![]() |
Μία μάλλον χαζή ερώτηση... R 1150 GS
Συμφορουμίτες!!!!
Το R 1150 GS έχει κυκλοφορήσει μόνο σε έκδοση adventure; :confused::confused: όσες κι αν έχω δει, έχουν όλες ζάντες με ακτίνες.... και με μπέρδεψε..... όποιος έχει ευχαρίστηση ας βάλει καμιά φωτό και των δύο μοντέλων να τις δω. εχω γράψει και σε άλλο νήμα ότι ψήνομαι να αλλάξω μηχανή, έχω γράψει επίσης ότι βρίσκω τη 1150 πολύ χοντρή για τα γούστα μου! μήοως όμως έχω δει μόνο adv παχύσαρκα μοντέλα;;;;; δε βγήκε με ποιό μικρό ντεπόζιτο; παρακαλώ βοηθήστε το συμφορουμίτη! ανοίξτε του τα μάτια!!:cool::cool::cool: |
Απάντηση: Μία μάλλον χαζή ερώτηση... R 1150 GS
Απόσπασμα:
χοντρουλα ειναι η adv με 32 λιτρα ;):) |
Απόσπασμα:
πάντα με ακτινωτές ζάντες; καμιά φωτό; ευχαριστώ πάντως! :) |
Kαι οι δυο εχουν αχτινες
Google Αποτελέσματα Eικόνων για http://pdfresh.com/wp-content/uploads/2010/11/bmw-r1150gs3.jpg |
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
αυτο ειναι το Απλο r1150gs |
Απόσπασμα:
TZ-UK • View topic - Off Topic. For sale. BMW 1150 GS ADVENTURE £5000 Οι άλλες διαφορές τους είναι νομίζω γνωστές, η άποψη μου είναι ότι προτιμώ να σταματάω λίγο πιο συχνά σε βενζινάδικο παρά να μανουβράρω 11 λίτρα παραπάνω βενζίνη..Και τα 22 λιτρα του απλού δεν είναι και λίγα.. Βρήκα και ένα πιο λεπτομερειακό. http://micapeak.com/bmw/gs/gs_adv.htm |
http://sauter-verspuy.com/images/gs1150.jpg Και αυτο ειναι το adv οτι και να παρεις καλοταξιδο να ειναι...Και παντα ορθιος. |
Απόσπασμα:
Συμφωνώ απολύτως! |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Νικολα 33+4ρεζερβα έτσι το λέει στο μανουαλι του δλδ 36 ζωή να χει.....:sm7: |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Συγνωμη δεν το διατυπωσα σωστα .... για το 1200 μιλαω και οχι για το δικο μας :D...... τρομαξες εεεε :sm7: |
Απόσπασμα:
|
Τι να σας πω και εγώ ........μην νομίζεται ότι την παινεύω . Δεν έχει καμιά σχέσει σε πολλά από το απλό GS το Adventure . Το ντεπόζιτο είναι ένα από αυτά τα υπόλοιπα είναι σωληνάκια υψηλής θερμαινόμενα διαφορετική πρώτη μετάδοσή (πιο μακριά του adventure ) ρελλέ διαφορετικής χαρτογράφησης για ταξίδια στις κάτω χώρες (κακή ποιότητα βενζίνης ) και άλλα . Το να έχεις ποσότητα βενζίνης που αγγίζει τα 30 λίτρα δεν είναι κακό εμένα με έχει βγάλει από πολλές δύσκολες διαδρομές χωρίς βενζινάδικα . ;) :) |
Και το απλο 1150 και το adve έχουν ακτίνες. Δεν είναι σαν το 1200.
