![]() |
ΑΙΣΘΗΤΗΡΕΣ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑΤΟΣ, ΠΟΥ?
Καλημερα,
χρειαζομαι να μου πειτε ενα αξιοπιστο ,φθηνο συνεργειο (Υπαρχει προηγουμενη εμπειρια)που εχει την δυνατοτητα (agora+ τοποθετηση)να τοποθετησει αισθητηρες παρκαρισματος σε ενα golf 08 του πατερα μου .....γιατι λογω ηλικιας ....και ταχυτητα αντιδρασεως....εχω βαρεθει να πηγαινω να του επισκευαζω τον προφυλακτηρα!!! αν γινεται περιοχη γυρω απο θρακομακεδονες(ερυθραια,Μενιδι,ηλιον...κτλ)....ωστε να μην μας φανε...και τα χλμ. Αναμενω απαντησεις:p:p:p |
Απάντηση: ΑΙΣΘΗΤΗΡΕΣ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑΤΟΣ, ΠΟΥ?
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Έχεις ΠΜ... ;) |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
ευχαριστω....θα του πω εκ μερους σου!! |
Απόσπασμα:
Οπότε θέλεις φιλαράκο... in private... :cool: |
Απόσπασμα:
Έλαβα το ΠΜ σου... αναμένω εντυπώσεις... :cool: |
Απόσπασμα:
δεν έχει μαγαζί νόμιμο, φοβάται ή φοβάσαι κάτι ???? |
Απόσπασμα:
2/ Εχει προηγουμενη κακή εμπειρια απο forums και δε θελει γενικοτερη εμπλοκη 3/ Εχει τοση δουλεια που δε θα προλαβαινε 4/ Είναι νομιμο εδω κ´ δεκαετιες 5/ Τι ακριβως να φοβηθω βρε Σταυρο??? |
Απόσπασμα:
Επιβαιβεώνω και γω όλα τα παραπάνω...;) |
Απόσπασμα:
Ευτυχώς που υπάρχουν κάποιοι... καλοί φίλοι... και ουχί καχύποπτοι!! Σ'ευχαριστώ Θοδωράκο !!! :cool: |
Απόσπασμα:
Με τόση κουβέντα που έγινε θέλω να μάθω και εγώ που είναι:) |
Απόσπασμα:
Επειδή γνωριζετε ποσο ανοιχτός είμαι και δεν κρύβομαι πισω απ´ το δάχτυλο μου, ακουστε λοιπον πως μου το ζητησε ο φιλος μου ο Δημητρης: "Επειδή δεν έχω καμια ορεξη να μπλεξω με φορουμ - λόγω κακής προηγούμενης εμπειρίας - και επειδή δεν προλαβαινω κιολας, μη με ανακατεψεις καθολου... Αν τωρα ειναι καποιος φιλος σου που μου τον στελνεις εσυ και δεν ειναι κανενας μυστήριος (κατα τη δική μου κριση εννοούσε) τότε πολύ ευχαρίστως μεμονωμένα να τον εξυπηρετήσω!!! Κι ετσι λοιπόν εστειλα το Θοδωρακο εκει να βαλει Xenon και πηγα κι εγω το Σαβατο να του κανω παρεα κ´να πιουμε καφεδακι... Σε ερωτηση δε του Τεό να ποσταρει για τα Xenon στο φορουμ και να πει την εμπειρια του, ο Δημητρης ηταν καθετος... "μην ποσταρεις τιποτα"... Ελπιζω για μερικους τωρα να ειναι πληρως ξεκαθαρα τα πραγματα... |
Απόσπασμα:
|
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 08:52. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!