![]() |
Κυβερνητική αξιοπιστία...
Στο Μεγκα ο Πεταλωτης,ειπε “οτι εχουν δεσμευτει για πωλησεις 50 δις, βεβαια πολυ φιλοδοξο προγραμμα ”. Κάτι δεν είχε πει ο ΓΑΠ την προηγούμενη εβδομάδα ότι δεσμεύετε πως δε θα πουληθεί κρατική περιουσία;
Κι ακούγεται ότι η Μέρκελ ζητάει να πουληθεί κρατική περιουσία για να συμφωνήσει σε μείωση επιτοκίων..... Για να κατεβάζουμε τα παντελόνια σιγά σιγά...:mad::mad::mad::mad::mad: |
Απάντηση: Κυβερνητική αξιοπιστία...
|
Απόσπασμα:
|
Εχω πολλά παράθυρα ανοιχτά Νικόλα!:D:D:D:D
|
Κοίτα Γιάννη, ο ΓΑΠ κάνει πολιτική, και στη πολιτική κάπου είπαμε πως επιτρέπονται τα ψέματα, αν είναι για καλό σκοπό. Εν αρχή είπε "τα λεφτά υπάρχουν", αλλά το 'πε ο άνθρωπος από διακαή πόθο να μας σώσει, κι επειδή δεν υπήρχε άλλος τρόπος να πάρει το ποσοστό των "αναποφάσιστων" (ή αφελών, όπως θες το λες) για να κυβερνήσει για να το πετύχει. Τώρα, κάνοντας πάλι πολιτική, δεσμεύεται ότι δε θα μας βγάλει στο σφυρί, αλλά επειδή πάλι ο πόθος του είναι να μας σώσει, απλά θα μας ####### μέχρι δεύτερη γενιά ... τα εγγόνια μας πάντως, θα 'χουν σωθεί.
Α, και φυσικά, αποφύγαμε τη χρεοκωπία ... |
Κυβερνητική αξιοπιστία ???? Τι είναι αυτό??? Πρώτη φορά το ακούω!!!
:sm7::sm7::sm7: |
Απόσπασμα:
θα αυτομπαναριστώ που λέει κι ο Ντινόπουλος:p:p:p:p:p:sm7::sm7::sm7: |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Δε μας ξεπλένει τίποτα!!!!! |
Στην χθεσινη συνοδο κορυφης η ελλαδα πετυχε και πηρε την επιμυκηνση αποπληρωμης των 110δις σε 7,5 χρονια απο 3-4 και μειωθηκε το επιτοκιο κατα 1% με κερδος 6δις (αυτο το 1% πολυ ακριβο βρε παιδι μου).
Τα ανταλλαγματα παρακατω και....., προτου αρχιστε και μιλατε για ξεπουλημα και άλλα ομορφα σκεφτητε το παρτυ που γινοταν σε ολα αυτα και απο ποιους...παντως οχι εμας αλλα και το τι χρωστανε ολα αυτα σε ολους εμας και το κρατος το οποιο επαιρνε δανεια για να τα στηριζει. Ακομα σκεφτειτε οτι πουθενα στον κοσμο δεν ειναι κατω απο την σκέπη του δημοσιου Τραινα, ΕΛΤΑ, αεροδρομια κ.λ.π Oπου διαβαζετε οτι ''αξιοποιειται'' να θεωρησετε ειτε οτι ''πωληται οπως ειναι επιπλωμενο....'' ειτε οτι παραχωρειται (μαζι και το management) για σεβαστο αριθμο ετων. 1) Τα κρατικά λαχεία (Εθνικό, Λαϊκό) όπου αποφασίστηκε η μετοχοποίηση τους ή η είσοδος στρατηγικού επενδυτή 2) Αξιοποιείται η συμμετοχή του Δημοσίου στην ΕΥΔΑΠ και στην ΕΥΑΘ, 3) Θεσπίζονται νέοι κανόνες για το στοίχημα στον Ιππόδρομο, (ΟΔΙΕ) ενώ αναζητείται και στρατηγικός επενδυτής. 4) Αναφορά γίνεται και στην είσοδο στρατηγικών επενδυτών σε περιφερειακά αεροδρόμια της χώρας, όπου η αρχή γίνεται από το Καστέλι και το αεροδρόμιο «Ν. Καζαντζάκης». 