Το adve έχει μαύρες ζάντες, το απλό ασημί. -Adve μεγαλύτερο ρεζερβουάρ -μεγαλύτερη ζελατίνα -άλλη ουρά -περισσότερο ψηλή -περισσότερο μαλακή -μονοκόματη σέλα δες και τις παραπάνω φωτό. |
2 Συνημμένο(α)
Απόσπασμα:
Και μετά, υπάρχει κάποιος εδώ που έκανε 330 χλμ χωρίς να βρει βενζινάδικο? (Υπάρχει θα μου πείτε, αλλά είναι το 1%:D) Και για του λόγου το αληθές, επειδή σήμερα μέτρησα από χθεσινή μου βόλτα με φίλο, δείτε φωτό.... Επισυναπτόμενα 7090Επισυναπτόμενα 7091 Ας τα ακούνε μερικοί μερικοί που λένε ότι καίει τον αγλέορα το εργαλείο μου....:sm7: |
Απόσπασμα:
εχεις ενα μικρο λαθος Μητσε η μεταδοση ειναι ποιο κοντη σε ολες τισ ταχυτητες και σε τελικη εχει διαφορα ...... και το σαζμαν ειναι και ποιο τραχη στην λειτουργια του απο το απλο .....:DΑντε εγω πρεπει να στα λεω μαλλον τον τοσο καιρο που εχεις να την καβαλικεψεις εχεις ξεχαση πως δουλευει....:D:D:D |
Απόσπασμα:
Η κατανάλωση έρχεται ανάλογα το πόσο βαρύ χέρι έχεις στο γκάζι και εσύ από ότι κατάλαβα έκανες όπως πρέπει τη βολτούλα σου και όχι με χίλια για αυτό και δεν σού έκαψε . ;) :) :sm8: |
Απόσπασμα:
Κοντύτερη έκτη έχει αρχηγέ όχι όλες τις ταχύτητες . ;) :) Και το τραχύ είναι το πως την οδηγάς με τι στροφές στο μοτέρ κουμπώνεις την κάθε σχέση . ;) :) :) |
Απόσπασμα:
AAAAAA εδω εισαι πουλακι μου εεεεεε...... :sm7::sm7: θελω να το κοιταξεις καλυτερα αυτο...... ;) |
Απόσπασμα:
Στό πρώτο πόστ έγραψα και άλλα δεν ολοκλήρωσα . :D :D :D |
Απόσπασμα:
Κάπου διάβασα ότι ψαχνόσουνα για τίγρη. Πάει ο τίγρης? |
Απόσπασμα:
Το μόνο που ξέρω είναι πως το επόμενο διάστημα θα χρειαστώ μιά μηχανή ταξιδιάρα. Σημαντικό επίσης, ότι ουσιαστικά πρέπει να κάνω ανταλλαγή με το δικό μου. Αυτή τη στιγμή η αγορά είναι στον κουβά. Θα δείξει.... Ελπίζω να βρω κάποιον που να θέλει να "κατεβεί" σε κυβικά και να κάνω κι εγώ τη δουλειά μου . |
αντε ρε Γιαννη παρε και εσυ ενα 1150 να βγαζουμε τις γριες μαζι για τσαι :sm7::sm7::sm7:
|
Απόσπασμα:
Οποιος νομίζει οτι είναι γριες είναι πολυ γελασμενος!!!!!!:D:D |
Για να ρίξουν μιά ματιά οι ειδήμονες, να ακούσω καμιά γνώμη, εκ του μακρόθεν βεβαίως...:sm7::sm7::sm7:
Αυριο λέω να κάνω ένα τηλέφωνο μήπως ενδιαφέρεται ο ανθρωπος για ανταλλαγή. Bmw R 1150 GS '02 - € 4.900 EUR - Car.gr |
Απόσπασμα:
Με το Καλο γιατρε.Καθαρό φαίνεται απο τις φωτό !!!! |
Συγνώμη φίλε, δεν σε έχει ταξιδεψει η δικια σου??
Ή μήπως δεν θα σε ξαναπάει εκει που θες?? |
Απάντηση: Μία μάλλον χαζή ερώτηση... R 1150 G
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Πως να το πω, θέλω να κινούμαι γύρω στα 130-140 με απόθεμα δύναμης, να πίνω τη φραπεδιά μου να κάνω και κανά τσιγαράκι ( ακούει μήπως ο Ντινό; ) :):):):) |
..μάλιστα..συγνώμη κιόλας για την περιέργειά μου:(
|
Απόσπασμα:
Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν γυρίσει τον κόσμο με το μονοκύλινδρο 650. Εγώ θέλω λίγη περισσότερη δύναμη κι άνεση. Αν μπορούσα θα κρατούσα και το Dakar για την πόλη και χώμα, αν μπω βέβαια ποτέ :D:D |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 22:17. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!