GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Επικαιρότητα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=42)
-   -   Τα χαλια της Ε.Λ.Α.Σ..... (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=17672)

Ακιs 16-02-2011 00:29

Τα χαλια της Ε.Λ.Α.Σ.....

Λιγοι μηνες εχουν περασει απο την συσταση της ομαδας ΔΙΑΣ και ηδη οι μοτοσυκλετες που χρησιμοποιουν οι αστυνομικοι,εχουν μετατραπει σε κινητες νεκροφορες λογω ανυπαρκτων οικονομικων κονδυλιων για την συντηρηση τους...:mad::mad:
Μαύρα χάλια στην Ελληνική Αστυνομία | ANTINEWS

EOD-K9 16-02-2011 00:51

Απάντηση: Τα χαλια της Ε.Λ.Α.Σ.....

:cool:
Τώρα το ανακάλυψαν ??

Χρόνια τώρα στην αστυνομία οι ιδιοι οι υπάλληλοι τσοντάρουν για να γίνει η δουλειά
Είτε αυτό είναι γραφική ύλη, συντήρηση ,εξοπλισμός ,ή όπως κι΄αν λέγετε κάθε φορά

Sakis 16-02-2011 01:20

Τα παιδιά από την αρχή γυρίζανε σε εταιρίες για καμιά δωρεά
γιατί δεν τους είχαν δώσει μοτοσυκλετιστικά ρούχα
ΝεύραΝεύρα:hmmm::Απορία::Απορία::hmmm:ΝεύραΝεύρα

BOXER 16-02-2011 03:11

Εδω με το... ζορι, τους εδωσαν κρανη :mad: :mad: :mad:!!!

GEO_K 16-02-2011 03:19

κι εμενα γνωστος μου τα αγορασε ολα μπουφαν κρανος κλπ......

geolag 16-02-2011 08:11

Ta χάλια είναι σε όλο το δημόσιο.Στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης δεν έχουν σεντόνια να αλλάξουν στα κρεββάτια.

MARK 16-02-2011 08:49

Νεύρα:hmmm:Νεύρα

adventure 16-02-2011 08:56

Τα χάλια μας .

:hmmm: :hmmm:

Fuji 16-02-2011 08:57

Ρε παιδιά, ένα χρόνο σχεδόν, μας ξεζουμίζουν, το χρέος χρέος, ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ;;;

gepol 16-02-2011 09:03

Στο χρέος :p

Capitain 16-02-2011 09:09

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Fuji ( 317460)
Ρε παιδιά, ένα χρόνο σχεδόν, μας ξεζουμίζουν, το χρέος χρέος, ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ;;;

ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ ..........
Θα το πάθουμε σαν το Χότζα, "Τωρα που έμαθα το γαΐδαρο μου να μην τρώει, ΨΟΦΗΣΕ......"
Νεύρα

EOD-K9 16-02-2011 10:00

Τώρα τα λεφτά ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ότι ξέρουμε που πάνε (τόκους )

Αλλα έτσι οίκος ανοχής ήταν πάντα

Αυτοκίνητα ,μηχανές αγοράζανε αλλά δεν είχαν να τα συντηρήσουν και το ίδιο γίνετε σε όλα τα υλικά υλικά

Ακόμα και στα Κ9 το μεγαλύτερο ποσοστό είναι από δωρεά αστυνομικών που αγοράζουν τα σκυλιά τους

Άντε οι καραγκιόζηδες που ανακάλυψαν τώρα τα προβλήματα γιατί πουλάει το θέμα

Αστυνομία και Λιμενικό ήταν πάντα τα αποπαίδια της κυβέρνησης.
Υπηρεσίες με τα λιγότερα κονδύλια

Αλλα βέβαια δεν φταίει μόνο η κάθε κυβέρνηση άλλα και οι .......................

άστο βαριέμαι τις ΕΔΕ :mad:

tsompanis 16-02-2011 10:42

μια που το αναφέρατε,παρατηρούσα πριν μερικές μέρες ένα vstrom των ΔΙΑΣ που ήταν παρκαρισμένο μπροστά απο μένα.Το πίσω λάστιχο ήταν χειρότερο απο το δικό μου :p και είχαν αρχίσει να βγαίνουν τα λινά! η δε αλυσίδα σίγουρα ήθελε καμιά 3 στροφές σφίξιμο στα σίγουρα! έχω την εντύπωση πως σε κανένα χρόνο θα έχουν γίνει όλα χρέπια!
ήθελαν και dorsoduro οι του υπουργείου...:mad:

Jefe 16-02-2011 11:42

:hmmm::hmmm::mad::mad:

Jefe

CPretenteriS 16-02-2011 11:55

:mad::mad::mad:

ortho 16-02-2011 13:28

Πριν λίγο έμαθα ότι σκέφτονται να πάρουν και Hypermotard.
Τα παληκάρια της ΔΙΑΣ πληρώνουν από την τσέπη τους τις επισκευές των μηχανών. Εϊναι ντροπή, πρόκειται ίσως για την πιό "σοβαρή" ομάδα της αστυνομίας από την άποψη της πρόληψης και αποτροπής, και το λέω εγώ που ως γνωστόν έχω ένα θέμα με τη στολή, και τους έχουν στείλει ξεβράκωτους στα αγγούρια! Χωρίς εξοπλισμό και με τις μηχανές στο έλεος του θεού. Αλλά τι να περιμένεις, όταν τις δουλειές τις κανονίζουν καρεκλοκένταυροι!!!!:hmmm::hmmm::hmmm:

pkiriakos 16-02-2011 13:43

Στον Στρατό να δείτε τι γίνεται εδώ και χρόνια.Τώρα μαύρο χάλι.Αυτοκίνητα και μηχανοκίνητα μέσα γενικώς διαλυμένα που δουλεύουν απο φιλότιμο.Παντελής ελλειψη ανταλλακτικών.Υλικά ενδυσης μηδέν.Φόρμα είχα να πάρω επι πενταετία.Και πληρώνω και πληρώνω και τέλος δεν εχει.Γραφικά και καθαριστικά οποτε θυμηθούν.Και τελευταία δεν θυμούνται.Εγκαταστάσεις απαρχαιωμένες και ασυντήρητες.Και εκεί πληρώνω απο την τσέπη μου.Στελέχη τα οποία πληρώνουν εδώ και χρόνια απο την τσέπη τους και αντ αυτού τους κόβουν και τον μισθό.Μισθός ο οποίος πιά φτάνει για μία εβδομάδα με το ζόρι.Και επεται και συνέχεια σ αυτό το κατρακύλισμα.Αντε και να δούμε ρε παιδιά.Την καλημέρα μου.

