GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Επικαιρότητα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=42)
-   -   ΔΕΝ ΠΛΕΡΩΝΩ - ΔΕΝ ΠΛΕΡΩΝΩ ΓΙΟΚ (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=17549)

Mits70 11-02-2011 09:14

ΔΕΝ ΠΛΕΡΩΝΩ - ΔΕΝ ΠΛΕΡΩΝΩ ΓΙΟΚ

ΑΥΣΤΗΡΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ"

Αφαίρεση πινακίδων και πρόστιμο 200 ευρώ

10 Φεβ. 2011 19:45
Κατατέθηκε στη Βουλή η τροπολογία, με την οποία καθίσταται παράβαση του ΚΟΚ, η άρνηση πληρωμής διοδίων. Πλημμέλημα η μη ακύρωση εισιτηρίου στα ΜΜΜ. Πρόστιμο 200 ευρώ και πιθανότητα αφαίρεσης άδειας, διπλώματος και πινακίδων. Πώς θα εφαρμοστούν οι ποινές. Συλλογική αγωγή ΙΝΚΑ για το καθεστώς των διοδίων

commander 11-02-2011 09:25

Απάντηση: ΔΕΝ ΠΛΕΡΩΝΩ - ΔΕΝ ΠΛΕΡΩΝΩ ΓΙΟΚ

Ωραια έχει να γίνει τσι που το κάγκελο !!!!!!Νεύρα

adventure 11-02-2011 09:36

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από commander ( 313889)

:(:(

vasorfa 11-02-2011 09:48

Αρχίζει και μαζευετε πολυ ενεργεια.......και θα πρεπει να γίνει ελεγχόμενη εκτονωση,ή να γινει ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ :):):)

Δεν θέλω να είμαι ΜΑΝΤΗΣ ασχημων μελλούμενων....αλλα.....:rolleyes::rolleyes::rolleyes::hmmm::hmmm::hmmm::rolleyes:βλεπω να λένε οι ευρωπαιοι ---Τί΄Αίγυπτος και κουραφέξαλα!!!!Ελλαντα...:o:o:o

basilis76 11-02-2011 10:24

ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΑΜΑ ΤΟ ΤΣΙΓΚΛΑΣ ΤΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΡΔΗ ΤΟΥ

napgeo 11-02-2011 10:36

Καλημέρα φίλοι. Θέλω να κάνω μια ερώτηση και όποιος γνωρίζει θα ΄΄ηθελα να μου απαντήσει. Πόσο στοιχίζουν τα διόδια απο Αθήνα Θεσσαλονίκη στο δικό μου Ι.Χ.
Να λάβετε υπ όψιν σας ότι είμαι ΒΟΛΕΥΤΗΣ του Ελληνικού Κοινοβουλίου.
Ευχαριστώ

ARGI 11-02-2011 12:29

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από basilis76 ( 313921)
ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΑΜΑ ΤΟ ΤΣΙΓΚΛΑΣ ΤΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΡΔΗ ΤΟΥ

http://cdn.content.sweetim.com/sim/c...s/000205B3.gif

GEO_K 11-02-2011 13:10

αλητεςΝεύραΝεύραΝεύρα

napgeo 11-02-2011 13:14

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από GEO_K ( 314001)
αλητεςΝεύραΝεύραΝεύρα

Σε ποιύς απευθύνεσαι. Ρώτησα κάτι . Πιστεύω να μην είναι για μένα...;)

GEO_K 11-02-2011 13:16

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από napgeo ( 314004)
Σε ποιύς απευθύνεσαι. Ρώτησα κάτι . Πιστεύω να μην είναι για μένα...;)

οχι ΝΑπο μου....σε αλλους παει μην ανησυχεις!!!:D:D

napgeo 11-02-2011 14:13

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από GEO_K ( 314007)
οχι ΝΑπο μου....σε αλλους παει μην ανησυχεις!!!:D:D

