![]() |
Δωρεά του εφοπλιστή Ν. Πατέρα στην ΕΛΑΣ
Mε επιστολή που απέστειλε στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Χρήστο Παπουτσή, ο εφοπλιστής κ. Νικόλας Πατέρας, γνωστοποίησε την απόφασή του για τη δωρεά 200.000 ευρώ, προκειμένου να επισκευαστούν οι μοτοσικλέτες των ομάδων ΔΙ.ΑΣ. και Δ.ΕΛ.Τ.Α..
Για τον σκοπό αυτό, ο εφοπλιστής κ. Πατέρας θα επιδώσει στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και στον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας αντιστράτηγο Ελευθέριο Οικονόμου επιταγή με δωρεά του ποσού των 200.000 ευρώ, την Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011. Το δικο μου σχολιο....ΛΥΠΑΜΑΙ!!! |
Απάντηση: Δωρεά του εφοπλιστή Ν. Πατέρα στην ΕΛΑΣ
Κατάντια....
Αν και γίνεται χρόνια...απλά τώρα κάποια γνωστοποιούνται Ο κόσμος δεν ξέρει τίποτα για όλα αυτά... |
Πεστα προισταμενεΝεύραΝεύραΝεύρα
|
γιατι οι μηχανες της ομαδας ΔΙΑΣ δεν ειναι δωρεα απο τον Βγενοπουλο??
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Μακάρι να είναι μία άδολη κίνηση! :o
Jefe |
Όπως ακριβώς το είπατε κατάντια....Από την άλλη πάλι καλά που υπάρχουν και κάποιοι που προσφέρουν τον οβολό τους για να μπορέσουν τα σώματα ασφαλείας να έχουν τα αυτονόητα και απαραίτητα για την ασφάλεια τους και όχι μόνο..... |
Απόσπασμα:
|
Εργασία για το σπίτι!
Να ψάξουμε να βρούμε το βίο και την πολιτεία όλων των ευεργετών από τη δημιουργία του νεότερου ελληνικού κράτους. Οι περισσότεροι αν όχι όλοι λουλούδια...... Μας λέει κάτι αυτό; |
Απόσπασμα:
|
Δεν ξέρω αν κρύβονται κάποιες σκοπιμότητες (περί διαφήμισης κ.λ.π),
αλλά εμένα καλό μου ακούγεται ... Ίσως με μια δωρεά οι "μεγάλοι", να εξασφαλίζουν μια μεγάλη έκπτωση από την εφορία ... Αλλά και πάλι, μακάρι νάχαμε αρκετές τέτοιες προσφορές ... |
Απόσπασμα:
|
Και ο Πατέρας έκανε το κομμάτι του..και οι μηχανές θα επισκευαστούν..;)
Αφου το μπουρδ€λο κράτος δεν κάνει αυτά που πρέπει..:mad: |
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
ποιανων τσιρακια ειναι ο εκαστοτε αρχηγος?:D |
Στο χωριό μου λένε "μάζευε κι ας είν' και ρώγες".