Fuji 16-02-2011 14:43

Ρε γμτ, και πάλι θα σκάσω, φτωχή λογική: Δανειστήκαμε για να έχουμε να καλύπτουμε βασικές τουλάχιστον ανάγκες, έτσι δεν είναι; Τα σώματα ασφαλείας, η υγεία και η παιδεία, δεν είναι βασικότατες; Που στο διάολο πήγαν αυτά που εννοείται ότι πήραμε; Κι αν τα πήραμε για να τα δώσουμε αμέσως πίσω, και με τόκους από πάνω, ε τότε γιατί τα πήραμε; Που πήγαν τα λεφτά ρε παιδιά, τα πήραμε για να μην πτωχεύσουμε, έτσι δεν είναι; Αν αυτοί οι τομείς που συζητάμε, δεν είναι υπό καθεστώς πτωχεύσεως, τότε θα φάω τα μουστάκια μου (που δεν έχω)!!!

ortho 16-02-2011 14:55

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Fuji ( 317771)
Ρε γμτ, και πάλι θα σκάσω, φτωχή λογική: Δανειστήκαμε για να έχουμε να καλύπτουμε βασικές τουλάχιστον ανάγκες, έτσι δεν είναι; Τα σώματα ασφαλείας, η υγεία και η παιδεία, δεν είναι βασικότατες; Που στο διάολο πήγαν αυτά που εννοείται ότι πήραμε; Κι αν τα πήραμε για να τα δώσουμε αμέσως πίσω, και με τόκους από πάνω, ε τότε γιατί τα πήραμε; Που πήγαν τα λεφτά ρε παιδιά, τα πήραμε για να μην πτωχεύσουμε, έτσι δεν είναι; Αν αυτοί οι τομείς που συζητάμε, δεν είναι υπό καθεστώς πτωχεύσεως, τότε θα φάω τα μουστάκια μου (που δεν έχω)!!!

Να σου δώσω το μούσι μου που έχω! :)

Δε δανειστήκαμε Νικόλα για τις δικές μας ανάγκες. Δανειστήκαμε για να πληρώσουμε ομόλογα που λήγουν. Μας το έχουν πει καθαρά ότι πρέπει να δημιουργήσουμε πρωτογενές πλεόνασμα.....Κι εφόσον δεν παράγουμε, το δημιουργούμε με τις περικοπές, ουσιαστικά καταστρέφοντας την οικονομία, τις υποδομές σε επίπεδο τεχνικό κι ανθρώπινο. την υγεία, την παιδεία και πάει λέγοντας.

Η ελληνική κοινωνία;;;

μπορεί να πάει να γ...ηθεί!!!!! ΝεύραΝεύραΝεύραΝεύρα Τι να περιμένουμε από απάτριδες τεχνοκράτες κι ιδιοτελείς πολιτικούς;

GeorgeP 16-02-2011 16:11

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από varaderistas ( 317283)
Λιγοι μηνες εχουν περασει απο την συσταση της ομαδας ΔΙΑΣ και ηδη οι μοτοσυκλετες που χρησιμοποιουν οι αστυνομικοι,εχουν μετατραπει σε κινητες νεκροφορες λογω ανυπαρκτων οικονομικων κονδυλιων για την συντηρηση τους...:mad::mad:
Μαύρα χάλια στην Ελληνική Αστυνομία | ANTINEWS

ποτε προλαβαν να ξεχαρβαλωθουν ηθελα να ηξερα!!! μεσα σε ενα χρονο κι αντε 25000κμ που ειδα σε μια εξ αυτων σημερα????? Αντε να εχουν 30-35000 οι υπολοιπες!!!

και τι ξεχαρβαλωθηκε? η αλυσιδα? τι άλλο θα μπορουσε να ξεχαρβαλωθει? το αμορτισερ?

Η αληθεια ειναι οτι απο την εποχη του ''φονεα των κλεφτων'' αστυφυλακα Μπεχρακη και τις Harley Davindson της εποχης, μια εκ των οποιων καβαλουσε ο ιδιος, οι αστυφυλακες που τις ειχαν χρεωθει τις συντηρουσαν, κακως, απο το υστερημα τους. Κια αυτο γιατι απλα αγαπουσαν την μοτοσυκλετα και άλλος τροπος δεν υπηρχε για να αποκτησουν μιά!!
Το αυτό εξακολουθησε και την εποχη που που ιδρυθηκε η μοναδα''Ζ'' εκει γυρω στο 1980-1981! συμμαθητες μου που αδυναοτυσαν να αποκτησουν μοτοσυκλετα τοτε εγιναν Ζηταδες για να αποκτησουν μία!! και αυτοι εξακολουθησαν το ιδιο βιολι, συντηρηση με τα χερακια τους ¨η σε δικο τυος μηχανικο και εξοπλισμο με το υστερημα τους!!! Εχω δει ζηταδες με κατι σουζουκι και ......ohlins αναρτησεις!!!!!!!!!
Κακως..πολυ κακως βεβαια, αλλα χρέπια μοτοσυκλετες δεν ειχαν!! βαριες και δυσκινητες με ολα αυτα τα ''αστυνομικά'' που εχουν επανω τους ναι αλλα χρεπια οχι!!

Θεωρω οτι το αρθρο του ΑΝΤ1NEWS ειναι τουλαχιστον κακοπροαιρετο και επιπροσθετως κακοβουλο!!! Απαξιωνει την επιχειρησιακη ικανοτητα μιας ομαδας η οποια εχει προσφερει πολλα σε εναν μονον χρονο, καια υτο δεν θα μπορουσε να γινει με χρεπια μοτοσυκλετες!
Η ομαδα ''ΔΙΑΣ'' εχει τοσες επιτυχιες στον ενα χρονο που λειτουργει που ολη η αστυνομια δεν ειχε σε 5 χρονια!!!! Αυτα τα παιδια αγαπουν την μοτοσυκλετα οπως εσεις κι εγω, και ειναι προς τιμην τους που τις συντηρουν (περαν των λαδιων που κανει η υπηρεσια) μονοι τους! Αν και νομιζω οτι με την αγορα τους το κρατος εχει συναψει συμφωνια με τους αντιπροσωπους για την συντηρηση τους για καποιο μεγαλο χρονικο διαστημα.

revera 16-02-2011 16:42

Συγνωμη ρε παιδια αλλα χωρις να θελω να προβοκαρω την κουβεντα,
αν δεν μπορουν υπαρχει και η λυση της παραιτησης.

Οταν εχεις την ασφαλεια της στολης και την θεσουλα στο δημοσιο μπορεις να κυκλοφορεις χωρις κρανος με την προσωπικη σου μηχανη, που δεν εχει πληρωμενα τελη κυκλοφοριας και χωρις ασφαλεια.
Μπορεις επισις να δερνεις και να πατας κοσμο στις πορειες.
Να σταματας οποιο κοριτσακι σου αρεσει για να πιασεις κουβεντουλα.
Να κανεις κοντρες με συναδελφους στην Αλεξαντρας και οποιος σε κοιταει στραβα να τον βριζεις.

