GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Ελλάδα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=54)
-   -   Η Χαλκιδική λέει ΟΧΙ στα Μεταλλεία Χρυσού (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=18356)

tattoopanther 11-03-2011 16:07

Η Χαλκιδική λέει ΟΧΙ στα Μεταλλεία Χρυσού

http://img852.imageshack.us/img852/3...lalitiriou.jpg

basilis76 11-03-2011 16:55

Απάντηση: Η Χαλκιδική λέει ΟΧΙ στα Μεταλλεία Χρυσού

:sm8:

TEOSS 11-03-2011 17:45

Εάν οι Αμερικανοί είχαν τους ίδιους <<οικολόγους>> θα κυνηγούσαν ακόμα βουβάλια …

Εάν οι αρχαίοι Έλληνες (και λοιποί πολιτισμοί) είχαν τους ίδιους <<οικολόγους>> θα τρώγαμε ακόμα βελανίδια.

Αντιδρούν όλοι οι κάτοικοι ΄η μια μερίδα που θέλει τάισμα? (όπως παλαιοτέρα):cool:

Αλήθεια είναι παγκόσμιο φαινόμενο ΄η τοπικό των Χαλκιδιωτών? Μήπως είχε δίκιο ο Φίλιππος και τον είχα παρεξηγήσει?:confused: ...:rolleyes:

tattoopanther 11-03-2011 19:03

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από TEOSS ( 335318)
Εάν οι Αμερικανοί είχαν τους ίδιους <<οικολόγους>> θα κυνηγούσαν ακόμα βουβάλια …

μην ανοίξω το στόμα για αμερικάνικα βουβάλια.,.,.,

Εάν οι αρχαίοι Έλληνες (και λοιποί πολιτισμοί) είχαν τους ίδιους <<οικολόγους>> θα τρώγαμε ακόμα βελανίδια.

σε λίγο βελανίδια θα τρώμε.,.,.,.,

Αντιδρούν όλοι οι κάτοικοι ΄η μια μερίδα που θέλει τάισμα? (όπως παλαιοτέρα):cool:

αντιδρούν όσοι κατανοούν το αληθινό πρόβλημα.,.,
και δεν κοιτούν μοναχά την τσέπη τους.,.,.,

Αλήθεια είναι παγκόσμιο φαινόμενο ΄η τοπικό των Χαλκιδιωτών? Μήπως είχε δίκιο ο Φίλιππος και τον είχα παρεξηγήσει?:confused: ...:rolleyes:

το φαινόμενο είναι παγκόσμιο .,.

GeorgeP 11-03-2011 19:29

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από TEOSS ( 335318)

Θεοδωρα,

Αυτη η χωρα ηθελε και θελει να παει μπροστα αλλα κατι ''κινηματα'' του πάτου -και οι πολιτικοι που τα ακουλουθουν για ψηφαλακια - δεν την αφηνουν!!!!! Συλλαλητηρια, απεργιες.....ετσι για να μην αλλαξει τιποτα!!!

Εδω ειμαι κι εδω εισαι, οταν θα ανακυρηχθει και επισημως η Ελληνικη ΑΟΖ θα βγουν τα κινηματα αυτα και θα κανουν συλλαλητηρια για να μην εξορυχθει ο πλουτος της ελλαδας (αεριο, πετρελαιο κ.λ.π) για......... οικολογικους λογους!!!

tattoopanther 11-03-2011 19:36

ΝεύραΝεύραΝεύραας τα καταστρέψουμε όλα τότε στο όνομα του πλούτου.,.,.,

1974 11-03-2011 19:39

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP ( 335347)
Θεοδωρα,

Αυτη η χωρα ηθελε και θελει να παει μπροστα αλλα κατι ''κινηματα'' του πάτου -και οι πολιτικοι που τα ακουλουθουν για ψηφαλακια - δεν την αφηνουν!!!!! Συλλαλητηρια, απεργιες.....ετσι για να μην αλλαξει τιποτα!!!

Εδω ειμαι κι εδω εισαι, οταν θα ανακυρηχθει και επισημως η Ελληνικη ΑΟΖ θα βγουν τα κινηματα αυτα και θα κανουν συλλαλητηρια για να μην εξορυχθει ο πλουτος της ελλαδας (αεριο, πετρελαιο κ.λ.π) για......... οικολογικους λογους!!!

