![]() |
ΥΠΑΡΧΕΙ?
Ανταλλακτικο, "μπαρα"...πλαισιο..(οπως θελετε πειτε το) της ζελατινας για gs1150adv τυπου 1200adv???ΓΝΩΡΙΖΩ ζελατινα της ztechnic αλλα θα θελα μονο το πλαισιο να ξερω αν το εχει κανεις....ευχαριστω;)
|
Απάντηση: ΥΠΑΡΧΕΙ?
ελα που ψαχνω κατι σαν αυτο δαιμονισμενα και δε βρσκω ΝεύραΝεύρα
|
να αμοληθουμε και να πετυχουμε καλυτερη τιμη!!!!!:sm7:dankesen..
|
Το ψάξατε στην Motoraid μήπως έχει? ;)
Jefe |
θα παρω αυριο τηλ αλλα δεν το ειδα να υπαρχει...αν ειχα ενα στα χερια μου θα εφτιαχνα σε μηχανουργιο:o...δεν ειναι η πολυπλοκη κατασκευη...:D...θα ενημερωσω αν το βρω...η ενημερωστε με αν εχετε"πηγη"..thanks jefe
|
1 Συνημμένο(α)
Επισυναπτόμενα 7336εχω βρει πριν καιρο αυτη τη φωτο αλλα δεν ξερω αν ειναι κατασκευη η το φτιαχνει καποια εταιρια
|
1 Συνημμένο(α)
Επισυναπτόμενα 7337και απο μπροστα
|
πολυ καλο και ευκολο στη κατασκευη...απ'οτι φαινεται...θα ρωτησω φιλο μηχανουργειο και αν ειναι ενημερωνω...δεν ξερω αν στη φωτο πουλιεται καπου αυτο...αν μαθεις...;)...παντως εχω κολλησει στο να το κανω...:D
|
Απόσπασμα:
|
ειμαστε και "γειτονες"...θα σου πω αρχηγε..θα παω σε ενα φιλο μηχανουργειο να του το δειξω...ηδη το πρινταρα τις φοτο και αναλογα μου λεει οταν τις δει
|
αυτο το Π γυρω απο τα οργανα ειναι σχετικα ευκολο το θεμα ειναι πως στερεωνετε ολο το συστημα στις βασεις της ζελατινας
|
3 σημεια στηριξης...2 στα μαυρα πλαστικα βασεις ζελατινας και μια πανω στη ζελατινα αφου τρυπισει και μπει λαστιχενιατσιμουχα-ροδελα..ειδωμεν
|
Απόσπασμα:
|
thanks να δω αν θα το φερει;)
|
δεν ξερω αν μπορει να μπει στη δικια μας ζελατινα γιατι η z ειναι λιγο επιπεδη στο σημειο που πιανει το μπαρακι
|
εχω βαλει mpf φιμε...λες?:hmmm:
|
δεν ειμαι σιγουρος αλλα στη φωτο ετσι μου μοιαζειΖελατίνα ZTechnik VStream BMW R 1150 GS/Adv.
|
καλυτερα να το φτιαξω οπως ειναι στη φωτο (οχι της ztech)..με mpf ειναι να το ταιριαξω...καταλληλος:hmmm:
|
πηρα τηλ στην πατρα σημερα μου ειπανε οτι πρεπει να δουνε αν μπορουν να παραγγειλουν χωριστα μπαρα αυτη τη στιγμη εχει μονο για το στοκ απο τις ζελατινες που εχει δεν μπορει να δωσει ετσι :hmmm:
|
εμαθες τιμη φιλε?
|
οχι γιατι πρεπει να δει αν το δεινουν χωρια βασικα αλλα αν το συστημα ολο εχει 300+ εεε ....το μπαρακι δε θα εχει κανα 100 ????δεν ξερω
|
στο ρεπο μου θα παω στο μαστορα με τις φωτο και θα σου πω αν μπορει και ποσο...;)την ζελατινα την ειδα live σε παιδι που την εχει βαλει εδω μεσα...
|
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 07:43. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!