![]() |
Νέο μέλος
Παιδιά γεια σας χρόνια πολλά σε όλους από την χιονισμενη Γερμανια. Λίγα λόγια λόγια για μένα:
οδηγώ μηχανή από το Γενάρη του 2008 πρώτη μου μηχανή μια μεταχειρισμενη transalp 650 έκανα 13000 χλμ, την κράτησαν 8 μήνες. Μετά αγορασα τον 10/08 αγορασα μια καινούργια varadero mk3 abs εκανα 35000 χλμ και τον περασμένο Σεπτέμβρη την πουλησα. Πλέον ζω Γερμανία όπου και συνεχίζω την ειδικότητα μου(αγγειοχειρουργικη). |
Απάντηση: Νέο μέλος
Καλώς ήρθες "Γερμανέ" φίλε ;););)
|
Kωνσταντίνε καλώς μας ήρθες Χρόνια σου Πολλά όποτε κατέβεις θα χαρούμε να σε γνωρίσουμε κι από κοντά http://cdn.content.sweetim.com/sim/c...s/00020469.gif Από Solingen έχουμε και ένα μέλος τον Γιάννη Παναγιωτίδη τον ξέρεις? |
Καλώς ήρθες Κωσταντίνε στη παρέα καλά να περνάς . Χρόνια πολλά γεμάτα υγειά για σένα και τους οικείους σου . :) :) :) |
Καλώς ήρθες στην παρέα μας...
|
Όχι αλλά θα χαρώ πολύ να τον γνωρίσω. Είμαι εδώ μόνο δυο μήνες και ακόμη βιώνω το σοκ της προσαρμογής
|
Απόσπασμα:
Εδω θα δεις τον φιλο μας Γιαννη.
|
Καλωσήρθες φίλε Κώστα;)
|
http://users.otenet.gr/~geosta/forums/welcome.jpg
Καλωσήρθες Κωνσταντίνε, χρόνια πολλά και καλή χρονιά σου εύχομαι. |
Κωνσταντινε Χρονια σου Πολλα και καλα.Καλως μας ηρθες στο foroum,καλη διαμονη-προσαρμογη εκει που εισαι και θα βρεθουμε μεσα στο 2011.......;):)
|
καλως μας ηρθες φιλαρακι:):)
|
|
Kαλος ηρθες φιλε μου και χρονια πολλα .....
|
Καλώς ήρθες φίλε μου, κ καλά μας χιλιόμετρα!
Jefe |
Φίλε Ντίνο,
καλωσήρθες στο GS Forum ....:D Καλή διαμονή κοντά μας, καλά ποσταρίσματα και καλά ταξίδια "στα ξένα", με ασφάλεια .... :) Περιμένουμε "ταξιδιωτικό" με φωτογραφίες, απ' τις όμορφες διαδρομές που θα κάνεις με τη νέα σου μπέμπα .... ;) . . |
|
|
|
|
...για χαρα φιλε Κωστα!...μενεις στο Solingen????....πρεπει οπωσδήποτε να γνωριστουμε!...εχω μια μικρη συνοικιακή πιτσαρια στην Wupperstr....οταν εχεις χρονο πέρνα να πιουμε ενα καφακι και να τα πουμε
...καλες Γιορτες πατριδα! |
καλή χρονιά στη χώρα της Μέρκελ(μπλιαξ), η επόμενη μοτό θα είναι μπέμπα νομίζω, πάντως 50000 Χλμ σε 2 χρόνια είναι πολλά για να μείνεις και λίγο χωρίς μοτο...
καλώς ήλθες στη παρέα... :) |
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 15:29. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!