![]() |
BMW και σπασμενο μοτερ.......
Δεν ξερω πως να θα επρεπε να ''ονομασω'' το συγκεκριμενο τοπικ......
Επιστολη διαμαρτυριας στην BMW (hellas), Επιστολη διμαρτυριας ενος απλου καταναλωτη ή απλα η ''περιπετεια'' ενος BMW αδακια......:( Ειμαι κατοχος ενος F 650 GS (2κιλυνδρο). Το μηχανακι το πηρα καινουργιο απο τον αντιπροσωπο πριν 2 χρονια και 6 μηνες. Το φορτωσα με τα περισσοτερα καλουδια και περα απο 2-3 ανακλησεις για τα διαφορα ''θεματακια'' που ειχαν παρουσιαστει ολα ηταν μια χαρα. Τα service γινοντουσαν ευλαβικα στον εξουσιοδοτημενο αντιπροσωπο απο εκει που το ειχα αγορασει και ειμουν και εγω πολυ ευχαριστημενος με το after sales service. Ωσπου πριν 2 βδομαδες το μοτερ παρεδωσε πνευμα...... Σημειωνω οτι το εχω 2 χρονια και 6 μηνες και εχω κανει 36000 χλμ. Το πηγα κατευθειαν στην αντιπροσωπεια και περιμενα την νεκροψια. H νεκροψια εδειξε μπιελα, στροφαλο και κατι περιφερειακα off τελειως. Τα παιδια πολυ εξυπηρετικα για μια ακομη φορα ξεκινησαν τα mail με την BMW hellas για να δουμε τι θα γινει........ Μετα απο 2 εβδομαδες και συγκεκριμενα την Παρασκευη το πορισμα βγηκε. 1) Ολικη αντικατασταση μοτερ διοτι κρινεται ασυμφορο να επισκευαστει το υπαρχον. 2) Η ζημια δεν μπορει να προσδιοριστει απο τι προηλθε, (κολλημενη αντλια λαδιου ? αστοχια υλικων ? κανεις δεν ξερει..... 2) Συμμετοχη δικια μου στο κοστος αντικαταστασης με 30%. Το μοτερ εχει καινουργιο 8000 ευρω περιπου αρα θα συμμετεχω εγω με 2400 ευρω + 300 ευρω εργασια. Και ερχομαι και ρωταω εγω ο ασχετος: ΝΑΙ συμφωνω η εγγυηση εχει ληξει (6 μηνες) αλλα αυτο τι σημαινει οτι μετα θα σπανε ολα τα μοτερ? 36000 χλμ εχω κανει οχι 100000 για να ζηταω και τα ρεστα μετα..........ουτε το εχω το μηχανακι 4 και 5 χρονια..... Να σκεφτειτε ειμουνα τοσο σιγουρος για την υποστηριξη που θα μου παρεχουν σαν εταιρεια που πριν καν βγει το πορισμα για το εαν θα με καλυψει η εγγυηση ειχα ηδη κλεισει και νεο μηχανακι (800GS ) διοτι ετσι και αλλιως ηθελα να κανω μια ανανεωση. Οποτε θα μου κραταγαν το δικο μου μτχ και θα εδινα την διαφορα για να παρω το καινουργιο....Δεν χρειαζεται βεβαια να πω πως ακυρωσα την παραγγελια..... Το αλλο το παραδοξο ειναι οτι μου χρεωνουν το καινουργιο μοτερ σαν κανονικη αγορα λιανικης πωλησης..... Αυτα προς το παρον...... Σκεφτομαι να στειλω και ενα γραμμα στην BMW Γερμανιας διοτι εδω που πηρα τηλεφωνο στην BMW ΅Hellas μιλησα με μια κυρια η οποια απλα μου ειπε με λιγα λογια οτι η αποφαση εχει ληφθει κλπ κλπ κλπ αλλα εαν θελω ας στειλω και μια επιστολη..... Μου αρεσει που λεγανε οτι ΕΙΔΙΚΑ το 800αρι μοτερ ειναι και αλεξισφαιρο....(εχουν σπασει και κανα -δυο ακομα απο οτι εμαθα) |
Απάντηση: BMW και σπασμενο μοτερ.......
