![]() |
Σας Σηκώνετε?
Λοιπον...ας μην το παιδευω....αν και δεν ειμαι σουζακιας,,,προχτες με τριτη στο κιβωτιο εκανα σουζα(μαλλον τυχαιο θα ηταν) ναι μεν τσαμπουκαλεψα τη μοτο....(λογω βιασυνης αλλα εχω -- ειχα :o την εντυπωση οτι η μοτο σηκωνετε μεχρι την δευτερα......εχω ενα r1200gs adve του 2008:)
Εσας λοιπον σας σηκωνονται???τα σηκωνετε??? απλά με προβληματισε η τριτη....:D:D:D ή έχω αρχίσει και γίνομαι τρελλός χεράς!!!:sm7::sm7::p:p:p:p υγ.... pepax και λοιποι σουζογκαζακηδες ,,,, για να σας δω!!!!:D:D:D α.... και μην ξεχασω...οι μοτο εχουν μεχρι 6 ταχύτητες,,,,μην βγει κανενα Ντινοπουλο:p ή κανένα Καγκελάριο(παλιο στριφτερούλη.:p..) και μας πει οτι του σηκωνετε με 8η...:rolleyes::rolleyes::rolleyes: |
Απάντηση: Σας Σηκώνετε?
Eμένα με πολύ ...κόπο.
Εκτός και αν έχω φάει ...λάδι το βράδυ :sm7: |
παρτε 800αρι να σας σηκωνεται σ ολες
|
αμα της δοση πυεση ερχεται μονη της πανο
ομως αν δεν θελης να μηνης σουζα πολυ ευκολα κατεβενη κατο εμενα μου συμβενη συχνα μετα που αλαξα εξατμηση τωρα τη εξατμηση ιστορια !!!!!! καταρχας η μοτο μοτο μου ειναι hp2 κε η εξατμηση που εχω τωρα ειναι αυτη του hp2 megamoto απο το λεμο σε μια κε μοναδικη δυναμομετρηση που εκανα με διαφορες εξατμησης εδηξε 102 hp me 105 torgue με τεληκο ακραπ διχος συγαστηρα ενο με συγαστηρα εδηξε 99 hp ke 103 torgue η σουζες ειναι συνηθες φενομενο μετα της 18000-20000 χιλιομετρα ! |
μη μπλέκουμε το HP2 με το ADVE.....
Βασίλη δεν μου σηκώνεται με τίποτε γιατί όταν ανεβάζει ψηλά στροφές και μου γκρινιάζει τη λυπάμαι..... μάλλον πρέπει να συνδιάσεις γκάζι, πάτημα και κάθισμα όσο πιο πίσω γίνεται, και εσύ ως 2μετρος μπορείς και εκτείνεις χέρια και πόδια τόσο πίσω ώστε να αλλάζεις την ισορροπία της μοτό και να μεταφέρεις βάρος αρκετά πίσω...;) δεν είναι δηλαδή ότι σε εμένα δεν μου σηκώνεται...είναι ότι είμαι κοντύτερος :D |
Απόσπασμα:
χμ....:hmmm::hmmm::hmmm: το μέγεθος μετράει:Απορία::Απορία::Απορία::Απορία: Γιατι αρχίζει να μου μοιαζει το ολο concept.....με σεξουαλικα υπονοουμενα:hmmm::hmmm::p:p:D:D Υγ,,,καλα και εγω μην φανταστεις οτι είμαι στην μια ροδα......απλα έτυχε,,,, Μήπως να πάω συνεργείο:hmmm::hmmm::sm7::sm7::sm7::p:p:pμήπως εχει πρόβλημα η princess???:hmmm::hmmm::rolleyes::sm7::sm7: |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
το εχω οδηγήσει....πραγματικο ξυραφι.....αλλα.....δεν εχει την αρχοντια της.....χοντρης....:o:o |
Απόσπασμα:
Φίλε μου αρχίζωντας την αναγνωση στο ποστ σου......ενοιωθα κουλαδι.....:o:o:D:D Ευτυχως που μας ειπες οτι ειναι το αλλο....το....hp2:o Θεωρω απο το hp2 που ειχα καβαλλησει ...οτι το μηχανακι αυτο...εχει όλα τα καλα του Boxer,,,με...μειωμένο βάρος...αλλα ΕΓΩ δεν ειμαι ΤΟΣΟ χερας γιαυτο το εργαλειο.....κατα τον αντρα και το σπαθι του....λοιπον,....:hmmm::o |
Απόσπασμα:
Και ομως.......... Ανοιξα ποιο γρηγορα την πρωτη και μου σηκωθηκε:D:Dχωρις να το καταλαβω......... τα ειδα ολα!!!!! :o |
μην ξανακουσω για υψος και μηκος.....γιατι θα σπασω το laptop:cool::D εχεται δει τον κουμπαρο τον βρωμιαρη,να σηκωνει την χοντρη;;;;;;) ξερογκαζια..για πλακα |
