![]() |
Επιτέλους την απόκτησε
Συντοπίτες και συντοπίτισσες μετά από μεγάλη ταλαιπωρία το γράφοντα το φιλαράκι του απέκτησε το πολυπόθητο adv μόλις σήμερα . Και το ανεβάζω γιατί ταλαιπωρήθηκα αφάνταστα ψυχικά μέχρι να τον κάνω να καταλάβει ότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΧΩΡΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΠΕΛΑ. Άργησε αλλά το κατάλαβε . Φώτο θα έρθουν με το καιρό γιατί έχει μεγάλες βλέψεις για την χόντρη του . Καλορίζικια φίλε Άκη η χόντρη σου και καλοτάξιδη να είναι {που είναι } ;)και καλά χιλιόμετρα να έχεις σε ονειρεμένους τόπους και με την παρέα που θες (εμένα φυσικά)……!!!! :);) http://cdn.content.sweetim.com/sim/c...s/00020408.gif |
Απάντηση: Επιτέλους την απόκτησε
καλοριζικη να του είναι και καλα χιλιομετρα
|
|
καλοταξιδο το εργαλειο!!!!
|
Άκη στα έλεγα, και τώρα κοντά… varaderistas???
Καλοτάξιδη και να την χαρείς. |
Καλορίζικη GS-ίστα!!! :D |
καλοταξιδη και καλοριζικη ...πηρε τη σωστη αποφαση να αφησει το varkasoumie :sm5:
|
καλοταξιδη και καλοριζικη:):):)
|
Καλορίζικη Ακη (σε κατάφερε ο άτιμος τελικά :D) με πολλά και ασφαλή χιλιόμετρα και να προσέχεις τις παρέες σου .:rolleyes: :rolleyes: :sm8::sm8: |
Απόσπασμα:
[ευχαριστω για τα καλοριζικα φιλαρακι μου...:D] Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Φιλε μου σ'ευχαριστω πολυ!!!Να εισαι καλα!!Στο varka..κατι που γραφεις ομως δεν θα συμφωνησω!!;) Απόσπασμα:
Ευχαριστω πολυ δημητρη!!!Εχω κακες παρεες τελικα!!!:D Ευχαριστω ολους για τα καλοριζικα,αν και τα επισημα θα δωθουν με τις πρωτες φωτο και με το κλειδι στον διακοπτη!!!:):) |
Καλορίζικη Άκη όμορφα και ασφαλή χιλιόμετρα να έχεις.....;)
|
το ειπα εγω ακη,ειναι ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ!!! το GS.
|
Άκη καλορίζικη και καλοτάξιδη σε αναμονή των φωτό:) |
καλοτάξιδη και καλορίζικη ...
να δω πως θα δικαιολογείς τι νικ νειμ τώρα!!!!..................... :D |
Καλούς δρόμους!!!!
Καλορίζικοι!!!!:):) και....παντα,,,,,ορθιοι!!!:D:D:D:D (και οσο για τους φίλους σου.....no comment:p:p:sm7:) προτεινω και νεο nick name.....adventuristas!!!!!! |
Καλορίζικη και καλοτάξιδη να είναι..Εύχομαι να την χαρείς την κούκλα!
