμενα χρήματα της χώρας, GDP, να μας θρέψουν. Αλλά και πάλι, ΕΠΙΤΗΔΕΣ, δεν το λέει κανείς. Διότι αν φθάνουν, να πάνε να γαμ.θούν στην Ευρώπη. Θα τους τα δώσουμε ΌΤΑΝ τα έχουμε. Ίσως αυτό που ΕΓΙΝΕ στην Ελλάδα, η πτώχευση δηλαδή και η εν συνεχεία αντίληψή της από τους Έλληνες, να είναι καλό. Είναι πολλά τα χρόνια της αμαρτίας, χρειαζόμαστε την ΚΑΘΑΡΣΗ. Αυτό το πολιτικό σκηνικό, πρέπει να ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ. Το νέο που θα έρθει, θα ξέρει τι να κάνει. Με ασφάλεια και πρόχειρα θα πω ότι, αν κάνει τα ΑΝΤΙΘΕΤΑ από όλα όσα έχουν κάνει οι μέχρι τώρα, θα πετύχει καλύτερα αποτελέσματα. Πρέπει να κατέβουμε στους δρόμους. Αυτό είναι αναμφισβήτητο. Αλλά όχι με φορείς τις ανωτέρω αναφερόμενες συνδικαλιστικές ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ. Πρέπει να υπάρξει ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ. Φοβάμαι ότι δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά. Δεν ξέρουμε να κάνουμε πολλά, γιατί ως τώρα φερόμασταν σα λαός, δηλαδή ο καθένας για το ατομικό μικροσυμφέρον του. Όταν δράσουμε σαν πολίτες, δηλαδή για το συλλογικό συμφέρον, θα πετύχουμε περισσότερα. Ίσως και την λύτρωση. Ίδωμεν. |
Απόσπασμα:
Σαφώς και εννοείται εφόσον το δηλώνουν τα γραφόμενά μου παραπάνω. Αν θέλεις να πεις κάτι άλλο είμαι εδώ για να σε ακούσω. |
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Ομως, και οσοι ακομα διαφωνειτε με εμενα, να εχετε τα cohones και να βγειτε στους δρόμους και να πατε να πειτε την διαφωνια σας με τα λεγομενα μου στα μαγαζια της Αθηνας τα οποια περιμενουν να εισπραξουν κανενα φραγκο και να πληρωσουν επιταγες, τραπεζες, εφορια, ΦΠΑ... ΚΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΑς ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ αλλα λογω των απεργιων, συλλαλητηριων και λοιπων ''ομορφων'' εκδηλωσεων που ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΟΙ ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ, Α Δ Υ Ν Α Τ Ο Υ Ν!!!! αφου αυτοι που εχουν να ξοδεψουν δεν πανε στο κεντρο να ψωνισουν λογω απεργιας των συγκοινωνιων και λογω φοβου επισοδιων!! με αποτέλεσμα, αφου οι τζιροι πεφτουν (ακομα περισσοτερο), οι συναδελφοι ΣΑΣ εργαζομενοι, αυτοι που τοσο κοπτεσθε για τα δικαιωματα τους να μενουν στον δρομο καθε μερα και περισσότεροι!!! Ποσοι απο ολους εσας, και δεν απευθυνομαι μονον στον Gemara και Νεο αλλα σε ΟΛΟΥΣ, οι οποιοι συμετεχετε σε αυτες τις αθλιες συγκεντρωσεις/διαδηλωσεις - ¨η τις επικροτειτε - των εργατοπατερων, θα βαλετε τα κλαματα αν ο Αρκας, ο frits, o Commander και δεν ξερω κι εγω ποσοι άλλοι μετα τα Χριστουγεννα κλεισουν τα μαγαζια τους γιατι οι εργατοπατερες δεν τους αφησαν να δουλεψουν μια εξτρα Κυριακη και δεν αφηνουν τον κοσμο που εχει να ξοδεψει να κατεβει στο κεντρο και να ψωνισει με τις απεργοδιαδηλωσεις τους? Αυτοι δεν εχουν παιδακια και οικογενειες? τι μεγαλωνουν....