να σκαψουνε του παγκαλου τη κολ@ρ@ να βγαλουνε χρυσο φιλαρακι το εχεις δει το βουνο?

TEOSS 11-03-2011 19:43

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP ( 335347)
Θεοδωρα,

Είναι το μόνο σίγουρο, αφού έχουν ήδη αρχίσει την προπαγάνδα με αφορμή το ατύχημα της ΒΡ στον κόλπο του Μεξικού.
Οι κινηματίες είναι συνήθως άτομα στην απ΄ έξω που με τον τρόπο αυτό θέλουν να γίνουν απ΄μέσα …μόλις φάνε το κομμάτι, που διεκδικούν στο παρασκήνιο, σταματάνε και βρίσκουν άλλον <<κακό>> που μολύνει το περιβάλλον.
Και βέβαια παγκοσμίως δεν υπάρχει κανείς σοβαρός που να απαιτεί να σταματήσει η εξόρυξη πολυτίμων γαιών , πετρελαίου και ότι κατεβάζει το μυαλό των ελλήνων <<οικολόγων>> .Το γράφω έτσι γιατί κάθε άλλο παρά οικολόγοι είναι.

tattoopanther 11-03-2011 19:44

.,.,άσε όσοι πολίτες διαμαρτύρονται πλέον .,.,.,είναι κινήματα του κόλου.,. .βλ. κερατέα.,.,

aeriko 11-03-2011 19:51

Οχι στο ένα, όχι στο άλλο τι θα γίνει με αυτόν τον τόπο δεν ξέρω.

1974 11-03-2011 19:55

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από aeriko ( 335356)
Οχι στο ένα, όχι στο άλλο τι θα γίνει με αυτόν τον τόπο δεν ξέρω.

ειναι δυσκολα τα πραγματα εδω που φτασαμε απο τη μια λες το βουνο απο την αλλη οι οικογενειες που εργαζονται!!!! ενα βοθνο εχουμε και οι μονοι που δεν καικαμε!!! νο εξιτ!!!!

spot 11-03-2011 20:04

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από 1974 ( 335357)
ενα βοθνο εχουμε και οι μονοι που δεν καικαμε!!! νο εξιτ!!!!

Τι είναι ο βόθνος-ποιοί δεν καίκαμε-ποιός νο έξιτ;;;;;

Δεν σε καταλαβαίνω.Εκτός αν έχετε κάποια συνθηματικά:Απορία::Απορία::Απορία:

spot 11-03-2011 20:06

Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι:
Δεν είναι εθνικός πλούτος ο χώρος και η εξόρυξη μεταλευμάτων;;;;
Μπορεί ο καθένας να αρνηθεί το οτιδήποτε;;;;;

tattoopanther 11-03-2011 20:08

εύχομαι να ΜΗΝ.,.,

.άλλα αν γίνει η γη κρανίου τόπος.,.

τότε ίσως καταλάβουμε από OIKOλογία.,.,

1974 11-03-2011 20:08

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από spot ( 335361)

Δεν σε καταλαβαίνω.Εκτός αν έχετε κάποια συνθηματικά:Απορία::Απορία::Απορία:

βουνο!!

nikos-x 11-03-2011 20:11

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από spot ( 335361)

Το βουνό μάλλον εννοεί ο Δημήτρης, είναι η μόνη περιοχή που δεν κάηκε και δεν θέλουν να το βιάσουν κι αυτό.

Το πέτυχα;

1974 11-03-2011 20:15

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από nikos-x ( 335369)
Το βουνό μάλλον εννοεί ο Δημήτρης, είναι η μόνη περιοχή που δεν κάηκε και δεν θέλουν να το βιάσουν κι αυτό.

Το πέτυχα;

ετσι ειναι νικο το βουνο απο τη θαλασσα ειναι κοντα φαντασου να κανεισ μπανιο και τα μηχανιματα να σκαβουνε!!! ειναι αδιεξοδο πρεπει να βρεθει λυση!!!