5) Πωλείται η συμμετοχή του Δημοσίου στο Καζίνο της Πάρνηθας 6) Επεκτείνεται η σύμβαση παραχώρησης του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, 7) Αξιοποιείται η συμμετοχή του Δημοσίου σε ΔΕΠΑ και ΔΕΣΦΑ, ενώ 8) Αναζητείται στρατηγικός εταίρος στα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα (ΕΑΣ). 9) Στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ, αξιοποιείται η συμμετοχή του Δημοσίου και η ακίνητη περιουσία του ΟΣΕ, 10) Επεκτείνονται οι συμβάσεις παραχώρησης στην Αττική και στην Εγνατία Οδό, 11) Μπαίνει στρατηγικός επενδυτής στα ΕΛΤΑ, 12) Αξιοποιείται το φάσμα συχνοτήτων και Ψηφιακού Μερίσματος, καθώς και 13) Η συμμετοχή του δημοσίου στο Αττικό Λιμενικό Σύστημα 14) Ακόμα, διαχωρίζονται οι λειτουργίες του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων 15) Μελετώνται οι συμβάσεις παραχώρησης για λιμάνια και ιδιαίτερα για 11 περιφερειακούς οργανισμούςhttp://www.zougla.gr/Uploads/emmy/0n...1fd2g1fd2g.jpg λιμένων, ενώ τέλος 16) Αξιοποιείται η συμμετοχή του Δημοσίου στην βιομηχανία ΛΑΡΚΟ. Πωλητήριο μπαίνει, όπως είναι γνωστό και στο Ελληνικό, για το οποίο μέχρι τώρα η ελληνική πλευρά επέμενε στον όρο «αξιοποίηση», ενώ οι ξένοι επενδυτές μιλάνε σαφώς για «privatization» που σημαίνει «ιδιωτικοποίηση», δηλαδή πώληση! πηγη: http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=274055&cid=6 |
Πάλι για μπουνταλάδες μας παίρνουν. Δεν κατάλαβα πως προκύπτει το κέρδος των 6 δις, με την επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής, ακόμη και με 1% φθηνότερο επιτόκιο, θα πληρώσουμε περισσότερα στο τέλος. Κάποιοι τα υπολόγισαν σε 9 δις. Αρα το μόνο όφελος αυτή τη στιγμή είναι η μείωση του τοκοχρεωλυσίου, με τι κόστος όμως..... δείτε το ποστ του GeorgeP.
|
Απόσπασμα:
Το οτι η τραινοσε τρωει δις και χρωσταει δις, που η χωρα δανειζοταν για να την συντηρεί, δεν σε χαλαει? Το οτι τα ΕΛΤΑ μια απο τα ιδια δεν σε χαλαει? Το οτι λιμανια εχουμε και λιμανια ΔΕΝ εχουμε (δικος μου κλαδος αυτος) κι ας τρωνε δις και αυτα αλλα κι ''αυτοι'' σε αυτα δεν σε χαλαει? Το οτι τα αεροδρομια της Ελλαδας (πλην Ελ. Βενιζελος) ειναι λειψα σε ασφαλεια και υποδομες αλαλ αποροφουν δις τον χρονο δεν σε χαλαει? Και γιατι το ''Ελληνικο'' χρωστουσε δις ενω το Ελ. Βενιζελος κερδιζει δις και αποδιδει και στο κρατος δις? Ειναι κουτοι ολοι οι άλλοι στον υπολοιπο κοσμο που τα εχουν ιδιωτικα πλην Ρωσσιας????? Ελα ρε Γιαννη, αυτα τα πραγματα επρεπε να ειχαν γινει απο την δεκαετια του 1980 να μην σου πω πιο πριν!!! Θα μεινουν ανθρωποι χωρις δουλεια θα μου πεις....