![]() |
ΤΣΙΜΟΥΧΑ ΔΙΑΦΟΡΙΚΟΥ (ΣΠΙΡΑΛ)
καλησπερα παιδια ,,,,,σημερα με λθπη μου ανακαλυψα οτι η τσιμουχα στο διαφορικο εχει αρχισει και σκιζεται ,οχι ολη αλλα ενα μερος της σαν ρωγμη κατι:hmmm:....θα ηθελα να μου δωσετε ιδεες πως να την κλεισω με καποιον τροπο προσωρινα γιατι ειμαι ικαρια και δεν θα κατεβω αθηνα ακομα για καποιο διαστημα..................εχω στο μυαλο μου μηπως βαλω λιγη σιλικονη στο σημειο.....θα γινει δουλεια????:cool:
|
Απάντηση: ΤΣΙΜΟΥΧΑ ΔΙΑΦΟΡΙΚΟΥ (ΣΠΙΡΑΛ)
Τι μοντελο ειναι 1150 η 1200?
|
για ποιο σπιραλ μιλας?
|
Η τσιμουχα ειναι σε σχημα σπιραλ που συνδεει το κιβωτιο με το διαφορικο .
|
το μοτο ειναι 1200 gs 1200 του 2007 ;)
|
τη φυσσουνα λες?κανα 70euro εχει
|
και η τοποθετηση της?δεν ειναι μανικι?
|
μανικι λεει?στην πισω ειναι ευκολη αλλα στην μπροστα (εξοδο σασμαν με αξωνα) ειναι πολυ ωρα δουλεια!!εγω την εκανα και δεν την ξανακανω!
|
η ΜΑΜΑ ποσο χρεωνει?
|
Και αν υπαρχει καμια ιδεα να την κλεισω με καποιον τροπο την ρωγμη αυτην μεχρι να κατεβω αθηνα.....:hmmm:
|
και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω αν κανα καλό παιδί ξέρει κάτι ..........
|
Η σιλικόνη είναι πολύ πιθανόν να κάψει και την υπόλοιπη "φυσαρμόνικα" λόγω τοξικότητας....
Αν είναι για προσωρινή λύση βάλε μια ταινία γύρω γύρω.... το μόνο που έχεις να φοβάσαι είναι να μην μπει νερό και αρχίσουν να σκουριαζουν οι σταυροί του άξονα. Δεν προφυλάσσει από κάτι άλλο! Πέτρο για μόνιμη, σίγουρη και εμφανίσιμη λύση δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι.... η αλλαγή είναι μονόδρομος! |
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Παντως και εγω, για θεμα ευκολιας, θα εβαζα ταινια ;). Οπως και να εχει φιλε scorpiobmw, με ταινια ή σιλικονη, να την αλλαξεις! |
Ευχαριστω φιλε boxer ,τοτε μαλλον θα κοιταξω να βαλω ταινια και οταν ερθω αθηνα να την αλλαξω,Ευχαριστω πολυ παντως.θα ηθελα να σε ρωτησω και κατι ακομα?ποσο παει το μαλλι στην bmw για αλλαγη τησ τσιμουχας????οεο?:hmmm:
|
Απόσπασμα:
Παντως κανε ενα γρηγορο τηλεφωνημα σε αντιπροσωπεια την Δευτερα και θα ξερεις ακριβως. Εκτος και καποιο απο τα παιδια την εχει αλλαξει προσφατα και παρεις πιο γρηγορα απο την Δευτερα μια ιδεα :D!!! |
ψαξε για κοκκινο αξωνα στα τεχνικα να δεις τι προκαλει μια τρυπα στη φυσσουνα!!
|
Απο οτι θυμαμε ειχα ρωτησει στην bmw το καλοκαιρι και μου ειχαν πει κανα 200αρι .......δεν ειμαι σιγουρος αλλα θυμαμε οτι με ετσουξε......:hmmm:.......λες???
|
τοσο μου ειχαν πει στην Αθηνα!αλλα στο Ηρακλειο μου ειχε πει γυρω στα100!
|
Σε μαμα συνεργειο?πως γινετε αυτο?τοσο μεγαλη διαφορα?:cool:
|
σε μαμα!
