GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Καλώς ήλθατε (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=4)
-   -   Καλως σας βρηκα (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=16651)

GO. 07-01-2011 01:08

Καλως σας βρηκα

Καλησπερα σε ολους!Ονομαζομαι Γιωργος ζω κ εργαζομαι στα Ιωαννινα κ το σαββατο γινομαι ''μπαμπας''ενος VARADERO''για τεταρτη φορα!Ναι καλα ακουσατε,για τεταρτη!Το GS ADVENTURE ειναι απο τις μηχανες που μου αρεσουν ιδιαιτερα αλλα δηλωνω αμετανοητος λατρης varadero!Ολο κ καποιον Γιαννιωτη θα βρω με adventure εδω μεσα να ακολουθησουμε σε καποια εκδρομη...!Ευχομαι καλη χρονια σε ολους μας υγεια κ καλα χιλιομετρα!:sm8:

Ακιs 07-01-2011 01:10

Απάντηση: Καλως σας βρηκα

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από GO. ( 287588)
Καλησπερα σε ολους!Ονομαζομαι Γιωργος ζω κ εργαζομαι στα Ιωαννινα κ το σαββατο γινομαι ''μπαμπας''ενος VARADERO''για τεταρτη φορα!Ναι καλα ακουσατε,για τεταρτη!Το GS ADVENTURE ειναι απο τις μηχανες που μου αρεσουν ιδιαιτερα αλλα δηλωνω αμετανοητος λατρης varadero!Ολο κ καποιον Γιαννιωτη θα βρω με adventure εδω μεσα να ακολουθησουμε σε καποια εκδρομη...!Ευχομαι καλη χρονια σε ολους μας υγεια κ καλα χιλιομετρα!:sm8:

Καλως το φιλαρακι μου!!!!!:D

υ.γ : το λευκο θα σου πηγαινει πολυ!!!!!!!:cool::cool:

Jefe 07-01-2011 01:19

Καλώς ήρθες φίλε μου, κ καλά μας χιλιόμετρα!

Jefe

commander 07-01-2011 01:22

Καλος ορισες στην παρέα μας Γιωργο και καλοταξειδω το dero σου .Να Ξερεs τι τραβαω αυτές τις μέρες απο τον προηγούμενο κάτοχο! Δεν σου λεω τίποτα.Μέσα στην κλαψα είναι απο την ώρα που συνφωνησατε. Παντος να Ξερεις οτι ο προκατοχος του εξων απο μεγάλοs σπασογκλαμπανιας :Dειτανε και πολυ άρρωστος. Να είσαι καλα να την χαρεις με ατελιοτα χιλιόμετρα......!!!

staga1200 07-01-2011 02:35

Γιώργο καλή χρονιά και πάντα όρθιος με το Varadero σου !!! Καλές βόλτες με την παρέα μας !!

pirate 07-01-2011 02:55

ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ 07-01-2011 03:06

Φίλε Γιώργο,

καλωσήρθες στην παρέα του GS Forum .... :)

Kαλή διαμονή κοντά μας

κ πολλές ασφαλείς βόλτες με την νεαρή Vara σου ..... ;)

adventure 07-01-2011 10:26

Καλώς ήρθες Γιώργο καλά να περνάς και να χαρείς το καινούργιο σου μηχανάκι το οποίο είναι αστέρι .

;) :) :)

basilis76 07-01-2011 10:47

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ

Hekima 07-01-2011 11:49

Καλώς ήρθες φίλε πολλές και όρθιες βόλτες να έχεις :)

gandreas 07-01-2011 13:38

Καλώς ήρθες και καλά χιλιόμετρα

nikos-x 07-01-2011 17:00

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από GO. ( 287588)
. . . Ολο κ καποιον Γιαννιωτη θα βρω με adventure εδω μεσα να ακολουθησουμε σε καποια εκδρομη...