ναι δεν αμφιβαλλω...ε και? Μηπως ομως ετσι θα εξοικονομηθουν χαμενα χρηματα και μπουμε σε αλλη φαση οπου και καλυτερη υγεια θα εχουμε, και παιδεια, και, ισως, ο ανεργος παιρνει υψηλοτερο επιδομα και για περισσοτερο χρονο....κ.λ.π. Εσυ τα ξερεις αυτα, εζησες στην Γερμανια (πες μου τι ειναι δημοσιο στην Γερμανια πλην της καγκελαριας), μηπως ειναι και για μας τωρα η ευκαιρια να τα φτιαξουμε για να τα εχουμε (οχι εμεις αλλα τα παιδια μας) αυριο?? Γινονται αποτομα και γρηγορα ενω θα επρεπε να γινουν σταδιακα και με βαθος χρονων...ναι, αλλα οταν πηγε να κανει καποια απο αυτα ο γρουσουζης ο Μητσοτακης κοντεψαν να τον φανε και......τον εριξαν, για άλλο λογο ευκαιριας δοθεισης, κι εγιναν εκλογες και τις εχασε!!!! Και αυτος που ηρθε συνεχισε απο εκει που το αφησε το 1989, και οι υπολοιποι μετα απο αυτον το ιδιο, ο τελευταιος δε του'δωσε και καταλαβε........ και να'μαστε τωρα!!!! |
Παιδιά, δεν ξέρω, δεν τα πολυπαρακολουθώ αυτά, φυλακή έχει πάει κανείς; Κανα κλεμμένο βρήκαν; Τα κατάφεραν τα μέτρα αυτά που πήρε η κυβέρνηση να μειώσουν το έλλειμμα; Τα 8 εκ. που τα βρήκε η κόρη του Τσοχατζόπουλου; Τι δουλειά κάνει η κοπέλα να προσανατολιστούμε και μεις λιγάκι προς τα κει; Κάτι ακούω ότι σε μερικά σχολεία τα παιδιά πάνε από 10€ για να βάζουν πετρέλαιο. Οι ασφαλισμένοι του δημοσίου δεν μπορούν να παίρνουν τα φάρμακά τους πλέον, είναι αλήθεια; Τα επιδόματα κόβονται σιγά σιγά από όλους, όντως; Η βουλευτική αποζημίωση και τα έξτρα τους, όλο και καλύτερα πάνε, ναι; Καταστήματα κλείνουν το ένα μετά από το άλλο, πωλήσεις αγαθών είναι στον πάτο, η απόσυρση απέτυχε παταγωδώς. Παππούδες γιαγιάδες τέρμα από δωράκια στα εγγόνια τους, δεν τους φτάνει ούτε να φάνε η σύνταξη... Η βενζίνη είναι σχεδόν 600 δρχ το λίτρο, κάποτε τη θυμάμαι στις 30δρχ, πέρασε πολύ καιρός από τότε να μου πεις, τώρα έχουμε σοσιαλισμό όμως, καλό. Οι κυβερνητικοί εκπρόσωποι και οι αντιπρόεδροι παχαίνουν καθημερινώς, μέχρι που θα φτάσουν; Οι δρόμοι έχουν γεμίσει από αυτοκίνητα χωρίς πινακίδες, τι έγιναν;;; Είναι αλήθεια ότι υπάρχουν λαμόγια στην κυβέρνηση; Το μέλλον προδιαγράφεται λαμπρό; Έχει πέσει ο πληθυσμός όλος στην κατάθλιψη; Υπάρχουν ακόμη ούφο στον εναέριο χώρο που υποστηρίζουν την κυβέρνηση και πόσα; Η βλακεία μας έχει χτυπήσει κόκκινο;
Πάει τίποτε καλά;;; |
Απόσπασμα:
|
Από τότε που ιδιωτικοποιήθηκε η παραγωγή ηλεκτρικού ρεύματος στη Γερμανία, το κόστος για τους καταναλωτές έχει εκτοξευθεί. Δεν το λέω έγώ, το λένε οι γερμανικές εφημερίδες. Από τότε που στη λατινική Αμερική το νερό κι οι υδάτινοι πόροι ιδιωτικοιήθηκαν έχουν πει το νερό νεράκι.
