GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Ιδέες και σχόλια. (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=20)
-   -   Ειμαστε σάιτ αγγελιών;;;; (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=17271)

ortho 31-01-2011 22:28

Ειμαστε σάιτ αγγελιών;;;;

Το τελευταίο διάστημα έχω παρατηρήσει ότι πολλοί νέοι συμφορουμίτες, αντι να περάσουν από τα νέα μέλη να τους γνωρίσουμε και να τους καλοσωρίσουμε, δίνουν απλά μιά αγγελία πώλησης κι έναν αριθμό τηλεφώνου και τέρμα. Δεν μπαίνουν καν στον κόπο να διαβάσουν τις οδηγίες για αγγελίες πώλησης. Εκτός ότι είναι αγενές, τρώνε και το χρόνο των διαχειριστών να τους κάνουν συστάσεις.

Προτείνω όπως ήδη έκανα σε σημερινή αγγελία αυτού του τύπου, οι αγγελίες να διαγράφονται, τουλάχιστον μέχρι ο νέος φίλος να μας απευθύνει χαιρετισμό και να τον καλοσωρίσουμε.

Οποιος δε γουστάρει, να βάλει την αγγελία του στα γνωστά σάιτ που υπάρχουν.

Ορθό;;;;

geolag 31-01-2011 22:43

Απάντηση: Ειμαστε σάιτ αγγελιών;;;;

Ορθό ORTHO
Συμφωνώ και εγώ και μάλιστα πολλοί δεν απαντάνε και σε ερώτηση κάποιου άλλου που ενδιαφέρεται.

nivo 31-01-2011 22:43

σε καποια αλλα forum για να ανεβασεις αγγελια πρεπει να εχεις τουλαχιστον 10 post αλλιως διαγραφονται απο τους admin ειναι βεβαια δυσκολη δουλεια και ιδιως εδω που εχει τοσα να δουν και να κανουν

gemara 31-01-2011 22:54

Πες κάτι και για τον " :sm7::sm7::sm7:"...

batman 31-01-2011 22:57

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από motovlamenos ( 305816)
σε καποια αλλα forum για να ανεβασεις αγγελια πρεπει να εχεις τουλαχιστον 10 post αλλιως διαγραφονται απο τους admin ειναι βεβαια δυσκολη δουλεια και ιδιως εδω που εχει τοσα να δουν και να κανουν

τα 10 οκ. Τα 50 όμως που υπάρχουν σε συγκεκριμένο site τα βρίσκω υπερβολή.

moby_gr 31-01-2011 22:58

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gemara ( 305834)

Έλα ντε...:hmmm:

saitman 31-01-2011 23:04

ORTHOτατος!!!

pirate 31-01-2011 23:05

Απόσπασμα:

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από moby_gr ( 305844)
Έλα ντε...:hmmm:

ερώτηση : αυτός ο ":sm7::sm7::sm7:" ποιός είναι ????
;)

ortho 31-01-2011 23:05

Απόσπασμα:

Υπάρχει κανά φίδι να το βγάλω από την τρύπα; :sm7::sm7::sm7:

Απόψη μου είναι ότι καλά τα smileys and co. , αλλά θα προτιμούσα να υπάρχει και κείμενο. Αυτό όμως είναι άποψη μου κι όχι δουλειά μου.

Το θέμα με τις αγγελίες βέβαια έχει να κάνει με τη λειτουργία του φόρουμ κατά τη γνώμη μου.

Jefe 31-01-2011 23:20

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ortho ( 305794)
Το τελευταίο διάστημα έχω παρατηρήσει ότι πολλοί νέοι συμφορουμίτες, αντι να περάσουν από τα νέα μέλη να τους γνωρίσουμε και να τους καλοσωρίσουμε, δίνουν απλά μιά αγγελία πώλησης κι έναν αριθμό τηλεφώνου και τέρμα. Δεν μπαίνουν καν στον κόπο να διαβάσουν τις οδηγίες για αγγελίες πώλησης. Εκτός ότι είναι αγενές, τρώνε και το χρόνο των διαχειριστών να τους κάνουν συστάσεις.