|
Καλορίζικη φίλε μου, κ καλά χιλιόμετρα! ;)
Jefe |
Καλορίζικη Άκη ;)
Πολλά και καλά, ταξιδιωτικά χιλιόμετρα :) |
Θεολόγε, πρέπει να σε φέρουμε σε επαφή και με τον George P.....:sm7:
|
Καλορίζικη φιλαράκι η χοντρούλα σου και πάντα όρθιος !!! :sm8::sm5::sm8: |
Απόσπασμα:
Μπα δεν έχω ελπίδες με αυτόν!!!!! :sm7::sm7: |
Απόσπασμα:
Αχ βρε σκουτερομηχανοβιε,που με το gs που πηρες εμαθες οτι υπαρχουν μηχανακια με συμπλεκτη,ας οψεται που δεν εχει βγει το cross tourer ακομα.......:sm3::sm3: |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Και όχι μόνο τα 'παίρνει' αλλά τα 'κρατάει' και καλά. Την δικιά του την έχει κούκλα. http://cdn.content.sweetim.com/sim/c...s/00020112.gif Πότε την παραλαμβάνεις Άκη? |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Όλα θα πάνε μιά χαρά. |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Άρα εσύ καψουρεύτηκες κι ας μην το παραδέχεσαι :) Έκανες την καλύτερη επιλογή ;) |
Μεγειά το εργαλείο.Πόσο πήγε το μαλί;;;;;:confused:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Μεγειά μεγειά;)
|
Yστερα λοιπον απο 16 συναπτα ετη συμβιωσης με τις on-off γιαπωνεζουλες μου,για τις οποιες μονο καλα λογια εχω να πω,και ιδιαιτερα για την ''στοργικη'' αγκαλια της μαμας honda η οποια με περιποιηθηκε με ατελειωτη στοργη και αξιοπιστια,ηρθε η ωρα να αλλαξω γραμμη πλευσης και να πορευθω σε ευρωπαικους δρομους,αγνωστους για εμενα και ανεξερευνητους.Η λογικη μου λοιπον [ακους αρκα?],μου ειπε να δοκιμασω κι αυτο το γερμανικο εργαλειο και συμβιωνοντας μαζι του να βγαλω πιο καθαρα συμπερασματα για το τι ''μελλει γενεσθαι'',απο τα test,τις γνωμες των φιλων,κτλ.Ετσι λοιπον σημερις,ηρθε, φρεσκια φρεσκια και με φωναξε να παω να την δω.Στην πρωτη μας κουβεντα μου ειπε:''Κοιτα,αυτα που ηξερες με τις προηγουμενες,να τα ξεχασεις,δεν θα καβαλας κι αλλη σελλα καθε 1-2 χρονια.Και να ξερεις οτι ουτε θα ξενοκοιτας τιποτα γιαπωνεζουλες σαν τις πρωην σου γιατι αλλοιμονο σου.Επισης θα με προσεχεις σαν τα ματια σου και θα με φερνεις για την συντηρηση μου οποτε θελω εγω και οχι εσυ''........και αλλα πολλα.Συμφωνησα κι εγω μην μπορωντας να κανω και τιποτα αλλο,[τσαμπουκαλικια με τα κιλα της δεν εχουν νοημα] και αποφασισαμε να αποθανατισουμε την στιγμη της πρωτης μας γνωριμιας.......ιδου!!!!
http://img401.imageshack.us/img401/8991/cimg7224.jpg http://img153.imageshack.us/img153/9800/cimg7222.jpg |
καλοταξιδη και παντα ορθιος......:) ειμαι σιγουρος οτι θα την ερωτευτεις.....:) |
Άκη να΄σαι γερός να τη χαρείς να κάνεις πολλά ταξίδια και πάντα όρθια:)
|
Τα είπαμε και κατ ιδίαν καλορίζικια και πολλά καλά χιλιόμετρα με καταπληκτική παρέα (εμένα φυσικά)!!! ;) |
Τελικά την γνώρισα . :D :D Καλοτάξιδη και πάντα όρθιος . :sm8::sm8: |
Τοσα χρονια σε ξερω κι ομως με εκπλησει το χιουμορ σου ευχαριστα......Λοιπον η μπουμπου σου ειναι κουκλιτσα και μηπως να το ξανασκεφτεις το θεματακι των αλλαγων?Και επρεπε να φωτογραφησεις το σωστο προσωπο διπλα της αυτον που θα την αναδειξει καλυτερα....αυτον που δεν μπορω να τον μαζεψω απο το μεσημερι.Καλοριζικη Ακη μου,να μαστε καλα να γυρισουμε τον κοσμο ολο.;):)
|
Άκη να είσαι γερός να τη χαρείς πάντως έχεις καλό γούστο σε μηχανές και φίλους;):) |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 19:23. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!