Γιατί δηλαδή πρέπει να είναι όλα ιδιωτικά για να προκόψουμε;! Ας κάνει το κράτος καλά τη δουλειά του. Και να το θέσω κι αλλιώς; Αν είναι να πάνε σε ιδιώτες, τότε χίλιες φορές σε έλληνες, έστω και λαμόγια, παρά σε ξένους. Σήμερα διάβασα, ότι στη διεθνή έκθεση που γίνεται στο Μαϊάμι, θα πάνε από Ελλάδα 30 άτομα, 3 υπουργοί και στελέχη. Είναι η τρίτη μεγαλύτερη αποστολή. Και φυσικά δε θα μείνουν όπου όπου, σε πολυτελέστατο ξενοδοχείο. Επίσης τα παληκάρια δεν έκαναν τις κρατήσεις μέσω του προξενείου, όπου βάσει της αρχής της αμοιβαιότητας δε θα πληρώναμε ΦΠΑ, αλλά το έκαναν από εδώ. Είμαστε πολύ χουβαρντάδες. Είμαστε χρεοκωπημένο κράτος, αλλά ο δανδής ο Γερουλάνος, ο Νικητιάδης κι ο Διαμαντίδης θα κάνουν τη βόλτα τους. Δε γ...μαστε λέω γω; Μας πίνουν το αίμα τα καθήκια κι εξακολουθούν να μας δουλεύουν. Πίσσα και πούπουλα, για να μην πω χειρότερα. Και να μου πει κάποιος, Γιώργο που είσαι, γιατί είναι καλός ο ιδιώτης και γιατί δεν πρέπει να εύχομαι να πάνε στο διάολο ο ΓΑΠ και τα τσουτσέκια του κι όλο το πολιτικό σύστημα μαζί! |
Απόσπασμα:
Οι εργαζομενοι σε ναυτην δεν εχουν μισθους της ταξεως των 20,000ε μηνιαιως (με υπερωριες που ΔΕΝ κανουν αλαλ μονο γραφουν). Ακομα οι εργαζομενοι συνδικαλιστες ¨η μη σε αυτην την εταιρεια δεν στηνουν παραμαγαζα ωστε να την αφαιμαξουν ακομα περισσοτερο κι εκεινοι να κτιζουν βιλλαρες χωρις να τις δηλωνουν!!!!!! Απόσπασμα:
Στην Γερμανια που η εκεί ΕΥΔΑΠ ειναι ιδωτικη οι πολιτες λενε το νερο νερακι? Μην φερνουμε την καταστροφη για πραγματα που δεν ξερουμε παρα μονον συγκρινουμε με υπο-αναπτυκτες χωρες!! Απόσπασμα:
Δεν ειναι χαζες ολες οι χωρες του κοσμου που το μονο δημοσιο που εχουν ειναι τα κοινοβουλια τους!! Απόσπασμα:
Ειναι η μεγαλυτερη εκθεση στον κοσμο η οποια αφορα τα κρουαζιεροπλοια και την οποια εχω επισκεφτει 9 φορες απο το 2000 εως το 2010. Κατα την 4ημερη διαρκεια της κλεινονται και παρακολουθουνται δεκαδες ραντεβου με τους προεδρους των Πλοιοκτητριων εταιρειων και δεκαδες ομιλιες απο τους ιδιους αλλα και απο εκπροσωπους χωρων με θεμα την κρουαζιερα!! Η συγκεκριμενη εκθεση ειναι το εφαλτηριο για αναπτυξη της κρουαζιεριας σε οποια χωρα το επιθυμει! Εκει μαθαινει κανεις και τους λογους που π.χ. ο Πειραιας δεν ειναι λιμανι αφετηριας/προορισμου ενω η Κωνσταντινουπολη ειναι!!! παολο που η δευτερη ειναι 100 φορες ακριβοτερη του Πειραια!!!! Οι προεδροι λοιπόν των Πλοιοκτητριων εταιρειων δεν μιλανε με τιποτα κατωτερο απο υπουργο και υφυπουργο!!! Ετσι οταν ο υπουργος ειναι απησχολημενος με τον Προεδρο οι παρατρεχαμενοι τους τρεχουν να παρακολουθησουν τις ομιλιες και να συνατησουν τους ομιλουντες για να μαθουν πεντε πραγματα τα οποια θα μεταφερουν στον προισταμενο τους. Σημειωσε οτι οι ομιλιες μπορει να ειναι και 8 ταυτοχρονως σε 8 διαφορετικες αιθουσες!!!! Εγω, ως επικεφαλης του τμηματος κρουαζιερας, παντα συνοδευομουνα απο 6-7 ατομα για να τα προλαβω ολα και να τα ακουσω ολα. Ο αμερικανος, αυτος ''τρεχει'' την κρουαζιερα χρονια τωρα, για να σε προσεξει πρέπει να του κανεις κλικ! Στην παρουσα περιπτωση το ''κλικ'' το κανουν δυο πραγματα, το ενα ειναι το ντυσιμο και το αλλο και πιο σημαντικο ειανι το ΠΟΥ μενεις κατα την διαρκεια της εκθεσης!! Αν ντυνεσαι απλα και μενεις σε ξενοδοχειο down town των 60-100$ εισαι προσωπο ''ανευ προσοχης'' γιαυτους, αν ομως ντυνεσαι στην πενα και μενεις σε ακριβο ξενοδοχειο στο South Beach σημαινει οτι ''καποιος εισαι''!!! Ετσι φιλε Γιαννη για καθε μια απο αυτες τις 9 φορες που ελαβα μερος σε αυτην την εκθεση η εταιρεια μου ξοδεψε, για να με ντισει ευπρεπως, απο 2,500ε εκάστη φορα!! Το δε ξενοδοχειο κοστιζε 500$ το μονοκλινο την ημερα χωρις πρωινο!!! Το συστημα απεδωσε ομως!!! Απόσπασμα:
Ο ιδιωτης ειναι καλυτερος του Δημοσιου, διοτι δεν λαδωνεται, δεν κανει χαρες (ελα μωρε δικος μας ειναι), επενδυει και θελει τα λεφτα του πισω οποταν κανει τα αδυνατα δυνατα να το πετυχει, δεν εχει υπεραριθμους υπαλληλους αλλα ο ενας κανει την δουλεια 3ων, οι υπαλληλοι του δεν κατεβαινουν σε απεργιες...... και κυριως το κρατος δεν δανειζεται για παρτυ του οπως κανει με την Τραινοσε π.χ. αλλα και τοσες άλλες εταιρειες στις οποιες συμμετεχει το ιδιο!! |
Απόσπασμα:
Είσαι αδιόρθωτος. Σε όλα, αλλά σε όλα τα παραπάνω έχεις άδικο και το ξέρεις, αλλά κάνεις αντίλογο για τον αντίλογο. Οπου έβαλαν το χέρι τους οι ιδιώτες στην αρχή τα πράγματα ήταν ωραία. Στη συνέχεια με τον ένα ή τον άλλο τρόπο κατάφεραν να βάλουν θηλειά στις κυβερνήσεις και να αυξήσουν τα τιμολόγια των υπηρεσιών. Εδώ φίλε δεν είναι Γερμανία, δεν έχουμε Βέλγους κι Ολλανδούς για γείτονες, Δεν είναι δυνατόν τους διακόπτες της ενέργειας να τους κρατούν ξένοι. Επίσης για την έκθεση, οι άλλες χώρες είναι μαλακισμένες που δε στέλνουν τέτοια κουστωδία; εμείς και κάποιοι ακόμη τριτοκοσμικοί στέλνουμε όλο αυτό το συρφετό. Ως συνήθως ευκαιρία για πληρωμένο ταξιδάκι για τα γουρούνια. Και την επόμενη φορά θα σου κάνω το βίο αβίωτο! θα γράψω το κείμενό μου τόσο "σαλάτα" που δε θα βγάζεις άκρη να σχολιάσεις!!! :):):):) |
Απόσπασμα:
Σε ολα τα παραπανω εχω δικιο και το ξερεις!! Ο αντιλογος που κανω εχει βασεις, σου εξηγησα λεπτομερως πως δουλευει το συστημα στην περιπτωση του Seatrade!! Τον εχω ζησει χρονια, ηταν και ειναι η δουλεια μου!!! Αλλος δεν θελει να κατανοησει..................... Απόσπασμα:
ευτυχως που θα τους παρουν (τους διακοπτες) ιδιωτες, Ελληνες ¨η ξενοι ποσως με ενδιαφερει!!! Διοτι αν τους διακοπτες τους δουλεψουν, οι ξενοι, οπως το ελ.Βενιζελος ¨η τον ΟΤΕ......αλληλουια φιλε μου Γιαννη!!! Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Το 2009 η Τουρκια εστειλε 44 ατομα, και πηρε 60% παραπανω προσεγγισεις απο οτι η ελλαδα!!!! Η ιταλια το ιδιο ετος εστειλε 26 ατομα και πηρε 90% παραπανω προσεγγισεις απο την Ελλαδα κανοντας η μεν πρωτη την Κωνσταντινουπολη ''home port'' και την Βενετια η δε δευτερη!! αν ηξερες τι σημαινει ''home port'' για μια χωρα, οσον αφορα τα κρουαζιεροπλοια δεν θα τα ελεγες αυτα!!! Η Γερμανια δενε στειλε κανεναν διοτι πρωτον δενε χει ενδιαφεροντα λιμανια για Κ/Ζ και δευτερον η ιδια αυτη η χωρα εχει δυο εταιρειες Κρουαζιεραδικες που δραστηριοποιουνται στην Ελλαδα (hapag Lloyd & AIDA), οποταν τι να στειλει? εμεις στελνουμε σε αυτην υφυπουργους και υπουρφους!! Αυτα ειναι δικα μου λιμερια Γιαννη κι ασε με να γνωριζω καλυτερα!! Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Να συνεχισω????? Θα γραφω μεχρι αυριο!!! Αληθεια, ΠΗΓΑΙΝΕ τιποτε καλα τοσα χρονια ¨η ζουσαμε την μαυρη ληθη??? |
Πω πω ξεφτίλα !!!!!!γίναμε το δελτίο ειδήσεων του mega στο Ίντερνετ η να πω το γραφειο τύπου του ΠΑΣΟΚ .....ακόμα πιο ξεφτίλα !!!!!:hmmm:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Μερικές φορές η αλήθεια είναι πικρή, άλλες είναι εκβιαστική και άλλες είναι μισή...