Προτείνω όπως ήδη έκανα σε σημερινή αγγελία αυτού του τύπου, οι αγγελίες να διαγράφονται, τουλάχιστον μέχρι ο νέος φίλος να μας απευθύνει χαιρετισμό και να τον καλοσωρίσουμε.

Ορθό;;;;

Γιά πές μου βρέ Γιάννη, τι έκανες ακριβώς στην αγγελία αυτού του τύπου???

Jefe

ortho 31-01-2011 23:26

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Jefe ( 305918)
Γιά πές μου βρέ Γιάννη, τι έκανες ακριβώς στην αγγελία αυτού του τύπου???

Jefe

αρχηγέ μου έγραψα..." σε αγγελία αυτού του τύπου ".
έγραψα ότι κι εδώ, γράφοντας ουσιαστικά σε σένα.
δεν έχω κάτι με τον άνθρωπο, η πρακτική αυτή που σέρνεται τελευταία δε μου αρέσει.

lenon 31-01-2011 23:29

Ρε παιδιά, αφήστε τον κόσμο να πουλάει.
Για το φόρουμ είναι κέρδος να υπάρχουν πολλές αγγελίες.Όχι ζημιά:hmmm::hmmm::hmmm:
Και για να μπαίνουν εδώ πολλές αγγελίες σημαινει οτι κάτι παραπάνω βρίσκουν από άλλα σάιτ:cool::cool:
Η γνώμη μου:cool:

ortho 31-01-2011 23:35

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από lenon ( 305937)
Ρε παιδιά, αφήστε τον κόσμο να πουλάει.
Για το φόρουμ είναι κέρδος να υπάρχουν πολλές αγγελίες.Όχι ζημιά:hmmm::hmmm::hmmm:
Και για να μπαίνουν εδώ πολλές αγγελίες σημαινει οτι κάτι παραπάνω βρίσκουν από άλλα σάιτ:cool::cool:
Η γνώμη μου:cool:

Εν μέρει έχεις δίκιο, αλλά το φόρουμ μας είναι πολλά περισσότερα από συναξάρι αγγελιών. Δεν είναι κακό να υπάρχουν αγγελίες, ίσα ίσα, αλλά εφόσον δε μπαίνουν καν στον κόπο να τις βάλουν όπως πρέπει, δεν τις χρειαζόμαστε κιόλας.

Οταν διαβάζεις σε εξειδικευμένο σάιτ αγγελιών, δεν κοιτάς αυτές που έχουν και φωτό;

Και σε αυτό αναφέρομαι τελικά. Δε διαβάζουν καν πως πρέπει να πει μιά αγγελία, ουσιαστικά σημαίνει ότι χeστηκαν για το φόρουμ. Απλά πιστεύουν ότι θα βρουν πυροβολημένους BMWδάκηδες και θα πουλήσουν οπωσδήποτε τη μηχανή τους.

Κάπου εμένα με χαλάει αυτό φίλε μου!

tsompanis 31-01-2011 23:59

Απόσπασμα:

αντε ντε! αυτόν που τον πας!
βάλθηκε να μας κάνει μουσικούς..
και όλο κάτω η τιμή και όλο :sm7:

....
..
.
:sm7::sm7::sm7:

Capitain 01-02-2011 00:28

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από tsompanis ( 305994)
αντε ντε! αυτόν που τον πας!
βάλθηκε να μας κάνει μουσικούς..
και όλο κάτω η τιμή και όλο :sm7:

....
..
.
:sm7::sm7::sm7:

Λοιπόν ο περί ου ο λόγος είναι καλό παιδί, άλλωστε έχει ψωνίσει κι ο Commander από αυτόν...:D
Ο καθένας έχει τον τρόπο του να εκφράζεται, δεν μπορούμε να είμαστε όλοι το ίδιο, δε θα είχε και ενδιαφέρον άλλωστε για να κουτσομπολεύουμε...:sm7:
Απλά ρε παιδιά, (κλεμμένο) μην ξεχνάμε ότι πίσω από τις οθόνες και τα πληκτρολόγια βρίσκονται κανονικοί ανθρώποι με τρόπους και απαιτήσεις για στοιχειώδη ευγένεια...
Οταν πάς σε μια αντιπροσωπεία, τι λες πρώτα, καλησπέρα σας η πόσο το πουλάτε αυτό το εργαλείο?

http://www.gsforum.gr/298019-post32.html

siraxanz 01-02-2011 00:30

Ορθώς μιλά ο Γιάννης, ορθώς μιλά και ο Γιώργος:)

Αλλά ορθή και η πολιτική της αυτορύθμισης που εφαρμόζει η διοίκηση!:)

Sakis 01-02-2011 00:40

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από siraxanz ( 306030)
Ορθώς μιλά ο Γιάννης, ορθώς μιλά και ο Γιώργος:)

Αλλά ορθή και η πολιτική της αυτορύθμισης που εφαρμόζει η διοίκηση!:)

"Αν και καθήμενος ορθά εμίλησες"
Τα μέλη αυτού του Forum έχουν τη δύναμη και τον τρόπο να πατάξουν τέτοιες συμπεριφορές σε θέματα που θεωρούνται αυτονόητα

Capitain 01-02-2011 01:01

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Sakis ( 306040)
"Αν και καθήμενος ορθά εμίλησες"
Τα μέλη αυτού του Forum έχουν τη δύναμη και τον τρόπο να πατάξουν τέτοιες συμπεριφορές σε θέματα που θεωρούνται αυτονόητα

Ετσι είναι..Δεν θα μπλέξουμε σε ανάλυση τέτοιων θεωριών γιατί θα πάει βαθειά το θέμα, αλλά εν ολίγοις συμφωνώ κι εγώ με τη τακτική του φόρουμ εν γένει, αλλά και με την κάθε πρωτοτυπία με σκοπό την πρόοδο, αρκεί να υπάρχει και η ελευθερία αλλά και ο σεβασμός προς αυτόν που εισπράττει τις εξωτερικεύσεις σου...
Φιλικά, Ντίνος.:D
Και μία απορία μου προς όλους τους ενδιαφερόμενους:
Η ευγένεια, είναι έμφυτη, καλλιεργήσιμη, η θέμα μοναδικότητας χαρακτήρα?

Sakis 01-02-2011 01:14

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Capitain ( 306046)
Ετσι είναι..Δεν θα μπλέξουμε σε ανάλυση τέτοιων θεωριών γιατί θα πάει βαθειά το θέμα, αλλά εν ολίγοις συμφωνώ κι εγώ με τη τακτική του φόρουμ εν γένει, αλλά και με την κάθε πρωτοτυπία με σκοπό την πρόοδο, αρκεί να υπάρχει και η ελευθερία αλλά και ο σεβασμός προς αυτόν που εισπράττει τις εξωτερικεύσεις σου...

Γειά σου ρε Ντίνο με τις ψυχαναλύσεις σου:D:):D
Νομίζω χρειαζόμαστε επειγόντως ταξιδάκι.....

Capitain 01-02-2011 01:23

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Sakis ( 306048)
Γειά σου ρε Ντίνο με τις ψυχαναλύσεις σου:D:):D
Νομίζω χρειαζόμαστε επειγόντως ταξιδάκι.....