Τωρα αν δεν μπορουν αλλο εχουν πολλες επιλογες
Ταμειο ανεργειας ( δεν παραπονιεσε μεχρι να τελειωσει)
Οικοδομη ( μπορεις να γκρινιασεις ανετα για κρυο, ζεστη, χρονιους πονους)
Ναυτικος ( ασε να μην πω τιποτα)
Ελ. Επαγ. ( εκτακτοι φοροι, περαιωση,ΣΔΟΕ, μειωση εσοδων,ΤΕΒΕ κλπ κλπ)
Ιδ. υπαλ. ( απολυση ανα πασα στιγμη χωρις αποζημιωση, ανασφαλιστος κλπ κλπ )

Για τα παιδια που δουλευουν στα courier, fast food εχει ασχοληθει ποτε κανεις??? Εκει να δειτε τι γινεται. Γιατι δεν πανε εκει να δουλεψουν οι Διαδες

Συγνωμη αν νευριασα καποιους αλλα αυτη η αποψη οτι ειναι για λυπηση με εχει κουρασει. Δυστυχως ειναι επικινδυνο να βλεπεις τα πραγματα μαυρο ή ασπρο αλλα πρεπει να παρουμε αποφαση καποια πραγματα.

Ευχαριστω
Χρηστος

vpentza 16-02-2011 17:04

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από revera ( 317888)

Οταν εχεις την ασφαλεια της στολης και την θεσουλα στο δημοσιο μπορεις να κυκλοφορεις χωρις κρανος με την προσωπικη σου μηχανη, που δεν εχει πληρωμενα τελη κυκλοφοριας και χωρις ασφαλεια.
Να κανεις κοντρες με συναδελφους στην Αλεξαντρας και οποιος σε κοιταει στραβα να τον βριζεις.

Για τα παιδια που δουλευουν στα courier, fast food εχει ασχοληθει ποτε κανεις??? Εκει να δειτε τι γινεται. Γιατι δεν πανε εκει να δουλεψουν οι Διαδες

Συγνωμη αν νευριασα καποιους αλλα αυτη η αποψη οτι ειναι για λυπηση με εχει κουρασει. Δυστυχως ειναι επικινδυνο να βλεπεις τα πραγματα μαυρο ή ασπρο αλλα πρεπει να παρουμε αποφαση καποια πραγματα.

Ευχαριστω
Χρηστος

Χρήστο, αν και καθήμενος, ορθώς ομίλησες....:hmmm:

mario 16-02-2011 17:41

τον εξοπλισμο που δώσαν στα παιδιά να δείτε να πεθάνετε στα γέλια σαν κατι στολες ιππασίας (οι δε μποτες ήταν ίδιες) και τρέχαν με δικα τους λεφτα για καμια ομαδικη στο Γιάννη στο motoraid :(

boxerakias57 16-02-2011 18:24

αισχοςΝεύραΝεύρα

gandreas 16-02-2011 18:49

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από mario ( 317949)
τον εξοπλισμο που δώσαν στα παιδιά να δείτε να πεθάνετε στα γέλια σαν κατι στολες ιππασίας (οι δε μποτες ήταν ίδιες) και τρέχαν με δικα τους λεφτα για καμια ομαδικη στο Γιάννη στο motoraid :(

:mad::mad::mad::yz:mad::mad::mad:

Syvaris 16-02-2011 19:06

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Fuji ( 317460)

......... στο ταμείο βοήθειας που είχε φτιάξει ο πετσάλνικος και πήρε το χαρτζιλίκι από κάτι πιτσιρικάδες για να βγάλουν τον 18 μισθό των υπαλλήλων της βουλής... και των επιδομάτων των 300ωνΝεύραΝεύρα

Fuji 16-02-2011 19:06

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από revera ( 317888)

Ευχαριστω
Χρηστος

Χρήστο, δεν αντιλέγω στα γραφόμενά σου. Έχεις δίκιο, απλά θα το κόλαγα σε μια μερίδα, μεγάλη ή μικρή δεν είναι του παρόντος. Δε θα έβαζα στο ίδιο τσουβάλι άπαντες.
Από αυτούς τους ανθρώπους (σώματα ασφαλείας, στρατός), περιμένουμε να φέρουν σε πέρας κάποια αποστολή. Πως θα επιτευχθεί αυτό, με τις παρούσες συνθήκες;

EOD-K9 16-02-2011 20:05

Για να δούμε τι μάθαμε σήμερα.....

Ότι οι κομπλεξικοί μπάτσοι ανίκανοι να αγοράσουν δικά τους μοτό παίρνουν τις υπηρεσιακές (τελικά πολύ χάλια μισθοί)όπου με την ευκαιρία που τους δίνετε από την νόμο και την στολή κάνουν καμάκι στο δρόμο.
Αν τυχών έχουν κάτι δικό τους αυτό ειναι ανασφάλιστο και με απλήρωτα τα τέλη κυκλοφορίας (προφανώς θα το κρατήσουν για μια ζωή και δεν θα το μεταβιβάσουν ποτέ )
Μάθαμε ότι οι μπατσικες μηχανές είναι ιδικής κατασκευής όπου αν και έχουν κάνει 25000 χιλιόμετρα δικάβαλες (συνήθως) χρειάζονται μόνο λάδια !! Ουτε η αλυσίδα δεν θέλει άλλαγμα!!
Πρέπει επειγόντως να μάθουμε από που τις παίρνουν ,γιατί εμείς κορόιδα είμαστε που αλλάζουμε λάστιχα κάθε 10000 km αλλαγή γραναζιών και καδένας κάθε 15-20000 φρενα ..ιδικά αν είσαι σε πόλη ...άστα άσε που δεν χρειάζονται σερβις παρά μόνο το άριστο λαδάκι της υπηρεσίας αγορασμένο με τον τόνο........κτλ .....κτλ

Και μετά έχουν παράπονα τα πουλάκια μου, δεν φτανει που τους δίνουν τα τρομερά αστυνομικά υφάσματα της στολής που είναι ιδανικά για μηχανή κρύο πτώση και ότι πρόκυψη και τα άριστα κράνη των ΜΑΤ που κάνουν 2 δουλείες μαζί.....

Γιατί που ξέρεις μπάτσος είναι μπορεί να χρειαστεί να πατήσει έτσι για πλάκα κανένα στο δρόμο και να τον δείρει γιατί είναι κομπλεξικός και έχει παιδικά απωθημένα

Ετσι λιπών αυτα μάθαμε σήμερα αν τους αρέσει αν δεν τους αρέσει να παραιτηθούν

Αυτό ακριβώς λέει και η ηγεσία σε αυτούς ......