κατσικια ελευθερας βοσκης??? δεν εχουν δανεια? δεν εχουν υποχρεωσεις? τειρεσιας ξερετε τι σημαινει για εναν εμπορο/ελευθερο επαγγελματια??? Ολοι αυτοι, τα μελη που ανεφερα πιο πανω και δεν ξερω κι εγω ποσα άλαλ μελη, εχουν επιχειρησεις με υπαλληλους, αν αυριο τους απολυσουν γιατι δεν δουλεψαν τα χριστουγεννα, οπως περιμενει ο καθε ελευθερος επαγγελματιας να κανει, θα τους πουμε παλιοαφεντικα, θα τους ονομασουμε ''κεφαλαιο'', αλητες και δεν ξερω κι εγω τι άλλο και θα ζηταμε κυρωσεις και μετρα εναντιον των εργοδοτων και συμετοχη του κρατους για να διασφαλισθουν οι θεσεις των υπο απολυση υπαλληλων!!!!! Πάλι χρεος δηλαδη του κρατους!!! Οταν εσεις, ΟΛΟΙ εσεις, μπειτε στα παπουτσια του arkas, του frits, του commander. του Gepol και δεν ξερω κι εγω ποσων άλλων τοτε να ερθετε να μου μιλησετε!!! Απο την ζεστη του γραφειου του καθενος, ειδικα των δημοσιων λειτουργων εργατοπατερων και μη,, δεν δικαιουται να μιλησει κανεις!!! ΚΑΝΕΙΣ!!!!! Γιατι εσεις, ΟΛΟΙ εσεις, εχετε και θα εχετε την δουλεια σας και θα πρέπει να μαθετε να ζειτε και με τα πολλα και με τα λιγα!! Οπως ο καθε νοημων ανθρωπος!!!!!!!!!!! οπως θα κανει και αυτος ο Ι.υπαλληλος που θα του πει ο εργοδοτης του αυριο ''αν θελεις να μεινεις ξεχνα τις 3ετιες και τα επιδοματα ####υ και παιδιων και απο 2200 θα περνεις 1500''!!!!! Νομιζετε οτι θα κατεβει σε απεργια αυτος ¨η θα συνεχισει να δουλευει???? ΕΣΕΙΣ δημοσιοι λειτουργοι γιατι απεργειτε??? απαντηση: διοτι εισαστε ΑΣΦΑΛΕΙΣ και κανενας δεν προκειται να σας κουνησεις απο την θεση σας!!! Το πολυ πολυ να σας πανε πιο εκει!!!!!! Αλλα τι λεω τωρα ειναι δυνατον οι Εργαστοπατερες οι οποιοι ΟΛΟΙ ειναι Δημοσιοι Υπάλληλοι να νοιαστουν για τους αμοιρους τους ιδωτικους υπαλληλους και τους ελευθερους επαγγελματιες??? Αν ειναι δυνατόν!!! |
νομιζω οτι κατι δεν καταλαβες φιλε γιωργο.....:cool: ολοι κατα των εργατοπατερων ειμαστε και ολοι κατα των οργανωμενων συνδικαλιστων,αλλα κυριως κατα των πολιτικων,οι οποιοι εχουν φερει την χωρα στο αδιεξοδο...:mad: μεν εξοργιζεσαι,γιατι νομιζω οτι ειμαστε ολοι απο την ιδια μερια του ποταμου...;)ακομα και οι δημοσιοι ή στρατιωτικοι κλπ...:) |
Απόσπασμα:
Οι στρατιωτικοι.......ναι στην ιδια μοιρα με τους υπόλοιπους μη δημοσιους λειτουργους ειναι! αυτοι αν τους πουνε να πεθανουν για την Πατριδα θα το κανουν κι απο μονοι τους!!! Δεν τα βαζω με αυτους αλλα δεν ανεχομαι και να μου λενε...''πολυ μπλα μπλα και ουσια μηδεν''!!!!!! |
[QUOTE=GeorgeP;272067]Συμφωνειτε ¨η οχι εμενα μου ειναι αδιαφορο διοτι ως ανεργος δεν μπορω να προσφερω και πολλα πραγματα!
