![]() |
Καλως σας βρηκα
Καλησπερα σε ολους!Ονομαζομαι Γιωργος ζω κ εργαζομαι στα Ιωαννινα κ το σαββατο γινομαι ''μπαμπας''ενος VARADERO''για τεταρτη φορα!Ναι καλα ακουσατε,για τεταρτη!Το GS ADVENTURE ειναι απο τις μηχανες που μου αρεσουν ιδιαιτερα αλλα δηλωνω αμετανοητος λατρης varadero!Ολο κ καποιον Γιαννιωτη θα βρω με adventure εδω μεσα να ακολουθησουμε σε καποια εκδρομη...!Ευχομαι καλη χρονια σε ολους μας υγεια κ καλα χιλιομετρα!:sm8:
|
Απάντηση: Καλως σας βρηκα
Απόσπασμα:
υ.γ : το λευκο θα σου πηγαινει πολυ!!!!!!!:cool::cool: |
Καλώς ήρθες φίλε μου, κ καλά μας χιλιόμετρα!
Jefe |
Καλος ορισες στην παρέα μας Γιωργο και καλοταξειδω το dero σου .Να Ξερεs τι τραβαω αυτές τις μέρες απο τον προηγούμενο κάτοχο! Δεν σου λεω τίποτα.Μέσα στην κλαψα είναι απο την ώρα που συνφωνησατε. Παντος να Ξερεις οτι ο προκατοχος του εξων απο μεγάλοs σπασογκλαμπανιας :Dειτανε και πολυ άρρωστος. Να είσαι καλα να την χαρεις με ατελιοτα χιλιόμετρα......!!! |
Γιώργο καλή χρονιά και πάντα όρθιος με το Varadero σου !!! Καλές βόλτες με την παρέα μας !!
|
|
Φίλε Γιώργο,
καλωσήρθες στην παρέα του GS Forum .... :) Kαλή διαμονή κοντά μας κ πολλές ασφαλείς βόλτες με την νεαρή Vara σου ..... ;) |
Καλώς ήρθες Γιώργο καλά να περνάς και να χαρείς το καινούργιο σου μηχανάκι το οποίο είναι αστέρι . ;) :) :) |
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ
|
Καλώς ήρθες φίλε πολλές και όρθιες βόλτες να έχεις :)
|
Καλώς ήρθες και καλά χιλιόμετρα
|
Απόσπασμα:
|
Γιωργο καλως μας ηρθες και καλα να περνας μαζι μας.Με ενα σμπαρο δυο τριγωνια,και την μηχανη που ηθελες πηρες και φιλους καινουργιους θα κανεις εδω.Αν δεν σε δουμε το Σαββατο που θα ρθεις,γιατι πολυ θα θελα να δω τα μουτρα του οταν θα στην παραδιδει:p ελπιζω να γνωριστουμε σε καποιο ταξιδακι.:)
|
Καλώς ήρθες στην παρέα μας...
|
Απο το πρωι κ επισημα πλεον ειμαι σαν το γαλα μες την μυγα!!Μολις εφθασα με το νεο μου εργαλειο κ ειμαι varaderaki που ειναι ασπρο σαν το γαλατακι κ αφησα πισω μου να :yz ενα παιδακη!Σας ευχαριστω για τα καλωσορισματα!Θα ειμαι παρων στο κοπη το πιτα οπτε θα τα πουμε κ απο κοντα!Καλα χιλιομετρα σε ολους μας!:)
|
Απόσπασμα:
Φτάσατε καλά από ότι κατάλαβα όλα καλά άντε να την χαίρεσαι την vara σου . να ήξερες τι άφησες πίσω δεν μπορείς να φανταστείς μόνο που δεν έκλεγε :yz…… Και πάλι καλορίζικια και να σε δούμε στην πίτα όπως κανονίσαμε το πρωί…!!! :cool: |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Οπως κ να χει δεν με βλεπω να κοιμαμαι! |
παιδια μην τον καλωσοριζεται,γιατι δεν ξερει να στριβει,αλλα δεν πειραζει θα τον μαθω εγω στο κοπη τη πιτα!!!καλοριζικο ρε φιλος ειναι φοβερο,απλα μοιαζεις με οργανο της ταξης με μοτο!!!
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Πωωωωως σου φάνηκε η μοτο. Θέλω να μιλήσεις καθαρά μηνσκεφτείς οτι θα τους στεναχωρισεις!!!!!:sm7: |
ενταξει εκανα την καρδια μου πετρα ωσπου να φτασω με την χοντρουλα!
χωρις πλακα τωρα commander πολυ σταθερο στο δρομο! |
Απόσπασμα:
|
Γιώργαρε καλώς ήρθες και επίσημα!! Και στην πίτα μάλλον θα είμαι με αυτήν που ξέρεις, κανόνισε πάλι να της ρίξεις τίποτα κόκα κόλες και θα σε σφάξω με Κρητικό μαχαίρι!! :sm7::sm7::sm7:
Και καλοτάξιδο το μωρό! Ακούς εκεί dero για 4η φορά... Αυτός είναι έρωτας!:D:D |
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
|
|
Καλωσόρισες στην παρέα μας Γιώργο :) |
|
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 14:19. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!