ααα και επιτέλους παρτε απόφαση τη Αστυνομία θέλετε ................................

revera 16-02-2011 20:23

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Fuji ( 318006)
Χρήστο, δεν αντιλέγω στα γραφόμενά σου. Έχεις δίκιο, απλά θα το κόλαγα σε μια μερίδα, μεγάλη ή μικρή δεν είναι του παρόντος. Δε θα έβαζα στο ίδιο τσουβάλι άπαντες.
Από αυτούς τους ανθρώπους (σώματα ασφαλείας, στρατός), περιμένουμε να φέρουν σε πέρας κάποια αποστολή. Πως θα επιτευχθεί αυτό, με τις παρούσες συνθήκες;

Το τσουβαλιασμα ειναι κατι που διαφωνω και εγω και κανω πολυ μεγαλη προσπαθεια το τελευταιο καιρο να μην τσουβαλιαζω.
Επειδη πριν λιγα χρονια ημουν στο χωρο της κοινωνικης προνοιας εμαθα τα εξης, απο το 2000 εως το 2003 περιπου στην αστυνομια υπηρχε προγραμμα ετσι ωστε ολοι οι αστυνομικοι να περνουν συχνα απο συνεντευξη κοινωνικου λειτουργου και ψυχολογου. Σε ολες τις νορμαλ αστυνομιες του κοσμου υπαρχει το προγραμμα εδω και χρονια, σε εμας πρωτη φορα ξεκινησε το 2000 και κοπηκε το 2003 με την δικαιολογια το οικονομικο
(παντα ειχαν προβλημα με τα λεφτα για αυτο και ριχνουν τα ληγμενα δακρυγονα στις αρχες των διαδηλωσεων, να μην πανε χαμενα). Τα αποτελεσματα αυτων των συνεντευξεων ηταν τραγικα, παραθετω μερικα προς γνωση....
ενδοοικογενειακη βια 70%
αλκοολισμος 60%
ενδειξη ψυχολογικου προβληματος λογω εργασιας 88% !!!!
διαζυγια
απομονωτισμος απο το κοινωνικο περιγυρο
ελλειψη εμπιστοσυνης στους γυρω σου

Ειχε μαθει κανεις για ολα αυτα?
Θα ειχες εμπιστοσυνη σε εναν τετοιο ανθρωπο να οπλοφορει?
Αξιζουν ολα αυτα για μια δουλεια?

Γιαυτο λεω οτι εχουν ευθυνη και οτι ειναι καιρος να παρει ο καθενας τα βαρη επανω στις πλατες του.

και επιμενω

Κινδυνεύουν οι courier

Σωματείο courier Ν.Αχαϊας "Ένωση": Φεβρουάριος 2010

Ευχαριστω

ΥΓ και επειδη η μπαλλα και η ζωη ειναι πορνη ο πεθερος μου ειναι
συνταξιουχος αστυνομικος!!!!

tsompanis 16-02-2011 21:15

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από EOD-K9 ( 318035)

είδες? κάτι έμαθες σήμερα...
τουλάχιστον πως σκέφτονται οι πολίτες για την ελληνική αστυνομία.

@revera ,πολύ καλά τα λες και θα συμφωνήσω σχεδόν σε όλα,με την διαφορά ότι δεν φταίνε οι απλοί αστυνομικοί που δεν γίνεται έλεγχος κ.λ.π αυτά βάλτα με το μάτσο χάλια του κράτους.
ναι και οι κούριερ καθημερινά είναι με την ταυτότητα στο στόμα και δυστυχώς δεν έχουν ούτε καν την άνεση της παραίτησης,γιατί αν την είχαν απλά δεν θα ήταν κούριερ.

στην πιεστική καθημερινότητα όμως της Διας,ακόμη και ένα φαγωμένο λάστιχο παίζει μεγάλο ρόλο.απο την ασφάλεια του οδηγού,μ΄χρι την σύλληψη κάποιου.
και όλοι πιστεύω έχουμε δει τι έχουν καταφέρει μέχρι τώρα;):)

να τα βάλουν απο την τσέπη τους??
εδώ τους κόψαν 150 -180 ευρώ και ένας γνωστός μου ξενοίκιασε το σπίτι του να πάει σε πιο φθηνό.λέτε να του περισσεύουν για να αλλάξει λάστιχα στο περιπολικό octavia?:(

pkiriakos 16-02-2011 21:22

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από vpentza ( 317912)
Χρήστο, αν και καθήμενος, ορθώς ομίλησες....:hmmm:

Μπράβο σας παιδιά.Πολύ ωραία τα είπατε.Οταν ομως τους χρειαστείτε βρίζετε και φωνάζετε.Εκπλήσομαι δυσάρεστα με τα γραφόμενα.Με συγχωρείτε αλλά αυτή είναι η προσωπική μου αποψη.Την καλησπέρα μου.

vpentza 16-02-2011 21:59

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από pkiriakos ( 318101)
Μπράβο σας παιδιά.Πολύ ωραία τα είπατε.Οταν ομως τους χρειαστείτε βρίζετε και φωνάζετε.Εκπλήσομαι δυσάρεστα με τα γραφόμενα.Με συγχωρείτε αλλά αυτή είναι η προσωπική μου αποψη.Την καλησπέρα μου.

εφόσον έχουν αυτα τα προσωπικά χαρακτηριστικά που περιγραφονται στις αναφερθείσες μελέτες, ναι, θέλουν ειδική αντιμετώπιση και από τη πολιτεία και τους πολίτες....Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να αποφεύγω στο δρόμο έναν αστυνομικό εφόσον είμαι απόλυτα νόμιμος....
προσωπικά, ως κάτοχος συγκεκριμένης μοτό (1200GS SE) έχω πολλάκις αντιμετωπίσει προκλητικά βλέμματα και συμπεριφορές και από δικυκλιστες αλλά και πεζούς αστυνομικούς.
επειδή για σχεδον 2 χρόνια έκανα τη δουλεια αυτή στη θητεία μου, έμαθα να είμαι κύριος και ευγενικός και τυπικός απέναντι στον οποιοδήποτε....όποιος "συνάδελφος" ξέφευγε τιμωρούνταν αυστηρότατα από τον προιστάμενο... γιατί αυτοί να κυκλοφορούν σχεδόν χωρίς έλεγχο ????
...και φυσικά οι απόψεις αυτές είναι απόλυτα προσωπικές και πηγάζουν από ίδιες εμπειρίες, χωρίς να επιθυμώ να κατευθύνω τον οποιοδήποτε σε οποιαδήποτε ανάρμοστη συμπεριφορά ;)

nek21 16-02-2011 22:42

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από EOD-K9 ( 317320)
:cool:
Τώρα το ανακάλυψαν ??

