![]() |
ΕΙΜΑΙ ΕΘΙΣΜΕΝΟΣ...
Οι άνθρωποι της ηλικίας μου, κατά κανόνα "συντηρητικοποιούνται" δηλαδή ασχολούνται με ακριβά αυτοκίνητα,καλά κοστούμια, κάνουν σχέδια για επέκταση του εξοχικού,ψάχνουν να βρούν χρόνο για την γκόμενα κ.ο.κ.
Εγώ-αιρετικό στοιχείο γαρ-σκέφτομαι ανάποδα:την προηγούμενη Τρίτη, ρετάλι από τη δουλειά αργά στο γραφείο ξεκίνησα να χαζεύω τις αγγελίες της ηλεκτρονικής "Χρυσής Ευκαιρίας".Επεσε το μάτι μου σε ένα "Transalp 600 σε άριστη κατάσταση...τιμή 700,00 €".Μπα, λέω, πρόκειται περί λάθους.Τηλεφωνώ στον χριστιανό, μου λέει έλα να τη δείς και αν σου κάνει...Τί τόθελα;Την αγόρασα...Κατάσταση "μαμά".Τα πάντα στη θέση τους.Χιλιόμετρα πολλά.Κουδουνάει, ε και;Είχε καινούργια τριπλέτα Givi την οποία ήδη πούλησα.Λάστιχα καινούργια.Αναλώσιμα φρέσκα.Θα μου πείτε "τι να την κάνεις, κι' άλλη γριά;". Για "πάπια" είναι ότι πρέπει.Και απ' ότι είδα στην Αττική Οδό, τα κατεβάζει μια χαρά τα αλογάκια της.Τελικά πρέπει να είμαι εθισμένος, δεν εξηγείται διαφορετικά.Για πολλοστή φορά μακάρισα τον άγιο εκείνο άνθρωπο, τον Soihiro Honda που πρόσφερε στην ανθρωπότητα μοτοσυκλέτες με "συνολική ποιότητα κατασκευής".Επί τη ευκαιρία: μήπως έχει πάρει το μάτι σας κανά Bol D'Or 900άρι; Φωτό αύριο με φως ημέρας... |
Απάντηση: ΕΙΜΑΙ ΕΘΙΣΜΕΝΟΣ...
καλοριζικη,και καλα χιλιομετρα..:)
|
:sm8:καλα χιλιομετρα |
Κώστα..
Μην κοιτάς το εξοχικό :sm7: και ας σε πουν άρωστο. Κάποιοι λίγοι, θα σε πουν υγιή. Αφού ξέρεις, ότι πρέπει να ακούς τους λίγους :sm7:. Καλορίζικο. Μάνα είναι για κάθε μέρα αυτό. Πολλές φορές το κάνω και εγώ, κοιτώ αγγελίες. Τα οικονομικά είναι περιορισμένα, αλλά οκ το ``μάτι`` δεν πληρώνετε :sm7:. Προχθές χόντα 350 cb του όχι το Ν, παλιότερο, 1000ε. |
Kαλοριζικη η γιαπωνεζα...:)
|
Απόσπασμα:
καλοριζικη η γρια.......οσο για τα Bol D'Or ,τα εχουν βαλει στο ματι και ψιλοτσιμπανε,σε τιμες;) |
Καλορίζικο, είναι απ' τις γριές που δεν τις φαίνονται τα χρόνια...
|
Απόσπασμα:
εσυ μην χασεις την ευκαιρια........:D |
Καλορίζικη!
Κάπως έτσι την "πατάω" συχνά και γω μόνο που ψάχνω πιο γριές κούκλες! :) |
Απόσπασμα:
σιγα....μη σε λυπηθουμε:cool: |
Απόσπασμα:
|
Καλορίζικη...:)
|
Ωραίος ο εθισμένος! ;) Καλορίζικη κ καλά χιλιόμετρα! :)
Jefe |
Τι είπες τώρα;;;;;
|
καλορίζικη φίλε τέλεια αγορά!
|
Απόσπασμα:
|
Άθραυστο μηχανάκι! Καλοτάξιδη η γιαγιά! :D
|
είσαι εθισμένος, ρετρολάγνε!
