![]() |
Ερωτηση....
Ερωτηση με δημοσκοπικο χαρακτηρα...:)
Εχουμε λοιπον 4 gs 1200 adv μοντελα του 06,07,08,09 με τα ιδια διανυθεντα χιλιομετρα,ιδιου χρωματος,με τα ιδια αξεσουαρ και με ακριβως την ιδια τιμη αγορας.Μην ρωτατε πως γινεται αυτο,ειπαμε η ερωτηση εχει δημοσκοπικο χαρακτηρα.:D Ποιο θα διαλεγατε και γιατι; Οσοι θελουν απαντουν,αλλα η αιτιολογια ειναι απαραιτητη! |
Απάντηση: Ερωτηση....
ΤΟ 09 ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΑ ΜΕΤΑΠΩΛΗΣΕΙΣ.ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ?ΜΠΟΡΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΑΛΛΟ 10 ΧΡΟΝΩΝ ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟ 14
|
Βρε Ακη μου.... υπάρχει κανείς που θα σου πει κάποιο άλλο εκτός από το '09:Απορία::Απορία:
Προφανώς αυτό !! ;) |
[QUOTE=CPretenteriS;274402]Βρε Ακη μου.... υπάρχει κανείς που θα σου πει κάποιο άλλο εκτός από το '09:Απορία::Απορία:
καλές οι αντίκες .,., αλλά ο νέος είναι αλλιώς.,., |
Είναι πραγματική ερώτηση ή χιούμορ ;;;;;:confused:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Σόρυ φίλε, δεν θέλω να προσβάλω την εφυΐα σου και δεν απαντώ :sm1: |
Απόσπασμα:
Ρε παιδιά αν δεν είναι χιούμορ, μυο κάνει σαν την ερώτηση: Έχεις 4 γυναίκες απέναντί σου στο ίδιο ύψος στα ίδια κιλά με τα ίδια χαρακτηριστικά(ύψος-χρώμα ματιών-χρώμα μαλιών-χρώμα επιδερμίδας κ.λ.π.-όλα ίδια) Σε ηλικίες 25-40-55-80 Και εσύ να συζητάς και να ρωτάς, να πάω με την ογδοντάρα ;;;;; Τι να πω ;;;;; Υπάρχουν και μαζόχες:sm7::sm7::sm7: |
ενα VARADERO...MK 4!:sm7:
|
Απόσπασμα:
|
το 09 γιατι εκτός απο την αξία μεταπώλησης ειναι και αλλαγμένο, έχει αλλο σασμαν εχει τις ηλεκτρονικα ρυθμιζόμενες αναρτήσεις και ειναι σε πάρα πολλα σημεία αλλαγμένο εξωτερικά
|
προφανως το 09...;) ο φιλος κανει την ερωτηση αυτη,γιατι καποιες χρονιες ειναι πιο αξιοπιστες απο αλλες(λεω εγω τωρα)...:rolleyes: στην πραξη δεν προκειται να συμβει(ιδια τιμη σε ολα τα μοντελα)...:) |
Απόσπασμα:
|
Στα ιδια χρηματα φυσικα το 09, αν εβαζες ομως καποια κλιμακα τιμων ισως αλλαζανε τα πραγματα!!
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
εγώ θα έπαιρνα του 07..διότι εμφανισιακά το 08 δεν μου αρέσει!!!:)
|
Δεν έχω εντρυφήσει στις τεχνικές διαφορές που ίσως υπάρχουν μεταξύ των προαναφερθέντων μοντέλων και ίσως εκεί να κρύβεται η ουσία αυτής της δημοσκόπισης.
Αν πχ ρώταγες για Άφρικα Τουίν '89, '91, '94, '96 και '01 σε ολόιδια κατάσταση, ίδια τιμή και με τα ίδια αξεσουάρ τότε θα διάλεγα '89 δαγκωτό:sm7::sm7: |
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Ακριβως εκει βρισκεται η ουσια!!;) |
Κι εγώ παιδιά θα έπαιρνα ξανά 1150... Και χωρίς Integral...:D
|
[quote=tattoopanther;274410]
Απόσπασμα:
:sm8: Jefe |
Απόσπασμα:
|
Το 09άρι γιατί δεν έχει παρουσιάσει κάτι (περισσότερο από τα παλιότερα μοντέλα :D) και
πάμε τώρα να κάνουμε μια δημοσκόπηση για το νέο σου nickname ;) π.χ. GSistas? a |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Του 09' γιατι ειναι πιο πιθανο αυτο να εχει ξεπερασει ολες τις <<παιδικες>> ασθενειες των προηγουμενων μοντελων.:D
|
Εγώ πάλι, ως γνήσιος μαζόχας, αναπολώ τα servo. Mού 'χει κάτσει ως π@π@ρι@ ο λόγος που τα βγάλανε.
|
Τελικά που ήθελες να καταλήξεις?:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
φιλε ακη το 8 η το 9!!!
|
Απόσπασμα:
|
Εγώ το 99999999999999999999 χωρίς δεύτερη σκέψη;)
|
Η αποφαση τελικα παρθηκε!
Ολοι οι δρομοι οδηγουν σε μοντελο 08' και ανω........ Η αναζητηση συνεχιζεται...... :hmmm::hmmm: |
2 Συνημμένο(α)
|
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 11:30. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!