Αυτό είναι το μόνο σίγουρο Ζακ....
Και ξέρεις ποιά είναι η μ@λακία? Εχουμε αναπτύξει τόσες πλασματικές ανάγκες και φοβίες που διστάζουμε να πάμε ταξίδι....
Αλλά θέλει λίγο χοντροπετσιά παραπάνω και θα τα βρούμε όλα... Kι' έχεις και τον ρομαντικότατο Uriah Heep να μας ρίχνει ξύδι στις πληγές....:sm7:

lenon 01-02-2011 01:38

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ortho ( 305948)
Εν μέρει έχεις δίκιο, αλλά το φόρουμ μας είναι πολλά περισσότερα από συναξάρι αγγελιών. Δεν είναι κακό να υπάρχουν αγγελίες, ίσα ίσα, αλλά εφόσον δε μπαίνουν καν στον κόπο να τις βάλουν όπως πρέπει, δεν τις χρειαζόμαστε κιόλας.

Οταν διαβάζεις σε εξειδικευμένο σάιτ αγγελιών, δεν κοιτάς αυτές που έχουν και φωτό;

Είναι αλήθεια.Αλλά άμα η αγγελία είναι "φτωχή" αυτός θα χάσει και όχι το φόρουμ.
Όσο για το συναξάρι αγγελιών.Για να γίνει το φόρουμ (μας όπως σωστά το είπες) αυτό που είναι, βοηθάνε όλα και από λίγο.
Δεν θέλω να επιμείνω, γιατί έχω καταλάβει το πνεύμα σου, αλλά νομίζω πως έίναι καλύτερα να το αφήσουμε να κυλίσει έτσι όπως πάει τώρα, εκτός και αν κάτι είναι ενοχλητικό και ακραίο, οπότε εκεί .... ξυράφι :sm3:

griv_gs 01-02-2011 02:56

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ortho ( 305794)

Ορθό;;;;

Πράγματι Γιάννη, έχει δίκιο.
Σκέψου πως θα νιώθουν κάποιοι που έχουν δώσει πάρα πολλά για αυτό το φόρουμ.
Αλλά νομίζω ότι δεν μπορεί να γίνει κάτι.
Απλώς θα γράφουν ακόμη ένα μήνυμα στα καλωσορίσματα:hmmm:

syan 01-02-2011 07:25

Απόσπασμα:

Σίγουρα καλλιεργήσιμη ως ενα βαθμό σε συνάρτηση με την μοναδικότητα του χαρακτήρα...;)

aeriko 01-02-2011 08:37

Απόσπασμα:

Η ευγένεια με την έννοια που την χρησιμοποιούμε σήμερα "διδάσκεται"

CPretenteriS 01-02-2011 10:27

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από aeriko ( 306133)
Η ευγένεια με την έννοια που την χρησιμοποιούμε σήμερα "διδάσκεται"

Διαφωνώ !! Πρέπει να την έχεις και έμφυτη σε μεγάλο ποσοστό !!

napgeo 01-02-2011 11:33

Μπορώ να βάλω και εγώ αγγελία (γίνεται)..

coco65 01-02-2011 12:22

Εγώ νομίζω οτι είναι καλό σε σάιτ μοτοσικλετών να υπάρχουν αγγελίες:cool:

ortho 01-02-2011 13:50

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από CPretenteriS ( 306204)

Παλιά λέγανε, άνθρωπος αγράμματος, ξύλο απελέκητο.....Δε συμφωνώ με αυτό,

συμφωνώ μαζί σου Κώστα!

ortho 01-02-2011 13:51

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από coco65 ( 306287)
Εγώ νομίζω οτι είναι καλό σε σάιτ μοτοσικλετών να υπάρχουν αγγελίες:cool:

Ούτε λόγος φίλε!

Δε λέω όμως αυτό.

aeriko 01-02-2011 13:58

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από CPretenteriS ( 306204)

Η ευγένεια διδάσκεται από το οικείο περιβάλλον του ατόμου και εξαρτάται από το άτομο αν θα την καλλιεργήσει περαιτέρω ή όχι.

