![]() |
Διαροη λαδιων απο φλατζες F650GS twine
Σημερα το πρωι στη μηχανη F650GS twine 9/2009 διαπιστωσα διαροη λαδιων απο την κεφαλη του κινητηρα. Εχω κανει 10.000χλμ και την πηγα σε γνωστο εξουσιδοτημενο συνεργειο του καταστηματος που την αγορασα.Σε συνομιλια που ειχα με τον υπευθυνο μου ειπε οτι ειναι φυσιολογικο αφου η μηχανη κινειται μεσα στην Αθηνα και θα μου την αλλαξει χωρις χρεωση αφου η μηχανη ειναι ακομα στην εγγυηση.Ολα καλα αλλα ηθελα να ηξερα ειναι δυνατον μεσα σε 1/5 χρονο να ξεραθουν;
|
Απάντηση: Διαροη λαδιων απο φλατζες F650GS twine
Η διαρροή από φλάτζα καπακιού στο F650gs είναι γνωστό πρόβλημα! Εμένα μου εμφανίστηκε στους 7 μήνες και 19000km!
Με λίγη κόλλα ακόμα και στις υπάρχουσες φλάτζες το πρόβλημα εξαφανίστηκε. Απ´ όσο δε γνωρίζω η BMW ετοίμαζε νέα παρτίδα φλατζών προκειμένου να επιλύσει το συγκεκριμένο πρόβλημα! ;) |
Απόσπασμα:
Ευχαριστω...γιατι βρισκομουν σε πληρη αγνοια!! |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Αντε να δω τι αλλο θα κατσει!!! |
Απόσπασμα:
|
Παντως το οτι εχεις κανει τα χιλιομετρα στην Αθηνα δεν εχει απολυτως καμια σχεση ...
Ολο κατι τετοιες μπουρδες λενε παιρνω αναποδες οταν τα ακουω .. |
Φίλε καλημέρα, μπορείς να μου πείς για την ανάκληση όσον αφορά την αλυσίδα που ανέφερες; Πότε ανακοινώθηκε και αν αφορά όλα τα F650-800gs, γιατί έκανα πρόσφατα service στη BMW και δεν μου είπαν τίποτα.
|
Απόσπασμα:
|
Ok σε ευχαριστώ!
|
Πριν λίγο καιρό είχα κ εγώ το πρόβλημα με τη διαρροή λαδιών από τον κινητήρα. Στην αντιπροσωπεία (ηράκλειο κρήτης) μου είπαν ότι δεν υπάρχει ανάκληση, αλλά το φτιάχνουν μέσα στην εγγύηση. Αυτό που μου είπαν είναι ότι φτιάχνεται βάζοντας κόλλα εκεί που υπάρχει το πρόβλημα. Αυτό που αναρωτιέμαι είναι αν βάζοντας κόλλα διορθώνεται μόνιμα το πρόβλημα ή αν θα το ξαναβρώ κάποια μέρα μπροστά μου. Η λύση της κόλλας δε μου ακούγεται κ πολύ αξιόπιστη (όσο η αντικατάσταση κάποιου εξαρτήματος). Ξέρει μήπως κανείς κάτι παραπάνω;
|
Σήμερα μου έβγαλε λαδάκι κι εμένα (10.600 χλμ). Κρίμα να μην το βγάλει πριν 700 χλμ στο σέρβις. Από βδομάδα θα την πάω στο γιατρό.
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Υ.Γ 2007Τρανσαλπ 2008 Vstrom Χωρις προβλημα ρουφωντας τους το αιμα κυριολεκτικα!! |
Απόσπασμα:
Παρεμπίπτοντος, γνωστός με Vstrom, σπασμένος κινητήρας στα 55000 χιλιόμετρα, Yamaha XT, έσβηνε στη βροχή, δεν έβρισκε το πρόβλημα, το πούλησε μισοτιμής, Varadero, έχανε λάδια και διάφορα άλλα μικροπροβληματάκια. Δεν υπάρχει εταιρία χωρίς ανακλήσεις και περιπτώσεις κακοτεχνιών. |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:02. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!