![]() |
Απάντηση: ΒΙΝΤΕΟ-ΣΟΚ.... Η σκηνή αυτή κάνει τον γύρο του κόσμου
|
ΝεύραΝεύραΝεύρα
|
ΝεύραΝεύραΝεύρα |
Μόνο δολοφόνο μπορεί κάποιος να χαρακτηρίσει αυτόν που την έριξε!
|
ΝεύραΝεύρα
|
Απόσπασμα:
και κατι παραπανω απο δολοφονο,γιατι ο ατυνομικος ηταν πεσμενος.......:mad: http://1.1.1.3/bmi/img52.imageshack....752385c9b5.jpgαλλα και αε αυτην την περιπτωση ο αστυνομικος ειναι δολοφονος,γιατι παταει τον πολιτη απο πισω ......;) |
σιχαμενοι οι γνωστοι αγνωστοι και κοτες!
|
Θα δούμε και χειρώτερα:hmmm:
|
παιδια επειδη προσφατα πηγα στο εξωτερικο να ξερετε πως εκει νομιζουν πως στη χωρα μας εχουμε εμφυλιο πολεμο.σε συζητησεις με γερμανους και ολλανδους που ειχα μου ειπαν πως εχουν ακυρωσει περυσι αλλα και πολλοι φετος τις διακοπες τους λογω της εκρυθμης καταστασης.φοβουνται πλεον να πλησιασουν λες και ειμαστε λιβυη.βεβαια εγω διεψευσα οτι εχουμε φτασει σε τετοιο σημειο αλλα δεν τους ειδα να πειθονται.παντως εξεφρασαν τη συμπαρασταση τους στο λαο μας και μου ευχηθηκαν καποια στιγμη να βγουμε απο τη δυσκολη θεση.ολα τα ανωτερο τα εγραψα για να σας δωσω μια εικονα για το πως εχουν παρουσιαστει τα γεγονοτα που συμβαινουν τελευταια στη χωρα μας στον εξω κοσμο.
|
ανανδρη πραξη αλλα απο την αλλοι και οι αστυνομια δεν φερετε και με τον καλητερο τροπο σε αλλες περιπτωσεις οπως με συνταξιουχους πχ ...ειναι ενας φαβλος κυκλος
|
Απόσπασμα:
|
|
Απόσπασμα:
Υπάρχουν καλοί και κακοί αστυνομικοί,όπως και στις πορείες ανακατευονται και διάφοροι περίεργοι.... αλλα η Φωτο,με τον αστυνομικό να παίρνει σβάρνα τον διαδηλωτη,μάλλον για βλάκας φαίνεται....;) |
Απόσπασμα:
http://img138.imageshack.us/img138/4423/386251.jpg Μιλαμε για ''καφριλα'' σε ολο της το μεγαλειο!!!:(:mad: |
Απόσπασμα:
|
Στο τελος εχει και δυο βιντεο με το τι ακριβως εγινε
((i)) Indymedia :: Athens :: Newswire :: Επίθεση ΔΙΑΣ σε διαδηλωτές και πως το πλήρωσαν (foto + video) |
3 Συνημμένο(α)
μερικοι εχετε πολυ πλακα:sm7:
δεστε το παραπανω βιντεο μερικοι και δειτε πως μια ειρηνικη πορεια την κανουν @ου@ανα μερικα καλοπαιδα παρτε και μερικα καλα παιδια |
ας μιλησει καλυτερα καποιος του επαγγελματος αλλα και δεκαχρονα παιδακια ξερουν πλεον οτι στις επιχειρησεις της αστυνομιας υπαρχουν πολλοι με πολιτικα που χωνονται στο πληθος...
