![]() |
Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ ΓΙΆΥΤΟ???
ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ..
|
Απάντηση: Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ ΓΙΆΥΤΟ???
πεστα αγορι μου!!!να δω πιο γυρο θα γυρισουν!τον πιτα μαλλον!
|
φταιει ο ...οτε!:p:sm7:
|
και για τα επεισοδια με τον αρη ....ο μαρινακης φταιει :sm7::sm7::sm7:
|
νά οι πρωταθλητές ....... -13 :sm7::sm7::sm7::sm7:
|
Απόσπασμα:
Αν δεν είναι γιατί κλέβουνε ?:rolleyes: |
Καλά, έχει η Λάρισα Λιμάνι???
:Απορία: :sm7::sm7::sm7: |
τα χάλια του ενός με τα χάλια των άλλων, τι σχέση έχουνε;;;:confused:
|
Απόσπασμα:
ναι και βέβαια φταίει γιατι μας εχει επηρεάσει αρνητικά ασε που εχω υποψίες οτι μας εχει κανει βουντου :cool: :p |
Αυτός ο καραγκιόζης... οντως δε φταίει για τα χάλια του Παο... θα φταίει όμως όταν θα θρηνήσουμε θύματα... αλλά είναι τόσο κάφρος που αδυνατεί να το συλλάβει ο εγκέφαλος του. |
Απόσπασμα:
|
Με τέτοια μπαλλιτσα στο mega.......ασχολείστε με τους δικούς μας καραγκιοζηδες;;;;;;;:hmmm:
|
Απόσπασμα:
Μπά! Κ το αεκάκι πάει με τους "καραγκιόζηδες"? :D Jefe |
Απόσπασμα:
Πετάει η μπαρτσα,απίστευτο πασσινγκ-γκειμ.....;) |
Απόσπασμα:
Από άλλο πλανήτη η Μπάρτσα! ;) Jefe |
Οχι απλα ο Μαρινακης εβαλε τοσα μυρια το καλοκαιρι και επρεπε να το παρει.. για ευνοητους λογους:cool::cool::cool:
|
Απόσπασμα:
Γειά σου ρέ Φιλιππίδη με τα ωραία σου! :D :sm7::sm7::sm7: Jefe |
Απόσπασμα:
. . . :sm7::sm7::sm7: |
Άνοιξε και… περιμένει ο εισαγγελέας!
http://resources.sport-fm.gr/supersp...=400&f=bicubic Την προσεχή Παρασκευή θα περάσουν –σύμφωνα με πληροφορίες- το κατώφλι του αθλητικού εισαγγελέα, Κωνσταντίνου Σιμιτζόγλου οι πρώτοι μάρτυρες της υπόθεσης των καταγγελιών του Σωτήρη Βοργιά και του Αλέξη Κούγια, που αφορούν την αναμέτρηση του αγώνα Μακάμπι-Ολυμπιακός, το παρασκήνιο για το Άρης-Παναθηναϊκός και τη φερόμενη εμπλοκή των Μαρινάκη, Δαλούκα, Μπέου και Βασάρα. Οι πρώτοι που θα καταθέσουν στην Εισαγγελία Αθηνών για την υπόθεση, θα είναι –όπως όλα δείχνουν- ο καταγγέλλων παλιός διαιτητής, Σωτήρης Βοργιάς και ο δημοσιογράφος Κυριάκος Θωμαϊδης, στην εκπομπή του οποίου στο Blue Sky έχουν γίνει οι σχετικές καταγγελίες. Η κατάθεση τους προγραμματίζεται για την προσεχή Παρασκευή, ενώ συνοδευτικά, ο κ. Σιμιτζόγλου έχει ζητήσει και το βίντεο της «Δίκης» της Δευτέρας 7/3, ώστε να μελετήσει τα όσα ειπώθηκαν από τον Αλέξη Κούγια και τον Αχιλλέα Μπέο. Θεωρείται βέβαιο πως τον αθλητικό εισαγγελέα θα επισκεφτούν σύντομα και τα υπόλοιπα ονόματα που έχουν ακουστεί ώστε να πουν τις απόψεις τους και να δώσουν εξηγήσεις επί των καταγγελλομένων. Παράλληλα, αναμένεται να αναζητηθούν και οι περιβόητες κασέτες για τις οποίες έχει γίνει πολύ λόγος και ο Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου θα ζητήσει να μάθει σε ποιανού την κατοχή βρίσκονται. σας ετρωγε ο πωπ@ς σας....βραδυατικα:cool::D |
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Είστε εμπαθείς κ ζηλιάρηδες..... :D :D :D :sm7: :sm7::sm7::sm7: :sm7: Jefe |
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
:sm8::sm8: |
Απόσπασμα:
εγω απαντησα στην ερωτηση του θεματος....αν φταιει ο μαρινακης;):D :sm7: :sm7: :sm7::sm7::sm7: |
Εγώ το παραδέχομαι είμαι πολύ ζηλιάρης, θα'θελα να παίζω σαν τη Γιούβε στο παραπάνο βίντεο!!!