Δηλ. στούς Πολίτες. Δεν μου απάντησες πόσο κοστίζουν τα διόδια...:Απορία:

gsmaniac 11-02-2011 14:30

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Mits70 ( 313886)
ΑΥΣΤΗΡΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ"

Αφαίρεση πινακίδων και πρόστιμο 200 ευρώ

10 Φεβ. 2011 19:45
Κατατέθηκε στη Βουλή η τροπολογία, με την οποία καθίσταται παράβαση του ΚΟΚ, η άρνηση πληρωμής διοδίων. Πλημμέλημα η μη ακύρωση εισιτηρίου στα ΜΜΜ. Πρόστιμο 200 ευρώ και πιθανότητα αφαίρεσης άδειας, διπλώματος και πινακίδων. Πώς θα εφαρμοστούν οι ποινές. Συλλογική αγωγή ΙΝΚΑ για το καθεστώς των διοδίων

τροπολογια για να εισπρατουν,οι χορηγοι των μεγαλων κομματων.....Νεύρα
πρεπει να τον μαλωσαν τον ΓΑΠ...:D
πρωτη φορα πρεπει να εγινε αυτο....:cool:
θελω να δω πως θα εφαρμοστει.....:cool:

nek21 11-02-2011 15:44

μαλλον οι εταιρειες αποφασισαν να κλεισουν την κανουλα χρηματοδοτησης κομματων καθως και βουλευτων οποτε παιρνουν μετρα αντιλαικα για αλλη μια φορα.

mario 11-02-2011 16:08

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από commander ( 313889)

της επι χρημασι γυναικος το σιδηρουν κιγκλίδωμα ;)

τρομάρα τους θελουν και νόμους να τα πέρνουν απο παντού Νεύρα

diomiles 11-02-2011 16:08

Όπως είναι γνωστό, η κυβέρνηση “αποφάσισε” να κτυπήσει σκληρά το κίνημα «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ» και μάλιστα σε ατομικό επίπεδο του κάθε πολίτη ξεχωριστά, πριν αυτό το κίνημα, λάβει τεράστιες διαστάσεις και προχωρήσει σε ευρύτερη ανυπακοή, με άμεσο κίνδυνο την κατάρρευση του καθεστώτος. Απέφυγε να κτυπήσει το κίνημα σε μαζικό επίπεδο (π.χ. την ώρα που ανεβάζουν μαζικά τις μπάρες στα διόδια), γιατί αυτό θα είχε μεγάλο πολιτικό κόστος και αρνητική δημοσιότητα για την κυβέρνηση, ενώ ταυτόχρονα θα πύκνωνε τις τάξεις του κινήματος. Έτσι αποφάσισε να το κτυπήσει σε ατομικό επίπεδο, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Εκεί που ο κάθε πολίτης είναι μόνος και αδύναμος.
Το χειρότερο απ’ όλα δεν είναι η απόφαση για το κτύπημα του κινήματος, αλλά ο τρόπος. Θα βάλει λοιπόν η κυβέρνηση, 156 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ να ψηφίσουν έναν νόμο εντελώς αντισυνταγματικό. Θα μεταφέρει στον ΚΟΚ την μην πληρωμή των διοδίων σε ιδιώτες κατασκευαστές, ωσάν να επρόκειτο για τροχαία παράβαση. Προβλέπεται μάλιστα πρόστιμο 200 ΕΥΡΩ, σύλληψη του πολίτη, από αστυνομικά όργανα και αυτόφωρο δικαστήριο. Ταυτόχρονα θα αφαιρεθεί η άδεια του αυτοκινήτου και το δίπλωμα οδήγησης. Και όλα αυτά επαναλαμβάνουμε, γιατί ο πολίτης αρνείται να πληρώσει 2 ΕΥΡΩ στον ιδιώτη εργολάβο. Εννοείται ότι το πρόστιμο θα βεβαιώνεται αμέσως στην Εφορία, ώστε να μην μπορεί ο πολίτης….. να πάρει φορολογική ενημερότητα και οι εργολάβοι ταυτόχρονα θα έχουν το δικαίωμα να κάνουν διαταγές πληρωμής και κατασχέσεις στις περιουσίες των πολιτών. Ακόμα και να τραυματίσει κάποιος σοβαρά έναν άνθρωπο με το αυτοκίνητο, τέτοιες άμεσες και σκληρές συνέπειες δεν υπάρχουν, αλλά για 2 ΕΥΡΩ, βρέθηκαν αμέσως.

