![]() |
γρυγορη βοηθειαααααααααα δεμ περνει μπροσ
παιδακια για βαλτε κανενα παλοιο γιατρικο απο την ντουλαπα.....απο χθες μου εσβισε ξαφνικα μετα απο 100 μετρα και σημερα δεν σκαει με τιποτα η αντλια ακουω δουλευει η μπαταρια καινουργια βενζινη εχει .....υπαρχη κανενα κολπο...δουλευει η μιζα δεν σκανε τα μπουζι!!!χτες το βΡΑΔΙ ΠΗΡΕ καμια στηγμη αλλα εσβισε παλη!!ουφ!! αυτα εχουν τα σηνχρονα μοτο!!!:yz
|
Απάντηση: γρυγορη βοηθειαααααααααα δεμ περνει μπροσ
για σιγουρεψετο απο βενζινα Αυτό βενζινα είναι!!!!
|
ναι ειναι αντλιεια η να εχει παρει κανενα σκουπιδι.....?
|
Απόσπασμα:
μπορεί να είναι και κανένα σκουπιδάκι αλλά και ένα σωρό άλλα πράγματα.:( πάντως σιγούρεψε το θέμα τροφοδοσία-βενζίνη και το ξαναβλέπουμε;) καλή δύναμη! |
Απόσπασμα:
|
Ενας συνφορουμιτης μας πριν καιρο Είχε του έσβησε η μηχανή και Αφου την φόρτωσε στην οδική και την έφερε στο γνωστό μαγαζί τον βορείων προαστίων και με έκπληξη βλέπουν οτι Είχε μίνι απο βενζινα και το όργανο Ομως εδιχνε 100 χιλιόμετρα!!!!! |
καλη η ιδιεα φιλε μου αλλα δυστιχος ουτε μηχανηκος υπαρχει ....να βρω φισακι και να κολησω τα καλοδια κι αυτο το βλέπω δισκολο ..οχι λογο φωβου αλλα δεν υπαρχουν τα καταληλα εργαλεια!! θα το ψαξω παντος!!!συνεχιζουμε!!!:sm7:η θα τιναχτουμε στον αερα η θα παρει!!!
|
Απόσπασμα:
|
μπαααα τιποτα ουτε γκουκ ουτε μουγκ!!! ξελιγωσα και την μπαταρια και ολλα καλα~!!!δεν σκαει με τιποτα σιγουρα θα την εχω μποκωσει κιόλας αρα αρχιζω και απογοητευωμε και ψαχνω να βρω τρόπους για μεταφωρα....καθε ιδεα πάντος καλοδεχουμενει!!!;)
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Εγώ πάντως από εδώ και πέρα πέρα από βασικά εργαλεία κρατάω και το βύσμα. Κρίμα να μείνεις από ένα τόσο δα σκουπιδάκι στη μέση του πουθενά. Πάντως σε καμία περίπτωση μην βαράς μίζα συνεχώς. Αν έχει πρόβλημα δε παίρνει μπροστά όσο και να φας τη μπαταρία. Προς το παρόν υπομονή και από Δευτέρα οδική και συνεργείο. |
παιραστηκα στιν μπωυ-μπωυ σωυ........ολα τα παραπανο,εινε σοστες σιμβουλες,αλλα ακωμα πιο σοστω ειναι να τιν πας μεχρη το σηνεργιο.. ελπηζω να εινε ετοιμο το εργαλιο στην πητα.....εχουμε να σε απολαυσουμε απο κωντα πολι κερο...:D για σου κωστακη....:) |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Στον τίτλο ο Κώστας όταν λέει "γρυγορη βοηθειααααααααα" αναζητεί 'γρήγορη βοήθεια' η λέει 'Γρηγόρη βοήθεια?' Αν το έπιασε κανείς ας με διαφωτίσει.... Περαστικά φίλε μου. |
Έλεγξε πρώτα εάν έρχεται καύσιμο στους κυλίνδρους 1ος τρόπος βγάζεις τα μπεκ και πατάς μίζα , 2ος βγάζεις τα μπουζί μετά πατάς λίγο μίζα και ελέγχεις , 3ος και πλέον ευδιάκριτος …μυρίζει ?δηλαδή πετάει άκαυτη όταν μιζάρεις?
Εν συνεχεία φέρνει ρεύμα στο μπουζί?... 1ος τρόπος με ειδικό εργαλείο βλέπεις εάν έχει παλμό 2ος βγάζεις τα μπουζί από τους κυλίνδρους φοράς τις πίπες ,κανείς σώμα και πατάς μίζα …υπάρχει σπινθήρας ? Αυτά και βλέπουμε …! |
φιλε μου ενα ρελε και τελος τα βασανα..
μονο που ειναι λιγο ακριβο... |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 00:06. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!