![]() |
Τι μου συνέβη αυτές τις μέρες...
Όπως ξέρετε δεν γράφω εδώ, εδώ και πολύ καιρό (για τους λόγους μου), δεν σκοπεύω να αρχίσω, αλλά αυτό που έγινε πρέπει να το μοιραστώ και το καλύτερο (και σχετικότερο) μέρος είναι αυτό.
Ελπίζω να σας βρίσκω όλους καλά όπως σας άφησα. Αν οι admins νομίζουν ότι τα ονόματα πρέπει να κρυφτούν ας με κάνουν edit, εγώ δεν έχω να κρύψω τίποτα, ούτε κανένα συμφέρον. Κατά τη γνώμη μου τα ονόματα πρέπει να μείνουν. . . . . . . . . . . Από εδώ και κάτω περιγράφω (ΔΕΝ ΘΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΚΑΘΟΛΟΥ - δεν θέλω μηνύσεις για συκοφαντική δυσφήμιση, η περιγραφή είναι σχόλιο από μόνη της) απλά τι έγινε: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . |
Απάντηση: Τι μου συνέβη αυτές τις μέρες...
Αγαπητέ NLS,
θα ήθελα να σου υπενθυμίσω ότι, καταγγελίες έναντι φυσικών ή νομικών προσώπων στο GS Forum, γίνονται αποδεκτές, μόνο όταν συνοδεύονται από ονοματεπώνυμο ΚΑΙ επαληθεύσιμο τηλέφωνο. |
νομίζω τα έχετε ε
αν τα (ξανα)γράψω θα επιστρέψει το post μου; στις τελευταίες γραμμές που έσβησες έγραφε και "το ονοματεπώνυμο μου στη διάθεση σας"... γιατί έσβησες και αυτές τις γραμμές; επίσης δεν βλέπω πουθενά καμία καταγγελία... εγώ είπα τι συνέβη, δεν κατήγγειλα κάτι, ούτε καν σχολίασα αν τα γράψω τα στοιχεία μου (δεν έχω πρόβλημα), θα επιστρέψει το post μου; κουράστηκα να το γράψω και δεν πρόλαβα να το πάρω και backup ακόμα και αν τα έχεις και δεν σκοπεύεις για κάποιο λόγο που δεν ξέρω (και δεν έχω και όρεξη να μάθω) να τα ξαναεμφανίσεις, θα σε παρακαλούσα να μου τα στείλεις με ένα PM για να μην τα ξαναγράφω από την αρχή στο blog μου - ευχαριστώ |
Απόσπασμα:
Και στο κάτω κάτω κλέφτες θα γίνουν αυτοί που πληρώνουν νοίκι και μάστορες? Και επειδή πρόλαβα και διάβασα το ποστάρισμά σου, δεν είδα να περιγράφεις και καμμιά απάτη... Το πιθανότερο είναι εσύ να μην κατάλαβες τι σου είπε ο μάστορας... Λοιπόν πριν αρχίσετε να κατηγορείτε ανθρώπους που βγάζουν ψωμί και ταΐζουν τα παιδιά τους από αυτό καλύτερα να σκέφτεστε 10 φορές γιατί ως γνωστόν Scripta manent verba volant.... |
Στο πρώτο μισό συμφωνώ μαζί σου. Ήδη φίλος προσφέρθηκε. Βασικά και εγώ ξέρω τι να κάνω, απλά δεν με εμπιστεύομαι σε τέτοιο βαθμό για θέμα που έχει σχέση με την ασφάλεια (κάποιος κάποτε - νομίζω εδώ υπάρχει το post μου από παλιά - μου άλλαξε απλώς λάστιχα και μάλιστα αυτή ήταν η δουλειά του, να βάζει λάστιχα σε μηχανές και κατάφερε να βάλει κάτι ανάποδα στο φρένο -δεν έπιανε το πίσω μετά- και να μου κόψει και το μισό καλώδιο του ABS... δεν ήταν δα και το Challenger).
