![]() |
Πού αλλού θα πέσει το μήλο??
Καλησπέρα στη μεγαλύτερη παρέα μοτοσυκλετιστών BMW!!
Πολλοί με ξέρετε ως Κωνσταντίνο ή γιο του Jefe... Είπα λοιπόν να συστηθώ και εγώ... Είχα πάει στην Τουρκία μαζί σας, είχα έρθει πέρσυ στα Καλάβρυτα μαζί σας και η τελευταία μου παρουσία ήταν στο Σοφικό... Χαιρετώ λοιπόν και καλά χιλιόμετρα σε όλους μας!!! |
Απάντηση: Πού αλλού θα πέσει το μήλο??
Καλώς ήρθες και ας άργησες:D
|
Εσένα από κάπου σε θυμάμαι :hmmm:
Πρέπει να είσαι ο νεαρός που "έψηνε" τα βρεγμένα γάντια, πάνω σε κάτι Μποχεράκια :sm7: Καλώς ήρθες Κωνσταντίνε (jefosyvaraki) Ααα! Κάνε τον κόπο να περάσεις κι από εδώ: http://www.gsforum.gr/%CE%94%CE%B9%C...k-names-16862/ :D |
μπα, μπα
καλώς τον ταξιδευτή μας και εκολαπτώμενο οδηγό καλώς ήρθες στη μεγάλη παρέα μας και αφού τελειώνεις με το διάβασμα:D, σε περιμένουμε για κουβεντούλα και ευχάριστη παρέα |
καλως ηρθες :D
|
Καλως ορισες Κωσταντινε καλα χιλιομετρα.
|
Καλώς τον Kωνσταντίνο :)
Εσύ είσαι ήδη μέλος του forum, ειδικά μετά την παρουσία σου σε τόσες εξορμήσεις αλλά και μετά από τόοοοοοσα χιλιόμετρα που έχεις κάνει με μοτοσυκλέτα! Να είσαι πάντα καλά Κωνσταντίνε, να ευχαριστιέσαι τα ταξίδια ως συνοδηγός (και να τραβάς πάντα τόσο ωραίες φωτογραφίες από αυτή τη θέση) μέχρι να πάρεις με το καλό, το δικό σου εργαλείο;) |
Κωνσταντινε μου καλως μας ηρθες και επισημα.Καλα ταξιδια να χουμε και να ξερεις πως ειναι παντα χαρα μας να σε βλεπουμε.Πολλα φιλια.;):):)
|
Καλως ηλθες Κωσταντινε πολλα καλα χιλιομετρα ευχομε και παντα ορθιος..αντε να αποκτησω και εγω παρεα στην ηλικια μου;););)
|
Γειά σου Κωνσταντίνε, καλώς ήρθες στην παρέα μας, αν και σ'αυτήν ανήκεις εδώ και πολύ καιρό!
Να'σαι πάντα καλά φίλε μου, καλά χιλιόμετρα να έχεις σαν συνοδηγός και σου εύχομαι σε λίγα χρονάκια και οδηγός μιας κούκλας!!! :) |
Κωνσταντίνε καλως ήρθες στην παρέα μας και επισημα ευχομαι το φόρουμ να εμπλουτίσει τις γνώσεις σου και να γίνεις ενας σωστός μοτοσυκλετιστης καλα χιλιόμετρα να εχεις :)
|
Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας καλά χιλιόμετρα να ΄χουμε και πάντα όρθιοι!!!:):)
|
Καλώς ήρθες Κωνσταντίνε, καλά χιλιόμετρα.
:sm8: |
Καλώς τον καλύτερο μαθητή μου!!!!(μην το πεις στην ειρήνη και ζηλέψει χαχαχαχα)...καλώς ήρθες κ εσύ στην παρέα....καλά χιλιόμετρα μικρέ:):):):)
|
Πουλουι μου εμφανίστηκες εεεεε.....! Καλοσωρισες Κωσταντινε καλοταξειδως να είσαι πάντα και καλα χιλιόμετρα μαζι με τον πατέρα σου και την μητέρα σου που είναι τόσο αξιόλογοι άνθρωποι .....!!!! |
Καλώς όρισες Κωνσταντίνε, η θέση σου είναι κατοχυρωμένη στην παρέα μας και επίσημα πλέον.
