![]() |
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ
Καλησπέρα και κάλος σας βρήκα .Είμαι και γω κάτοχος μια GS 1100 και ανυπομονώ να συμμετάσχω σε ταξίδια και άλλες δραστηριότητες της παρέας του φόρουμ. Ειδικούς χαιρετισμούς στον φίλο μου τον commander που έχει και πολύ ωραίο μηχανάκι .:cool:
|
Απάντηση: ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ
Καλώς ήρθες στην παρέα μας:) Το ονοματάκι σου elvis από τον "Θεό" ή απλή συνωνυμία? :confused: |
.
Αγαπητέ φίλε, καλωσόρισες στην παρέα μας ...:D Καλές βόλτες με την κούκλα σου και σε περιμένουμε σε μια προσεχή μας συνάντηση, να γνωριστούμε κ από κοντά .....;) . |
Καλός ήρθες στη παρέα . :) :) |
Καλώς ήρθες στην παρέα μας...
|
Καλώς ήρθες στην παρέα πολλές βόλτες και όρθια χιλιόμετρα:)
|
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ
|
Καλώς ήρθες στην παρέα μας. :)
|
|
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗ ΠΑΡΕΑ |
καλως ηρθες φιλε μου στην παρεα
|
Απόσπασμα:
|
Σας ευχαριστώ όλους για το καλωσόρισμα
|
|
Βρε βρε το παιδι που ανυπομονει για ταξιδακια........θα παμε αλλα οχι σαν αυτα που πας με τον Θυμιο.......ισαδια μονο εεεεεεεεε.Καλως μας ηρθες καλα να περνας μαζι μας και καλες βολτες .;):)
|
Καλος ορισες φιλαρακι στην παρέα αυτή να είμαστε πάντα καλα να κάνουμε πολλα Όμορφα ταξίδια σαν και Αυτό που είχαμε κάνει στην Βαλια καλντα και κοντεψαμε να μείνουμε απο το σοκ που πάθαμε με την παλαβομαρα σου και τις τρελές ικανότητες σου...Και πάλι Καλος ορισες Φιλαρακι!!!!!!;) |
Καλως ηρθες στην ομορφη παρεα μας φιλαρακι του ΤΕΟ !!!! :)
|
Καλώς ήρθες φίλε μου, κ καλά μας χιλιόμετρα!
Jefe |
|
Σας ευχαριστώ και πάλι για το καλωσόρισμα και ευχαριστώ και τον φίλο commander για τα καλά του λογια αν και υπερβάλει λίγο .;)
|
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 16:32. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!