Τα συλλυπητήρια μου, καλά κουράγια χωρίς το άλογο και καλή συνέχεια.... Μήπως να συμβουλευόσουν και κανένα δικηγόρο ή συνήγορο του πολίτη?
|
Απόσπασμα:
Σκεψου μονον οτι με 6 μηνες λιγμενη την εγγυηση δεν ειχαν υποχρεωση να σου καλυψουν ουτε βιδα!! Γιαυτο λεω....πολυυυυυυυυυυ ανθρωπινη συμπεριφορα!!! Τωρα για τις αιτιες του συμβαντος αρκει μια χαλασμενη αντλια, ενα βουλωμενο φιλτρο μια φραγμενη διοδος λαδιου κ.α. Αιτιες που δυσκολα αποδικνυονται εκτος κι αν ζητησεις την συμβολη μηχανολογου απο το Μετσοβιο Πολυτεχνειο ο οποιος θα κανει πραγματογνομωσυνη κι ελεγχους κατα την διαρκεια λυσιματος του μοτερ!!! Πραγμα που δεν εγινε απο οτι καταλαβαινω!! |
Καλά ξεμπερδέματα… :(
|
Απόσπασμα:
Καλησπερα. Ο κυριος λογο που εκανα το Post ειναι για να δω ποσο δικιο ή αδικο εχω μεσα απο τις αποψεις σας. Λαδι υπηρχε σε κανονικες ποσοτητες. Και τα service οπως προανεφερα γινονουσαν μονο στην αντιπροσωπεια. Δεν βγηκα να κατηγορησω την BMW οτι με ''πουλησε'' απλα ρωταω την αποψη σας μηπως ειμαι και εγω παραλογος..... |
Απόσπασμα:
Να το λάβουμε υπ’ όψιν και οι υπόλοιποι… να μην ορκιζόμαστε / ορκίζονται στο όνομα της όποιας μάρκας… ποιοτικά ή aftersales… |
για μενα φιλε μου δεν εισαι παραλογος! ;) και ειδικα για την λιανικη τιμη!!!
|
Απόσπασμα:
Ηθελα απλως να σου δειξω οτι η θεση του ιδιοκτητη σε τετοιες περιπτωσεις ειναι πολυ δυσκολη παρόλο που εχει χιλια δικια! Οταν δε εχει και 6 μηνες ληγμενη εγγυηση δεν μπορει να κανει πολλα σε μια τετοια προσφορα σαν την δικη σου! Δεν το εξελαβα οτι θελεις να θιξεις την BMW, εγω εχω πει και γραψει πολυ χειροτερα γιαυτην την εταιρεια σε αυτο το φορουμ. Εξάλλου δεν εχω BMW!! |
Απόσπασμα:
Πάω για μάσα http://cdn.content.sweetim.com/sim/c...s/000205B9.gif . |
Απόσπασμα:
Με αυτά που ακούς εδώ μέσα τι να έχεις?:D Τώρα κατάλαβα γιατί δεν πάς στο βαραντέρο κλαμπ, για να μην ακούς τα προβλήματα και να μην αγχώνεσαι oπως εμείς:sm7: |
δε χρειαζεται να τσακωθεις!
στειλε ενα γραμμα στη γερμανια,μπορει να βγαλεις ακρη!;) |
Απόσπασμα:
Συμφωνω μαζι σου! |
Έχει λήξη η εγγύηση σου εδώ και 6 μήνες..
