![]() |
service...
Γεια σας…σήμερα 03-02-2011 πήγα τη μηχανή μου (R1200GS) για να κάνω το δεύτερο service των 10.000 Χ.Λ.Μ.
Δηλαδή αλλαγή σε Λάδια Φίλτρο λαδιού Φίλτρο αέρα Και ένα δακτυλίδι Σύνολο 75.53 ευρώ με ΦΠΑ (Μόνο τα ανταλλακτικά) Όλα καλά μέχρι εδώ. Τη μηχανή την πήγα στις 08.30 και την πήρα στις 14.00 την ίδια μέρα. (Σύνολο 5,5 ώρες). Η χρέωση όμως για την εργασία με ΦΠΑ ήταν 66.42 ευρώ. {Τιμή ώρας χωρίς ΦΠΑ είναι 3 ευρώ σύμφωνα την απόδειξη και χρέωσαν 18 ώρες εργασία.}. Ερώτηση τώρα: Στην εργασία δε πληρώνουμε με βάση την ώρα η υπάρχει ταρίφα για τα service??????? |
Απάντηση: service...
Απόσπασμα:
φίλε μου, υπάρχει "ταρίφα" ως προς τις πόσες εργατοώρες πρέπει να χρεώσουν για μια συγκεκριμένη εργασία (πχ service 10k) και για συγκεκριμένο μοντέλο μοτο ;););) αλλοίμονο εάν ήθελαν 18 εργατοώρες για ένα service... |
Απόσπασμα:
Kαλησπέρα! :) Φίλε μου πιστεύω πως η τιμή είναι φυσιολογική, άν σκεφτείς ότι το 2007, έδωσα γιά το αντίστιχο service 72€ εργασία. Μιά χαρά σε "κόβω". Άν θέλεις, πέρνα κ από τα Καλωσορίσματα να σε καλωσορίσουμε κ επισήμως! ;) Jefe |
ειναι τρελοι αυτοι οι ρωμαιοι!!!!σε αμαξι αν τα πληρωνε αυτα θα ακουγα τα απιστευτα!!
|
Με μπέρδεψες λίγο,πλήρωσες συνολικά 75€ γι ´αυτά ή συν την εργασία; Τα 66 :confused:
|
μάλλον φυσιολογικά μου φαινονται και εγω καπου τοσα είχα πληρώσει
|
Αν θυμάμαι καλά, πλήρωσα 102 € (ανταλλακτικά + εργασία) για το αντίστοιχο service των 10.000 χωρίς όμως φίλτρο αέρα. |
sto synolo plhrwsa 142 euro........ h timh einai fysiologikh afou pernoun tosa se olous mas. De prepei kapoia stigmh na stamathsei auth h sumperifora?
|
SE POIO SYNERGEIO PHGES ;;;;;
|
Απόσπασμα:
Κατ' αρχήν όταν το ποστάρισμα έχει μορφή καταγγελίας σε συγκεκριμένη επιχείρηση γίνεται επώνυμα. Εσύ φίλε δεν έχεις κανένα στοιχείο ούτε στο προφίλ σου. Αν η επίσημη αντιπροσωπεία της BMW σου χρέωσε 12 lt λάδι βγάλε φωτογραφία την απόδειξη ποσταρισέ την και επώνυμα κάνε την καταγγελία σου. |
Απόσπασμα:
|
Arxika de kanw kataggelia...an 8elw na kanw kataggeleia 8a to kanw sth BMW Hellas. Kai oxi edw. me rwthse ena filos pou phga th mhxanh kai tou apanthsa ka8ara de kruvomai.
