![]() |
Βολιώτικος καφές ...αλλά στις Μηλιές 2-1-2011
Καλή Χρονιά!!!
Σκεφτήκαμε να μην ξεκινήσουμε το 2011 με μπύρες οπότε θα πιούμε το πρώτο καφεδάκι της χρονιάς, αν δε μας τα χαλάσει ο καιρός, στις Μηλιές. Θα ξεκινήσουμε γύρω στις 11μιση το πρωί από την Παναγία Τρύπα. :):) |
Απάντηση: Βολιώτικος καφές ...αλλά στις Μηλιές 2-1-2011
Απόσπασμα:
Θα είμαι εκεί!!! |
Καλά να περάσετε.....:cool: |
καλη χρονιά παλικάρια αλλά μια παράκληση. Αφού ξέρετε ότι είμαι απο εκεί κ αφου ξέρετε ότι όλοι λατρεύουν τον τόπο μας... ποστάρετε καμιά φωτό να μας φύγει ο καημός........Όταν θα έρθω βόλο θα προσπαθήσω να πάμε για ένα καφέ
|
Απόσπασμα:
Το πήρες το εργαλείο, τι έγινε....??:confused: Μην ξεχνάς ότι είπαμε για τσίπουρα κατι στην Καρδίτσα!!!!:D |
Το πήρε, το πήρε!
Με το καλό κι ο καφές παιδιά :) |
Απόσπασμα:
Καλή χρονιά Ζήση, δυστυχώς φώτο δεν βγάλαμε, αν και ο Αlx είχε φέρει μηχανή. Μόλις φτάσαμε άρχισαν τα καρεκλοπόδαρα. Το πόδι πως πάει? |
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Καλή Χρονιά!!! θα ρθουμε αλλά για καφέ γιατί εκεί δεν πίνετε light τσίπουρα αλλά υγρά φρένων.:p:p:p Το πήρα το μηχανάκι το λάσπωσα κιόλας σήμερα :sm2::sm2::sm2: |
Καλά να περάσετε . ;) :) :) |
Απόσπασμα:
Καλορίζικη η μοτό σου Νικόλα! Καλά κ όμορφα χιλιόμετρα να γράψεις! ;) Jefe |
Απόσπασμα:
Καλή χρονιά Θανάση! Σ' ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!!!:) |
Απόσπασμα:
:sm8::sm2::sm5: |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Μπράβο Νίκο, μπήκες και εσύ στην παρέα των ORIGINAL ΑΝΤΡΩΝ...!!! Καλορίζικο και πάλι...!!!
Βάλε καμιά φώτο να το χαζέψουμε και εμείς τα μικρά!!! (Μην ξεχνάς, όλοι από χαμηλά ξεκινήσαμε, και μετά ωριμάσαμε..!!!!:D:D) Οσο γαι το τσίπουρο, θα παραγγείλω ανάλαφρο-παιδικό, όπως το πίνει και ο CP..!!!:sm7::sm7:Ελάτε εσείς και θα βρούμε λύση...!!!:cool: |
Απόσπασμα:
|
http://cdn.content.sweetim.com/sim/c...s/0002012C.gif......CP!!! :D:D:D
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
5,4 post/min...:D:D:D ;););) |
Βρε τι έχω πάθει... :rolleyes::rolleyes::o
|
Συνάρρωστοι της Θεσσαλίας γεια σας,
Σχεδιάζουμε με ένα συνάδελφο μου ένα 5ήμερο εκεί στα μέρη σας (Βόλο, Πήλιο,Λάρισα,Περτούλι, Ελάτη, Μετεώρα & φυσικά Λίμνη Πλαστήρα). Θέλω να σας ζητήσω να μου πείτε αυτά που αξίζει να δει κανείς εκεί αλλά φοβάμαι πως δε θα ξέρετε τι να μου πρωτοπείτε. Καλή χρονιά με υγεία & πολλές αξέχαστες στιγμές |
Απόσπασμα:
Σου προτείνω να ανοίξεις ένα νέο thread, στις "κοπάνες", σχετικά με την εκδρομή σας, και να είσαι σίγουρος ότι οι απαντήσεις θα πέσουν βροχή...!!! Με το καλό η εξόρμηση.... :cool::cool::cool: |
Μηλιές ε? Τι μου θυμίζετε...
Λογικά τον καφέ σας θα τον ήπιατε στο ''Άννα να ένα μήλο'' ε? Αν ναι πιστεύω να δοκιμάσατε τον κορμό φράουλα αλλιώς πρέπει να ξαναπάτε...! |
Απόσπασμα:
Ναι στο "Αννα να ένα μήλο" πήγαμε αλλά μόνο για καφέ, η επόμενη εξόρμηση, αν το επιτρέψει ο καιρός, θα είναι για καραβιδομακαρονάδα στο Τρίκερι. Μη μας βγει κ τ όνομα οτι κάνουμε τόσα χιλίομετρα για να τρώμε γλυκά !!!:sm7::sm7: |
Απόσπασμα:
Ακολούθησε τη συμβουλή του ARGI και δε θα βγεις χαμένος, αλλιώς στείλε pm η πάρε με τηλέφωνο.;) |
Απόσπασμα:
Τελοσπάντων εύχομαι να περάσατε καλά. Εμένα πάντως δεν με πειράζει να βάλετε κ άσχετη φωτό όχι κ καλά από μηλιές. Βάλτε από άλλη μεριά από ανακασιά από μελισσιάτικα δεν με νοιάζει.....κάτι να δείχνει βόλο τελοσπάντων να μου φύγει ο καημός που δεν ήρθα στις γιορτές |
Απόσπασμα:
Δεν είναι σημερινές οι φώτο, αλλά πρόσφατες. Με το καλό να αναρρώσεις πλήρως και να έρθεις να πάμε για κανένα tour de Pelionnn!!!!:D;) Με θέα τον Βόλο από την θέση Αλικόπετρα... |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 12:45. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!