|
Καλορίζικη από τα πιο καλά μηχανάκια της Χόντα . ;) :) |
Απόσπασμα:
Δεν θα έπαιρνα φερ'ειπείν ιταλικό ή παλιό εγγλέζικο;) Με ρωτάνε, τι τις κάνεις, συλλέκτης είσαι;Οχι.Ολες κυκλοφορούν (εκ περιτροπής ανά εξάμηνο) κανονικά και απροβλημάτιστα, το CB το ζήτησαν από τον Σαρακάκη για βιτρίνα, το XRV φέτος (πρώτα ο Θεός) ολοκληρώνεται σε επίπεδο Dakar'88 και φυσικά το κόκκινο θηρίο ρυμουλκεί μέχρι και φουσκωτό το καλοκαίρι.Αυτή τη στιγμή κυκλοφορούν εκ παραλλήλου το TA και η κόκκινη κυρία.Είπαμε, γκόμενα δεν έχουμε, καφενείο δεν πάμε, χαρτιά δεν παίζουμε,τα "ξύδια" τα έχουμε κόψει προ πολλού.Τι να κάνω, να μαζεύω πεταλούδες;:D |
Απόσπασμα:
και την πάω βόλτες όποτε μου αρέσει:) Ονειρεύομαι και την περίπτωση Β' από αυτές που παραθέτεις παραπάνω:sm7: |
Ωραιος!!! Εγω θελω , ενα Honda AX-1 , αλλα κανω κρατι γιατι...
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
:sm8: |
Ωραιος.....;)
|
Απόσπασμα:
|
Τι λέγαμε λοιπόν,α,για το ΤΑ.Αυτό είναι, όπως το παρέλαβα.Ηδη έβγαλα την τριπλέτα της Givi και πούλησα τις δύο πλαϊνές βαλίτσες επειδή δεν τις χρειαζόμουν καιάλλαξα τεντωτήρα καδένας εκκεντροφόρου στον πίσω κύλινδρο και μία από τις δύο ηλεκτρονικές .Ανακατασκεύασα σέλα, έγινε πλήρες service (λάδια,μύδια,ξύδια,φίλτρα κλπ που είχα stock από το XRV-650 επειδή είναι ακριβώς τα ίδια) και έλυσα εξάτμιση την οποία αφού έτριψα, έβαψα μαύρη από σωλήνες μέχρι τελικό. Τώρα θέλω να του βάλω κεντρικό stand και πλαϊνές πίσω βάσεις της Kappa (κάγκελα) για να φορτώνω τις μεταλλικές βαλίτσες.Μέχρι στιγμής καλά πάει.Σήμερα το "τελίκιασα" στην Αττική Οδό, έβγαλε 160 κοντερίσια,χωρίς κομπιάσματα και κραδασμούς, κρατάει καλά.Α,άλλαξα και μπροστινή δισκόπλακα με καινούργια νάχουμε το κεφαλάκι μας ήσυχο.Εντός της εβδομάδος αλλάζω ελατήρια μπροστινά (έχω καβάτζα WP από το DR μου και αν βρώ το χρόνο και πίσω αμορτισέρ (έχω καβάτζα ένα Technoflex από το Africa-είναι ίδια).Τα ηλεκτρικά δουλεύουν μέχρι στιγμής απροβλημάτιστα και στα πλαστικά ίσως χρειαστεί "μόνωση" ήτοι λεπτό αφρολεξάκι για να μην κραδάζουν.
http://i267.photobucket.com/albums/i...ini/0051-1.jpg http://i267.photobucket.com/albums/i...ilini/0050.jpg http://i267.photobucket.com/albums/i...ilini/0049.jpg |
Απόσπασμα:
|
Και εγώ πέρασα ακριβώς από τις ίδιες μηχανές που έχεις με μόνη διαφορά αντί του GS 1100 , εγώ πήγα κατευθείαν στο GS 1200.
Χαίρομαι που εκτιμάς την αξία ενός παλιού ΤΑ . Εχουν κάνει κι αν έχουν κάνει ταξίδια αυτές χωρίς ABS antispin κλπ. Είναι το ΑΠΟΛΥΤΟ μέτριο μηχανάκι τα κάνει ΟΛΑ αξιοπρεπώς. Δεν του αρέσουν οι ακρότητες ούτε στην άσφαλτο ούτε στο χώμα, και δεν συγχωρεί λάθη του αναβάτη όσο το BMW. Γι αυτό θέλω μόνο να σου επιστήσω την προσοχή στο οδήγημα το TA δεν είναι BMW, μην το φτάνεις στα όρια του (Αττική οδό), παραδίδει εύκολα.... (πιό εύκολα από το 650 που έχεις) . Φέρσου του όπως του αρέσει....και θα το έχεις για πολλά χρόνια..... Νασαι καλά Πάντα τέτοια. |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
ΑΧ-1 του φίλου, τέλος.Του το έκλεψαν...προφανώς για ανταλλακτικά.
