![]() |
r1200gs special edition πωλειται
πωλειται r1200gs special edition ασπρο πρωτη αδεια 2/2010 ελληνικο με ABS,ASC,ESA II,RDC,board computer,θερμαινομενα γκριπ,χρωμιο στους λαιμους,λεντ φλας, βαλιτσες πλαινες αλουμινιου απο adventure αχρησιμοποιητες.τελεια κατασταση καινουργιο με μολις 500km.εργοστασιακη εγγυηση 1 χρονο ακομα.τιμη 14700.πωλειται λογω αγορας r1200rt με λιγα χλμ και αυτο.
|
Απάντηση: r1200gs special edition πωλειται
5 Συνημμένο(α)
μερικες φωτο.
|
3 Συνημμένο(α)
και αλλες....
|
Καλοπούλητη η κούκλα :cool:
|
Να σαι καλα Γιαννη ευχαριστω.
|
Καλοπουλητη η κουκλα σου.
|
Ευχαριστω πολυ Γιωργο!
|
Αν καποιος δεν ενδιαφερεται για τις μπαγκαζιερες και την θελει σκετη την μοτοσικλετα η τιμη πεφτει 600ευρω κατω.
|
Απόσπασμα:
|
καταπληκτικη ευκαιρια !
ειναι το ομορφοτερο gs μετα το δικο μου! |
καλοπουλητη η κουκλα!
|
Απόσπασμα:
|
Ευχαριστω πολυ.Γιαννη εχεις δικιο για την τιμη το διορθωσα.σκεφτομουν να μην πεσω κατω απο 14500 γιατι την λυπαμαι την μηχανη και επειδη με πηραν τηλ. δυο ατομα και μου εκαναν παζαρια εκανα το γνωστο κολπο αυξανοντας λιγο την τιμη για να πεσω.ειδες ειμαι ειλικρινης!Ιδεα φιλου ηταν αλλα τωρα που το σκεφτομαι αν περασει κανας χρονος και η μηχανη δεν φευγει ισως αναγκαστω να πεσω και κατω απο 14500 γιατι γνωριζω και για την κριση και για ολα τα αλλα που μου λεγαν και στο τηλ. οι ενδιαφερομενοι αν και δεν ειναι ζητημα ζωης και θανατου να πουληθει.οδηγησα το rt και μου αρεσε πολυ και επειδη το αναστημα μου δεν θα μου επιτρεψει ποτε να πατησω στο χωμα με την gs μην την χαραμιζω.:sm7:
|
Καλοπούλητη . ;) :) |
Απόσπασμα:
|
Καλοπούλητη η μηχανή σου!
|
καλοπουλητη φιλαρα , απλα πανεμορφη.... α ρε φωτιες που αναβετε μερικοι:yz μπας και ξερετε κανεναν να σπρωξω την δικια μου?ειπα να μην βαλω αγγελια με το που γραφτηκα στο φορουμ , αλλα δεν φταιω εγω....:p
|
Καλησπέρα φιλε μου,
Μερικες γρηγορες ερωτησεις: 1. Που βρίσκεσαι; 2. Δεν αναφερεις τρόπο επικοινωνίας 3. Ποσο ειναι η τιμη τελικά; Ευχαριστώ Γιάννης |
καθαρόαιμο...:cool: |
Σας ευχαριστω πολυ!
Φιλε Αθηνα μενω περιοχη Ζωγραφου.Το τηλ μου ειναι 6934551062. |
Ok σ´ευχαριστω, θα επικοινωνησω μαζι σου το απογευματακι
|
Καλοπούλητη Φίλε μου! Κουκλάκι το μηχανάκι!
|
Σ'αρεσει Πετρακο εεεεε!!!.......Καλοπουλητη φιλαρακι...
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
την ζελατινα την πουλας???(εννοειτε πως θα σου δωσω την λευκη δικια μου)
|
ρε παιδια συγνωμη αλλα αυτη τη μηχανη με αυτον το αρ. κυκλοφοριας την εχω αγορασει εγω απο εμπορο ....:confused::confused::confused:.
|
Καλοτάξιδη λοιπόν!!!:):):)
|
ευχαριστω πολυ.:D
|
Απόσπασμα:
Ε από Γενάρη η αγγελία θα την πήγε στον έμπορο το παληκάρι και την αγόρασες εσύ.. Που η απορία σου??:) Η την αγόρασες για brand new???:D Πες μας τέτοια να γίνει ανέκδοτο:) |
Απόσπασμα:
Να συμπληρωσω περα απο τα παραπανω οτι η μηχανη του Δημητρη ειναι καθ᾽ολα αριστη οπως ακριβως τα αναφερει. Ευχαριστουμε κ. Δημητρη !!!! |
Γιαννη εισαι απιστευτα τυχερος!την μηχανη την εκανα βολτα μια φορα στις 2 βδομαδες μονο και μονο να μην πεσει η μπαταρια!δεν εχει περασει τις 2500 σ.α.λ.!με το που την πηρα εμεινε εγκυος η γυναικα μου και δεν ειχα καμια ορεξη για ταξιδια μονος!ασε που η αληθεια ειναι οτι το αναστημα μου δεν ηταν για την GS οσο και να προσπαθησα λογω ομορφιας να πεισω τον εαυτο μου για το αντιθετο. πηγα σε εμπορο γιατι δεν μπορουσα να ακουω αλλες βλακειες στο τηλ. δεν λεω ηταν ατομα που μου μιλουσαν μια χαρα αλλα οι περισσοτεροι νομιζουν οτι τωρα με την κριση ολοι πειναμε και δεν εχουμε να φαμε και μου λεγαν κατι απιθανα!
καλο στρωσιμο και καλα ταξιδια!να την προσεχεις την κουκλα!!!!!:yz |
Απόσπασμα:
ελα ρε κουμπαρε!!!!τελικα ηταν απο εδω η μηχανη και δεν το ειχα δει!!!:sm7::sm7: |
Απόσπασμα:
Καταρχην εχεις τις καλυτερες ευχες μου για το νεο μελος που θα ερθει, συγχαρητηρια !!!! Η μηχανη κανει μπαμ οτι ειναι οπως βγηκε απο την κουτα της , οποτε ειμαι σιγουρα τυχερος και μη σε νοιαζει θα την προσεχω !!! Θα σε αφηνω και καμια φορα να την βλεπεις , χωρις πολλες οικιοτητες βεβαια .....:D:D:D και που᾽σαι ..... Να γνωριστουμε και να τα λεμε ! |
Απόσπασμα:
Αν τα σπαει ο κουμπαρος μου ἠ οχι !!!! Εχεις την πρωτη θετικη απο εμενα :p υγ. κουμπαρος κανονικος με παπα και στεφανι !!!!;) |
πολυ θα ηθελα να γνωριστουμε Γιαννη και οποτε μπορουμε να τα λεμε απο κοντα!ελπιζω να μου την δανειζεις για κανα ταξιδακι μωρε!:sm7:
|
Απόσπασμα:
;););) |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
ops σωστα ειναι και νονο !!!!:Χαμόγελο::Χαμόγελο::Χαμόγελο: |
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 12:48. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!