Ασχέτως, τι έγινε και από που προήλθε η βλάβη δεν έχουν καμμία νομική υποχρεώση να κάνουν το παραμικρό και να συνεισφέρουν 1 ευρώ... Παρόλα αυτά αναλαμβάνουν το 70% της ζημιάς και αφήνουν το 30% σε σένα... Προσωπικά, όσον αφορά στο οικονομικό σκέλος το βρίσκω ένα fair deal για σένα και όσον αφορά στο ηθικό σκέλος, θεωρώ οτι η BMW έχει μία έντιμη στάση απέναντι σε ένα πελάτη της... |
Κανονικα θα επρεπε να σου πουν να πληρωσεις μονο την εργασια για δες το΄λιγο καλυτερα το θεμα..
|
Το θεμα με τα μοτερ των 800 παει πολυ πισω.Εχουν κολλησει παραπανω απο οσα ξερεις.Αναφερομαι στα S/St που εχουν δανεισει το μοτερ στα χωματινα.
Ατυχια μεγαλη αλλα συμβουλεψου καποια καταναλωτικη οργανωση και στειλε οπωσδηποτε μειλ στη Γερμανια.Ποιο συνεργειο σου εβγαλε το κουστουμι?Μπορεις να περιμενεις να βρεις και απο τρακαρισμενο... |
Απόσπασμα:
|
Σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις -αποψεις σας.
Απο την μια σκεφτομαι οτι ισως ναα ειναι μια δικαιη αντιμετωπιση απο την ΒΜW επειδη εχει ληξει η εγγυηση αλλα και απο την αλλη μιλαμε για μια αστοχια υλικου σε σχετικα πολυ μικρο χρονικο διαστημα απο την στιγμη που εληξε η εγγυηση. Αυτο που με ''παγωσε'' ακομα πιο πολυ ηταν οτι σε αιτημα μου για να αγορασω καινουργια μηχανη 800 GS μου ειπανε οτι μου κρατανε το δικο μου οπως ειναι (με χαλασμενο μοτερ) 3500 χιλ και αρα θα πρεπει να δωσω ενα 9αρι ακομα....:yz Οποτε εχω τις εξης επιλογες: 1) Γραμμα Γερμανια και ψαξιμο εδω με εναν δικηγορο πχ 2) 2500 ευρω και το παιρνω ποια με καινουργιο μοτερ και 0 χλμ. 3) 9000 ευρω για καινουργια μηχανη. Ερωτηση: ΕΑΝ βαλω μοτερ εγγυηση εχω παλι ? και ποσο? |
θα μου φαινόταν λογικό αν βάζανε μια κανονική τιμή στο ανταλλακτικό και οχι 8000Ε.
Η μηχανή κάνει 9500Ε, το μοτέρ είναι τα 8000Ε? Και μικτή ασφάλεια να είχες θα σου κόβανε 20% τουλάχιστον. Η γνώμη μου είναι κάνε το συμβιβασμό γιατί αυτοί τουλάχιστον αναγνωρίζουν κάτι. Άλλοι αντιπρόσωποι τα βρίσκουν μόνο με δικαστήρια. :hmmm: |
Απόσπασμα:
Θα επέλεγα το 2).Σκέψου ότι τα 2300 που θα δώσεις είναι πιο κάτω από την αξία που έχει χάσει η μηχανή σου τα 2 .5 χρόνια που την έχεις.Τα δίνεις και έχεις καινούριο μοτέρ.Σχεδόν καινούρια μηχανή δηλαδή. Η εγγύηση θα πρέπει να είναι κανονικά 2 χρόνια αλλά επειδή είμαστε στην Ελλάδα ρώτα τους πρώτα και πάρε την απάντηση γραπτά. Πάντως για να πληρώνεις το 30% μόνο αφού είσαι εκτός εγγύησης σημαίνει ότι αναγνωρίζουν το λάθος τους.Αν πας σε δικηγόρο χρησιμοποίησε το. |
κανε ενα email γερμανια, και απλα αυτοι θα σου πουν να συννενοηθης με την εδω αντιπροσωπεια, οποτε ξαναγυρνας στα ιδια.