Απόσπασμα:
Είσαι εκτος Θεματος:o:p:p:p:p Το θέμα δεν ειναι ΑΝ σηκωνετε,,,,,ΑΛΛΑ με τη ταχύτητα στο κιβώτιο.....:p:p Σας επαναφέρω λοιπον με το.....μπαρο σου,,,,στο θεμα...:cool::D:D:D:sm7::sm7: |
Αρχική Δημοσίευση από vasorfa http://www.gsforum.gr/images/buttons/viewpost.gif
Εσενα πρεπει να μήν ΣΗΚΩΝΕΤΕ με τιποτα,,,:p:p:p(λογο βαρους ε,,,,:rolleyes::rolleyes:):sm7::sm7: Απόσπασμα:
Ποιο βαρος.....????:hmmm::hmmm::hmmm::hmmm: Για την μπουμπιου σου λένε οτι εχει χασει 50 κιλα....απο το πολυ γλύψιμο και γυαλισμα....:p:p:p(να παρει....για καποιο λογο νομιζω οτι μιλαω προστυχα...παλι:p:p:p) |
Απόσπασμα:
μεχρι και τεταρτη......ευκολα;) και αν ειναι δικαβαλο....πιο ευκολα:p |
Βρε θεοσεβούμενοι δώσατε ένα σκασμό λεφτά και απορείτε εάν σας σηκώνετε με Τρίτη.
:Απορία:Τι να πω . Είστε για πορεία στο Σύνταγμα με τη Μέρκελ μπροστάρη.:sm7: |
:hmmm::hmmm::hmmm::hmmm:Αρχίζω και ανησυχω.....Ο διαβοητος σουζογκαζάκιας και ο στριφτερουλης που κρυβονται:hmmm::hmmm::hmmm::hmmm:
Μήπως έχουν παει βόλτα για να διαπιστωσουν και να μας πουν τα συμπερσασματα τους???:D:D:D:D Ε....... Pepaxxxxxxxxxxxxxxx......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kagelarios......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mύγδαλααααααααααααααααααααα....:D:D:D |
Απόσπασμα:
Τωρα μιλας για εσένα, ή για τον μπαρο:hmmm::p:p:):) Υγ..αν ειναι για εσενα.....ευτυχως που δεν σουζαρεις και με την R (εκ του Reverse...:p) |
:rolleyes::rolleyes:
Απόσπασμα:
Ακριβως ετσι:cool: αφου τα σκασαμε που τα σκασαμε.......γαουσταρουμε και κανουμε ολοκληρο ΘΕΜΑ με ποια σχεση μας σηκωνετε....τι να κανουμε....θα θέλατε (οι γιαπανηδες:D:p:p) να εχουμε προβλημα και με αυτο........:hmmm::cool: αλλα ναπο να επαναφερω και εσενα στο θεμα:rolleyes::rolleyes::rolleyes: σου σηκώνετε η honda??:D:D:p:p:p:pκαι αν ναι....με τη σχεση:hmmm::hmmm:(στο κιβώτιο...ε...:o:o:rolleyes::rolleyes:) να παρει....παλι νομιζω οτι μιλαω προστυχα.:o:o....... Ρε γαμo τις σηκωμάρες μου:cool::cool::cool::rolleyes::rolleyes::p:p:sm7::sm7::sm7::sm3::sm3: |
Πρώτη δευτέρα χαλαρά για τρίτη αρχίζουνε τα μεγάλα ζόρια εκτός αν βρω σαμαράκι στο δρόμο η τη σκάσω κάτω με Δευτέρα και κάνω την αλλαγή αμέσως και τις τα χώσω πάλι . Από μόνη της με ξερογκαζιά ποτέ θα σπινάρει αλλά να μου σηκωθεί έτσι δεν μου έχει τύχη ακόμα . :) :) :) |
Απόσπασμα:
τα ειπαρξιακα σου εχεις μου φαινεται και δεν εισαι σε ηλικια που να εχεις προβλημα σηκωματος !!!!:sm7::sm7::sm7::sm7: για την μηχανη μιλαω εεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!! |
Απόσπασμα:
:hmmm::hmmm::hmmm:Με προβληματιζεις.......όχι ομως γιαυτο που νομιζεις φίλε μου....:hmmm::hmmm::hmmm: Απλα δεν έχω το θάρρος να σου κάνω πλακα,,,:o:o:rolleyes::rolleyes: Ευχαριστω παντως για την απαντηση,,,μεχρι τωρα έιναι η πλέον ΙΣΟΡΡΟΠΗΜΕΝΗ......:cool::cool: Φαντασου μεχρι και εγω,,δεν το συνεχιζω...:o:o (εννοειτε σε στυλ πλακας,) |
Απόσπασμα:
:hmmm::hmmm::hmmm:με στεναχωρεις....... ο πεινασμενος.....καρβέλια ονειρευετε:sm7::sm7: και εγώ για την μηχανη λεω......ζουλευεις που δεν εχεις 1200αρη!!!!:p:p:pκανε υπομονη....θα μεγαλώσεις και εσυ και θα το κάνεος το.....λαθος......:p:p:sm7::sm7: παλιόπαιδο!!! εγω φταιω που δεν σε ρωτησα αν σου σηκώνετε μόνος (μονοσελος ) ή με παρέα....(που εισαι Κυρια Commander na δειαβασεις τι γραφω.....στον αντρουλη σου:o:o:(:(sorry...) Μην ξεχνιόμαστε... Για μοτόρια ειναι η κουβέντα ε...?:yz:D:D:D |
:D
Απόσπασμα:
αυτο το μουστακι το τσιγκελωτο και αυτοι που σε βαλανε να το φτιαξεις σε εχουν χαλαση εσενα !!!! :sm7::sm7::sm7::sm7: |
Απόσπασμα:
Ελεύθερα δεν έχω κολλήματα και ενδιασμούς στο σωστό χιούμορ και γενικά στη πλακίτσα μεταξύ μας γιατί αν το δεις και από άλλο πρίσμα τη είναι η ζωή μας χωρίς χαμόγελο και πλακίτσα . ;) :) :D :D :D |
Απόσπασμα:
τωρα περιμενε τι εχεις να ακουσεις !!!!!!! :sm7::sm7::sm7: |
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
To 'ξερα....... Δεν θα μπορεσεις ποτε να συμπαθησεις το ΜΥΣΤΑΚΙΟΝ μου.....τσαμπα το καλιεργω τοοοοοοοοοοοσο καιρο...:p:p:p η μηπως εισαι σπανος?:p:p:sm7::sm7:(και δεν μιλαω για τον Εντουροδιδάσκαλο.....αλλα για τον αλλο....τον ατρίχου γωνιαα....):sm3::sm3::sm3::sm3:...............και γιαυτο με ζουλευεις.....:p:p:p |
Απόσπασμα:
+1200!!! :p:p:p:sm3::sm3::sm3::sm3: |
Απόσπασμα:
Αντέχει το πετσί μου Θεολόγε ώρα μόνο να έχω να μπορώ να ανταποδίδω γιατί αν τρέχω γύρω γύρω με τα παιδιά θα χάνω τον ειρμό μου . :sm7: :sm7: :sm7: |
Απόσπασμα:
:sm7::sm7::sm7: |
|
:sm3:
Απόσπασμα:
:p:p:pΩραιος εισαι και του λογου σου....:D:D:D απο την μία ΤΗ ΣΗΚΩΝΕΙΣ οποτε και ΟΠΟΥ σου αρέσει....:cool::cool::cool::cool: και απο την αλλη.............. τα πιτσιρικια σου ...μου φαινετε,.,.....ΣΟΥΖΆΡΟΥΝ ΕΣΕΝΑ....όποτε και όποτε τους αρεσει!!!:p:p:sm7::sm7::sm7:και εννοειτς με ΟΛΕΣ τις σχεσεις στο σασμαν....:p:p:p |
Απόσπασμα:
ειρθε και ο ετερος καππαδοκης !!!!!! :sm7::sm7::sm7: |
Απόσπασμα:
Ρε μαρκ.....:D:D:D:D ασε τα smiles,,,,,και πες μας σταρατα.....σου σηκωνετε???:sm7::sm7::sm7: |
Απόσπασμα:
αυτο ειναι που λενε σαν ευχη.....ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΣ:hmmm::p:p:p:sm7::sm7::sm7::sm7: |
Απόσπασμα:
μπα αυτος μασαει του αξονους σαν τα στραγαλια !!!!!:sm7: :sm7::sm7::sm7: |
Εσύ πάλι Κώστα είσαι των άκρων εδώ λέμε για κάνα σήκωμα της χοντρής για την πλάκα μας και εσύ μας παρέπεμψες στο τύπο που τη πάει κεραία 3 χιλιόμετρα τη χοντρή . :D :D :D |
Απόσπασμα:
ΧΜ....λες γιαυτο να μας βαζει μονο γελακια....?????λες να φοβατε μην τον περασουν σε black list στην Bmw,,,,:hmmm::hmmm::sm7::sm7::sm7::p:p:p |
αυτος πρεπει να πινει το καφεδακι του εκει επανω!!!!! :sm7::sm7::sm7::sm7: |
Απόσπασμα:
δεν εχω βιντεο απο δικη μου σουζα....:sm7: αλλα θα τραβηξω τον κουμπαρο,αφου σας τρωει ο π@πος......:sm7: |
Απόσπασμα:
Τώρα με σουζάρει η μικρή κάτσε να την αλλάξω και επανέρχομαι . ;) :D :D :D |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 13:09. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!