![]() |
SNAFU...Η μαλ...α μου...
Βασικά καλησπέρα σας...
Σύντομη περιγραφή: Για να φτάσω στο PARKING που αφήνω την καλή μου, πρέπει να περάσω από μία μικρή παράκαμψη από πολύ ωραίο κοκκινόχωμα...Έλα όμως που σήμερα με την βροχή είχε γίνει παχιά παχιά λάσπη... Βάλτε τώρα την απειρία μου, την κουλαμάρα μου, την κούραση μετά από 12 ώρες δουλειά και θαυμάστε αποτέλεσμα... http://img844.imageshack.us/img844/3227/1stkk.jpg http://img98.imageshack.us/img98/4557/2ndsd.jpg http://img98.imageshack.us/i/2ndsd.jpg/ Δέχομαι κάθε είδος χλευασμού, καθώς και ένα σετ χέρια DESPRES ή COMA, ά και φυσικά συμβουλές για το πως να ξεκολλήσει...Το αφήνω να στεγνώσει? Το παλεύω με την λάσπη? Σκάβω? Πείτε κάτι... :hmmm: |
Απάντηση: SNAFU...Η μαλ...α μου...
... |
. . . Πας στην κοπή της πίτας στο Σοφικό, κερδίζεις δύο - τρία πλυσιματάκια και χαλαρωωώνεις ;)
ΥΓ: Δεν βλέπω τις φωτογραφίες :D Ο.Κ. Τώρα, βλέπω |
Φωνάζεις 2 παλικαράκια περαστικούς, την τραβάτε και έφυγεεεεεεεεεεεεες:D
|
Άστην έτσι....:sm7:
Πολύ ωραία είναι... Στο φυσικό της περιβάλλον....:sm7: |
Είναι να μην βάλεις Karoo μετά για κάθε ημέρα?
|
βρες κατι ...να γεμισεις απο κατω τον τροχο....πεττες...ξυλα.....και βαλτην σιγα σιγα...,MHN TO KANEIΣ μονος,μην σου πεσει.....αν θες βοηθεια χερια....τηλέφωνο στο προφιλ μου....
|
Απόσπασμα:
Ερώτηση: η μηχανή είναι ακόμα εκεί; :Απορία: |
Ειναι λιγο σκληρο αλλα ειναι ο μονος τροπος να βγει απο λασπη και αμμο οταν εισαι μονος σου....
κουνα την αριστερα δεξια συνεχεια μεχρι να λασκαρει ο πισω τροχος λογικα θα ακομπησει κατω ο boxer (δεν παθενει τιποτα πιστεψε με) μετα βαλε του ενα κοματι ξιλο ή πέτρα σηκωσε την και εφυγες Δοκιμασμενο πολλες φορες ιδικα στην αμμο... |
Σκέφτομαι να το αφήσω να στεγνώσει λίγο, να βάλω κάτι πλάκες και ξύλα, που φαίνονται στις φωτός και να το παλέψω...Ευχαριστώ πολύ για την προσφορά.
|
Απόσπασμα:
Ακριβώς έτσι ξεκόλλησα και γω με την ίδια μηχανή και σε χειρότερο βούλιαγμα. Κάθησα επάνω έβαλα μπρος, λίγο γκαζάκι και 2 άτομα με τράβηξαν από τις πλαϊνές πίσω χειρολαβές της σχάρας |
Ναι...Εκεί είναι...Και το stand κλειστό...Έχει χωθεί στρην λάσπη...
|
Απόσπασμα:
αμα την αφησεις να στεγνωσει ειναι χειροτερα γιατι ειναι πυλος και θα γινει πετρα δεν θα βγαινει με τιποτα...οτι παθαμε ακριβως την κυριακη στον αγωνα... |
Απόσπασμα:
Ακριβώς αυτό !!! Σωστός ο Ντάνυ !!! |
Στη λάσπη τα πάντα βουλιάζουν και γλυστράνε δοκίμασα και εγώ με ξύλα και πέτρες.
Ένα μικρό τραβηγματάκι από 2 άτομα και βγήκες αμέσως. |
Αυτό που είπε ο Δαναός προ λίγου .την ξαπλώνεις και τις βάζεις ότι βρεις από κάτω πέτρες ξύλα την ανασηκώνεις και έφυγες .Βέβαια θα έχεις γίνει χάλια από τη λάσπη Αλλά τη να κανείς …. |
Για να καταλάβω.
Τώρα γράφεις από τον δρόμο ;;;;;;;;;;;:Απορία: |
Nice...Αύριο πρωί...
ε, όχι και έτσι...Κόλλησα 5 μέτρα από εκεί που την αφήνω... |
Ωραία πατέντα! Κατάργησες το stand! :sm7::sm7:
|
Απόσπασμα:
Οταν την γυρεις στο πλαι και ακουμπησει ο μποξερ στο εδαφος ######....η πισω ροδα εχει ερθει σχεδον στο επιπεδο της λασπης ή της αμμου. απο ΚΑΤΩ υπάρχει κενο.εκει βάζει πετρες χοντρες και αγριες . Οταν την ξανα σηκώσεις η ροδα ακουμπαει πανω σε αυτες και ειναι προσωπο πλεον με το επιπεδο της λασπης με γρηγορες κινησεις βαζεις μπροστα και με σταθερο γκαζι και οχι σπινιαρισμα οσο μπορεις τοτε φευγεις ευκολα... δεν το παιζω εξυπνος προς αποφυγη παρεξιγισεων... απλα τοσα χλμ μεσα στις λασπες μου εχει τυχει πολλες φορες... ασε που αυτοι που κρατανε απο πισω γινοντε χαλια στο σπινιαρισμα.... αυτα. |
Βγάλε τη λάσπη γύρω από τη ρόδα ώστε να ελευθερωθεί λίγο και αφού βάλεις κάποιο σκληρό ξύλο κάτω από τη ρόδα προσπαθείς να την βγάλεις.