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
Δευτερα θα παρω τηλ και θα σας ενημερωσω..........100 παντως δεν νομιζω....γιατι μου εκανε εντυπωση η τιμη τοτε που ειχα ρωτησει.........παντως η εταιρια το 250 το εχει στανταρ σε πολλες εργασιες οποτε δεν μου κανει περιεργια .............ΝεύραΝεύραΝεύρα
|
Απόσπασμα:
|
Μακαρι γιατι δεν ειμαστε για τετοια τωρα.....Νεύρα
|
Απόσπασμα:
|
Κοντά 200 € περίμενε, τόσο μου είχε κοστίσει κι εμένα και για τις 2 φυσούνες.
|
....φιλαρακια! ...εγω παντως ακομα δεν καταλαβα αν μιλαμε για τη πισω λαστιχενια φυσουνα που ενωνει το μονομπατσο με τη χελωνα πανω στη πισω τροχο ή τη λαστιχενια φυσουνα που ενωνει το μονομπρατσο με το κιβωτιο ταχυτητων?
...αν ειναι η πρωτη ειναι πολυ ευκολο να αλλαχτει και στο "σπιτι"...αν ειναι η μπροστα τοτε το προβλημα δεν ειναι η τιμη του ανταλακτικου αλλα τα εργατικα καθοτι θελει αρκετο ξεβίδωμα! |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Εχει και το δικό μου ρωγμές και εμπρος και πίσω..
δεν ειναι διαμπερεις αλλά φαίνετε να πηγαίνει προς τα εκει το θέμα:(. Κανά βιντεάκι με το πως γίνεται η εμπρός υπάρχει? Η πίσω φαίνετε ευκολη υπόθεση αλλά να βάλω χέρι στην εμπρός χμμμ δισταζω:) |
Η τιμή της "φυσαρμόνικας" τον Αυγουστο ήταν στα 48 ευρώ - με την έκπτωση του M&S. Το άλλαξα μόνος μου μιας και είχα ήδη λύσει όλη την μηχανή εκεί πίσω..... Πάντως η τιμή για την εργασία που μου είχαν δώσει ήταν κοντά στα 60 ευρώ - από όσο θυμάμαι.
Το ειδικό καρυδάκι το είχα βρει στο internet - περίπου 25 ευρώ - και χοντρικά, η διαδικασία από ένα άτομο που πιάνουν τα χέρια του αλλά είναι η πρώτη φορά που λύνει το συγκεκριμένο σύστημα, θα πάρει κανα 3ωρο! Αν κάποιος θέλει επιπλέον πληροφορίες ή το καρυδάκι, εδώ ήμαστε! ;) |
Μιλαμε για την μποστινη στιμουχα και οχι για αυτη στο ψαλιδι επανω........σωστα?:hmmm:
|
Απόσπασμα:
R1200GS Rear Tran. Seal Replacement w/pictures - ADVrider Το λύσιμο της εξάτμισης δίνει χέρι για να βγει η κάτω βίδα του αμορτισέρ αλλά δεν είναι απαραίτητο. Α βρήκα και το καρυδάκι. Είναι αυτό Laser Tools | 4740 | Swinging Arm Bearing Tool BMW Swinging Arm Bearing Tool BMW Motorbike 2 Piece Set on eBay (end time 25-Mar-11 09:42:42 GMT) Με μια έρευνα στο google με τις λέξεις "swinging arm bearing tool bmw gs" μπορεί να βρείτε και καλύτερες τιμές. |
Απόσπασμα:
Βρε μανια με αυτα τα αεροκλειδα :cool: :D :D :D!!!! Δεν χρησιμοποιουνται αεροκλειδα πουθενα!!! Απαγορευονται δια ροπαλου.... Πριν 50 χρονια μπορει ο μπαρμπα Μητσος της γειτονιας να τα δουλευε :rolleyes:!!! Για να βγει το μπρατσο χρειαζονται 2 ειδικα εργαλεια, ή εργαλεια τελος παντων. Το γνωστο καρυδακι με το allen απο αριστερα, και ενας κρουστικος εξολκεας απο δεξια!! |
Η τιμη της φυσουνας -ετσι την περιγραφει το τιμολογιο -στις 15-12-10 46.97 ευρω.
Υπολογισε οτι για να βγει αυτη η τιμη μου εχουν κανει 10 τοις εκατο εκπτωση. |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Καλησπερα παιδια ..οπως σας ειχα πει πηρα τηλ στον φιλο μας στον γερακα και μου ειπε...τιμη ανταλλακτικου 52ε και κοστος εργασιας......20ε.........Τωρα εγω γιατι δεν το πιστευω?Στην χαλκιδα μου ειχαν πει 200 και......ξαναρωτησα μηπωσ καταλαβε λαθος τσιμουχα,και μου ειπε το ιδιο.Τωρα τι να πω:hmmm:
|
Απόσπασμα:
|
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 05:25. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!