8.000 ευρω για το μοτερ, ειναι υπερβολικα, τοσο δεν εχει στο 1200, απλα σου ζητανε να πληρωσεις το μοτερ απο την τσεπη σου γιατι σιγουρα εχουν κανει ####### στο συνεργειο στο προηγουμενο σερβις,(αληθεια πριν ποσο καιρο ή χλμ ηταν το σερβις?) ζητα να σου ερθει αλλος εμπειρογνωμονας απο την ιδια την bmw εκτος συνεργειου(ή φερε εναν δικο σου και ας τον πληρωσεις για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο), . αν δεν εχει γινει καμμια βλακεια απο το προηγουμενο σερβις, τοτε ειναι αστοχια υλικου, και στις δυο περιπτωσεις αυτο φαινεται, δεν υπαρχει περιπτωση να σου λενε δεν ξερουμε γιατι το επαθε. τωρα στην περιπτωση που πας για ανταλλαγη, πιστευω οτι σε συμφερει, γιατι θα δωσεις 3.000 για επισκευη και 3.500 η αξια σαν μτχ, οποτε εισαι στα 6.500, τοσο εχει και μεταχειρισμενη 2.5 χρονων. οποτε δινεις ανταλλαγη και τα υπολοιπα με δοσεις, για καινουρια, γιατι στην αλλη περιπτωση θα πρεπει να σκασεις 3.000 μετρητα για επισκευη |
Απόσπασμα:
|
καινουριο μοτερ 1200 gs 2010 στο ebay πριν απο κανα μηνα απο μαγαζι εκανε 3.600,
δηλαδη το κινεζικο το μοτερ του 650 απο τι ειναι, απο χρυσο?? |
απλα ετυχε πιθανον να χτυπησει το μοτερ, και αφου δεν αναγνωριζουν βλαβη εκτος εγγυησης θα πρεπει να την πληρωσεις, απλως σε παραμυθιαζουν οτι ειναι καλοι και εχεις εκπτωση για να τους επισκεφτεις ξανα μην σε χασουν και απο πελατη, οταν περναει η εγγυηση δεν υπαρχει τιποτα απο καλυψη, μονο αν ειναι κολλητος σου ο μαγαζατορας και μπορεσει με αλλα τερτιπια να σου περασει καποιο ανταλλακτικο σε εγγυηση (π.χ το χρεωνει σε καποιο αλλο μηχανακι εντος εγγυησης) εδω ομως υπαρχει αριθμος μοτερ και δεν μπορει να το δηλωσει σε αλλο
|
Εφόσον είσαι ένα εξάμηνο εκτός εγγύησης καλό θα ήταν να πάρεις αυτά που σου δίνουν-γνώμη μου:hmmm:
|
ειναι και σιγουρο οτι ειναι ασυμφορο να επισκευασθει?
ή ολα αυτα ειναι ιστοριες για να το παρει καποιος απο κει μτχ με λιγα λεφτα και το επισκευασει με 5 ανταλλακτικα και του ερθει τσαμπα,( αν μπορεις να πας εναν μηχανικο να το δει, καλο θα ηταν) ποσο θα εχει μια επισκευη μοτερ? |
Να καταθέσω κι εγώ την άποψη μου στο θέμα, γιατί κι εμένα με "καίει" σε παραπλήσιο επίπεδο... Έχω το ίδιο πρόβλημα με τον Βασίλη, ραγισμένο press direct και μαθηματικά πάω κι εγώ για τα γράμματα στην Αντιπροσωπεία κτλ κτλ... (αφού μου έβγαλε ήδη ραγισμένο κέντρο/φωλιά διαφορικού το οποίο ηλιθιοδώς πλήρωσα απο την τσέπη μου)...