Δεν μπορούμε να πούμε τίποτε άλλο παρά ένα πράγμα.
Το κίνημα «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ» κατάφερε ήδη ένα μεγάλο κτύπημα στο καθεστώς. Κατάφερε να ξεσκεπάσει το καθεστώς και να αποδείξει, ποιοι είναι τα πραγματικά αφεντικά του τόπου.
Για να μην μένουν, ακόμα και στον πιο καλόπιστο, αμφιβολίες και φαντασιώσεις περί δημοκρατίας και λαϊκών αντιπροσώπων.

http://hassapis-peter.blogspot.com/2011/02...-post_4501.html
http://i56.tinypic.com/jpgawp.jpg

Είμαι αστυνομικός και υπηρετώ σέ μάχιμη υπηρεσία . Έχω υποστεί μείωση του μισθού μου κατά 150 ευρώ, επίσης και στα δώρα. Επίσης και στό ασφαλιστικό ζημιώθηκα όπως όλοι οι Έλληνες.
ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΑΠΕΡΓΕΙΝ.
Γι' αυτό είμαι εξοργισμένος διότι με αναγκάζουν (αν αρνηθείς εκτέλεση εντολής τείθεσε σε διαθεσιμότητα και μετά αποτάσσεσαι από το σώμα) να έρθω αντιμέτωπος με πολίτες πού αγωνίζονται και για τά δικά μου αιτήματα..
Βγάζουν διαταγές για τους αγρότες (όταν οί οικογένειες μας είναι αγρότες) που δέν έχουν βγεί ούτε επί χούντας κάθονται στα γραφεία τους και στέλνουν εμένα να βγάλω τό φίδι από την τρύπα.
Με στέλνουν στην Κερατέα να αντιμετωπίσω ανθρώπους με δίκαια αιτήματα όπου τραυματίζονται κάθε μέρα και πολίτες και αστυνομικοί (οί οποίοι έχουν διαταχθεί).
Είμαι εξοργισμένος γιατί με βάζουν απέναντι σε όλες τίς κοινωνικές ομάδες ενώ έπρεπε να διαδηλώνω μαζί τους και ΑΥΤΟΙ κάθονται στα γραφεία τους και το διασκεδάζουν. (ΟΠΟΥ…ΑΥΤΟΙ= ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ).
Οι αρμοδιότητές μου: έλεγγχος καταστημάτων – πολεοδομικά – επίδοση εγγράφων - επίδοση στρατιωτικών εγγράφων - έλεγχος βιβλίων ρεπώ οδηγών λεωφορείων - ειδικών αδειών ταξί - τιμολογίων δελτίων αποστολών – κ.α .πού ανήκουν σέ άλλα υπουργεία.
Τέλος είμαι εξοργισμένος διότι με υποχρεώνουν στέλνοντας με να προστατεύσω Ανωνυμες Εταιρείες (Βλέπε π.χ. Ολυμπιακός), να επιβάλλω πρόστιμα για τά διόδια και στα Μ.Μ.Μ. να έρχομαι αντιμέτωπος και με άλλες κοινωνικές ομάδες και το σοβαρότερο να ΓΙΝΟΜΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ..