Στο δεύτερο μισό δεν κατάλαβα... Τα δικά μου λεφτά δεν πρέπει να θρέψουν τα δικά μου παιδιά (ένα έχω btw); Πρέπει κάποιος με πλάγιο τρόπο να προσπαθήσει να πάρει κάτι που ΔΕΝ πρέπει να πάρει και είμαστε οκ; Αν έπιανε έπιασε, αφού δεν έπιασε δεν πειράζει; Σούπερ. Σκέφτομαι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ότι γράφω και μάλλον αυτό ήταν το πρόβλημα και όταν σταμάτησα να γράφω εδώ. Μάλλον δεν πρέπει να χαλάμε καρδιές... Αφού το λες, αν θες να ξέρεις ναι εγώ απάτη είδα (αφού το κείμενο μου δεν υπάρχει μπορώ να το πω - θα υπάρχει στο blog μου αργότερα). Κρίμα που δεν μου απάντησε και ο συνονόματος Νίκος αν και ήταν on-line για πολύ ώρα μετά που έγραψα την απάντηση μου. Ίσως δεν το είδε. Ότι βέβαια του ζητάω, ισχύει. |
Απόσπασμα:
Απάτη εγώ θεωρώ το να σου πουν κάνει 5 δραχμές πριν στο φτιάξουν κι όταν στο φτιάξουν να σου ζητήσουν 10... Αν πάς εκεί και σου πουν κάνει 10, παίρνεις το ματρακά σου και φεύγεις φίλε.. |
Ο Νίκος έχει το τηλ. μου αλλά ίσως με το καιρό το έχει χάσει. Όπως είπα ήμουν (και είμαι) διατεθειμένος να το δώσω.
Εγώ δεν είπα πουθενά ότι ο Νίκος προστατεύει συμφέροντα. Δεν έχω κάποια τέτοια ένδειξη. Έχει διαφορά στο τι θεωρούμε απάτη. Εγώ θεωρώ απάτη να εκμεταλλεύεσαι την άγνοια κάποιου (και τελικά δεν την είχα κιόλας) και να λες ότι θες. Δηλ. αν πας το ρολόι σου (μη μου πεις ότι είσαι ρολογάς) και ενώ ήθελε ένα ελατηριάκι σου πει "α θέλει αλλαγή ο μηχανισμός όλος" (και δεν ξέρεις φυσικά αν ισχύει) και σε βαρέσει στο κεφάλι είναι όλα οκ; Ή μήπως μου λες ότι για ένα σέρβις πρέπει να κάνουμε γύρω τριγύρω για να δούμε ποιος δεν θα μας κοροϊδέψει (ή θα μας κοροϊδέψει λιγότερο); Και τελικά ΑΝ το κάνουμε, μετά δεν πρέπει να πούμε αν κατάλαβα καλά δηλαδή, ότι ο τάδε πήγε να με κοροϊδέψει; Λίγο περίεργη... λογική έχετε ρε παιδιά τι να πω. Τρίτη φορά θα πω ότι ότι είπα στο Νίκο ισχύει και τρίτη φορά θα πω (επειδή μάλλον τίποτα δεν θα γίνει όπως το κόβω) ότι θα ξαναγράψω τι έγινε στο blog μου (είναι στην υπογραφή μου). |
Παιδιά επειδή το κουράσαμε για κάτι που θεωρώ πάνω από αυτονόητο.
Δεν ζητώ τίποτα. Κάντε ότι νομίζετε. Είδα ότι δεν ήθελα να δω. Στην άλλη στάση ξανακατεβαίνω. Να 'στε καλά. Α κάτι που ξέχασα. Τα τηλέφωνα τα πήρα από τη δουλειά. Όλες οι κλήσεις καταγράφονται. Δεν στέκεται στο δικαστήριο το γνωρίζω, αλλά αν κάποιος πιστεύει ότι άλλα έγραψα και άλλα έγιναν, ευχαρίστως να στείλω τις καταγραφές. |
Απόσπασμα:
Αν πιστεύεις ότι υπάρχει συνεργείο που θα σου ζητήσει 68 ευρώ για αλλαγή πίσω τακκάκια είσαι το λιγότερο αδαής.... Τα συνεργεία προσέχουν περισσότερο τον κ@λο τους από σένα και υπάρχει και τιμοκατάλογος εργασιών βάσει νόμου.... (Εδω και χρόνια) Πιστεύω ότι και να το γράψεις στο μπλογκ σου ποσώς ενδιαφέρει κι εμάς και το συνεργείο.... Και στο κάτω κάτω προσβάλλεις κι εμάς που εμπιστευόμαστε το εν λόγω συνεργείο και θα ακούσεις και τίποτα βαρύτερο εν τη ρύμη του λόγου... |
Εκπληκτικό ποστ. Με απειλείς ότι θα με βρίσεις δηλαδή. ΟΚ.