Χρόνια τώρα στην αστυνομία οι ιδιοι οι υπάλληλοι τσοντάρουν για να γίνει η δουλειά
Είτε αυτό είναι γραφική ύλη, συντήρηση ,εξοπλισμός ,ή όπως κι΄αν λέγετε κάθε φορά

αυτο ακριβως.τοσα χρονια τα ιδια και τα ιδια.απλα τωρα το εβγαλαν οι μεγαλοι γιατι δεν προχωραει το θεμα με την πολυδιαφημισμενη ομαδα διας.με το δημιουργημα τους.

nek21 16-02-2011 22:49

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP ( 317847)
ποτε προλαβαν να ξεχαρβαλωθουν ηθελα να ηξερα!!! μεσα σε ενα χρονο κι αντε 25000κμ που ειδα σε μια εξ αυτων σημερα????? Αντε να εχουν 30-35000 οι υπολοιπες!!!

και τι ξεχαρβαλωθηκε? η αλυσιδα? τι άλλο θα μπορουσε να ξεχαρβαλωθει? το αμορτισερ?

Η αληθεια ειναι οτι απο την εποχη του ''φονεα των κλεφτων'' αστυφυλακα Μπεχρακη και τις Harley Davindson της εποχης, μια εκ των οποιων καβαλουσε ο ιδιος, οι αστυφυλακες που τις ειχαν χρεωθει τις συντηρουσαν, κακως, απο το υστερημα τους. Κια αυτο γιατι απλα αγαπουσαν την μοτοσυκλετα και άλλος τροπος δεν υπηρχε για να αποκτησουν μιά!!
Το αυτό εξακολουθησε και την εποχη που που ιδρυθηκε η μοναδα''Ζ'' εκει γυρω στο 1980-1981! συμμαθητες μου που αδυναοτυσαν να αποκτησουν μοτοσυκλετα τοτε εγιναν Ζηταδες για να αποκτησουν μία!! και αυτοι εξακολουθησαν το ιδιο βιολι, συντηρηση με τα χερακια τους ¨η σε δικο τυος μηχανικο και εξοπλισμο με το υστερημα τους!!! Εχω δει ζηταδες με κατι σουζουκι και ......ohlins αναρτησεις!!!!!!!!!
Κακως..πολυ κακως βεβαια, αλλα χρέπια μοτοσυκλετες δεν ειχαν!! βαριες και δυσκινητες με ολα αυτα τα ''αστυνομικά'' που εχουν επανω τους ναι αλλα χρεπια οχι!!

Θεωρω οτι το αρθρο του ΑΝΤ1NEWS ειναι τουλαχιστον κακοπροαιρετο και επιπροσθετως κακοβουλο!!! Απαξιωνει την επιχειρησιακη ικανοτητα μιας ομαδας η οποια εχει προσφερει πολλα σε εναν μονον χρονο, καια υτο δεν θα μπορουσε να γινει με χρεπια μοτοσυκλετες!
Η ομαδα ''ΔΙΑΣ'' εχει τοσες επιτυχιες στον ενα χρονο που λειτουργει που ολη η αστυνομια δεν ειχε σε 5 χρονια!!!! Αυτα τα παιδια αγαπουν την μοτοσυκλετα οπως εσεις κι εγω, και ειναι προς τιμην τους που τις συντηρουν (περαν των λαδιων που κανει η υπηρεσια) μονοι τους! Αν και νομιζω οτι με την αγορα τους το κρατος εχει συναψει συμφωνια με τους αντιπροσωπους για την συντηρηση τους για καποιο μεγαλο χρονικο διαστημα.

γιωργο εχεις λαθος φιλε.πρωτον δεν εχουν συναψει καμμια συμφωνια με τις εταιριες και δευτερον οι εταιριες χρεωνουν πολλαπλασια τα σερβις στην αστυνομια απ οτι σ εναν ιδιωτη.επισης εχω ενσταση στο οτι τα παλικαρια που στελεχωνουν την ανωτερο υπηρεσια αγαπουν τη μοτοσυκλετα διοτι το 70% του προσωπικου δεν ηταν εθελοντες(ισως και παραπανω) και μαλιστα παραμενουν παρα τη θεληση τους.

Ταξιδευτης 17-02-2011 00:50

Παιδια, θα μου επιτρεψετε να καταθεσω και εγω την αποψη μου στο θεμα.
Καταρχας, να ξεκαθαρισω οτι ποτε δεν ημουν της λογικης να τσουβαλιασω ολοκληρες ομαδες ατομων για καποια "μαυρα προβατα".
Επισης να πω οτι οντως εχω δει ομαδες ΔΙΑΣ να κανουν φιλοτιμες προσπαθειες βαροντας "γερμανικες" βαρδιες μεσα στο βρωμοκρυο η τη βροχη, να προσπαθουν να κινηθουν στο απεραντο μπαχαλο της κ@λοαθηνας με μηχανες πιτα απο τα δικαβαλα και ολο τον εξοπλισμο που κουβαλανε, και οντως εχουν καταφερει αρκετα πραγματα οσο καιρο λειτουργει η υπηρεσια αυτη.

ΟΜΩΣ, δεν μπορω να κανω τα στραβα ματια στα κακως κειμενα. Και μπορει οι φιλοι μας αστυνομικοι εδω να θελουν να υπερασπιστουν το επαγγελμα και τους συναδελφους τους, αλλα οταν τα παρακατω ειναι απλες παρατηρησεις που κανει ενας τυχαιος πολιτης απλα κυκλοφοροντας στην πολη, ε θα επρεπε να προβληματιστουν ΣΟΒΑΡΑ.

- Πρωτοι μηνες λειτουργιας της ομαδας ΔΙΑΣ. Γυριζω σπιτι απο το γραφειο και μπροστα μου 2 μηχανες ΔΙΑΣ με ...καλοκαιρινη στολη (κοινως μπλε κοντομανικο και αλεξισφαιρο και ουτε ενα γαντι μηχανης).
Οι μηχανες κλαταρισμενες απο το βαρος του δικαβαλου και σε καθε λακουβα το ταλαιπωρο μηχανακι χοροπηδαει σαν κατσικι. Σε μια λακουβα λοιπον στον συνεπιβατη της μιας μηχανης του φευγει ...το γκλομπ (!) και συνεχιζουν κανονικα χωρις να εχουν παρει καν πρεφα τι εχει γινει!! Νομιζω οτι ξερετε τι συνεπειες εχει κατι τετοιο για εναν αστυνομικο αν εμφανιστει καποιος κυριουλης στο τμημα και κουβαλαει το γκλομπ του αλλου ε;
Θα μπορουσα να τους αφησω να φυγουν και να βρουν το μπελα τους αλλα ΔΕΝ το εκανα: Ανοιξα γκαζι προσπερασα και τις 2 μηχανες, και κοβωντας αποτομα τους κανω σημα να σταματησουν αμεσως. Αφου ξεπερασαν το αρχικο ψαρωμα (ποιος ξερει τι σκεφτηκαν να ειμαι :D) τους εξηγησα οτι τους ειχε πεσει το γκλομπ λιγο πιο περα και επι τοπου εφυγαν σφαιρα να το μαζεψουν.