Υ.Γ. ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΔΙΟΔΙΑ

http://taxalia.blogspot.com/2011/02/blog-post_5465.html

Fuji 12-02-2011 01:00

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από nek21 ( 314099)
μαλλον οι εταιρειες αποφασισαν να κλεισουν την κανουλα χρηματοδοτησης κομματων καθως και βουλευτων οποτε παιρνουν μετρα αντιλαικα για αλλη μια φορα.

Μα πως σου πέρασε τέτοιο πράγμα απ' το μυαλό; Παπαπα, πολύ καχύποπτοι γίναμε!

Fuji 12-02-2011 01:01

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από napgeo ( 314031)
Δηλ. στούς Πολίτες. Δεν μου απάντησες πόσο κοστίζουν τα διόδια...:Απορία:

Κάπου το πας, για πες ...

lempoi 12-02-2011 01:19

ΦΑΣΙΣΤΕΣ :mad::mad::mad:

gandreas 12-02-2011 01:28

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από diomiles ( 314120)
Όπως είναι γνωστό, η κυβέρνηση “αποφάσισε” να κτυπήσει σκληρά το κίνημα «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ» και μάλιστα σε ατομικό επίπεδο του κάθε πολίτη ξεχωριστά, πριν αυτό το κίνημα, λάβει τεράστιες διαστάσεις και προχωρήσει σε ευρύτερη ανυπακοή, με άμεσο κίνδυνο την κατάρρευση του καθεστώτος. Απέφυγε να κτυπήσει το κίνημα σε μαζικό επίπεδο (π.χ. την ώρα που ανεβάζουν μαζικά τις μπάρες στα διόδια), γιατί αυτό θα είχε μεγάλο πολιτικό κόστος και αρνητική δημοσιότητα για την κυβέρνηση, ενώ ταυτόχρονα θα πύκνωνε τις τάξεις του κινήματος. Έτσι αποφάσισε να το κτυπήσει σε ατομικό επίπεδο, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Εκεί που ο κάθε πολίτης είναι μόνος και αδύναμος.
Το χειρότερο απ’ όλα δεν είναι η απόφαση για το κτύπημα του κινήματος, αλλά ο τρόπος. Θα βάλει λοιπόν η κυβέρνηση, 156 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ να ψηφίσουν έναν νόμο εντελώς αντισυνταγματικό. Θα μεταφέρει στον ΚΟΚ την μην πληρωμή των διοδίων σε ιδιώτες κατασκευαστές, ωσάν να επρόκειτο για τροχαία παράβαση. Προβλέπεται μάλιστα πρόστιμο 200 ΕΥΡΩ, σύλληψη του πολίτη, από αστυνομικά όργανα και αυτόφωρο δικαστήριο. Ταυτόχρονα θα αφαιρεθεί η άδεια του αυτοκινήτου και το δίπλωμα οδήγησης. Και όλα αυτά επαναλαμβάνουμε, γιατί ο πολίτης αρνείται να πληρώσει 2 ΕΥΡΩ στον ιδιώτη εργολάβο. Εννοείται ότι το πρόστιμο θα βεβαιώνεται αμέσως στην Εφορία, ώστε να μην μπορεί ο πολίτης….. να πάρει φορολογική ενημερότητα και οι εργολάβοι ταυτόχρονα θα έχουν το δικαίωμα να κάνουν διαταγές πληρωμής και κατασχέσεις στις περιουσίες των πολιτών. Ακόμα και να τραυματίσει κάποιος σοβαρά έναν άνθρωπο με το αυτοκίνητο, τέτοιες άμεσες και σκληρές συνέπειες δεν υπάρχουν, αλλά για 2 ΕΥΡΩ, βρέθηκαν αμέσως.

