![]() |
Οδηγός συστημάτων εξάτμισης
Οι πιο γνωστές μάρκες εξατμίσεων στο Internet.
Είναι τα original sites απο κάθε εταιρία και μπορείτε να μπείτε να δείτε ανα μοντέλο, στα περισσότερα τουλάχιστον, τί εξάτμιση μπορείτε να βάλετε στην καλή σας. Εάν μου έχει διαφύγει κάποια μπορούμε να την προσθέσουμε για να έχουμε έναν ολοκληρωμένο οδηγό εξατμίσεων. Acrapovic Arata Arrow Blueflame Bos BSM Carbon Can CRD D&D Devil FMF Fuel Gianelli GPR Graves KR IXIL Jardine Laser LeoVince Micron Mivv M4 Nikko Pro Circuit Remus Sato Racing Scorpion Supertrapp Termignoni Titanium Force Trident Two Brothers Vance & Hines Yoshimura Zach |
Απάντηση: Οδηγός συστημάτων εξάτμισης
Μπράβο για το ποστ;)
|
Ωραίος !:sm8:
|
:sm8:
|
|
Μπράβο φίλε, ωραίο post !;)
|
:sm8:
|
Πολύ καλό ποστ;)
|
τι μας έκανες τώρα!!!!:D:D:D:D
|
|
:sm8::sm8:
|
:sm8:σχεδόν πλήρης!!!:D
|
:sm8::sm8::sm8:τέλειος
|
polu kalh douleia....alla gia pros8ese kai auth pou exei mpei sto mati...kai thn ligoureuomai....
Zard Exhausts: http://www.officineitalianezard.it/o...923f999112d1a5 |
Είναι πράγματι πολύ εντυπωσιακή Γιώργο!
Να πούμε με το καλό; |
ωραία - με βάση τον κατάλογο επιβεβαίωσα την επιλογή μου (όταν κάνω την αλλαγή) αλλά μπήκε και άλλος ένας υποψήφιος
|
|
NLS ..aplws na se enhmerwsw...
.h WRA einai kataskeuh ths idia ths Wunderlich... alla h Zard kataskeuazontai sthn Italia...apo prwhn arximhxaniko ths Tegno-something ..(teleies eksatmishs gia Ducati...) ...kai aplws h Wunderlich ths prosferei ...an pas omws na tis agoraseis mesw Wunderlich..8a plhrwseis kai to analogo timhma...:yz Arka...dwse mou duo akoma ebdomades..na mpei o Augoustos kai tis exw paraggeilei....aplws perimenw na plhrw8w... Pantws..kalh douleia NLS.. |
Μηπως οχι greeklish για να μπορούμε να διαβάζουμε πιο εύκολα;:)
|
Απόσπασμα:
για τη Zard ναι το ξέρω ποιες παράγγειλες από που και πόσο; |
χιλια συγνωμη για τα greeklish ...αλλα οταν απανταω απο το πανεπιστημιο μην περιμενεις να βρς το ελληνικο πληκτρολογιο...και μετα επειδη χρησιμμοποιω το αγγλικο αλφαβητο καθημερινα...μου ειναι πιο ευκολο να γραπσω με αγγλικα...χιλια συγνωμη...
NLS...δεν λεω τιποτα διαφορετικο..απλως ηθελα να τονισω την διαφορα μετακσυ WRA...και Zard.... Τισ εχω βρει εδω στην Αγγλια...270λιρες τιs σωληνεs....και 350λιρες το τελικο...γιατι ποσο τις βρισκεις στην Ελλαδα?? Τωρα τελευταια μου αρεσουν και οι Two Brothers M2 αλλα δεν τις βρισκω σε καλη τιμη... PS: moy phre 10letpta na to grapsw me ellhnika kai na to diwr8wsw...ftou...prepei na katebw ellada suntoma... |
Απόσπασμα:
|
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 13:00. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!