GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=58)
-   -   θα πάω F-1 Τουρκία (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=18219)

lefteris-kal 07-03-2011 18:56

θα πάω F-1 Τουρκία

8 Μαϊου για πρώτη φορά θα δώ αγώνα F-1. Μαζί και η σύζυγος.
έκλεισα μόνος μου εισητήρια και ξενοδοχείο αφού οι τιμές από γνωστό ταξιδιωτικό γραφείο δεν......
αν πάει και κάποιος άλλος από το forum καλλό θα είναι να βρεθούμε.

και το επόμενο ταξίδι θα είναι για moto-gp στο san marino στις 4 Σεπτεμβρίου (με μηχανή).

jarhead 07-03-2011 18:58

Απάντηση: θα πάω F-1 Τουρκία

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από lefteris-kal ( 332275)
έκλεισα μόνος μου εισητήρια και ξενοδοχείο αφού οι τιμές από γνωστό ταξιδιωτικό γραφείο δεν......

Καλο ταξιδι και περιμενουμε φωτο:)

babisadve 07-03-2011 20:47

Απόσπασμα:

και το επόμενο ταξίδι θα είναι για moto-gp στο san marino στις 4 Σεπτεμβρίου (με μηχανή).

... εμείς για Muggelo αρχές Ιουλ.
Για ξανασκέψου το, είναι πιο νωρίς :D

Arkas 08-03-2011 13:28

Με το καλό παιδιά!

panos1100gs 08-03-2011 14:24

ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ(ΚΩΝ/ΠΟΛΗ)..ΘΑ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΗΜ/ΝΙΕΣ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΔΕΨΟΥΜΕ Η' ΕΣΤΩ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΕΚΕΙ..

Gemat 08-03-2011 14:45

Απόσπασμα:

Εγω πηγα στον πρωτο αγωνα που εγινε στο Istanbul Park.

Καθομουν στην στροφη 7 (Θεση silver) κοντα στο τελος της μεγαλης ευθειας.
Απο οτι βλεπω, φετος την εχουν για καποιο λογο καταργησει παρολο που σχεδον ολα τα γεγονοτα συμβαινουν σε αυτη τη στροφη.
Σου προτεινω τη στροφη 8 που βλεπει και το τελος της ευθειας , αλλα και την ευθεια εκκινησης - τερματισμου.
Μη ξεχασεις αδιαβροχο - καπελο - αντιηλιακο!

Επισης λαβε υποψιν οτι οι θεσεις που βρισκονται κατω απο το μεσον της κερκιδας, εχουν ορατοτητα μεσα απο χοντρα συρματοπλεγματα, οποτε μαλλον οι υψηλοτερες θεσεις ειναι καλυτερες!

Επισης παρε μαζι προμηθειες γιατι θα μεινεις πολλες ωρες στη κερκιδα και οτι αγοραζεις απο το κιλικειο (που γινεται χαμος) ειναι πανακριβο.
Μην παραλειψεις να πας και τις τρεις μερες! Οι ελευθερες δοκιμες ειναι ολα τα λεφτα!

lefteris-kal 08-03-2011 17:59

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Gemat ( 332768)
Εγω πηγα στον πρωτο αγωνα που εγινε στο Istanbul Park.

Καθομουν στην στροφη 7 (Θεση silver) κοντα στο τελος της μεγαλης ευθειας.
Απο οτι βλεπω, φετος την εχουν για καποιο λογο καταργησει παρολο που σχεδον ολα τα γεγονοτα συμβαινουν σε αυτη τη στροφη.
Σου προτεινω τη στροφη 8 που βλεπει και το τελος της ευθειας , αλλα και την ευθεια εκκινησης - τερματισμου.
Μη ξεχασεις αδιαβροχο - καπελο - αντιηλιακο!

Επισης λαβε υποψιν οτι οι θεσεις που βρισκονται κατω απο το μεσον της κερκιδας, εχουν ορατοτητα μεσα απο χοντρα συρματοπλεγματα, οποτε μαλλον οι υψηλοτερες θεσεις ειναι καλυτερες!

Επισης παρε μαζι προμηθειες γιατι θα μεινεις πολλες ωρες στη κερκιδα και οτι αγοραζεις απο το κιλικειο (που γινεται χαμος) ειναι πανακριβο.
Μην παραλειψεις να πας και τις τρεις μερες! Οι ελευθερες δοκιμες ειναι ολα τα λεφτα!

Ευχαριστω για τις πληροφορίες. θα τις ακολουθήσω. τι λες για την στροφή 9; είναι η αριστερή ανηφορική με πολλά γκάζια, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω μέχρι πόσο βλέπεις τα μονοθέσια μέχρι το επόμενο s.

lefteris-kal 08-03-2011 18:18

o.k φίλε Πάνο, θα τα πούμε.

Gemat 08-03-2011 19:00

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από lefteris-kal ( 332858)
Ευχαριστω για τις πληροφορίες. θα τις ακολουθήσω. τι λες για την στροφή 9; είναι η αριστερή ανηφορική με πολλά γκάζια, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω μέχρι πόσο βλέπεις τα μονοθέσια μέχρι το επόμενο s.