Δεν μπορούμε να πούμε τίποτε άλλο παρά ένα πράγμα.
Το κίνημα «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ» κατάφερε ήδη ένα μεγάλο κτύπημα στο καθεστώς. Κατάφερε να ξεσκεπάσει το καθεστώς και να αποδείξει, ποιοι είναι τα πραγματικά αφεντικά του τόπου.
Για να μην μένουν, ακόμα και στον πιο καλόπιστο, αμφιβολίες και φαντασιώσεις περί δημοκρατίας και λαϊκών αντιπροσώπων.
http://hassapis-peter.blogspot.com/2011/02...-post_4501.html

Είμαι αστυνομικός και υπηρετώ σέ μάχιμη υπηρεσία . Έχω υποστεί μείωση του μισθού μου κατά 150 ευρώ, επίσης και στα δώρα. Επίσης και στό ασφαλιστικό ζημιώθηκα όπως όλοι οι Έλληνες.
ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΑΠΕΡΓΕΙΝ.
Γι' αυτό είμαι εξοργισμένος διότι με αναγκάζουν (αν αρνηθείς εκτέλεση εντολής τείθεσε σε διαθεσιμότητα και μετά αποτάσσεσαι από το σώμα) να έρθω αντιμέτωπος με πολίτες πού αγωνίζονται και για τά δικά μου αιτήματα..
Βγάζουν διαταγές για τους αγρότες (όταν οί οικογένειες μας είναι αγρότες) που δέν έχουν βγεί ούτε επί χούντας κάθονται στα γραφεία τους και στέλνουν εμένα να βγάλω τό φίδι από την τρύπα.
Με στέλνουν στην Κερατέα να αντιμετωπίσω ανθρώπους με δίκαια αιτήματα όπου τραυματίζονται κάθε μέρα και πολίτες και αστυνομικοί (οί οποίοι έχουν διαταχθεί).
Είμαι εξοργισμένος γιατί με βάζουν απέναντι σε όλες τίς κοινωνικές ομάδες ενώ έπρεπε να διαδηλώνω μαζί τους και ΑΥΤΟΙ κάθονται στα γραφεία τους και το διασκεδάζουν. (ΟΠΟΥ…ΑΥΤΟΙ= ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ).
Οι αρμοδιότητές μου: έλεγγχος καταστημάτων – πολεοδομικά – επίδοση εγγράφων - επίδοση στρατιωτικών εγγράφων - έλεγχος βιβλίων ρεπώ οδηγών λεωφορείων - ειδικών αδειών ταξί - τιμολογίων δελτίων αποστολών – κ.α .πού ανήκουν σέ άλλα υπουργεία.
Τέλος είμαι εξοργισμένος διότι με υποχρεώνουν στέλνοντας με να προστατεύσω Ανωνυμες Εταιρείες (Βλέπε π.χ. Ολυμπιακός), να επιβάλλω πρόστιμα για τά διόδια και στα Μ.Μ.Μ. να έρχομαι αντιμέτωπος και με άλλες κοινωνικές ομάδες και το σοβαρότερο να ΓΙΝΟΜΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ..

Υ.Γ. ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΔΙΟΔΙΑ
http://taxalia.blogspot.com/2011/02/blog-post_5465.html

:sm5::sm5::sm8::sm8:

MARK 12-02-2011 23:38

Για να δούμε τι θα γίνει,θα αγνοήσουν τον νόμο ή θα συμμορφωθούν ;:confused:

tsak8 13-02-2011 03:19

Με τας υποδείξεις ε?
Αν αύριο ψηφισθεί ένας νόμος (εξίσου αντισυνταγματικός) να μας πηδάνε αν 3μηνο ή έστω 6μηνο βρε αδελφέ, να συμμορφωθούμε?
Μακάρι να είχα τώρα μηχανή και όχι εταιρικο αυτοκίνητο να πήγαινα να περνάω έτσι κάθε μέρα:mad:

napgeo 14-02-2011 11:50

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Fuji ( 314533)
Κάπου το πας, για πες ...

Πουθενά φίλε μου δεν το πάω. Θα σε ξαναρωτήσω λοιπόν και περιμένω την απάντηση σου.