Όπως είπα τις κλήσεις τις έχω αν σε ενδιαφέρουν δώσε μου email. Από εκεί και πέρα δεν έχω να πω κάτι άλλο. EDIT: Το post στο blog θα καθυστερήσει (για Δευτέρα απόγευμα), γιατί την Δευτέρα θα κάτσω να ακούσω την καταγραφή του πρώτου συνεργείου για να σιγουρευτώ ότι δεν έκανα λάθος, γιατί ως φαίνεται είμαι... τρελός. Αν δω ότι παράκουσα σας το λέω ειλικρινά, θα το γράψω εδώ. |
οντως,στο προφιλ δεν υπαρχει επωνυμο,ουτε τηλεφωνο...:rolleyes:
στο θεμα τωρα δε νομιζω να μπορει να βγει καποιο συμπερασμα απο εναν τηλεφωνικο διαλογο!κατι δεν καταλαβες εσυ,κατι αυτοι...:) για ολα αυτα αλλωστε υπαρχουν τιμολογια και καθορισμενες τιμες...:) δεν καταλαβαινω παντως γιατι σου κανει εντυπωση που σου ειπαν και οι δυο να σε συνδεσουν με τις κοπελες...!που ειναι το περιεργο?:Απορία: |
Επειδή δεν μπορώ να το διαβάζω συνεχώς, μια και έχω βγει ΕΓΩ κατηγορούμενος μέσα μάλιστα από ένα ΣΒΗΣΜΕΝΟ ουσιαστικά post (δηλ. και μακάκας και δαρμένος), ΣΑΡΔΕΛΙΑΝΟΣ λέγομαι και το τηλέφωνο μου στην εργασία μου είναι 2111027500 (περιμένετε δημόσια άλλο τηλέφωνο;...). Το κινητό μου το είχε ο Νίκος κάποτε. Αν υπάρχει λόγος να το ξέρει κάποιος ας μου το πει σε PM και το λόγο που το θέλει.
Δεν μου έκανε καμία εντύπωση ότι μου είπαν να με συνδέσουν με τις κοπέλες, αυτό κατάλαβες; Δέχομαι (δες το edit στο ακριβώς από πάνω post μου) ότι μπορεί κάτι να μην κατάλαβα (πραγματικά ΔΕΝ με θεωρώ τόσο ηλίθιο όσο θέλει να με βγάλει ο φίλος που θα με βρίσει αν επιμένω - αλλά έστω)... επιφυλάσσομαι να το πω. |
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Όλα τα άλλα τα βλέπω ως τεχνιτή ένταση!! Γιατί; |
Μα τα έγραψα. Το πρόβλημα είναι (μια και λες για τεχνητά και αυτό τεχνητό το βλέπω) είναι ότι δεν είναι στο προφίλ μου;
Ε να πάω να τα βάλω τώρα. Το κινητό μου ΕΙΔΙΚΑ με αυτά που έγιναν τώρα, δεν ξέρω αν θέλω να το βάλω. Ξαναλέω το είχε ο Νίκος ΚΑΙ το έχει χρησιμοποιήσει (έχουμε βρεθεί κιόλας να μου δώσει το μπλουζάκι μου κλπ.) Θα βάλω αυτό που έγραψα πιο πάνω, όποιος θέλει ας το επαληθεύσει τη Δευτέρα. |
Μπήκαν. Όποιος θέλει να σηκώσει τίποτα... σκιές που δεν βάζω το κινητό, ας έρθει από την πλευρά μου να σκεφτεί αν θα ένοιωθε άνετα να το κάνει ο ίδιος με τέτοιο κλίμα.
Αυτό που μπήκε είναι πάντως απόλυτα επαληθεύσιμο όπως ζήτησε ο Νίκος. Πραγματικά μετά από όλα αυτά (με κερασάκι και την... απειλή!) δεν με ενδιαφέρει καν να ξανα-εμφανιστεί το post μου. |
Απόσπασμα:
Αντίο "γυρίζω σελίδα". |
Τρομεροί. :)
ΟΚ παιδιά. Προσπεράστε. Nothing to see here. |
Απόσπασμα:
Σοβαρα σου μιλάω έλα να σου τα αλλάξω εγώ, δωρεάν, να γνωριστούμε κιόλας να σου τα πω κι από κοντά...Νεύρα Θα σε κεράσω και καφέ και θα περάσω και την ώρα μου ευχάριστα και πάνω απ'όλα αισθανόμενος ότι δείχνω... Ψώνιο.... |
Φτάσαμε στην στάση....
|
Δεν χρειάζεται, ευχαριστώ πάντως. Καλύτερη η προσφορά σου από την προηγούμενη (ότι μπορεί δηλαδή να σου ξεφύγει και να με βρίσεις κιόλας).