Ναι αναγνωρίζω ότι η εγγύηση έχει λήξει στην περίπτωση που συζητάμε (όπως και στην δική μου, όπως και στου Βασίλη). Τεχνικά η εταιρεία δεν έχει καμία υποχρέωση προς τον πελάτη της πλέον. Αλλά.... Σε μάρκες με σεβαστή υπερτίμηση και up-market προφίλ υπάρχει και μια άλλη σημαντικότατη παράμετρος η οποία είναι η "φήμη", το "όνομα" και οτιδήποτε άλλο μπορεί να συνδεθεί στο μυαλό του καταναλωτή με τα προϊόντα τους. Βλέπε "ταξίδια στην άκρη της γής" καταστάσεις, εξωτικότητα, "δεν σπάει δεν χαλάει", "ποιότητα κατασκευής" και όλα τα σχετικά το οποίο θα κάνουν το προϊόν να ξεχωρήσει απο τον "ευτελή" ανταγωνισμό τους, να δικαιολογήσει την τιμή (κάνοντας το προϊόν -και καλά- "για λίγους") και να δημιουργήσει την σημαντικότατη "ποθητότητα" στα μάτια των καταναλωτών... Όταν βγαίνουν σοβαρά προβλήματα απο παραμέτρους οι οποίοι δεν εφάπτονται "κακής χρήσης" απο τον ιδιοκτήτη και αντιθέτως τα προβλεπόμενα σέρβις γίνονται ευλαβικά απο εξουσιοδοτημένα χέρια, τότε εγείρεται ένα σοβαρό θέμα (έστω θα συμφωνήσω για μια μειοψηφία-?- χρηστών) αξιοπιστίας και σχέσης κόστους/απόδοσης, πάντα αναφορικά με το "ίματζ" που προωθεί η εκάστοτε εταιρεία. Και ώς γνωστόν σύμφωνα με τον άτυπο νόμο του μάρκετινγκ 1 ευχαριστημένος πελάτης θα το πεί σε 10, 1 δυσαρεστημένος θα το πεί σε 100... Αν λοιπόν η εν λόγω περίπτωση και η δικιά μου και οι Χ άλλες που "προέκυψαν" είναι η εξαίρεση του κανόνα, τότε θα ήταν θεμιτό να καλυφθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ώστε να προστατευθεί η "εικόνα" της εταιρείας. Και για να γίνω πιό σαφής, ζημιές που ανέρχονται σε χιλιάδες ευρώ και που έχουν να κάνουν με αστοχία υλικού θα πρέπει να καλύπτονται στο 100% τελέια και παύλα. Προσωπικά ήμουν ένθερμος οπαδός του boxer. Πλέον σκέφτομαι σοβαρά να την αποχωριστώ σκιαγραφόντας την εμπειρία μου ώς άτυχη και ίσως να πάρω ένα καλοδιατηρημένο 1100 (από άλλες "εποχές" ο νοών νοείτω) ή να δοκιμάσω την τύχη μου πρός άπω ανατολή μεριά - τα ίδια λεφτά κάνουν, πόσο χειρότερη αξιοπιστία -πλέον- να έχουν?... Πάντα προσωπικές απόψεις και όπως λένε και στο ράδιο αρβύλλα..."με όλο το σεβασμό"... :) |
Απο την αντιπροσωπεια μο ειπανε οτι η BMW δεν αναλαμβανει να το επισκευασει με αναταλλακτικα διοτι ειναι ασυμφορο και υπαρχει περιπτωση να μην αλλαχθει κατι το οποιο ισως να προκαλεσε την ζημια και μετα να ξανασπασει.