τεσπα,το μαθημα τελειωσε...! |
Απόσπασμα:
Οι εικόνες και η λογική, μιλάνε από μόνα τους, και η πρακτική αυτή φέρνει τα αποτελέσματά της (θετικά τουλάχιστον γι' αυτούς). Τώρα, αν υπάρχει και υπόγεια "συνεργασία" με τους δήθεν αναρχο-αριστερούς, για τα λειτουργούν ως προβοκάτορες σε κάθε ειρηνική διαδήλωση, δε θέλω να μιλήσω, μόνο υποθέσεις χωρίς αποδείξεις ... |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Τώρα που την είδες Κώστα τη σκηνή, τι λες; Το έχουν παρακάνει, με τις μηχανές στην πλατεία; Η στόχευση είναι προφανής, θέλουν να χτυπήσουν τον κόσμο. Ντροπή! |
:hmmm::hmmm: |
Απόσπασμα:
Ξάδερφος του Ρομπέν των δασών είναι...Νεύρα |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Στο βίντεο φαίνεται η αλήθεια ,ότι δηλαδή κανένα πρόβλημα δεν υπήρξε στις συγκεντρώσεις και στην πλατειά συντάγματος μέχρι την εμφάνιση των αναρχιών . Στο (3.50) φαίνεται διμοιρία να ανεβαίνει προς το Μ.Βρετανια ,ενώ έχουν αρχίσει επεισόδια , και ο κόσμος πέρνα δίπλα χωρίς να συμβεί οτιδήποτε. Τα ανάρχια απομονώνονται στην πλατειά και τότε εμφανίζεται η ομάδα Δ με σκοπό να διαλύσει την συνοχή τους και να τραπούν σε φυγή. Ένα αναρχι δεν φεύγει ,στέκεται πίσω από το σιντριβάνι και πετάει πέτρες (4.48 - 4.50) , αυτό είναι που παρασύρεται από την μότο (4.52). Η δεύτερη μηχανή επειδή έχει φορά και της κλείνουν την πορεία (εννοώ την πορεία που είχε πίσω από την πρώτη μότο) και για να μην χτυπήσει με δύναμη πάνω σε σώμα πατάει φρένο , χάνει το μπροστινό και παγιδεύεται το πόδι του οδηγου (δεν έχει μποξερ!!!) . Άξιο απορίας είναι το συμβάν με τον <<ανάπηρο>> που εμβολίζει με το καρότσι και ρίχνει έναν άνδρα των ΜΑΤ (5.25) … εδώ ( 5.08 - 5.20 ) φαίνεται και ο ρόλος των ανδρών της ασφάλειας …συλλήψεις. |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
ΝεύραΝεύραΝεύραΝεύραΝεύρα Είναι δυνατόν!! Ωραίες απόψεις το site... Πόλεμος Αστυνομίας και Πολιτών.Τα καταφέραν τελικά ενώ αυτοί κάθονται στις βιλάρες τους με τα εκατομυριάκια τους και γελάνε με το θέαμα.Στο τέλος αφού σκοτωθούμε μεταξύ μας θα συνεχίσουν την ζωάρα τους. |
Απόσπασμα:
Καλό είναι που το είδαμε και αυτό,για να καταλάβουμε καλύτερα την Αλητεια και την βαρβαρότητα,των λεγόμενων γνωστών-άγνωστων.... |
οχι ρε παιδια δεν ειναι δινατον να γινονται ολα αυτα. τι σκηνες ειναι αυτες? αναρχηκοι, μπατσοι με πολιτικα να το παιζουν αναρχηκοι, μολοτοφ στο κεφαλι, κικνηγητο με της μηχανες για να σκοτοσουν παιδια...... τη πραγματα ειναι αυτα ρε. ντροπη σε ολους οσους τα κανουν αυτα ειτε ειναι μπατσοι ειτε αναρχηκοι.
|
Φιλε nek21 πρεπει ολοι να καταλαβουμε οτι η κοινωνια ειναι ετοιμη να σκασει. Φυσικα και δεν ειμαι υπερ του μπαχαλου και της λογικης "κανω οτι μου γουσταρει" αλλα το μισος μεγαλωνει και θα γιγαντωθει επικινδυνα. Ποιον συμφερει αυτο? Κατα την γνωμη μου μονο τις ακραιες φωνες που τους δινει χωρο υπαρξης και δρασης. Την συγκεκριμενη περιοδο πραγμα πολυ επικινδυνο.
Αν επρεπε να το δωσω μονο το βιντεο και τις φωτο τι θα αλλαζε? Θελεις να κρυψω την βρωμα κατω απο το χαλϊ ? Τωρα αν θα επρεπε να κατεβει το post μου, δεν νομιζω οτι βλεποντας τα βιντεο θιγω κανεναν ουτε επιβαλω να πιστεψουν αυτα που ειναι γραμμενα αλλωστε δεν συμφωνω και εγω στο μπαχαλο. Απλα εδειξα τα βιντεο γιατι δεν ειχε δει κανεις το σκηνικο. Φιλε Teoss απο οτι εχω καταλαβει βλεπουμε τα πραγματα απο διαφορετικες γωνιες. Εγω δεν δεχομαι να ακουμπαει κανενας ανθρωπο σε καροτσακι ( ισως γιατι ο αδελφος μου ηταν 32 χρονια πανω σε αυτο ) εσυ το βλεπεις διαφορετικα, δικαιωμα σου. Οσο για το " αναπηρος" που γραφεις, μαλλον δεν γνωρισεις καλα. Ευχαριστω Χρηστος |
. Εγω δεν δεχομαι να ακουμπαει κανενας ανθρωπο σε καροτσακι ( ισως γιατι ο αδελφος μου ηταν 32 χρονια πανω σε αυτο ) εσυ το βλεπεις διαφορετικα, δικαιωμα σου. Οσο για το " αναπηρος" που γραφεις, μαλλον δεν γνωρισεις καλα.
ελπιζω ολοι η οικογενεια σου και αυτοι που αγαπας να ειναι παντα καλα.βεβαια δε μου αρεσει σε σενα που κατηγοριοποιεις τους ανθρωπους.ειδες το πταισμα και στο κακουργημα εκανες τα στραβα ματια.αλλα τι λεω μαλλον θα πρεπε να χεις αδερφο αστυνομικο για να το καταλαβεις η να ευαισθητοποιηθεις ετσι δεν ειναι? |
Απόσπασμα:
Εχω πεθερο και πιστεψε με μου ηταν δυσκολο ;) |
Απόσπασμα:
|
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 18:45. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!