Αναπροσαρμoζω γιατι τα στοιχεια εχουν αλλαξει ....

Αυτη η θεση που προτεινω ειναι εκεινη που στον ticketmap αναφερεται ως στροφη 14.

Η στροφη που λες ( 9 πριν το S) δεν εχει ιστορικο εντυπωσιακων επισοδειων ή προσπερασεων. Αν θελεις κατεβασε απο το youtube τα βιντεο των αγωνων και κοιταξε που εγιναν οι προσπερασεις...

lefteris-kal 08-03-2011 21:18

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Gemat ( 332902)
Αναπροσαρμoζω γιατι τα στοιχεια εχουν αλλαξει ....

Αυτη η θεση που προτεινω ειναι εκεινη που στον ticketmap αναφερεται ως στροφη 14.

Η στροφη που λες ( 9 πριν το S) δεν εχει ιστορικο εντυπωσιακων επισοδειων ή προσπερασεων. Αν θελεις κατεβασε απο το youtube τα βιντεο των αγωνων και κοιταξε που εγιναν οι προσπερασεις...

ο.κ

kostaskyriakos 09-03-2011 01:09

καλησπερα θα παμε 4-5 μηχανες Τουρκια απο καλαματα εγω και οι υπολοιποι απο Πατρα....οποιος ενδιαφερεται να παμε παρεα με μηχανες εννοειται

THANOSEOD 09-03-2011 01:12

:sm8:

dreamergr 09-03-2011 13:39

καλη φαση...
ενα ενδεικτικο κοστος για το πακετο ξενοδοχειο + εισιτηρια?
Απλα για λογους αρχειου, ποτε δε ξερεις...

lefteris-kal 09-03-2011 14:26

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από dreamergr ( 333542)
καλη φαση...
ενα ενδεικτικο κοστος για το πακετο ξενοδοχειο + εισιτηρια?
Απλα για λογους αρχειου, ποτε δε ξερεις...

238€ τα αεροπορικά εισητήρια και το ξενοχείο από 70€

lefteris-kal 09-05-2011 23:41

2 Συνημμένο(α)
Πήγα- γύρισα.

Jefe 10-05-2011 00:19

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από lefteris-kal ( 376910)
Πήγα- γύρισα.

Ωραίος! ;)

Jefe

ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ 10-05-2011 01:01

Απόσπασμα:

Πήγα- γύρισα.

.... κάτι παραπάνω, δεν θα μας πεις ???? :o:o:o

Gemat 10-05-2011 02:15

Απόσπασμα:

Πήγα- γύρισα.

Βλεπω ακολουθησες τη προταση μου για την επιλογη της θεση σου.

Ποιες ειναι οι εντυπωσεις σου? Ηταν επιτυχημενη η επιλογη ??

Παντως στο φετινο GP ειχε ενδιαφερον και το τελος της ευθειας εκκινησης - τερματισμου!

kostasx 10-05-2011 10:34

Απόσπασμα:

Πήγα- γύρισα.

..και φώτο..βάλε και άλλες φώτο..:)

lefteris-kal 10-05-2011 11:39

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Gemat ( 377052)
Βλεπω ακολουθησες τη προταση μου για την επιλογη της θεση σου.

Ποιες ειναι οι εντυπωσεις σου? Ηταν επιτυχημενη η επιλογη ??

Παντως στο φετινο GP ειχε ενδιαφερον και το τελος της ευθειας εκκινησης - τερματισμου!