Διαφωνώ ριζικά. Ποιος κερατάς σου είπε ότι μόνο οι εργαζόμενοι έχουν ήθος, τιμιότητα, γνώσεις και άλλες αρετές. Και συ γιατί τον πίστεψες? Πολύ πεσιμιστικό σχόλιο… Τώρα για τα υπόλοιπα, το κάθε πράγμα έχει τα υπέρ του και τα κατά του. |
Απόσπασμα:
Πεστα χρυσόστομεεεεεεεεεε-πέστα :sm5::sm5::sm5: |
Απόσπασμα:
Απλώς - αν το συνειδητοποιείς - από τη στιγμή που γράφεις ότι ο Γιωργάκης κάνει σκληρή προσπάθεια να μας βγάλει από εδώ που είμαστε, αυτοαναιρείσαι και όλα τα υπόλοιπα που λες είναι μπλα μπλα χωρίς ουσία. Από τη στιγμή που γράφεις αυτά που γράφεις εδώ μέσα, να ανέχεσαι και αυτά που σου λένε οι άλλοι. Αν δεν τ΄ανέχεσαι, διάβασε άλλα ποστ. |
[QUOTE=frits;271607]Είναι σαν να βγεί o GeorgeP και να λέει ότι το GS1200 είναι Unstopable, :sm7::sm7:
Δηλαδή την φούσκα ποιοί την φούσκωναν τόσα χρόνια ;;;:cool: Ο Χρυσοχοίδης δεν ήταν στα υπουργικά συμβούλια; Δεν ήξερε τον Τσουκάτο ; τον Νεονάκη ; τον Μαντέλη ; αν τους ήξερε είναι συνένοχος, αν όχι είναι άχρηστος... Μου θύμισε τον Λοβέρδο με τις 3.000 προσλήψεις εώς το τέλος του χρόνου, αν στις 1/1/2011 δεν τον πάρουν με τα γιαούρτια μας αξίζουν αυτά που τραβάμε... Συγνώμη για τα πολιτικά αλλά αν δεν τα γράψω θα σκάσω.....:mad: Μ. Χρυσοχοΐδης: Η Ελλάδα της φούσκας τελειώνει NAFTEMPORIKI.GR Κυριακή, 12 Δεκεμβρίου 2010 16:34 Υποστήριξε ακόμα ότι χρειάζεται περισσότερη αυτοκριτική από αυτούς που οδήγησαν τη χώρα εδώ, αλλά και μεγαλύτερη στάση ευθύνης. Επιπλέον, ο υπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης υπογράμμισε ότι μόνο με παροχή ρευστότητας, ανάπτυξη δεν γίνεται. «Η Ελλάδα του κρατισμού, της εύκολης ανάπτυξης και της διαφθοράς τελειώνει. Η Ελλάδα της φούσκας τελειώνει», είπε χαρακτηριστικα. QUOTE] νομιζω οτι ξεφυγαμε παλι απο το αρχικο ποσταρισμα του σταυρου(frits),το οποιο μιλαει ξεκαθαρα για μια αποψη υπουργου,που ζει στον κοσμο του..:mad::mad: |
[quote=gsmaniac;272103]
Απόσπασμα:
|
[quote=gemara;272106]
Απόσπασμα:
θα κανω κατι που δεν κανω ευκολα,γιατι δεν το εχουν και πολλοι απο εμας αναγκη....:cool: η γυναικα μου ειναι απληρωτη 23 μηνες και εχει εξοργιστει με την κοροιδια των συνδικαλιστων,οι οποιοι τους στηριζαν προεκλογικα και μολις αλλαξε η κυβερνηση τους εφτυσαν.....καποιοι απο αυτους ειναι τωρα στην κυβερνηση:mad::mad::mad: ο γιωργος βρισκεται στην ιδια μοιρα αρκετους μηνες και ελπιζει οτι αυτη η κυβερνηση δουλευει για το καλο μας........προφανως ειναι λιγακι ρομαντικος και δεν εχει χασει την πιστη του,στο πολιτικο μας συστημα. διαφωνω με τον γιωργο,αλλα κατανοω τα νευρα του,για πολλα απο αυτα που λεει.. |