Hekima 01-02-2011 14:52

Πιστεύω ότι ισχύουν και τα δύο και έμφυτη και διδάσκεται.
Υπάρχουν άνθρωποι που αντιμιλούν, διακόπτουν, φωνάζουν, μπαίνουν στο χώρο σου και στη ζωή σου, βρίζουν, τσαλαπατούν, διεκδικούν και συγχρόνως οι ίδιοι άνθρωποι για τους δικούς τους λόγους μπορούν να γίνουν και ευγενικοί, έστω εξωτερικά, κρατώντας τα προσχήματα. Η ευγένεια δείχνει άνθρωπο με κλάση, άποψη μου είναι ότι πρέπει να υπάρχει και στην ψυχή και στον χαρακτήρα, μ΄αρέσει να μου λένε ευχαριστώ όταν πρέπει, να λέω συγνώμη όταν πρέπει, να μου γεμίζουν το ποτήρι όταν αδειάζει, να δίνω την θέση μου στο λεωφορείο......
Ναι νομίζω πως ευγενικός μπορεί να είναι κάποιος, αλλά και να γίνει:)

ortho 01-02-2011 15:08

Νομίζω ότι μπερδεύουμε κάπου την ευγένεια ψυχής με το savoir vivre.
Το πρώτο προϋπάρχει, είναι έμφυτο, το δεύτερο καλλιεργείται.

Για να είμαι ειλικρινής προτιμώ να μου πουν στα μούτρα τι σκέφτονται, παρά να μου γεμίσουν το ποτήρι, να μου παραχωρήσουν τη θέση τους κι από μέσα τους να με βρίζουν.

napgeo 01-02-2011 15:24

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ortho ( 305948)

Και σε αυτό αναφέρομαι τελικά. Δε διαβάζουν καν πως πρέπει να πει μιά αγγελία, ουσιαστικά σημαίνει ότι χeστηκαν για το φόρουμ. Απλά πιστεύουν ότι θα βρουν πυροβολημένους BMWδάκηδες και θα πουλήσουν οπωσδήποτε τη μηχανή τους.

Κάπου εμένα με χαλάει αυτό φίλε μου!

Το έκανες τραγικό.
Πουλοίτει αξοιόπυστο Χοντα με ούλατ' τα σνάζια απάντ''''
Αυτή είναι αγγελία φίλε..... Καλό σου μεσημέρι

:)

ortho 01-02-2011 15:29

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από napgeo ( 306376)
Το έκανες τραγικό.
Πουλοίτει αξοιόπυστο Χοντα με ούλατ' τα σνάζια απάντ''''
Αυτή είναι αγγελία φίλε..... Καλό σου μεσημέρι

:)

Επειδή είμαι και βραδύνους,
με ειρωνεύεσαι;

Καλό απόγευμα και σε σένα

Hekima 01-02-2011 15:32

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ortho ( 306370)
Νομίζω ότι μπερδεύουμε κάπου την ευγένεια ψυχής με το savoir vivre.
Το πρώτο προϋπάρχει, είναι έμφυτο, το δεύτερο καλλιεργείται.

Για να είμαι ειλικρινής προτιμώ να μου πουν στα μούτρα τι σκέφτονται, παρά να μου γεμίσουν το ποτήρι, να μου παραχωρήσουν τη θέση τους κι από μέσα τους να με βρίζουν.

Όχι δεν μπερδεύομαι, οι καλοί τρόποι νομίζω προϋποθέτουν και την ευγένεια και τούμπαλιν και είπα όταν πρέπει, να μου παραχωρούν τη θέση, το ποτήρι και ότι άλλο.
Σαφέστατα και προτιμώ την ειλικρίνεια χωρίς να είναι απαραίτητο να είμαι θρασύς ή αναιδής.

mario 01-02-2011 15:38

ορθότατα τα γραφόμενα ;)

ortho 01-02-2011 15:39

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Hekima ( 306384)
Όχι δεν μπερδεύομαι, οι καλοί τρόποι νομίζω προϋποθέτουν και την ευγένεια και τούμπαλιν και είπα όταν πρέπει, να μου παραχωρούν τη θέση, το ποτήρι και ότι άλλο.
Σαφέστατα και προτιμώ την ειλικρίνεια χωρίς να είναι απαραίτητο να είμαι θρασύς ή αναιδής.