Ας μη το συνεχίσουμε. Από Δευτέρα όταν θα με... ξανακούσω, θα βγει online (ή όχι, αν έκανα λάθος) το άρθρο μου. Να 'στε καλά. |
Απόσπασμα:
Τέσπα. Εμένα με καλύπτει (για τον εαυτό μου τον ίδιο) το πρώτο μέρος του tagline σου. Είμαι ένα ηλίθιος όπως φαίνεται που μαθαίνει (όμως) από τα λάθη του. Και το λάθος που έκανα εδώ δεν θα το ξανακάνω. Να 'σαι και συ καλά. |
οταν κανεις μια καταγγελια και θιγεις επαγγελματιες οφειλεις πρωτον να εισαι απολυτα σιγουρος οτι καταλαβες καλα και δευτερον να ειναι επωνυμη!εσυ δεν τηρησες κανενα απ τα δυο!
και αν επανορθωσες καπως στο δευτερο,ισως θα πρεπε να ξεκαθαρισεις με τους ιδιους τους εξουσιοδοτημενους το πρωτο...;) παντως χαλαρωσε,δεν κινδυνευεις απο κανεναν,τα αγρια μελη τα εχουμε σε κλουβια!:sm7: |
Απόσπασμα:
παγιδα ειναι!:hmmm: :sm7::sm7::sm7: |
Απόσπασμα:
Οι δικοί μας μόνο γκαζάκια βάζουνε.....:sm7: |
Νικο... αν δεν κανω λαθος... δουλευεις στην εταιρια του φιλου μου του Αντώνη...??? Θα περασω απ´ το γραφειο να μου τα πεις απο κοντα γιατι δεν προλαβα το αρχικό post! |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
:sm7: |
Το αρχικό ποστ του NLS ....
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Και ασχολούμαι με το φόρουμ αρκετα μπορώ να πω... Τι εικάζει κανείς? Ο Πρετεντέρης έχει βύσμα επειδή ανήκει στους Illuminati? O Πρετεντέρης είναι από το Ισραήλ?:D Ο Πρετεντέρης έχει βύσμα και του ανεβάζουν τα ποστ για να ανέβει πιο γρήγορα στην Ιεραρχία του Φορουμ? :sm7::sm7::sm7::sm7::sm7::sm7: |
Γιατί Νίκο μου χάλασες τη συνωμοσία.
Πέρα από την πλάκα, επειδή έλαβα ΧΟΝΤΡΗ επίθεση, θα προτιμούσα να το ξανακρύψεις μέχρι τη Δευτέρα που θα ξανακούσω τον εαυτό μου (και αφού τον ξανακούσω, μπορεί να το ακούσει και όποιος άλλος θέλει). Εγώ δίνω έστω και ετεροχρονισμένα το benefit of doubt. |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
θα μπορουσες να το δεις και ως προστασια σου!;) |
μηπως ο τυπος απο την Μ&S δεν ακουσε οτι ειναι για μηχανη και νομιζε οτι ηταν αυτοκινητο????γιατι εκει εχει και σερβις αυτοκινητων BMW και MINI COOPER!!!
|
Καλά καλά .....δεν υπάρχει αυτή η φάση να έχει παιχτεί με τίποτα …Σιγά μην έπαιζε ο άλλος το όνομα του μαγαζιού του για να πάρει 68 εύρο παραπάνω με τίποτα ,αλλά με τίποτα !! :mad: |
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Σας απαλλάσει σιγά-σιγά όπως θα έχετε διαπιστωσει... :cool: |
Παιδιά όπως είπα δίνω την περίπτωση ΚΑΠΟΙΟΣ να παράκουσε ΚΑΤΙ.
Όπως θα είδατε στο αρχικό μου post έκανα ΑΠΛΩΣ μια περιγραφή. Εφόσον ο Κώστας θα έρθει από το γραφείο, θα κάτσουμε να ακούσουμε την καταγραφή μαζί. Ας μας πει ένα άλλο ζευγάρι αυτιά. Εφόσον το δικό μου δεν κάνει (και κοντεύω να το πιστέψω και ο ίδιος). |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Νίκο... δεν εχω λόγο να αμφισβητησω τα οσα λες αν και μου φαινεται τουλαχιστον απιθανο.
Παντως εγω στη θεση σου - επειδη ειμαι και λιγο τυπικος - θα επαιρνα γραπτη προσφορα και απο τους δυο - και τοτε θα τις ποσταριζα εδώ... Οσο για τις συνομιλιες... αν δεν ειχες ενημερωσει τους συνομιλητες οτι τους καταγραφεις... προσοχη γιατι είναι ποινικο αδικημα, οποτε μην τις στελνεις δεξια-αριστερά... ;) |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 01:38. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!