Η στροφή ήταν όλα τα.....λεφτά!!! (135€):)
έρχονταν με 310 χλμ, φρέναραν στα 70μ!!!! πριν την στροφή, κατέβαζαν 5 ταχύτητες, έμπεναν σε σικέιν μπροστά μας και στην συνέχεια επιτάχυναν στην ευθεία εκκίνησης. είδαμε προσπεράσεις, η καλύτερη ήταν του alonso στον webber, ακουμπήματα αεροτομών, ακουμπήματα με τις ρόδες.....
ο ήχος ήταν απίστευτος, το κρύο απίστευτο, είχε βάλει ένα αέρα και μια συνεφιά γ....σέ τα. ΄μετά τους πρώτους γύρους που ανοίχτηκαν τα αυτοκίνητα στην πίστα, όλη η περιοχή αντιλαλούσε από το όυρλιασμα των κινητήρων. κάπου εκεί φόρεσα οτοασπίδες.
δεν χωράει ο νους πως ένα τόσο μικρό αυτοκίνητο βγάζει τόσο θόρυβο! ο καλύτερος θόρυβος ήταν της lotus όταν επιβράδυνε στο σικέιν, με ένα βραχνό μουκριτό σαν κομπρεσέρ.
σαν εικόνα χάνει πολύ σε σύγκριση με την τηλεόραση. δεν έχεις τα κοντινά , δεν έχεις τον σχολιασμό και έχεις τον fettel να έχει το ίδιο κράνος με τον webber με λίγο πιο πολύ μπλέ στο πάνω μέρος που για να το δεις σου βγαίνουν τα μάτια :)
υπήρχε γιγαντοοθόνη μπροστά μας αλλά δεν έβλεπες τα γράμματα. ευτυχώς μπροστά μας ήταν η είσοδος των pit stop και προλαβαίναμε να δούμε ποιος μπαίνει.
το καλύτερο το άφησα για το τέλος:D
ο Petrov δεν είναι ρώσος;
είχε πολλούς ρώσους και ...............................ρωσίδες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
μου πέσανε τα σαγόνια που λέμε από αυτά που είδα στο αεροδρόμιο και στην πίστα. μέχρι και η γυναίκα μου μου λέει ¨τι κορμιά είναι αυτά;". τότε τις επέβαλα περιορισμό να μου μιλάει μόνο ρώσικα μέχρι να φύγουμε από την Πόλη!:sm7:
Η Πόλη.................................
όμορφη, ευρωπαική, μοιάζει με Αθήνα, πάρα μα πάρα πολύ αστυνομία, πολλές μα πάρα πολλές τούρκικες σημαίες παντού και οι Τούρκοι....πάρα μα πάρα πολύ κλέφτες, απατεώνες και βρωμιαραίοι και σταματάω εδώ γιατί δεν θάλω να χαλαστώ πρωί-πρωί.:mad:

tasos70 10-05-2011 11:41

μπράβο σε όσους πήγαν f1 τουρκία.η εμπειρία έστω και για μία φορά όπως εγώ είναι μοναδική.ο gemat καλές παρατηρήσεις και συμβουλές.αναμένω το γγιο να μεγαλώσει λίγο για να πόαμε μαζί.:rolleyes:

stathigs 10-05-2011 12:42

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από lefteris-kal ( 377214)
Η στροφή ήταν όλα τα.....λεφτά!!! (135€):)
έρχονταν με 310 χλμ, φρέναραν στα 70μ!!!! πριν την στροφή, κατέβαζαν 5 ταχύτητες, έμπεναν σε σικέιν μπροστά μας και στην συνέχεια επιτάχυναν στην ευθεία εκκίνησης. είδαμε προσπεράσεις, η καλύτερη ήταν του alonso στον webber, ακουμπήματα αεροτομών, ακουμπήματα με τις ρόδες.....
ο ήχος ήταν απίστευτος, το κρύο απίστευτο, είχε βάλει ένα αέρα και μια συνεφιά γ....σέ τα. ΄μετά τους πρώτους γύρους που ανοίχτηκαν τα αυτοκίνητα στην πίστα, όλη η περιοχή αντιλαλούσε από το όυρλιασμα των κινητήρων. κάπου εκεί φόρεσα οτοασπίδες.
δεν χωράει ο νους πως ένα τόσο μικρό αυτοκίνητο βγάζει τόσο θόρυβο! ο καλύτερος θόρυβος ήταν της lotus όταν επιβράδυνε στο σικέιν, με ένα βραχνό μουκριτό σαν κομπρεσέρ.
σαν εικόνα χάνει πολύ σε σύγκριση με την τηλεόραση. δεν έχεις τα κοντινά , δεν έχεις τον σχολιασμό και έχεις τον fettel να έχει το ίδιο κράνος με τον webber με λίγο πιο πολύ μπλέ στο πάνω μέρος που για να το δεις σου βγαίνουν τα μάτια :)
υπήρχε γιγαντοοθόνη μπροστά μας αλλά δεν έβλεπες τα γράμματα. ευτυχώς μπροστά μας ήταν η είσοδος των pit stop και προλαβαίναμε να δούμε ποιος μπαίνει.
το καλύτερο το άφησα για το τέλος:D
ο Petrov δεν είναι ρώσος;
είχε πολλούς ρώσους και ...............................ρωσίδες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
μου πέσανε τα σαγόνια που λέμε από αυτά που είδα στο αεροδρόμιο και στην πίστα. μέχρι και η γυναίκα μου μου λέει ¨τι κορμιά είναι αυτά;". τότε τις επέβαλα περιορισμό να μου μιλάει μόνο ρώσικα μέχρι να φύγουμε από την Πόλη!:sm7:
Η Πόλη.................................
όμορφη, ευρωπαική, μοιάζει με Αθήνα, πάρα μα πάρα πολύ αστυνομία, πολλές μα πάρα πολλές τούρκικες σημαίες παντού και οι Τούρκοι....πάρα μα πάρα πολύ κλέφτες, απατεώνες και βρωμιαραίοι και σταματάω εδώ γιατί δεν θάλω να χαλαστώ πρωί-πρωί.:mad:

Μπράβο φίλος. Ωραία και περιεκτική η αφήγησή σου.:sm8:
Πέσμας και άλλες λεπτομέρειες να φτιαχτούμε και άλλο;););)

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 02:22.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!