![]() |
Τα κατοστήσαμε
|
Απάντηση: Τα κατοστήσαμε
|
|
Με το καλό και στα διακόσια!!!
:sm8: |
Mπράβο Θοδωρή .... αυτό σημαίνει της "ήπιες το αίμα" .... :D
Γρήγορα κ απολαυστικά κ την επόμενη κατοστάρα .... ;) |
744 ημέρες . . .
100000 χιλιόμετρα . . . 134,408602151 χιλιόμετρα την ημέρα . . . 17856 ώρες . . . 5,60035842294 χιλιόμετρα την ώρα . . . :hmmm: Το μηχάνημα σου είναι αργό :rolleyes: Με το καλό και τα επόμενα Θοδωρή |
μπραβο ρε θοδωρη!:)
να τα χιλιασεις!:) το εργαλειο στρωθηκε η ακομει "ανοιγει"?:rolleyes: Απόσπασμα:
|
Να τα κανείς 1000......και πάντα όρθιος
|
:sm8::sm8: |
Να είσαι καλά Θοδωρή είναι το δικό σου ποστ που διάβασα πρώτο και πραγματικά δεν νομίζω ότι μπορούσα να διαβάσω κάτι καλύτερο τέτοια μέρα σήμερα....:)
Να τα χιλιάσεις λοιπόν μιας και το να τα εκατοστήσεις για σένα δεν είναι τίποτα ... και πάντα όρθιος....;) |
και στα 200000χλμ!!χωρις προβληματα!
|
Μπράβο βρέ Θοδωρή! Αυτό είναι να γράφεις πραγματικά χιλιόμετρα... Κι όχι σπίτι...πλατεία...κ μετά πίσω σπίτι! ;)
Jefe |
Σας ευχαριστώ πολύ...
Να είμαστε καλά φίλοι μου, πολλά από τα επόμενα να τα κάνουμε παρέα... |
ΚΑΒΑΛΑ ΠΑΝ' ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΚΑΒΑΛΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑΝΕ,ΚΑΒΑΛΑ ΠΑΙΡΝ' ΑΝΤΙΔΕΡΟ ΑΠ' ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΤΟ ΧΕΡΙ...
Πάντα με ασφάλεια... |
Και στα επόμενα ασφαλή 100.000 με καλό Τεό...:) |
προχώρα εσύ μπροστα με το καλό Θοδωρή και εμείς ακολουθούμε, εγώ κατάφερα μόνο 10κ σε έξι μήνες.....:)
|
Αντε με το καλο το {100000 }μπροστα να γινει {200000}.!! ;) |
Άντε και στα 200.000 χλμ...
στείλε τη μηχανή στη ΜΑΜΑ να δει πως έγινε το θαύμα... :D:D:D |
Εγώ είμαι ενα μηδενικο πίσω Θοδωρακο... αλλά κάνω φιλότιμη προσπάθεια να είμαι στα χνάρια σου... :D
Πάμε για το εκατομμύριοοοοο!!! :) Πάντα όρθιος φιλαράκι!!! :) |
Να σου ευχηθω να τα 200κοσαρισεις ???αντε και αλλα 100 !!!!! :sm8:
|
:sm8:
Αυτό για το σπίτι - πλατεία - σπίτι που ειπώθηκε πολύ μου άρεσε! ;) Έτσι, 'φχαριστήσου το μωρό σου!! Κάπου δίναν και τιμητική πλάκα για τα 100Κ χλμ, στην Αμερική νομίζω, κάπου στο ADVrider το έχω δει.. εδώ δεν έχει; |
Μπράβε ρε Θοδωρή!
Να είσαι πάντα καλά και να συνεχίσεις με τους ίδιους ρυθμούς να γράφεις πολλά, ασφαλή και ποιοτικά χιλιόμετρα!!! ;) |
Μπράβο Θοδωρή!