- Κατεχακη στην ανοδο στο φαναρι πριν την μεγαλη ευθεια. Περιμενουμε ολοι στο κοκκινο. Ερχονται 2 ΔΙΑΣ χαλαρα διπλα διπλα κουβεντιαζοντας, περνανε σιγα σιγα το κοκκινο (!) και εν συνεχεια σπανε τις 1ες και φευγουν σουζαροντας. Και οχι 4 το πρωι ας πουμε (που αντε, δεν σε βλεπουν και το κανεις), αλλα μερα μεσημερι καθημερινης. Ωραιοι ε;

- Απογευμα ΣΚ κινουμαι στην επαρχιακη οδο Μαρκοπουλου - Ραφηνας. Εκει ο δρομος ειναι διπλης κατευθυνσης με μια λωριδα ανα πλευρα. Εχει σχετικη κινηση αλλα υπαρχει καλη ροη. Πανω σε τυφλη αριστερη στροφη βλεπω να εμφανιζονται 2 μηχανες ΔΙΑΣ με σειρηνες απο την αντιθετη κατευθυνση και μπαινουν στη στροφη μαλλιοκουβαρα. Ο ενας εν των δυο βλεποντας οτι εχει μπει με παρα πολλα στη στροφη και αδυνατοντας να στριψει βγαινει ΕΝΤΕΛΩΣ στο αντιθετο ρευμα και ερχεται ολοταχως κατα πανω μου! Για καλη τυχη (περισσοτερο δικη του γιατι αν χτυπουσαμε και επιζουσα θα του εβαζα τη μηχανη εκει που δεν φωτιζει ο ηλιος!) ειχα την ψυχραιμια να κοψω και να ξακρισω τη μηχανη στην ακρη του δρομου ωστε να του δωσω χωρο να το μαζεψει, αλλα αν στη θεση μου ηταν καποιο αυτοκινητο η λεωφορειο θα ακουγαμε τωρα για τον ασυνειδητο οδηγο που πηρε στο λαιμο του αλλο ενα ηρωικο παλικαρι του νομου κλπ κλπ.

- Και τελευταιο παραδειγμα: Ο πιτσιρικας γειτονας μου, με το που περασε στην αστυνομια (και πιο συγκεκριμενα στην ομαδα Ζ) ξερετε τι ηταν το πρωτο πραγμα που εκανε; Αφαιρεσε τις πινακιδες απο το αμαξι του και τη μηχανη του. Οταν τον επιασα μια μερα και του τα εχωσα ρωτοντας ΓΙΑΤΙ το εκανε αυτο ξερετε τι μου ειπε; Οτι εβγαλε τις πινακιδες για να μην μπορουν τυχον κακοποια στοιχεια να τον βρουν μεσω των πινακιδων που μενει και βαλει και εμας σε κινδυνο! Τα συμπερασματα δικα σας...

Ε συγνωμη ρε παιδια! Μετα απο τα παραπανω πειτε μου οτι εχουν αδικοι οι πολιτες που τα χωνουν και μιλανε για "κακους και αχρηστους μπατσους" κλπ... Μην ρωτας λοιπον φιλε EOD τι αστυνομια θελουμε εμεις, αλλα αναρωτησου τι αστυνομια θελεις ΕΣΥ πρωτα απο ολα...

nek21 17-02-2011 01:01

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Ταξιδευτης ( 318314)
Παιδια, θα μου επιτρεψετε να καταθεσω και εγω την αποψη μου στο θεμα.
Καταρχας, να ξεκαθαρισω οτι ποτε δεν ημουν της λογικης να τσουβαλιασω ολοκληρες ομαδες ατομων για καποια "μαυρα προβατα".
Επισης να πω οτι οντως εχω δει ομαδες ΔΙΑΣ να κανουν φιλοτιμες προσπαθειες βαροντας "γερμανικες" βαρδιες μεσα στο βρωμοκρυο η τη βροχη, να προσπαθουν να κινηθουν στο απεραντο μπαχαλο της κ@λοαθηνας με μηχανες πιτα απο τα δικαβαλα και ολο τον εξοπλισμο που κουβαλανε, και οντως εχουν καταφερει αρκετα πραγματα οσο καιρο λειτουργει η υπηρεσια αυτη.

ΟΜΩΣ, δεν μπορω να κανω τα στραβα ματια στα κακως κειμενα. Και μπορει οι φιλοι μας αστυνομικοι εδω να θελουν να υπερασπιστουν το επαγγελμα και τους συναδελφους τους, αλλα οταν τα παρακατω ειναι απλες παρατηρησεις που κανει ενας τυχαιος πολιτης απλα κυκλοφοροντας στην πολη, ε θα επρεπε να προβληματιστουν ΣΟΒΑΡΑ.

- Πρωτοι μηνες λειτουργιας της ομαδας ΔΙΑΣ. Γυριζω σπιτι απο το γραφειο και μπροστα μου 2 μηχανες ΔΙΑΣ με ...καλοκαιρινη στολη (κοινως μπλε κοντομανικο και αλεξισφαιρο και ουτε ενα γαντι μηχανης).
Οι μηχανες κλαταρισμενες απο το βαρος του δικαβαλου και σε καθε λακουβα το ταλαιπωρο μηχανακι χοροπηδαει σαν κατσικι. Σε μια λακουβα λοιπον στον συνεπιβατη της μιας μηχανης του φευγει ...το γκλομπ (!) και συνεχιζουν κανονικα χωρις να εχουν παρει καν πρεφα τι εχει γινει!! Νομιζω οτι ξερετε τι συνεπειες εχει κατι τετοιο για εναν αστυνομικο αν εμφανιστει καποιος κυριουλης στο τμημα και κουβαλαει το γκλομπ του αλλου ε;
Θα μπορουσα να τους αφησω να φυγουν και να βρουν το μπελα τους αλλα ΔΕΝ το εκανα: Ανοιξα γκαζι προσπερασα και τις 2 μηχανες, και κοβωντας αποτομα τους κανω σημα να σταματησουν αμεσως. Αφου ξεπερασαν το αρχικο ψαρωμα (ποιος ξερει τι σκεφτηκαν να ειμαι :D) τους εξηγησα οτι τους ειχε πεσει το γκλομπ λιγο πιο περα και επι τοπου εφυγαν σφαιρα να το μαζεψουν.