suzhthsh kanw me filous apo to club. An tous fainetai logiko olo auto. to onoma mou einai velimvasakis emmanouil 6948584273 |
Απόσπασμα:
Θα σε παρακαλέσω να γράφεις Ελληνικά για να διαβάζουμε πιο εύκολα. Δεν έγραψα πουθενά ότι κρύβεσαι, θα μπορούσες να απαντήσεις με pm στο μέλος που σε ρώτησε. Όταν φιλοξενείσαι σε κάποιο Forum και από τα γραφόμενα βγαίνει κάτι αρνητικό για μια επιχείρηση το κάνεις επώνυμα για να μην έχει πρόβλημα το Forum Eυχαριστώ. |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
..πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω ποιο ειναι το κακο να αναφερεισ το ονομα του συνεργειου... βριζουμε και κριτικαρουμε τα παντα εδω μεσα εκτος απ τα συνεργεια!! ..τι να πω:confused:
|
Απόσπασμα:
Να είσαι καλά Μανώλη πέρνα και από τα νέα μέλη να σε καλοσωρίσουμε επισήμως. Θα χαρώ να τα πούμε και από κοντά στο Σοφικό;):) |
Απόσπασμα:
"Όταν φιλοξενείσαι σε κάποιο Forum και από τα γραφόμενα βγαίνει κάτι αρνητικό για μια επιχείρηση το κάνεις επώνυμα για να μην έχει πρόβλημα το Forum" Κάτι τέτοιο κατάλαβες από αυτό που έγραψα παραπάνω? |
..θα πρεπε να ειχαμε φαει εκατο καταγγελειες μεχρι τωρα. τελος παντων εσεις ξετετε καλυτερα.
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Να γνωρίζεις όμως, πως εργατοώρα ή KW όπως αναφέρεται στην απόδειξή σου, είναι το 5λεπτο. Άρα 18 ΚW = 90΄. Επίσης, όλα τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία, δουλεύουν βάσει επίσημου τιμοκαταλόγου από την BMW Hellas και η χρέωση των εργατοωρών γίνεται πάλι βάσει τυποποιημένου πρωτοκόλλου. Αυτό που μπορεί να διαφοροποιήσει την χρέωση των KW, είναι το πλήθος των εργασιών που χρειάζεται κάθε μοτοσυκλέτα. Αξιοσημείωτο είναι επίσης το γεγονός, ότι πλέον, οι απαραίτητες εργασίες κάθε service, καθορίζονται βάσει πλαισίου μοτοσυκλέτας! Για κάθε άλλη απορία, στην διάθεσή σου. . |
Γεια σου...φιλε αν 90 λεπτα κοστιζουν 66 ευρο τα χρηματα ειναι παρα πολλα. αλλα δε νομιζω γιατι σε προηγουμενο σερβις. Μου ειχαν πει 10 ωρες εργασια ισον με 30 ευρω. Ας μου ελεγαν φιλε μου την ειχαμε 6 ωρες 6 επι 10 ευρω ....δωσε 60 ευρο και τελος. Το βρισκω πιο ενταξη απεναντι μου.
Οσο για το λαδι κοιταξα την αποδειξη ξανα μαλλον εκανα λαθος εγραφε λαδι 20-50 12L. και νομιζα οτι εβαλαν 12 λιτρα. (Λαθος μου) Αλλα ο σκοπος του ποστ ηταν για ποσο χρεωνουν την ωρα εργασια. |
Απόσπασμα:
Αυτό είναι μια πονεμένη ιστορία;):( |
Πλησιάζω για service 60,000χλμ. Χωρίς λάδια, φίλτρο και ιμάντα.
Άρα μόνο βαλβολίνες και υγρά φρένων + εργασίες. €170. http://cdn.content.sweetim.com/sim/c...s/000203F6.gif |
Απόσπασμα:
αστα φιλε, και να τ αξιζαν κιολας,παει στο καλο. |
ΠΟΥ ΤΟ ΠΗΓΕΣ ΦΙΛΑΡΑΚΙ Κ ΣΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΟΣΑ
|
αν ηθελε κ βαλβιδεσ μαλλον ειναι καλα
|
ΕΓΩ ΝΑ ΠΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΔΗΛΑΔΗ?ADVE '10 10.000KM 150 €€..:hmmm::hmmm::hmmm:
|
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 22:19. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!