:( |
Απόσπασμα:
Γιώργο τόσα χρόνια όλα πήγαιναν χάλια τώρα όμως πάνε όλα καλά. |
Απόσπασμα:
τοσα χρονια ολα πηγαιναν χαλια ειναι η αληθεια, τωρα πανε ακομα πιο χαλια αλλα.... με εναν σκοπο, μια ελπιδα αν θελεις......να βγουμε νικητες και να γινουμε καλυτεροι αποκτωντας επιτελους συνειδηση!! Τοσα χρονια που ζουσανε/με με δανεικα, σαν χωρα ηταν ολα καλα και οι τσεπες γεματες με δανεικα, τωρα που ηρθε η ωρα του pay back φταιει ο καθε ΓΑΠ! Αλλα, οπως ειπε και καποιος πιο πανω ''η αληθεια ειναι πικρη, μιση......'' δεν παυει ομως να ειναι αληθεια την οποια χρειαζονται κοτσια και παντελονια για να την εμπεδωσει κανεις και να κανει την αυτοκριτικη του!! Πραγματα τα οποια στερουνται καποιοι αφου το ''μη μου τους κυκλους ταραττε'' ειναι ο κανονας της ζωης τους !!! Οι πιο πανω λαλωντες συμφουρμητες αναφερομενοι σε εμενα με αποκαλουν ''Πεταλωτη'', υπονοουν οτι εκφωνω δελτιο κατευθυνομενο στο ΜΕΓΚΑ και άλλα ομορφα!! Ομως ειμαι, οπως και πολλοι συμφουρμιτες, σιγουρος για ενα πραμα, αν αντι για τον ΓΑΠ ηταν επανω ο ΚΚ που εχασε τις εκλογες το 2009 προαναγγελωντας αυτα που γινονται σημερα;), τοτε ¨η θα εβγαζαν τον σκασμο ¨η θα ελεγαν ακριβως οτι λεω εγω σημερα!!!!!! Κι επειδη καποιοι απο αυτους ανηκουν σε καποιες απο τις κατηγοριες του προηγουμενου μηνυματος μου και θα τους πληρωνω/ουμε την συνταξη για τα επομενα 30+ χρονια (αφου τους πληρωσα/με ηδη το εφαπαξ στα 45 τους) και το κρατος θα εξακολουθησει να δανειζεται για κατι σαν και αυτους εχω να τους πω..........λιγη ντροπη δεν βλαπτει!!!!! |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Ετσι, πας εδω http://www.3comma14.gr/pi/?gclid=CIDQ7Nq8wKACFRuZ2AodiX-3TQ, στην ''λεξη κλειδι'' αριστερα στην οθονη βαζεις ''αυξησεις'' και μετα κανοντας scroll down επιλεγεις ''Μισθολογικες αυξησεις στην ευρωπη''. Θα δεις οτι το 2008 με στοιχεια της eurostat οι ελληνες δημοσιοι υπαλληλοι ελαβαν +6.6% και ειναι στην δευτερη θεση μετα την φινλανδια με 8,5%! Ξεπερνωντας ετσι Γερμανιες, Σουηδιες, Ισπανιες........ Αν ψαξεις λιγο θα βρεις και την χρονικη περιοδο που αναφερομαι και θα διαπιστωσεις ιδιοις ομασι αυτα που λεω για τους δημοσιους υπαλληλους και οχι μερους αυτων!!! |