- Κατεχακη στην ανοδο στο φαναρι πριν την μεγαλη ευθεια. Περιμενουμε ολοι στο κοκκινο. Ερχονται 2 ΔΙΑΣ χαλαρα διπλα διπλα κουβεντιαζοντας, περνανε σιγα σιγα το κοκκινο (!) και εν συνεχεια σπανε τις 1ες και φευγουν σουζαροντας. Και οχι 4 το πρωι ας πουμε (που αντε, δεν σε βλεπουν και το κανεις), αλλα μερα μεσημερι καθημερινης. Ωραιοι ε;

- Απογευμα ΣΚ κινουμαι στην επαρχιακη οδο Μαρκοπουλου - Ραφηνας. Εκει ο δρομος ειναι διπλης κατευθυνσης με μια λωριδα ανα πλευρα. Εχει σχετικη κινηση αλλα υπαρχει καλη ροη. Πανω σε τυφλη αριστερη στροφη βλεπω να εμφανιζονται 2 μηχανες ΔΙΑΣ με σειρηνες απο την αντιθετη κατευθυνση και μπαινουν στη στροφη μαλλιοκουβαρα. Ο ενας εν των δυο βλεποντας οτι εχει μπει με παρα πολλα στη στροφη και αδυνατοντας να στριψει βγαινει ΕΝΤΕΛΩΣ στο αντιθετο ρευμα και ερχεται ολοταχως κατα πανω μου! Για καλη τυχη (περισσοτερο δικη του γιατι αν χτυπουσαμε και επιζουσα θα του εβαζα τη μηχανη εκει που δεν φωτιζει ο ηλιος!) ειχα την ψυχραιμια να κοψω και να ξακρισω τη μηχανη στην ακρη του δρομου ωστε να του δωσω χωρο να το μαζεψει, αλλα αν στη θεση μου ηταν καποιο αυτοκινητο η λεωφορειο θα ακουγαμε τωρα για τον ασυνειδητο οδηγο που πηρε στο λαιμο του αλλο ενα ηρωικο παλικαρι του νομου κλπ κλπ.

- Και τελευταιο παραδειγμα: Ο πιτσιρικας γειτονας μου, με το που περασε στην αστυνομια (και πιο συγκεκριμενα στην ομαδα Ζ) ξερετε τι ηταν το πρωτο πραγμα που εκανε; Αφαιρεσε τις πινακιδες απο το αμαξι του και τη μηχανη του. Οταν τον επιασα μια μερα και του τα εχωσα ρωτοντας ΓΙΑΤΙ το εκανε αυτο ξερετε τι μου ειπε; Οτι εβγαλε τις πινακιδες για να μην μπορουν τυχον κακοποια στοιχεια να τον βρουν μεσω των πινακιδων που μενει και βαλει και εμας σε κινδυνο! Τα συμπερασματα δικα σας...

Ε συγνωμη ρε παιδια! Μετα απο τα παραπανω πειτε μου οτι εχουν αδικοι οι πολιτες που τα χωνουν και μιλανε για "κακους και αχρηστους μπατσους" κλπ... Μην ρωτας λοιπον φιλε EOD τι αστυνομια θελουμε εμεις, αλλα αναρωτησου τι αστυνομια θελεις ΕΣΥ πρωτα απο ολα...

απλα φιλε μου σκεψου οτι η αστυνομια μας ειναι καθρεφτης της κοινωνιας.εφοσον αυτη η χωρα ειναι ενα απεραντο κ.....ανιο ετσι και η αστυνομια καθως και ολες οι υπηρεσιες ειναι το ιδιο και το αυτο.

GeorgeP 17-02-2011 10:12

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από nek21 ( 318173)
.........................................επισης εχω ενσταση στο οτι τα παλικαρια που στελεχωνουν την ανωτερο υπηρεσια αγαπουν τη μοτοσυκλετα διοτι το 70% του προσωπικου δεν ηταν εθελοντες(ισως και παραπανω) και μαλιστα παραμενουν παρα τη θεληση τους.

Tο λες απο καποια εμπειρια που εχεις?
Διοτι εγω μιας και συνδεομαι φιλικα με κανα δυό απο αυτους (ο ενας κανει και δευτερη δουλεια στα ρεπό του και τις ημερες που εχει βραδυνη βαρδια) μου ειπαν οτι το 99,9% ειναι εθελοντες στην ομαδα ΔΙΑΣ. Ετσι δικαιολογουνται και οι αρκετες γυναικες συνεπιβατες σε αυτην την ομαδα. Δεν μπορεις να παρεις, σαν υπηρεσια, μια γυναικα να την βαλεις σε μια τοσο μαχιμη μοναδα με το ζορι!!!! Ετσι δεν ειναι?

Μετα, αυτων των δυο οι μοτοσυκλετες ειναι καλυτερες και αρτιοτερες απο το Βαραντερο μου! Ναι, αυτη ειναι η αληθεια! εξαιρεση? μπορει, αλλα παλι συμφωνα με αυτο που βλεπω στους δρομους και οι υπόλοιποι δεν απεχουν και πολυ.
Ειπα και πιο πανω, εχω δει Σουζουκι Ζητά με...ohlins!! αυτο λεει πολλα για αυτους που τα καβαλανε. Θα μου πεις ο ενας μπορει να ειναι η εξαιρεση......ισως!

GeorgeP 17-02-2011 10:40

Απόσπασμα:

Μάθαμε ότι οι μπατσικες μηχανές είναι ιδικής κατασκευής......

γιατι, ειδε αυτος που το εγραψε αυτο, το πλαισιο καμιανης απο αυτες τις μοτοσυκλετες και το λεει ¨η λεει οτι του κατεβασει η κουτρα του? μαλλον το δευτερο!!!!!

Απόσπασμα:

..............όπου αν και έχουν κάνει 25000 χιλιόμετρα δικάβαλες (συνήθως) χρειάζονται μόνο λάδια !! Ουτε η αλυσίδα δεν θέλει άλλαγμα!!

Απόσπασμα:

Γιατι η δικια σου στα 25000κμ θελει τιποτε άλλο? Εμενα οχι, μονον λαδια, ουτε καν βαλβιδες!!!φυσικα δεν ακουω κανεναν μηχανικο που μου λεει τα αντιθετα αλλα μονον την κατασκευαστρια εταιρεια που παντα ερχεται σε αντιθεση με ΟΛΑ τα εξουσιοδοτημενα!!!!!!
Μια χαλαρη αλυσιδα κανει την μοτοσυκλετα χρεπι??????:mad::confused:

Απόσπασμα:

..............Πρέπει επειγόντως να μάθουμε από που τις παίρνουν........