Είμαι εκλεγμένος Βολευτής . Παίρνω μισθό πάνω από 10000 το μήνα καθαρά . Είμαι και ζω σε μία Δημοκρατική χέρα όπου το Πολίτευμα είναι Κοινοβουλευτική Δημοκρατία.
Σημαίνει ότι (όλοι είμαστε ίσοι έναντι του Νόμου, και όλοι οι Έλληνες συμβάλουν κλπ).

Πόσα θα πληρώσω διόδια να πάω μια εκδρομή με το αυτοκίνητο μου από Αθήνα μέχρι τη Θεσσαλονίκη…
:Απορία:

BOXER 14-02-2011 14:39

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από napgeo ( 315524)
Πουθενά φίλε μου δεν το πάω. Θα σε ξαναρωτήσω λοιπόν και περιμένω την απάντηση σου.

Είμαι εκλεγμένος Βολευτής . Παίρνω μισθό πάνω από 10000 το μήνα καθαρά . Είμαι και ζω σε μία Δημοκρατική χέρα όπου το Πολίτευμα είναι Κοινοβουλευτική Δημοκρατία.
Σημαίνει ότι (όλοι είμαστε ίσοι έναντι του Νόμου, και όλοι οι Έλληνες συμβάλουν κλπ).

Πόσα θα πληρώσω διόδια να πάω μια εκδρομή με το αυτοκίνητο μου από Αθήνα μέχρι τη Θεσσαλονίκη…

Τιποτα. Θα τα χρεωσεις ολα στο υπουργειο ή στο κομμα!!!
Ετσι δεν κανουν ολοι τους :mad:;;;

klagenfurt 14-02-2011 16:05

τις σκεψεις σας θυμηθειτε τις ,την ωρα που ψηφιζετε...

τα γκαλοπ βγαζουν παλι τους ιδιους αυτοδυναμη κυβερνηση...

αραγε, ποιοι τους βγαζουν και τους μεν και τους δε?:sm7:

ortho 14-02-2011 16:16

Παιδιά μην ξεχνάμε την αποχή στις εκλογές του Νοεμβρίου.
Υπάρχουν πολλές ερμηνείες για το αποχή, και κανείς δεν ξέρει αν και τι θα ψηφίσει αυτός ο κόσμος στις επόμενες βουλευτικές εκλογές. Αυτό που νομίζω είναι ότι όσο πιό αργά γίνουν οι εκλογές τόσο μεγαλύτερες θα είναι οι απώλειες για το ΠΑΣΟΚ.

Δεν είναι τυχαίο ότι άρχισε η κουβέντα για ξεπούλημα. Ας είμαστε έτοιμοι να ακούσουμε νέα διλλήματα από την κυβέρνηση...

Επίσης να ακούσουμε και για νομοθετικές ρυθμίσεις που θα χρειαστούν για μείωση μισθών στον ιδιωτικό τομέα. Κι όσο κι ακούγεται ανέφικτο, μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για μάστορες στην παραπλάνηση.

Fuji 14-02-2011 21:17

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από napgeo ( 315524)

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από BOXER ( 315657)
Τιποτα. Θα τα χρεωσεις ολα στο υπουργειο ή στο κομμα!!!
Ετσι δεν κανουν ολοι τους :mad:;;;

Αυτό θα έλεγα, εκεί δεν το πας; Μια ακόμα λαμογιά, μιας και οι άνθρωποι θα κινούνται για εντεταλμένη μάσα ... ε... υπηρεσία ήθελα να πω. :mad:

paschalis 14-02-2011 23:12

Βλεπουμε τι ζημια καναμε στον τοπο και στους εαυτους μας με τιε επιλογες μας στις εκλογες....
Ελπιζω καποια στιγμη να ξαναγινουν?? και να μπορεσει ο κοσμος κα πει μεσα απο αυτες τη γνωμη του....