Καλώς ήρθες Γιώργο και καλά χιλιόμετρα με την νέα σου φιλενάδα. . . όσο για τις τσάρκες που ονειρεύεσαι. . . Σαν το γάλα μες στην μύγα θα 'σαι, μ' αυτό που πήρες :sm7:

princess 07-01-2011 18:44

Γιωργο καλως μας ηρθες και καλα να περνας μαζι μας.Με ενα σμπαρο δυο τριγωνια,και την μηχανη που ηθελες πηρες και φιλους καινουργιους θα κανεις εδω.Αν δεν σε δουμε το Σαββατο που θα ρθεις,γιατι πολυ θα θελα να δω τα μουτρα του οταν θα στην παραδιδει:p ελπιζω να γνωριστουμε σε καποιο ταξιδακι.:)

teo71 07-01-2011 19:43

Καλώς ήρθες στην παρέα μας...

GO. 08-01-2011 19:18

Απο το πρωι κ επισημα πλεον ειμαι σαν το γαλα μες την μυγα!!Μολις εφθασα με το νεο μου εργαλειο κ ειμαι varaderaki που ειναι ασπρο σαν το γαλατακι κ αφησα πισω μου να :yz ενα παιδακη!Σας ευχαριστω για τα καλωσορισματα!Θα ειμαι παρων στο κοπη το πιτα οπτε θα τα πουμε κ απο κοντα!Καλα χιλιομετρα σε ολους μας!:)

commander 08-01-2011 19:39

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από GO. ( 288462)
Απο το πρωι κ επισημα πλεον ειμαι σαν το γαλα μες την μυγα!!Μολις εφθασα με το νεο μου εργαλειο κ ειμαι varaderaki που ειναι ασπρο σαν το γαλατακι κ αφησα πισω μου να :yz ενα παιδακη!Σας ευχαριστω για τα καλωσορισματα!Θα ειμαι παρων στο κοπη το πιτα οπτε θα τα πουμε κ απο κοντα!Καλα χιλιομετρα σε ολους μας!:)

Φτάσατε καλά από ότι κατάλαβα όλα καλά άντε να την χαίρεσαι την vara σου . να ήξερες τι άφησες πίσω δεν μπορείς να φανταστείς μόνο που δεν έκλεγε :yz…… Και πάλι καλορίζικια και να σε δούμε στην πίτα όπως κανονίσαμε το πρωί…!!! :cool:

princess 08-01-2011 19:41

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από GO. ( 288462)

Ενα σου λεω μονο,τον πηρα τηλ.το μεσημερακι μου ειπε θα τα πουμε αργοτερα,τον παιρνω τωρα και δεν το σηκωνει.....Αντε να δω ποτε θα βγει απο τη σπηλια του παλι...:p;):)

GO. 08-01-2011 20:10

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από princess ( 288472)
Ενα σου λεω μονο,τον πηρα τηλ.το μεσημερακι μου ειπε θα τα πουμε αργοτερα,τον παιρνω τωρα και δεν το σηκωνει.....Αντε να δω ποτε θα βγει απο τη σπηλια του παλι...:p;):)

Θα του στειλω εγω μια κουτα Γιαννιωτικα μπακλαβαδακια να γλυκαθει γιατι τον πικρανα κ θα δεις για ποτε θα βγει!;)

princess 08-01-2011 20:16

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από GO. ( 288495)
Θα του στειλω εγω μια κουτα Γιαννιωτικα μπακλαβαδακια να γλυκαθει γιατι τον πικρανα κ θα δεις για ποτε θα βγει!;)

Το βλεπω γω θα τρεχουμε για παρηγοριες βραδιατικα,εσυ θα κοιμηθεις το βραδυ η θα τη βγαλεις στο ποδι να τη χαζευεις?;):)

GO. 08-01-2011 20:20

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από commander ( 288470)
Φτάσατε καλά από ότι κατάλαβα όλα καλά άντε να την χαίρεσαι την vara σου . να ήξερες τι άφησες πίσω δεν μπορείς να φανταστείς μόνο που δεν έκλεγε :yz…… Και πάλι καλορίζικια και να σε δούμε στην πίτα όπως κανονίσαμε το πρωί…!!! :cool:

Ολα καλα στο ταξιδι μας!Ραντεβου στην πιτα!:)Και...Καλο κουραγιο!;)Τα χαρτομαντηλα απ το..:yz τα πληρωνω εγω!