Σκέψου και τη λύση να την τραβήξεις με ιμάντα με κάποιο αυτοκίνητο. |
Απόσπασμα:
αυτο πως ακριβώς γίνετε? :D |
Απόσπασμα:
Δαναέ δεν θα τα χαλάσουμε:) για το πως θα βγει το παλικάρι, το ζητούμενο είναι, να μπορέσει να βγει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Εγώ την δική μου εμπειρία ανέφερα |
Αν ειναι δυνατον να τα "χαλασουμε" για αυτο το θεμα μην τρελαθουμε τελειως!!! Προς θεου!!
Και εγω την αποψη μου εγραψα και τιποτα αλλο... ας βγει το παλικαρι απο εκει να τελειωνει η ταλεπωρια του και ερθει και ελικοπτερο να τον βγαλει...:sm7::sm7: να εισαι καλα φιλε |
Βγάλε την προτού ξεραθεί η λάσπη, μετά θές γερανό:sm7:
Σκέψου μερικοί θα έμπαιναν σκόπιμα να την λερώσουν για να το παίζουν μάχιμοι:sm7: |
Να καταθέσω και εγώ τη δική μου ιδέα.
Την εφάρμοσε ένας μπάρμπας επάνω στο Φλαμπουράρι Ιωαννίνων και πέρναγε μέσα από τις λάσπες ΑΕΡΑ με ένα ΜΖ. Βρες ένα σκοινί, αν είναι δυνατόν κάπως άγριο (τριχιά δηλαδής), και τύλιξε σφιχτά την πίσω ρόδα, καλύπτοντας εγκάρσια το ελαστικό και περνώντας το μέσα από τις ακτίνες. Δεν χρειάζεται να καλύψεις όλη την περίμετρο αρκεί να το έχεις σφίξει αρκετά ώστε να μην παρασυρθεί και πληγώσει τις ακτίνες ή μπλεχτεί στον άξονα. Με τον τρόπο αυτό δημιουργείς "τακούνια" τα οποία σκάβουν σαν τρελά..... Ξέρω ότι είναι λίγο ακραία λύση και δύσκολα εφαρμόσιμη (ειδικά με τη μηχανή ήδη κολλημένη) αλλά την έχω δει να δουλεύει και τολμώ να την αναφέρω. Ελπίζω να μην χρειαστεί να καταφύγεις σε τέτοια μέτρα και να έχεις ήδη ξεκολλήσει αναίμακτα. :):):) |
Είμαι σχετικά κοντά σου, έχω τετρακουνητο, τηλέφωνο στο προφιλ...
(μην ανησυχείς για στέγνωμα λάσπης ακόμα, με αυτον το καιρό....) |
Απόσπασμα:
|
βγαλε την πισω ροδα και παρε την υπολοιπη μηχανη!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D-πλακα κανω.φωναζεις δυο περαστικους και καθαριζεις.το 2004 οταν με το βαραντερο επεσα επειδη εκανα αναστροφη σε ανηφορικο δρομο στην καρπαθο διπλος κιολας δεν εκανα τιποτα.απλα περιμενα 5 λεπτα περασε ενας ιταλος με μια γουρουνα και τη σηκωσαμε.
|
Απόσπασμα:
|
Που είναι η ομάδα κρούσης του Φόρουμ????
Τιιιιιιιιι δεν έχουμε!!!!!!!!!!! να τώρα τα αποτελέσματα... :D:D:D Αυτό το πρόγραμμα οδικής βοήθειας της μαμάς δεν επεμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις??? :hmmm: |
:oοοοoh::(:oοοοoh: |
αμα την τραβηξουν δυο ατομα βγαινει χαλαρα φιλε;)
|
λοιπον ακου τη εκανα εγω μπορεις να το δεις σε βινταιο ...ετσι κανουν στο ντακαρ οταν κολανε στην αμο...καπος βαρβαρο αλλα ειναι η μονη ληση!! βαζεις στα πλαινα μια πρωστασια και την ξαπλωνεις κατω κατω......τωτε την γηριζεις οσο χριαζετε για να μεταφερεις την πισω πλευρα σε ενα ποιο σκληρω εδαφως που εχεις κανει εση απο πετρες η σε ενα στεγνω σιμιο εκτος απο την τριπα που εχεις σκαψει μετα την σηκωνεις και φευγεις!!!;)
|
Τελικά την ξελάσπωσες :Απορία:
Και μία ερωτησούλα προς τους λασπομένους.. αν χρειαστεί να ρυμουλκείσουμε μια μοτο, από που την δένουμε :Απορία: |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
στην χωματινη βολτα μας στον ταυγετο,χρειαστηκε να ρυμουλκησουμε ενα gs,για 30 χλμ περιπου.......δυσκολο αλλα οχι ακατορθωτο;) |
Απόσπασμα:
Να συμπληρώσω οτι δεν συνιστάτε....ΕΚΤΟΣ....ειδικών συνθηκων.....:):) και με ΤΡΟΜΕΡΗ προσοχη......;);) |
Απόσπασμα:
εννοειται....δεν το καναμε για πλακα:p στα 1400 μετρα υψομετρο και χωμα βρισκομασταν..:cool: |
Τελικά το παλικάρι βγήκε έμαθε κανείς?:)
|
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 13:31. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!