Οπότε κάθε "δωρεά" θεμιτή. |
τυχαίο που από εχτές εμπλέκεται και το όνομα αυτού του καλού ανθρώπου στις κασσέτες του Κούγια ???? Δεν νομίζω...;)
Το μπ.... το ποδόσφαιρο και οι παραγοντίσκοι του τουλάχιστον κάνουν κάτι που τυχαία και μόνον, εξυπηρετεί το κοινό καλό..... Να ρωτήσω και εγώ κάτι............ Δηλαδή θα τα επισκευάζουν και θα του πηγαίνουν τα τιμολόγια και αυτός θα πληρώνει μέχρι του ποσού των 200κ ευρώ ??? Σας φαίνεται ΟΚ ???? όποιος έχει στοιχειώδη σχέση με επιχειρήσεις αντιλαμβάνεται ότι τα πράγματα δεν μπορούν να γίνουν έτσι..... Προσωπική συμβουλή : Όσοι δικυκλιστές της αστυνομίας προλάβουν...ας σπεύσουν.... |
Επρεπε να πεθανουν δυο νεα παιδια (ασχετα αν ηταν επαγγελματιες σ αυτο που εκαναν) για να δωσουν την δωρεα, ωστε να επισκευαστουν οι μηχανες;
Γιατι δεν τα εδιναν πριν γινει αυτο το τραγικο συμβαν; Συγνωμη, αλλα η κινηση αυτη μονο διαφημιστικους σκοπους εχει και γινεται για λογους προβολης του ιδρυματος. |
Απόσπασμα:
|
Στους δυσκολους καιρους που ζουμε και μια που αφορα θεμα ασφαλειας, ας θυμηθουμε κατι: '' Μην κοιτας τι κανει η πατριδα για σ'ενα, δες τι μπορεις να κανεις εσυ για την πατριδα σου '':)
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
τότε να περιμένεις να φάνε κανα δυο ακόμα, μήπως και δωρίσει ο Βαρδινογιάννης (ο Βαρδής, όχι ο Τζίγγερ βέβαια;)) και τη βενζίνη για τις επισκευασμένες μοτοσυκλέτες...:hmmm: |
Οπως και αν εχει......ειναι μια καλη κινηση αντι να μπουν στην τσεπη καποιου. :sm4:
|
Το ερώτημα είναι αν θα φτάσουν τα χρήματα στον τελικό αποδέκτη ή αν θα 'χαθούν 'στον δρόμο από κάποιους που έχουν μάθει να τρώνε?
|
Απόσπασμα:
επειδή ο κόσμος το έχει τούμπανο και εμείς κρυφό καμάρι, θεωρώ ότι μόνο το ελάχιστο θα φτάσει εκεί που πρέπει....τόσα χρόνια έτσι γίνεται, γιατί να αλλάξει τώρα ???? πότε μάθαμε το αποτέλεσμα΄τόσων δωρεών που κατά καιρούς ακούγονται ?????? |
δε νομιζω οτι εχουν τοσο αναγκη απο συντηρηση οι μηχανες οσο οι ανθρωποι που τις οδηγουν απο ασφαλεια και προστασια εναντια στις σφαιρες οταν μονοι τους αγοραζουν αλεξισφαιρα γιλεκα και εξοπλησμο για να ανεβαινουν στις μηχανες
|
Μόνο κακοπροαίρετοι και κινδυνολόγοι τα λένε αυτά.Πέστε και ένα ευχαριστώ στον άνθρωπο που τα δώρισε και μην ψάχνετε για φαντάσματα εκεί που δεν υπάρχουν.
|
θα υπαρχει σιγουρα φοροαπαλλαγή :hmmm:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Εγώ από τη μεριά μου λέω ευχαριστώ. Και όποιος το ακούσει.:cool:
|
Απόσπασμα:
|
Και μιας και το εφερε η κουβεντα φιλος απο την ομαδα ΔΙΑΣ επεσε προχτες με το vstrom απο παγο και πρεπει να πληρωσει την ζημια απο την τσεπη του.Μηπως εχει καμια ακρη κανενας να του βρουμε ενα παλιο λεβιε ταχυτητων;:)
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
πλάκα κάνεις? αυτος πλερώνει?Νεύρα |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Το θεμα ειναι γιατι επρεπε να πεθανουν δυο αστυνομικοι για να δωρισει το ιδρυμα "Πατερας" τα λεφτα για να επισκευαστουν οι μηχανες και οχι για την κινηση που εγινε.
Γιατι δεν τα εδιναν δηλαδη σε ανυποπτο χρονο και χωρις να μαθευτει; Γι αυτο ειπα οτι βρηκαν την στιγμη να κανουν την δωρεα (που φυσικα καλοδεχουμενη θα πρεπει να ειναι). |
Απόσπασμα:
|
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 10:35. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!