Είσαι πραγματικός χιλιομετροφάγος!!! |
Θοδωρή ενα μεγάλο μπράβο σε σένα και την μπέμπα σου !! Για βάλε ενα στόχο το 2011 να κάνεις άλλα 60.000 με 70.000 χιλιόμετρα !!! Ολο πάνω στη σέλα θα είσαι !! Καλή χρονιά φίλε και πάντα όρθιος !!:sm8:
|
Χαιρομαι για σενα γιατι ξερεις και τα απολαμβανεις.Να κανεις λοιπον ακομα τοσα οσα εσυ θελεις και αντεχεις με τη μπουμπου σου συντροφια.Να σαι παντα καλα γερος και ακουραστος.:)
|
Θοδωρή και στα 200 χιλιάρικα!
Άντε και μεις μετά από 10 χρόνια! :D |
Αυτα ειναι χλμ. Μπράβο φιλε να εισαι καλα και παντα ορθιος να κανεις πολλα μα πολλα ομορφα χλμ.
|
Μπράβο ρε τρελοκοζανίτη .Στα 200.000 θα κεράσεις .Και εύχομαι να είναι σε λίγότερο από δύο χρόνια .:sm8:
|
Ευγε!!!!!!!!!! |
αυτα ειναι,μπραβο σου.:)
|
100.000 και χωρίς τις σούζες ε !!! ;)
Μπράβο Θοδωρή, άντε και εις ανώτερα. :) |
μπράβο Τεό, είσαι το ίνδαλμά μου!!
|
Λοιπόν πάμε στο ψητό.... Βλάβες.....:sm7: Γιατί εκεί που είσαι, ήμουνα και εδώ που είμαι θα έρθεις....:D Στα 60.000 χλμ, δάκρυσε η πίσω ανάρτηση (ESA), αλλάχτηκε κανονικά, (εγγύηση) αλλά μετά από 1,5 μήνα γιατί δεν υπήρχε διαθέσιμο στοκ σε ολόκληρη την Ευρώπη. Στα 80.000 χλμ, ο συμπλέκτης δεν αποσύμπλεκαι δυνατά και αλλάχτηκαν οι αντλίες συμπλέκτη, έχει 2 αν δεν κάνω λάθος..(εγγύηση). Στα 90.000 χλμ αλλάχτηκαν τα grip γιατί είχαν φθαρεί. Τυχαίο??? Δε νομίζω.... (εγγύηση).... Αυτά.... Μόνο????? Ναι..... Αυτά... Τίποτε άλλο.... |
Σημαντική σημείωση...... Δεν με άφησε ποτέ στο δρόμο.... Ούτε και πουθενά αλλού....;) |
Δίσκο / Πλατώ ??????
Ο Χ Ι ????? |
Απόσπασμα:
που να τον δεις να "στρίβει".....;) |
Απόσπασμα:
|
Δεν παρουσίασε: Antenna ring Ρελέ βενζίνης Μπαταρία Δίσκο - Πλατώ Αισθητήρα RDC |
Πάμε και στο άλλο μεγάλο σήριαλ...... Λάδια..... Στα πρώτα 5.000 χλμ συμπλήρωσα 500ml Μεταξύ 5.000 & 10.000 χλμ συμπλήρωσα 400 ml Μεταξύ 10.000 & 20.000 χλμ την παρακολουθούσα και δεν συμπλήρωσα τίποτα Μετά τα 20.000 σταμάτησα να ελέγχω τα λάδια της και ησύχασα και γω και αυτή.....:sm7: |
[QUOTE=teo71;289087]
Δεν παρουσίασε: Antenna ring Ρελέ βενζίνης Μπαταρία Δίσκο - Πλατώ Αισθητήρα RDC [/QUOTE]τα πρώτα τρία αλλά και το τέταρτο, ήταν θέμα ανακλήσεων ήδη διορθωμένα όταν την αγόρασες αλλά... Δίσκο - Πλατώ ΟΧΙ ????? 100+κ χλμ και δεν έχεις αλλάξει δίσκο ?? να τηλ στο βιβλίο Guiness.... πρέπει να είσαι από τους ελάχιστους ιδιοκτήτες GS στον κόσμο που δεν έχουν αλλάξει δίσκο στα 100+ χλμ... |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 19:50. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!