GO. 08-01-2011 20:24

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από princess ( 288499)
Το βλεπω γω θα τρεχουμε για παρηγοριες βραδιατικα,εσυ θα κοιμηθεις το βραδυ η θα τη βγαλεις στο ποδι να τη χαζευεις?;):)

Τωρα σταματησα το γκρεμισμα για να την βαλω στο σαλονι να την χαζευω να μην ψοφησω στο κρυο!!:sm7:;)

Οπως κ να χει δεν με βλεπω να κοιμαμαι!

papajim 08-01-2011 20:39

παιδια μην τον καλωσοριζεται,γιατι δεν ξερει να στριβει,αλλα δεν πειραζει θα τον μαθω εγω στο κοπη τη πιτα!!!καλοριζικο ρε φιλος ειναι φοβερο,απλα μοιαζεις με οργανο της ταξης με μοτο!!!

GO. 08-01-2011 20:46

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από papajim ( 288529)
παιδια μην τον καλωσοριζεται,γιατι δεν ξερει να στριβει,αλλα δεν πειραζει θα τον μαθω εγω στο κοπη τη πιτα!!!καλοριζικο ρε φιλος ειναι φοβερο,απλα μοιαζεις με οργανο της ταξης με μοτο!!!

Εχεις να φας κλησεις για παρεμποδιση κυκλοφοριας μεχρι να μαθεις να οδηγας που θα τις κανεις βενταλια!!!

commander 08-01-2011 20:47

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από papajim ( 288529)

Πωωωωως σου φάνηκε η μοτο. Θέλω να μιλήσεις καθαρά μηνσκεφτείς οτι θα τους στεναχωρισεις!!!!!:sm7:

papajim 08-01-2011 20:54

ενταξει εκανα την καρδια μου πετρα ωσπου να φτασω με την χοντρουλα!
χωρις πλακα τωρα commander πολυ σταθερο στο δρομο!

papajim 08-01-2011 20:55

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από GO. ( 288539)
Εχεις να φας κλησεις για παρεμποδιση κυκλοφοριας μεχρι να μαθεις να οδηγας που θα τις κανεις βενταλια!!!

γιωργη παρτην αυριο το πρωι να πουλησεις παγωτο στη λιμνη!!!

yns 08-01-2011 21:07

Γιώργαρε καλώς ήρθες και επίσημα!! Και στην πίτα μάλλον θα είμαι με αυτήν που ξέρεις, κανόνισε πάλι να της ρίξεις τίποτα κόκα κόλες και θα σε σφάξω με Κρητικό μαχαίρι!! :sm7::sm7::sm7:

Και καλοτάξιδο το μωρό!

Ακούς εκεί dero για 4η φορά... Αυτός είναι έρωτας!:D:D

GO. 08-01-2011 21:11

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από papajim ( 288553)
γιωργη παρτην αυριο το πρωι να πουλησεις παγωτο στη λιμνη!!!

Καλα μακακας εισαι?:rolleyes:Ετοιμαζομαι βιογραφικο για την Δωδωνη!τα γαλατα στις πλαινες τα γιαουρτια στην κεντρικη!:D
Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από yns ( 288563)
Γιώργαρε καλώς ήρθες και επίσημα!! Και στην πίτα μάλλον θα είμαι με αυτήν που ξέρεις, κανόνισε πάλι να της ρίξεις τίποτα κόκα κόλες και θα σε σφάξω με Κρητικό μαχαίρι!! :sm7::sm7::sm7:

Και καλοτάξιδο το μωρό!

Ακούς εκεί dero για 4η φορά... Αυτός είναι έρωτας!:D:D

Σ ευχαριστω γιαννακη!Καλου κακου πες στην γυναικα να παρει την μιση κ βαλε ντουλαπα μαζι!;)Εκτος κι αν κανεις κατι πιο εξυπνο!Παρε το πλυντηριο!:sm7::sm8:

CPretenteriS 08-01-2011 21:37

gsgs 08-01-2011 22:21

http://users.otenet.gr/~geosta/forums/welcome.jpg

MARK 10-01-2011 12:35

Καλωσόρισες στην παρέα μας Γιώργο :)

Sakis 12-01-2011 01:30

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 14:19.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!