Οποτε προτιμανε ενα καινουργιο μοτερ για να εχουν το κεφαλι τους ησυχο. Κακα τα ψεματα, η ΒΜW μου αρεσει. Προβλημα μεχρι τωρα δεν ειχα. Και με την Motion N style ειμαι ικανοποιημενος. Απλα με ξενερωσε το θεμα της ανταλλαγης που μου το παιρνουν πισω ετσι οπως ειναι 3500 χιλιαδες, για αγορα ενος αλλου (800 GS). Αποφασισα να αλλαξω τον κινητηρα (πληρωνοντας την συμμετοχη μου) και να το πουλησω. |
Απόσπασμα:
δες ποσο πουλιεται μεταχ., πρωτα και μετα κανε κινηση, μην μπλεξεις με τρεξιματα επισκευης και μετα αντε να περιμενεις να πουληθει (φυσικα αν θελεις να αγορασεις παλι bmw, εκτος αν πας για αλλη μαρκα μετα) |
Απόσπασμα:
μην νομιζετε οτι ειναι καλη η bmw ή οποια αλλη εταιρια, απλως τις μα...ες τους εμεις τις πληρωνουμε παντα, και οταν ειδικα τα μοντελα βγαινουν καθε χρονο με την σεσουλα, λογικο ειναι να γινονται πατατες |
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Η αντλια κολλησε απο καποια ρινισματα....... Για να το πω λιγο ποιο ''χυμα''..... Ρε φιλε (BMW Hellas)....ναι το μοτερ εσπασε, ειμαι εκτος εγγυησης, αλλα και η ζημια δεν δικαιολογειται......Αφου βλεπεις οτι παλι BMW γλυκοκοιταζω....μην με πηδ@ς στην ανταλλαγη...... Αφου ετσι και αλλιως το κοστος ενος μοτερ ενδο-εταιρικα δεν ειναι τοσο σπουδαιο.....κανε με να σε εκτιμησω και αλλο και να πινω νερο στο ονομα σου......:cool:;):) |
καλα ξεμπερδεματα με την επισκευη και την πωληση,:sm8:
και καλοταξιδο το καινουργιο και χωρις ασχημες εκπληξεις |
πικρα φιλε!...βασικα ειπαμε συμβαινουν και στις καλυτερες οικογένειες...απο κει και περα η σταση του συνεργείου να σκύψει πανω στο προβλημα σου και να συμεμτασχεις μονο με το 30%...το βρισκω πολυ δικαιο και επαγγελματικο απο πλευρας τους!...μπορει να χεις δικιο και να μην προβλεπεται τετοια ζημια σε αυτα τα χιλιομετρα ....αλλα....ολα μπορουν να συμβουν και κανεις δεν μπορει να γνωριζει γιατι συνεβει αυτο στο δικο σου !...θα πληρωσεις καποιο ποσο αλλα θα χεις μετα καινουργιο μοτερ .....ολοφρεσκο!....δεν ειναι ασχημη προταση!
...αυτο που βρισκω εντελως παραλογο και κοροϊδία ειναι να κοστολογησουν το μοτερ 8χιλιαδες!...χαχα!...ειναι για γελια!...παπά πουλανε!...δεν παιζει τετοια τιμη! στη θεση σου θα ψαχνα ενα μοτερ στο ebay με λιγα χιλιομετρα γυρω στο 1000ρικο και θα το εβαζα σε ενα εκτος αντιπροσωπίας μαστορα με πολυ λιγοτερα χρηματα! ...ειχες ατυχια φιλε! ...κουραγιο! |
Απόσπασμα:
Δεν νομιζω!!! και κανεναν δικαστηριο δεν θα τον δικαιωσει!! Γιαυτο λεμε 2 χρονια εγγυηση, αν σου παθει ακτι μεσα στα 2 χρονια εχει καλως αν σου παθει κατι μετα απο αυτο το χρονικο διαστημα απλα πληρωνεις!! Εδω ομως η εταιρεια, και προς τιμην της και επαναλαμβανω ΔΕΝ εχω BMW, κανει ενα πολυ δικαιο διακανονισμο 70-30!!! Δεν γινονται τετοιοι διακανονισμοι απο τον καθενα!!! Τωρα αν μπορει να αποδειχθει οτι άλλα 5,10,15.....μοτοσυκλετες του ιδιου τυπου εχουν παρουσιασει το ιδιο προβλημα το θεμα παλεβεται δικαστικα. Αλλα θα υπολογισει μια δεκαετια για να παρει μια αποφαση που δενε ιανι ακι σιγουρο οτι θα ειναι υπερ του πελατη!!! |
Τι να πώ,έχεις απόλυτο δίκιο.Μακάρι να τελειώσει το θέμα σου αν είναι δυνατόν ανέξοδα...