:sm7: |
Απόσπασμα:
Γνωριζόμαστε....:D :sm7: Jefe:sm7::sm7::sm7: :sm7: |
Απόσπασμα:
ηρεμησε αγορι μου,κι η δευτερη θεση καλα ειναι αν κοιταξεις την ιστορια και της προδιαγραφες της ομαδας σου!;) |
Απόσπασμα:
με ...μια σισε και μετα το χαος..."που πας ρε καραμητρο?":sm7: |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
αυτο εκανες εσυ!:p:sm7: |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Την ύπαρξη κι άλλων ηχητικών ντοκουμέντων, πλην των τεσσάρων που έχουν ήδη ακουστεί, αποκάλυψε ο Σωτήρης Βοργιάς. Ο πρώην διαιτητής τόνισε ότι ο ίδιος έφερε στο φως την όλη υπόθεση, ενώ επεσήμανε πως δεν έχει υποκινηθεί από κανένας, αλλά και κανένας δεν μπορεί να του προσάψει κάτι. Αναλυτικότερα ένα μέρος τη συνέντευξης που έδωσε στην εφημερίδα “GOAL”, ο Βοργιάς: -Λέτε ότι δεν έχετε τις κασέτες, έχετε όμως ακούσει τί λένε αυτές οι τέσσερις κασέτες; «Έχω ακούσει ορισμένα πράγματα, αλλά οι κασέτες δεν είναι μόνο τέσσερις. Υπάρχουν και άλλες τρεις με τέσσερις, είναι τουλάχιστον επτά με οκτώ και σε αυτές ακούγονται, όπως έμαθα, διάφορα πράγματα για το ελληνικό ποδόσφαιρο και την νέα “παράγκα”». -Με ποιον τρόπο εμπλέκονται στην υπόθεση οι Σοφοκλής Πιλάβιος και Κύρος Βασάρας; «Η εμπλοκή του κ.Πιλάβιου συνίσταται στο ότι ως πρόεδρος της ΕΠΟ δεν μπορεί να μην ενημερώθηκε για την επιστολή Δαλούκα στην UEFA. Η εμπλοκή Βασάρα στο ότι και αυτός ως μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας της UEFA δεν μπορεί να μην ενημερώθηκε για την επιστολή Δαλούκα, εξάλλου είναι και κουμπάρος του. Για πείτε μου, όμως, ποιος υπέδειξε στον Δαλούκα να στείλει την επιστολή και ποιος του υπέδειξε να δηλώσει ότι σταματά προσωρινά; -Ακούγεται η φωνή του κ.Πιλάβιου στις κασέτες; «Ναι». -Λέτε ότι απειλήθηκε ο κ.Δαλούκας… Από ποιον; «Δεν απειλήθηκε μόνο ο Δαλούκας και η σύζυγός του, αλλά και η σύζυγος μέλους Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας. Απειλήθηκε από παράγοντα που του είπε πως αυτός τον έβαλε στην Επιτροπή και στη συνέχεια άρχισε να απειλεί τη γυναίκα του και, καταλαβαίνετε, έχει και παιδιά». -Την υπόθεση την ξεκινήσατε μόνος ή είναι κάποιος πίσω από εσάς; «Κανένας δεν είναι. Εγώ έθεσα ένα ερώτημα για αυτά που άκουγα. Εγώ δεν έχω κασέτες, ο κ.Κούγιας μίλησε για κασέτες. Εγώ έμαθα για την επιστολή Δαλούκα στην UEFA. Είμαι αυτόφωτος και δεν ακούω κανέναν. Είμαι καθαρός, εγώ δεν κοιμήθηκα ποτέ στον καναπέ του Θωμά, όχι γιατί δεν νύσταζα, αλλά γιατί δεν πήγα ποτέ στην “παράγκα”. Δεν μπορούν να μου βρουν ούτε ένα ψεγάδι». βγαλε την κοκκινη τσιμπλα παλληκαρι μου..........δεν βλεπεις πως καταντησε το ελληνικο ποδοσφαιρο;;;;;;;:cool: ακομα κασσετες πανε και ερχονται.....ουτε ενα cd :cool: και μην μου πεις οτι δεν εχει ευθυνη ο μαρινακης ή ο βαρδινογιαννης.... θα ριξουμε πολυ γελιο με τις κασσετες...παλι;) |
Απόσπασμα:
πριν 4 χρόνια το 2007 ........ απο άλλο γαλαξία :sm7::sm7::sm7::sm7: |
Μορφή χιονοστιβάδας παίρνουν οι καταγγελίες του γνωστού δικηγόρου Αλέξανδρου Κούγια, ο οποίος ισχυρίζεται πως έχει στην κατοχή του τέσσερις κασέτες που αποκαλύπτουν την ύπαρξη νέας "παράγκας".
