![]() |
ΨΑΧΝΩ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ
Παιδιά, ψάχνω για ψυγείο μεταχειρισμένο για την μηχανή μου.Αν κάποιος ξέρει κάτι ...ένημερώστε με!!!:(
|
Απάντηση: ΨΑΧΝΩ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ
Βιαστικουληηηηηηηηηηηηηηηηηη,,,,,:):):)
καλο θα ειναι να μας πεις και καμια πληροφορια παραπανω.......:hmmm::o αν μπορει καποιος να σε βοηθησει...να ξερει τουλαχιστον τι ακριβως ψαχνεις....:rolleyes::rolleyes: και αν θες..μια και το εχουμε μοδα εδω....πέρνα και απο εδω να σε καλοσωρισουμε!!!:cool: |
Απόσπασμα:
Τι μηχανάκι έχεις και ποιάς χρονιάς είναι ;;;; |
Απόσπασμα:
απο την βιασυνη του....ξεχασε να γραψει τα.....βασικα,,,:o:o |
Και μια που θα γράφεις κι αυτά πες μας και πώς το έσπασες.. και αν ήταν πτώση αν είχες κάγκελα και ποιά. :)
|
τι έπαθες ?? δεν επισκευάζεται ??
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
πρεπει να του εχει φτασει το μουστακι μεχρι τα ματια .... :sm7: Ααααααααχχ αυτο το μουστακι Billlll....!!!! :sm7::sm7::sm7: |
Δεν υπάρχει δυνατότητα κολήματος;;;;;:confused::confused::confused:
|
Exo mia F650GS BMW , mou xalase to psigeio kai psaxno epeigontos mia lisi:hmmm:
|
Απόσπασμα:
τι εννοεις αδερφε μου χαλασε;πες μας κατι πιοσυγκεκριμενο...το εχεις παει σε μαστορα;εχει τρυπησει;εχει σαπισει;σορρυ που πιεζω..αλλα ζητας βοηθεια και ψαχνομαστε οπως ειδες να σε βοηθησουμε.... παλιοπαιδα...ησυχα με τα μουστακια μου.ε;χιχιχι...! |
tripise, to plastiko exei mia rogmi sto plastiko meros tou psigeiou.
|
Απόσπασμα:
Αντώνη καλησπέρα! Άν θέλεις, δώσε καμμιά πληροφορία παραπάνω γιά να μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε. Θέλεις να αγοράσεις καινούργιο ψυγείο? Θέλεις μεταχειρισμένο? Θέλεις να επισκευάσεις το παλιό? Δεν καταλαβαίνουμε τι ακριβώς ζητάς. Επίσης, καλό θα ήταν να γράφεις στα Ελληνικά σε παρακαλώ γιά να μην μας "βγαίνουν" τα μάτια με τα Greeklish. Jefe |
εχειςσκευτει να το κολλησεις,;και αν θυμαμαι...με πασα επιφυλαξη..πρεπει να..ταιριαζουν και αλλα ψθγεια(αν θυμαμαι απο πηγασο..)επαναλαμβανω με πασα επιφυλαξη...παντως,αν η ρωγνη δεν ειναι μεγαλη,καλυτερα να το κολλησεις αδερφε...η ψαξε για νεα/μεταχειρισμενα ανταλλακτικα,απο.....
Moto-bins - BMW Spare Parts and Accessories for Motorcycles - Index Motorworks - BMW Motorcycle Spares - home |
σωστος ο πατρινος!!!
μας έχεις μπερδεψει αδερφακη μου.... η γνωση και η εμπειρια υπαρχουν...αλλα ξεκθαρισέ μας τι θες...; |
Αν κολλάει, να το κολλήσω.Αλλιώς να βρω ανταλλακτικό μεταχειρισμένο.
|
Απόσπασμα:
Τελικά κολλαει?:hmmm:Ρώτησες:hmmm: |
ταλικά βρήκα και το κόλλησα, όλα ενταξει, ευχαριστώ.
|
Απόσπασμα:
:sm8::sm8: |
Απόσπασμα:
Πες μας κάτι παραπάνω φίλε μου. Από τι υλικό ήταν το ψυγείο;;; Πλαστικό ή μεταλικό;;; Που το κόλησες και πόσο σου πήγε;;;; Κάποιος άλλος θα χρειαστεί τις πληροφορίες σου;);););) |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 05:23. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!