|
Kαλοριζικη !!!!!!...:)
|
10 Συνημμένο(α)
Είπα λοιπόν μια που δεν εξήλθα του κλεινού άστεος το Πάσχα,να ασχοληθώ λιγάκι με την γριούλα μου.Αφού όπως προανέφερα, έκανα τα βασικά,έπεσε και το σχετικό πλύσιμο-γυάλισμα να φύγει το κάτουρο από τις γάτες της γειτονιάς.Λάστιχο από το μπαλκόνι,κουβάς και συναφή,καφέδες,τσιγάρα και τα αποδέλοιπα.Αφού ξεβρωμίσαμε, σειρά είχε η τοποθέτηση βολτόμετρου και παροχής ρεύματος καθώς και διακόπτη αλάρμ.Η σειρά XLV-XRV είχε ένα "θεματάκι" με τα ρεύματα (έκαιγε ανορθωτές ή πηνία) και έτσι το βολτόμετρο κρίνεται απαραίτητο για να βλέπουμε τι γίνεται εκεί κάτω.Η πρίζα για τα γνωστά (κινητά,gps,κάμερες και λοιπά παραφερνάλια-να παίζουμε δηλαδή και να περνάμε την ώρα μας).Αφού έγινε επίκληση στο Θείο (με τα ηλεκτρολογικά δεν έχω και τις καλύτερες σχέσεις,σάματις με τα άλλα έχω, όλο μπούρδες σας λέω...) και αφού η πρίζα έκανε και μια εκρηξούλα, ευτυχώς όλα δουλέψανε (για πόσο δεν ξέρω ακόμα,θα δείξει η νεκροψία).Σειρά η ποδιά απαραίτητη για τη διαδρομή "ΚυPARISία-ζΑHAR" όπερ έστι μεθερμηνευόμενον στις ερήμους Παγκράτι-Κέντρο και πέριξ.Ιδιοκατασκευή ελληνική, πολύ ποιοτική,την είδα καταχώρηση στη "Χρυσή Ευκαιρία" την έφτιαξε αξιωματικός της Πυροσβεστικής φανατικός "Transalpάς".Καλά έκατσε, για καμμιά χωμάτινη βόλτα χρήσιμη είναι, καμμια΄σχέση με την πλαστική-διακοσμητική ποδιά.Εγινε και μια γενική επιθεώρηση στα πλαϊνά πλαστικά, όπου χρειάστηκε κολληματάκι ανέλαβε η αυτοκόλλητη πολυεστερική γάζα,έπεσε χρώμα και τα σημεία που θερμαίνονται ντύθηκαν με αυτοκόλλητο αλουμίνιο.Είπαμε,σε δουλειά να βρισκόμαστε,οι μοτό είναι για να κυκλοφορούν και όχι για γκαράζ.
|
3 Συνημμένο(α)
Σειρά έχουν πίσω κάγκελα και προστευτικό εξάτμισης.Αυτά μάλλον από τη Νέα Εβδομάδα χωνεύοντας το κοκορέτσι.Ισως παίξει και αλλαγή τιμονιού σε κάτι πιό στιβαρό και ανθεκτικό για να σηκώνει το...road-book.
Κόστος των παραπάνω;Αμελητέο.Τα υλικά των ηλεκτρολογικών είναι πάμφθηνα,το αλουμινένιο αυτοκόλλητο το ίδιο,κόλλες έχω στοκ,χρώματα σε σπρέϋ περίπου 4,00 € το ένα,καφέδες αναλόγως τι πίνει ο καθείς και από τσιγάρα πόσο καπνίζει. |
Γεια σου ρε Κώστα μερακλή!Αν ξέρεις τελικά με λίγα χρήματα κάνεις πολύ καλές κινήσεις!Πένα το εργαλείο.Καλή ανάσταση φιλαράκι!
|
Ακόμα δεν έφτασες στα 1000€ κόστος και πας και Λισσαβώνα, αν σου κάτσει...
Μη μου πεις ότι θα έρθεις 36ωρο με το εργαλείο:) Επίσης η ποδιά τα σπάει, πολύ μου αρέσει, έχει και λογότυπο:D?? Μακάρι να την ευχαριστηθείς Κώστα.. |
Είμαι πολύ κάτω από τα 1.000,00 € σε κόστος.Για 36ωρο δεν με βλέπω καθ'ότι το πρόγραμμα φορτωμένο και προϋπολογίζω για ταξίδι καλοκαιρινό.Μάλλον αυτός που έφτιαξε την ποδιά χάραξε και τα αρχικά του.Μέχρι στιγμής δουλεύει,τι να πώ, θα δείξει ο χρόνος
|
Αστέρι . :sm8::sm8: |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 01:01. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!