http://1.1.1.5/bmi/www.sport24.gr/fo...40/koygias.jpg Η περιβόητη κασέτα με τις συνομιλίες για "στημένες" διαιτησίες, διέρρευσε στο διαδίκτυο την ώρα που ... Διαβάστε απόσπασμα από τον διάλογο που υπάρχει σε μία κασέτα, όπως αναφέρουν Blogs στο διαδίκτυο. "Toυ λέω αν είναι να βγει ο Κάκος εκει πάνω βάλε μου τον Δαλούκα, ο οποίος Δαλούκας θα παίξει 52 - 48 Άρη. Τα σπόρια θα τα δώσει στον Άρη. Τον παίρνω τηλέφωνο εγώ. Του λέω πρόσεξε. Σε παίρνω τηλέφωνο για ένα συγκεκριμένο πράγμα. Εάν θα μπεις εκεί, θα βοηθήσεις; Πρόσεξε δεν θέλω να κάνεις έγκλημα. Να βοηθήσεις. Θα βοηθήσεις; Μου λέει ότι μου πεις. Του λέω πρόσεχε γιατί θα γίνει της πουτ#$@# και δεν θέλω να είμαι εγώ στην μέση. Να μην εκτεθώ. Μου λέει προχώρα. Μου λέει για τα... Θα το κανονίσω αυτό αν όλα πάνε καλά. Μπροστά στην γυναίκα του του λέω φεύγεις για την Θεσσαλονίκη. Πρόσεξε καλά. Και πάει πάνω. Βλέπω το πέναλτι στην τηλεόραση. Τον παίρνω στο ημίχρονο. Το έχει κλειστό. Τον ξαναπαίρνω, το έχει ανοιχτό δεν απαντά. Και τον πήρα μετά το βράδυ. Τότε του είπα ότι γαμ"££$% του Δαλούκα. Ότι είσαι μουν&$%"£! Άρα λοιπόν είσαι διπρόσωπος. Όταν τον πήρα στην Πολωνία και του είπα πρόσεχε, θα βγεις να βοηθήσεις; Μην με εκθέσεις, γιατί τότε θα έρθουν Ρώσοι, Βούλγαροι, Ρουμάνοι και δεν θα μπορώ να τους ελέγξω. Τον ρώτησα αν θέλεις να παίξεις. Του είπα πρόσεχε θα έρθει κόσμος που δεν μπορώ να ελέγξω. Και μην μου λες μετά να μπω ή να μην μπω μπροστά". Όλα στη φόρα! Ο γνωστός ποινικολόγος μάλιστα δεσμεύτηκε πως την Τετάρτη το μεσημέρι (λογικά κατά τις 4), θα δημοσιοποιήσει τις κασέτες και θα μοιράσει το περιεχόμενο στα ΜΜΕ ενώ θα δώσει και μία άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη Τύπου. Λίγο αργότερα ο Αλέξανδρος Κούγιας αποκάλυψε σε ραδιοφωνικό σταθμό πως άκουσε τις κασέτες μαζί με τον πρώην πρόεδρο του Παναθηναϊκού Νικόλα Πατέρα, ο οποίος ωστόσο διέψευσε τα όσα ακούγονται. ωρε γλεντια.......μηπως ειναι οι ιδιοι που σκοτωσαν τους αστυνομικους;;;;:cool: |
Απόσπασμα:
Anmelden | Facebook :D:D:D |
Απόσπασμα:
και μιλαει ο μπεος ε?:rolleyes: που βλεπεις ολυμπιακο εσυ?:Απορία: |
Απόσπασμα:
Λες να μην έχει ο ολυμπιακός λερωμένη την φωλιά του :Απορία: |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
σου ειπα να βγαλεις την κοκκινη τσιμπλα......δεν γινεται να στα δωσω ολα μασημενα:cool::p |
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
περαστικα σας παιδια!:sm7: |
Απόσπασμα:
εσυ δεν πονας;;;;;:cool: σου αρεσει που κανουν κουμαντο στο ποδοσφαιρο μας,ο μπεος και οι γεωργιανοι με τα καλασνικωφ;;;;:cool: |
Απόσπασμα:
|
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 14:23. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!