Απόσπασμα:

Αλεξοπουλος.....DID XXRING SM2..... 40000km η τελευταια αλυσιδα που εβαλα στο ΜΚ2 που πουλησα πριν 3,5 χρονια ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ρυθμιση και η οποια εκατσε επανω στην μοτοσυκλετα μεχρι τα 65000κμ. Κινηση μεσα στην πολη αποκλειστικα και απο εμενα και απο τον υδραυλικο νεο ιδιοκτητη της!!

Απόσπασμα:

..............γιατί εμείς κορόιδα είμαστε που αλλάζουμε λάστιχα κάθε 10000 km αλλαγή γραναζιών και καδένας κάθε 15-20000 φρενα ..ιδικά αν είσαι σε πόλη ...

Στην ερωτηση αυτη δεν μπορει να σου απαντησει κανεις!!!!!;)
Αλλα θα σου πω οτι λαστιχα σε ΟΝ/ΟΦΦ (σαν τις μοτο της ΔΙΑΣ) στα 10000κμ με χρηση ανθρωπινη ΕΓΩ θεωρω βλακα τον εαυτο μου να τα αλλαξω! Εκτος κιαν χρησιμοποιω michelin pilot sport 1/2!
Αν εχουν ξεπερασει την 2ετια απο την ημερομηνια κατασκευης τους τοτε ναι αρχιζω και το σκεπτομαι ακομα κιαν εχω 2000κμ στο κοντερ!
Aλλαγη γραναζιων κινησης, ΕΓΩ θεωρω βλακα τον εαυτον μου να τα αλλαξω πριν τα 100,000κμ επειδη ο ταδε πανηλιθιος μηχανικος μου ειπε οτι αλλαγη αλυσιδας = και αλλαγη γραναζια!!! Αυτο σημαινει οτι δεν παρακολουθει την εξελιξη αλυσιδων/γραναζιων κι εχει μεινει στις 10ετιες '70-'80 για ιδιον οφελος κι επειδη ετσι εμαθε απο τους παλιοτερους! Παντα με νορμαλ ανθρωπινη χρηση!!

Απόσπασμα:

..............άστα άσε που δεν χρειάζονται σερβις παρά μόνο το άριστο λαδάκι της υπηρεσίας αγορασμένο με τον τόνο........κτλ .....κτλ

Οπως ακριβως κανουν το 90% των εξουσιοδοτημενων για ΟΛΕΣ τις μοτοσυκλετες!!! Ποιος σου ειπε οτι το αγορασμενο με βαρελι μηχανελαιο (ορυκτελαιο, συνθετικο, ημισυνθετικο) ειναι υποδυεστερο με το λαδι της ιδιας μαρκας που πωλειται με το λιτρο ¨η το 4λιτρο?

ntinopoulos 17-02-2011 15:11

δεν καταλαβαινω γιατι καποιοι βγαζουν τετοιο κομπλεξ με τους αστυνομικους λες και οι αστυνομικοι δεν ειναι πολιτες της κοινωνιας οπως εμεις,αλλα ρομποτ η προιοντα μεταλλαξης...:rolleyes:
κι εγω τυγχανει να εχω bmw,κι εγω κυκλοφορω στους δρομους,κι εμενα μ εχουν σταματησει πολλες φορες,δεν εχω διαπιστωσει υπεροπτικη,ασχημη η προκλητικη συμπεριφορα απεναντι μου...,ειμαι πολυ τυχερος ε?:rolleyes:
οσο για κατι ερευνες του κωλoυ που παρουσιαζουν τους αστυνομικους παλαβους τις γραφω στα παλαιοτερα των υποδηματων μου,να μην πω και που αλλου...:rolleyes:
ουτε μπορω να εκλαβω ως σοβαρες παπαριες του στυλ"αν δε τους αρεσει να παραιτηθουν"...:rolleyes:
και μιας και μιλαμε για τη ΔΙΑΣ,η ομαδα αυτη κανει τεραστια δουλεια κυριως στην αποτροπη εγκληματικων πραξεων!αν το προσεξετε ειναι παντου,οπου κοιταξεις τους βλεπεις!κι εμενα ως πολιτη αυτο με ικανοποιει!:)
κι επειδη εχω γνωρισει 4-5 παιδια απο το forum οι οποιοι ειναι αστυνομικοι και ειναι ολοι τους καλα παιδια,εχω και αλλους φιλους εκτος forum που ειναι κι αυτοι αστυνομικοι και ειναι κι αυτοι καλα παιδια να υποθεσω οτι κωλoμπατσοι ειναι οι...αλλοι,τους οποιους δε γνωριζουμε ε?:rolleyes:

vpentza 17-02-2011 15:36

δέχομαι ότι κάποιες δουλειές είναι τόσο ευαίσθητες που θέλουν ανθρώπους "ιδιαίτερους" και αντίστοιχα εκπαιδευμένους γι' αυτό...
Επίσης δέχομαι ότι δεν εκπαιδεύονται σωστά και τους στέλνουν στους δρόμους να σκοτωθούν αλλά και να διαιωνίσουν την ιστορία του κακού αστυνομικού....
πρέπει και αυτό να κάτσει στη καμπούρα μας ?
πρέπει να ανεχτώ και αυτή την ανεπάρκεια του συστήματος ???
πρέπει πάνω μου να μάθουν να κάνουν σωστά τη δουλειά τους ???

κυκλοφορώ πολύ με τη μοτοσυκλέτα και πολλά χρόνια συνεχόμενα....οι περισσότεροι έχουν ύφος χιλίων καρδιναλλίων όταν καβαλάνε όχημα της υπηρεσίας και αν τους κοιτάξεις απορημένα, σου λένε αμέσως και με έντονο τρόπο να κάνεις δεξιά....και η ειρωνία ??? μμμμ σε πρώτο πλάνο.... μάλλον γιατί κατάφερες να πάρεις GS και αυτός όχι....τί να του πεις ??? ότι όταν πιθανόν διασκέδαζε, εσύ έφαγες 6-8 χρόνια από τη ζωή σου να διαβάζεις ώστε τώρα να μπορείς να πληρώνεις το κέφι σου ???
και σαφώς έχω γνωστούς στα σώματα ασφαλείας που είναι παιδιά διαμάντια, δεν γενικεύω, αλλά η πρόσφατη ιστορία έχει να δείξει πολλούς που βασάνιζαν κρατουμένους και το μεσημέρι έβγαζαν τη στολή και έπαιρναν αγκαλιά τα παιδιά τους.....

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:35.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!