Συμφωνούμε 100%. Αλλά προτιμώ το αληθινό από το ψεύτικο. Αν είναι να διαλέξω, τότε επιλέγω τον ευθύ άνθρωπο ακόμη κι αν οι τρόποι του δεν είναι του γούστου μου.

Τώρα πάω να δουλέψω, συνεχίζουμε την ανταλλαγή απόψεων αργότερα.

Καλό απόγευμα!

Hekima 01-02-2011 15:57

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ortho ( 306389)
Συμφωνούμε 100%. Αλλά προτιμώ το αληθινό από το ψεύτικο. Αν είναι να διαλέξω, τότε επιλέγω τον ευθύ άνθρωπο ακόμη κι αν οι τρόποι του δεν είναι του γούστου μου.

Τώρα πάω να δουλέψω, συνεχίζουμε την ανταλλαγή απόψεων αργότερα.

Καλό απόγευμα!

Ναι το ίδιο λέμε και θέλω να καταλήξω λέγοντας πως ο ευγενικός άνθρωπος ο κατά βάθος ευγενικός και κατ' ουσίαν ευγενικός έχει τρόπους τέτοιους που τον κάνουν ευθύ άνθρωπο χωρίς να χρειάζεται να είναι κακός.
Καλό απόγευμα και σε σένα.

Albatros 01-02-2011 18:49

Εμένα προσωπικά δεν με νοιάζει αν κάποιος βάλει μια αγγελία και δεν με χαιρετήσει γιατι και δεν τον ξέρω και η αγγελία του θα με αφήσει αδιάφορο στο βαθμό που δεν χρειάζομαι ότι πουλιέται.
Η συμπεριφορά των μελών και η χρήση του σάιτ είναι δουλειά των διαχειριστών που την κάνουν πολύ καλά.
Παρατηρώ τελευταία οτι διάφορα θέματα μόνο εντάσεις και αντιπαραθέσεις δημιουργούν όχι για το καλό του φόρουμ πάντως.Καλό θα είναι να ηρεμήσουμε όλοι και να σεβόμαστε τους άλλους έστω και αν δεν συμπεριφέρονται με τους δικούς μας κανόνες.
:hmmm:

loulou1100gs 02-02-2011 00:52

Ασφαλώς δεν είμαστε ιστότοπος καταχώρησης αγγελιών.Ομως με προβληματίζει η εικόνα των στοιχείων επισκεψιμότητας θεμάτων:όταν "μπαίνω" βλέπω ότι τις αγγελίες παρακολουθούν εκατοντάδες και τα λοιπά θέματα "εμείς κι εμείς".Λόγος δεν μου πέφτει, φιλοξενούμενος είμαι κι εγώ όπως όλοι, αλλά μήπως θα έπρεπε να υπάρξει μια αναδιαμόρφωση με περισσότερα τεχνικά θέματα, συγκριτικά εξοπλισμού από αναβάτες, εμπεριστατωμένα ταξιδιωτικά και πάει λέγοντας;Σε ό,τι αφορά στις αγγελίες, με όλο τον σεβασμό στους συνφορουμίτες, φρονώ ότι το διαρκές spamming καταντά ενοχλητικό.Πάς να δείς μια καταχώρηση και οι σελίδες γεμίζουν με ένα διαρκές "καλοπούλητο" και την χαζοχαρούμενη φατσούλα που χαχανίζει.Τι θα έκανα εγώ;Μόνο χρήστες με 25 post και πάνω θα είχαν το δικαίωμα καταχώρησης.Και με το που άνοιγε το θέμα θα κλειδωνόταν.Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με π.μ. ή στο καταχωρημένο (και τσεκαρισμένο) τηλέφωνο επικοινωνίας του χρήστη

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 15:31.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!