Απόσπασμα:
Αν το έπραττε λοιπόν κάποιος, κι έβαζε πρώτα - πρώτα χέρι στα δικά τους (και χώνανε και μερικούς μέσα), να 'σαι σίγουρος πως οι εργαζόμενοι, δημόσιοι και ιδιωτικοί, θα κατάπιναν πιο εύκολα τις σαρωτικές αυτές αλλαγές στα κεκτημένα τους, και θα μετριάζοντο οι αντιδράσεις. Οπότε, το λίγη ντροπή πάει πρώτα στους κυβερνώντες, και εν συνεχεία σ' όλους τους άλλους ... το ψάρι βρωμάει απ' το κεφάλι, λέει ο σοφός λαός! |
Απόσπασμα:
Επέτρεψέ μου, τουλάχιστον στο πορτοφόλι μου, να ξέρω τι μου γίνεται ... ;) |
Μα γιατί τσακώνεστε; Η Κατσέλη το είχε πει πριν λίγο καιρό,
αυτή κι ο σύζυγός της χάνουν 25 χιλιάρικα το χρόνο, μιάμισι φορά τις ετήσιες αποδοχές ενός καθηγητή σχολείου. Να κάνουμε έναν έρανο.... |
καλα θα κανουν μερικοι οταν γραφουν για ατομα τα οποια δεν γνωριζουν να προσεχουν τι γραφουν...αυτα τα καραγκιοζιλικια περι "θα βγαζαν το σκασμο" και τετοια τα επιστρεφο και ειναι το τελευταιο μηνυμα που μιλαω κοσμια .......ολα τα κομματοσκυλα τα εχω γραμμενα...απο ακρω δεξια μεχρι ακρω αριστερα.....μερικοι απο εδω μεσα εχουμε μαθει να δουλευουμε για να ζουμε και οχι να ζουμε για να δουλευουμε το κοσμο!!!
|
Διάβασα κάπου παραπάνω, ότι είναι σώφρον, να δικαιολογεί η κυβέρνηση επίδειξη πλούτου, οικονομικής ευρωστίας και γενικά χλιδής, σε ένα γεγονός, την ετήσια έκθεση seatrade στο Μαϊάμι (ομολογώ δεν την γνώριζα).
Η λογική του να δείξω ότι σκορπάω τον παρά και είμαι κοινώς large, ενώ μας γνωρίζουν οι λοιποί παρευρισκόμενοι -σαν το περίγελο της κακοδιαχείρισης, -σαν κράτος που ισορροπεί μεταξύ χρεοκωπίας και οικονομικο -πολιτικού τέλματος, -σαν παγκόσμιους πρωταθλητές στη διαφθορά τους Έλληνες πολιτικούς σύμφωνα με το Παγκόσμιο Βαρόμετρο της διαφθοράς, -σαν χώρα με αν όχι ανύπαρκτες, τουλάχιστον άθλιες λιμενικές εγκαταστάσεις και ευκολίες (μιας και μιλάμε για προσέλκυση κρουαζιεροπλοίων), -σαν ... -σαν... με βρίσκει απλά άφωνο! Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο από μέρους μου, περιττέυει. |
μερικοι εχουν την μυγα και μυγιαζονται!!