|
Απόσπασμα:
Να μην δηλωσεις την αλλαγη δεν παιζει πια διοτι στα ΚΤΕΔ θα κολλησει ο νεος ιδιοκτητης και μετα εχει καθε δικαιωμα να σε κυνηγησει νομικα. Η συμβουλη μου ειναι να πας και να δηλωσεις την αλλαγη κινητηρα κανονικα και να κρατησεις φωτοτυπιες των τιμολογιων της BMW. Με αυτα θα αποδειξεις στον αγοραστη οτι πρωτον δεν εισαι μαϊμουδιαρης, δευτερον ο νεος κινητηρας ειναι γνησιος BMW περασμενος απο την εταιρεια και οχι απο κανεναν τυχαιο μηχανικο, τριτον δεν ειναι ανακατασκευη καποιου άλλου, τεταρτον θα εχει και λιγοτερα κμ απο τα αναγραφομενα στο κοντερ!!;) Αυτα ειναι ατου στα χερια σου για να κρατησεις την τιμη εκει που θελεις. |
Αυτό που λες την ανεβάζει την τιμή;)
|
Απόσπασμα:
Χωρίς καμία διάθεση να κάνω τον "ξερόλα", μία διόρθωση απλά για να μην μπερδευόμαστε;). Το μοτερ που μιλάμε είναι το δικύλινδρο 800cc της Rotax και το φοράνε τα F650GS, F800GS, F800S/ST. Ουδεμία σχέση έχει με το μονοκύλινδρο μοτέρ των 650cc που παρασκευάζεται κατόπιν άδειας στην Κίνα. Για τα άλλα που αναφέρεις έχεις απόλυτα δίκιο. Το έχουν επισημάνει και άλλοι. Η τιμή 8.000€ για μοτέρ μόνο είναι εξωφρενική!!:( |
Απόσπασμα:
Εξάλλου ειανι και ενα δελεαρ, σε περιπτωση που εχεις την ατυχια του συμφουρμιτη μας, να αναρωτηθεις αν το 1500ε διαφορα απο αλλαγη κινητηρα σε αγορα ολοκληρης μοτοσυκλετας ειναι αξια για να σε στρεψουν προς την αλλαγη του κινητρα και οχι στην αγορα ολοκληρης της μοτοσυκλετας!!!!;) |
Ωραια και ειμαι ετοιμος να αγορασω bmw r1200 adv πως το κανεις μετα απο αυτα που διαβαζω,πολλα προβληματα ρε παιδια,μηπως πρεπει να μεινω στον γιαπονεζο??
Μπερδεμα. Φιλε καλα ξεμπερδεματα παντος η γνωμη μου ειναι καντην ανταλλαγη μια η αλλη θα σου ερθει. Φιλικα Watches |
Απόσπασμα:
στην θέση σου θα εντόπιζα το πρόβλημα ακριβώς και αν φτιάχνετε σε άλλον μάστορα. και αντί για 2.400 θα πλήρωνα τα μισά μέσω e-bay μαζί με τοποθέτηση όπως είπε ο παναγιωτίδης.ένα χιλιάρικο είναι ένα χιλιάρικο και κινητήρα με 0 χλμ να βάλεις απο την στιγμή που θα το πουλήσεις,μεταχείρα θα το πουλήσεις. καλή δύναμη φίλε! |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 18:23. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!