Σου εύχομαι τα καλύτερα - καλοί βαθμοί, όμορφα και καλά κορίτσια, πολλές βόλτες, και αργότερα μια δική σου μηχανή-. Τα μυαλά στο κεφάλι και οι δρόμοι ανοιχτοί μπροστά σου....................................;);):):) |
ΚΑλως ηρθες φιλαρακι!!!!!
|
Kαλώς τον Κωνσταντίνο, γιο του MEGA-MODERATOR του FORUM μας...!!!! Δεν ξέρω εάν σου είπε κανείς ευχαριστώ, αλλά εγώ θα σου πω ένα μεγάλο ευχαριστώ που βοήθησες στην διανομή των δώρων στην πίτα....!!!! Είδα κάποιες φωτογραφίες μόλις τώρα, και το θυμήθηκα. Μπράβο Κωνσταντίνε, και να χαίρεσε και να είσαι υπερήφανος που έχεις τόσο σπουδαίους γονείς.... !!!! Παιδιά τζιμάνια, άνθρωποι που αξίζει να έχεις την φιλία τους...!!!!! Welcome in our FORUM.... |
Καλώς ήρθες Κωνσταντίνε μου στην παρέα των λίίίγο πιό μεγάλων(ηλικιακά...:D)! Σου εύχομαι να κερδίσεις γνώση μέσα από το Forum, πάνω σε θέματα μοτοσυκλετιστικού περιεχομένου, αλλά κ κοινωνικού περιεχομένου, αφού είμαστε μία μικρή κοινωνία! Οι μοτοσυκλετιστικές γνώσεις κ η εμπειρία που αποκτάς σιγά-σιγά με τα χιλιόμετρα που "γράφουμε", θα σε κάνουν έναν αυριανό καλό οδηγό που θα έχεις δίψα γιά ταξίδια σε όμορφους προορισμούς!
....κ να απολαμβάνεις πάντα την διαδρομή! ;) Jefe |
γεια σου βρε θηριο χιλιομετροφαγε!!
αν και εισαι μελος απο τον Οκτωβριο... ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ!! |
Καλώς τον Κωνσταντίνο...να είσαι παντα καλα!!!!!!!!
|
Καλως ηρθες Κωνσταντινε και καλες μας βολτες ;) :)
|
:)ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ ΜΙΚΡΕ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ ΤΥΧΕΡΕ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΛΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ:) :):) |
Καλώς όρισες παληκάρι μου και καλή τύχη στη ζωή σου, ότι επιθυμείς να έχεις!:)
|
καλος ηρθες φιλε..αν κρινω απο τον πατερα σου και την μητερα σου συντομα θα γινεις οδηγος χιλιομετροφαγος (γιατι συνοδηγος εισαι...;))
και θα σου ευχηθω κατι που το λεω σε νεους μοτοσυκλετιστες..."να ειναι παντα μακρύς ο δρομος σου";) Παντα ορθιος Κωνσταντινε!!!:cool: |
γεια σου κωνσταντινε..............με τους γονεις που εχεις μπλεξει,το μονο σιγουρο ειναι οτι θα γινεις χιλιομετροφαγος:):):) ωραιο το nickname....πρεπει να ειναι σχετικο με την αγαπη σου,για το τεννις;);) |
Κωνσταντίνε καλως ήρθες και επίσημα στην παρέα μας, σου εύχομαι απο καρδιάς να πραγματοποιήσεις όλα σου τα όνειρα, καλή πρόοδο στο σχολείο σου και να κάνεις πολλά και όρθια χιλιόμετρα :)
|
Καλώς τον..!! :)
|
Καλως ήρθες Κωνσταντίνε. Καλά σερφαρίσματα και να πάρεις πολλές γνώσεις.:)
|
Απόσπασμα:
|
Καλώς ήρθες Κωσταντίνε καλά να περνάς και πάντα όρθιος . ;) :) |
καλως ορισες στην παρεα
|
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ
|
καλως ήρθες! κοίτα να μαθαίνεις απο τον μπαμπά!;):)
|
|
Απόσπασμα:
Αν θα το έκανες και κάθε φορά που έγραφες θα με βοηθούσες αφάνταστα:) |
Καλώς ήρθες παλίκαρε καλές βόλτες ασφαλή χιλιόμετρα και με το καλό οδηγός:)
|
Σαν συνταξιδευτής σου στην εκδρομή της Τουρκίας έχω να πω ότι την έβγαλες παλικαρίσια παρά τις πολύ αντίξοες καιρικές συνθήκες, έτσι σωστός ο τίτλος σου για το που θα πέσει το μήλο=(jefe+syvaris). Καλώς ήρθες λοιπόν και συ στην μεγάλη μας παρέα να χαίρεσαι τους γονείς σου και φυσικά το Ειρηνάκι σας :):):) |
Καλώς ήρθες στην παρέα μας...
|
|
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 06:25. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!