Καλα θα κανουν να σιωπαινουν και να κοιταξουν τα του οικου τους, δηλαδη την συμβολη τους (μικρη ¨η μεγαλη) στο σημερινο γιγνεσθαι αντι να κατακρινουν τους παντες και τα παντα αφηνοντας, φυσικα, ημετερους στην απέξω!! Αυτο το ''δεν ειδα δεν ακουσα, αρα δεν φταιω'' κατανταει βαρετο! |
Απόσπασμα:
Σε καποια απο τα απραπανω εχεις δικιο, στο τελευταιο ομως, περι αθλιων λιμενικων εγκαταστασεων, να σου πω οτι η Κωνσταντινουπολη που μας εχει παρει τα σωβρακα σε προσεγγισεις Κ/Ζ ειναι απλα τρισαθλιες!!!!! Το σουδαν ειναι καλυτερο!!!!!!! Το μονο λιμανι σε ολοκληρη την Τουρκικη επικρατεια το οποιο ειναι συχρονο και συγκρινομενο με αντιστοιχα ευρωπαικα ειναι ΜΟΝΟΝ το Κουσαντασι!! και αυτο διοτι εδω και 15 χρονια το εχει παρει ακι διαχειριζεται Γερμανικη Εταιρεια!!!;) Στο λεω διοτι πηγαινοερχομαι στην τουρκια με Κ/Ζ (Κων/λη, Κουσαντασι, σμυρνη, ανταλυα, φετιγε κ.α) τα τελευται 30 χρονια!!! |
Επιδη είναι το τελευταίο μήνυμα μου σε αυτο το φόρουμ...ένα πράμα θα πω και δεν ξαναγραφω γιατί περνάς εντυπώσεις που είναι ψεύτικες.....ότι ακριβώς κάνει το κόμμα που υπηρετής....εγω δουλεύω και πληρώνω τους φόρους που μου αναλογούν για να πληρωθούν μερικοί τεμπέληδες που είναι άνεργοι γιατί δεν γουσταρουν να δουλέψουν και παίρνουν χρήματα απο το ταμείο ανεργίας και απο άτομα που τα έχουν πραγματικά ανάγκη.....Τώρα αν πληρώνουμε και τα εφάπαξ τον δ.υ......τουλάχιστον μερικοί τα έχουν δουλέψει....με Χρόνια στις θάλασσες,στην εγκληματικωτιτα,στα σύνορα,στον αέρα κτλ...άντε τώρα καληνύχτα Ελλαδα!!!!!!
|
Απόσπασμα:
Παρεκτρεπεσαι ασυστολως!! Χανεις το οποιο δικιο σου με αυτα που γραφεις. Λυπάμαι πολυ κορωνα μου!!! Το ''δικο μου'' κομμα ψευδεται ασυστολως, μαλιστα, δεν μας λες τιποτα ομως για το δικο σου κομμα!! Το κρατας κρυφο ¨η ειναι του αναρχοαυτονομου στυλ οπου προτιμα την ελλαδα ερειπια? Μετα, απο 9000 ενσημα - τοσα εχω ητοι 30 ολοκληρα χρονια δουλειας ουτε μια μερα χαμενη απο το 1981 -, ελα να μου πεις τι θα σημαινει ανεργια για σενα στα 48 σου χρονια με ενα παιδι στην πλατη!! Τοτε θα δεις ποσο τεμπελης θα εισαι κι εσυ και ποια χρηματα θα παρεις απο το ταμειο ανεργιας ''που ανηκουν σε ατομα που τα εχουν πραγματικα αναγκη!!'' Ακομα εισαι μικρος και δεν κατεεις πραμα απο πραγματικα προβληματα ζωης, οταν μεγαλωσεις............ Προς το παρον..... εισαι μουτσος στο καραβι που λεγεται εργασια και στο υπερωκεανειο που λεγεται ζωη!!!! |
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Σε αυτό το forum αν και για δικούς μου λόγους δεν γράφω πια συχνά είσαι από τα άτομα που έχω ξεχωρίσει. Ο κύριος λόγος είναι οι φοβερές εκδρομές που έχεις κατά καιρούς σηκώσει αλλά πέρα από αυτό είναι και ο τρόπος που αντιλαμβάνεσαι τα πράγματα πέρα από τα παχιά λόγια του καθενός που εξυπηρετούν διάφορες σκοπιμότητες. Μπορείς να βλέπεις παρακάτω από οσο επιτρέπεπουν στον πολύ κόσμο οι χρωματιστές παρωπίδες και έχεις αξίες και ιδανικά. Επειδή είμαι σίγουρος πως δεν είμαι ο μόνος που έχει αυτές τις απόψεις αλλά υπάρχουν και αρκετοί άλλοι σε παρακαλώ ξανασκέψου το, είναι κρίμα να αποχωρήσεις από το forum ειδικά για ένα ........τέτοιο λόγο. Σε διαφορετική περίπτωση θα είναι μια μεγάλη απώλεια για το gsforum. |
:hmmm::(:hmmm: |
Απόσπασμα:
Φυσικά συμφωνώ σε όλα όσα λέει και ο Neo.. |
|
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 12:17. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!