[quote=gsmaniac;272118]
Απόσπασμα:
Το τελευταίο δεν βοηθάει καθόλου όμως στην βελτίωση της κατάστασης, παρά μόνο η δημόσια έκφρασή των νεύρων μας λειτουργεί κατευναστικά για την ψυχολογία εμάς των ιδίων. Ξαλάφρωμα κοινώς, που είναι μια απαραίτητη απασφαλιστική δικλείδα (pressure relief valve για τους τεχνοκράτες). Είναι πλέον βέβαιο και αποδεδειγμένο ότι, αυτό το πολιτικό σύστημα δεν θα μας δώσει λύση. Η ουσία παραμένει μηδέν. |
Τελικα,να ξερω,εχω δικαιωμα στην απεργια ή οχι?:rolleyes:
Μηπως να συμβιβαστω οτι σαν μαλ... θα πληρωνω αυξημενη ΔΕΗ,ΟΤΕ,ΕΥΔΑΠ ασφαλειες,τελη κυκλοφοριας,διοδια,στρογγυλοποιηση,υπουργοποιηση.........ολα αυτα χωρις να παρω αυξηση?:rolleyes::cool: Και αν δεν κανω απεργια για να παρω αυξηση,τα χρηματα αυτα θα πιασουν τοπο,ή θα τα κανει μιζες ο Μαντελης και ο Τσουκατος λογου χαρη............:rolleyes: Μπα.........ας παρω την αυξηση....;):cool:τουτεστιν απεργια. |
Στις επόμενες εκλογές πάλι το %0%.....καλά μας κάνουνε και εκτός απο κάποια φιλαράκια που την έχουνε πατήσει άσχημα και στεναχωριέμαι σιγά σιγά αρχίζει και μου γυρίζει μπούμερανγκ και χαίρομαι με την όλη κατάσταση......!!!!
Γιατί το λέω αυτό????Δεν μπορεί κύριοι να μας έχουνε κάνει τόσα κ τόσα και να μην είναι η Αθήνα κατακλυσμένη απο κόσμο......οι συνδικαλίστές όλοι πλήν ΠΑΜΕ να κάθονται και να μην κάνουν τπτ.....ο λαός να δίνει 50% στο κυβερνών κόμμα και να συνεχίζει να το στηρίζει..... Ή θέλει ο λαός να παρθούνε τα μέτρα και γιαυτό τους στηρίζει και δεν κατεβαίνει στις πορείες ή συγνώμη που θα το πώ είναι λ@λ@κες........Γτ πλέον έχει περάσει ένας χρόνος και αντί η απογοητευση και στεναχώρεια και οι δυσκολίες να μετατραπούνε σε οργή.....εμείς εκεί τπτ!!!! Μαρέσει λοιπόν.... ΥΓ άνεργη φίλη μου απόφοιτος ΠΑΝ.ΠΕΙΡΑΙΩΣ με μεταπτυχιακό στο ίδιο πανεπιστήμειο....2 χρόνια άνεργη στους δικούς της συνδικαλιστές του ΠΑΣΟΚ κάνανε τρελές μειώσεις......πήγε χάλασε 300 ευροπουλα σαν οικογένεια να ψηφίσει στο νησί της το πασοκο δήμαρχο/νομάρχη που τον βρίζουνε γτ έχει καταστρέψει το νησί......και μάλιστα προχθές κατέβηκε να στηρίξει και στις εκλογές του Οικονομικου επιμελητηρίου Την οργάνωση του ΠΑΣΟΚ.........έ όχι μωρή (συγνώμη για την έκφραση) τσίπα της λέω δεν έχεις??????? μην σε ξανακούσω να κλαίγεσαι θα σε φτύσω!!!!! είναι η κολλητή μου για αυτό και το θάρρος........Βάζω στοίχημα ότι έχουμε ο καθένας απο εμάς δεκάδες τέτοια παραδείγματα να αναφέρουμε.....οπότε ο ελληναράς μυαλό δεν βάζει φιλαράκια......!!! |
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 07:21. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!