Syvaris 14-02-2011 23:21

και γω δεν πληρώνω
σταματάω σηκώνω τις μπάρες και περνω

και μας λένε τσαμπατζήδες

τσαμπατζήδες είναι οι βουλευτές που πάνε τρώνε πίνουν και λένε (αν) ευχαριστώ και φεύγουν χωρίς να πληρώσουν,
που δεν πληρώνουν σε πλοία, και μιλάμε για 10-20 ευρώ όπως ο Αντώμαρος το καλοκαίρι δεν πλήρωσε εισητήριο αξίας 7,5€ (αν θυμάμαι καλά), σε καράβι ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΒΟ(Υ)ΛΕΥΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣΝεύρα

napgeo 15-02-2011 01:59

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Fuji ( 315967)
Αυτό θα έλεγα, εκεί δεν το πας; Μια ακόμα λαμογιά, μιας και οι άνθρωποι θα κινούνται για εντεταλμένη μάσα ... ε... υπηρεσία ήθελα να πω. :mad:

Έχασες.
Επειδή η ώρα είναι 0200 και είμαι κουρασμένος θα σου πώ λίγα πράγματα που ίσως δεν τα γνωρίζουμε όλοι μας..

1. Όλες οι μετακινήσεις των Βολευτών μας είναι ΔΩΡΕΑΝ.
2. ΟΤΕ- ΔΕΗ-ΕΥΔΑΠ (ΔΩΡΕΑΝ)
3.Σπίτι στην Αθήνα ή Ξενοδοχείο.(ΔΩΡΕΑΝ)
4. Αυτοκίνητο Σχεδόν όλοι με (400 Litra)ΔΩΡΕΑΝ
5.Γραφείο με Γραμματέα Δημόσιο υπάλληλο
6. Αστυνομική Προστασία 24ωρη.

Και μη συνεχίσω γιατί δεν θα κοιμηθώ μετά. Με πιάνει ο Αντικυραίος (ΕΦΙΑΛΤΗΣ)
Και προκαλώ να με βγάλει κάποιος ψεύτη. Το κόστος ενός Βολευτή είναι 25000 ευρουλάκια το μήνα..
:cool::(:hmmm::mad:Νεύρα

Καλό σας βράδυ

Fuji 15-02-2011 07:55

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από napgeo ( 316279)
Έχασες.
Επειδή η ώρα είναι 0200 και είμαι κουρασμένος θα σου πώ λίγα πράγματα που ίσως δεν τα γνωρίζουμε όλοι μας..

1. Όλες οι μετακινήσεις των Βολευτών μας είναι ΔΩΡΕΑΝ.
2. ΟΤΕ- ΔΕΗ-ΕΥΔΑΠ (ΔΩΡΕΑΝ)
3.Σπίτι στην Αθήνα ή Ξενοδοχείο.(ΔΩΡΕΑΝ)
4. Αυτοκίνητο Σχεδόν όλοι με (400 Litra)ΔΩΡΕΑΝ
5.Γραφείο με Γραμματέα Δημόσιο υπάλληλο
6. Αστυνομική Προστασία 24ωρη.

Και μη συνεχίσω γιατί δεν θα κοιμηθώ μετά. Με πιάνει ο Αντικυραίος (ΕΦΙΑΛΤΗΣ)
Και προκαλώ να με βγάλει κάποιος ψεύτη. Το κόστος ενός Βολευτή είναι 25000 ευρουλάκια το μήνα..
:cool::(:hmmm::mad:Νεύρα

Καλό σας βράδυ

Ε εντάξει, για το έργο που παράγουν οι άνθρωποι, τσάμπα μας έρχονται ...

ΒΡΕ ΟΥΣΤ!!! (που λέει κι ο Κωνσταντάρας)

Jefe 15-02-2011 12:29

Νέα Ελληνική τραγωδία! Τουλάχιστον η Αρχαία Ελληνική τραγωδία ήταν θεατρική! Η Νέα Ελληνική Τραγωδία είναι πραγματική, την ζούμε... :hmmm: :hmmm: :mad:

Jefe

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 18:14.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!