TEOSS 11-03-2011 20:44

Καλά, επί χιλιάδες χρόνια εξορύσσεται χρυσός και θα γίνει κρανίου τόπος τώρα??? Ένα βουνό υπάρχει στην Χαλκιδική??? Εάν καεί ..όλα εντάξει …να γίνει η εξόρυξη???
Έτσι να καταργήσουμε και το σύνολο των μεταλλίων και νταμαριών και να γυρίσουμε στη λίθινη εποχή. Εύγε σκεπτικό … η μήπως καλό είναι το χρυσό δακτυλίδι για την γκόμενα αλλά με εισαγόμενο χρυσό , καλοί οι δρόμοι και τα σπίτια μας αλλά με εισαγόμενο χαλίκι ,μπετό ,σίδηρο…καλή η βενζίνη και το πετρέλαιο αλλά μόνο εισαγωγής….έχουμε ξεφύγει…???
Είχε δίκιο ο Λαλακης ο εισαγόμενος??? ???

:sm7::sm7::sm7:

spot 11-03-2011 21:01

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από 1974 ( 335372)
ετσι ειναι νικο το βουνο απο τη θαλασσα ειναι κοντα φαντασου να κανεισ μπανιο και τα μηχανιματα να σκαβουνε!!! ειναι αδιεξοδο πρεπει να βρεθει λυση!!!

Από οτι κατάλαβα, εκεί είναι το θέρετρό σου.Οκ, έχεις δίκιο από την μεριά σου.Και εγώ στην θέση σου ΕΤΣΙ θα αντιδρούσα.Αλλά σκέψου λίγο και το ΚΟΙΝΟ "καλό"...............;)

1974 11-03-2011 21:21

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από TEOSS ( 335391)
Καλά, επί χιλιάδες χρόνια εξορύσσεται χρυσός και θα γίνει κρανίου τόπος τώρα??? Ένα βουνό υπάρχει στην Χαλκιδική??? Εάν καεί ..όλα εντάξει …να γίνει η εξόρυξη???
Έτσι να καταργήσουμε και το σύνολο των μεταλλίων και νταμαριών και να γυρίσουμε στη λίθινη εποχή. Εύγε σκεπτικό … η μήπως καλό είναι το χρυσό δακτυλίδι για την γκόμενα αλλά με εισαγόμενο χρυσό , καλοί οι δρόμοι και τα σπίτια μας αλλά με εισαγόμενο χαλίκι ,μπετό ,σίδηρο…καλή η βενζίνη και το πετρέλαιο αλλά μόνο εισαγωγής….έχουμε ξεφύγει…???
Είχε δίκιο ο Λαλακης ο εισαγόμενος??? ???

γ, αυτο φιλαρακι ειμαστε πλουσιοι εδω επιδης σκαβουνε χιλιαδες χρονια!!!

siraxanz 11-03-2011 21:32

Βρε αρχίστε το σκάψιμο μήπως και σωθούμε..
το ξέρουμε ότι γιά να βγεί ένα κιλό θα χρειαστεί να σηκωθεί ένας σωρός 50μ3 από χώμα και
θα τρέξουν και τα οξέα στα υπόγεια αλλά και τι, μήπως σεβαστήκαμε όλα τα άλλα
σαν Έλληνες, ξέρετε πόσα πληρώνουμε πρόστιμα γιά τους παράνομους σκουπιδότοπους?:hmmm:
Το μεταλλείο μας μάρανε και θα μας μολύνει???:confused:

nikos-x 11-03-2011 23:01

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από siraxanz ( 335417)
Βρε αρχίστε το σκάψιμο μήπως και σωθούμε...

Χάρη και σ' άλλες χώρες βγάζουν εκατομμύρια βαρέλια με πετρέλαιο και χρυσάφια και διαμάντια, αλλά ο κόσμος εκεί υποφέρει.

Για να μην παρεξηγηθώ, ούτε σε κινήματα ανήκω, ούτε σε ομάδες, αλλά ούτε κάτοικος της περιοχής είμαι, ούτε έχω κάποια επιχειρηματική δραστηριότητα στου πουδάρ.

Κι όπως και να το κάνουμε, η περιοχή εκεί έχει άλλου είδους χρυσάφι, τον τουρισμό της.
Να την υποβαθμίσουμε και να στέλνουμε τον κόσμο μόνο στα νησιά;
Ή να κάνουμε 5 οικογένειες πιο πλούσιες και πιο ευτυχισμένες;

Και αν θέλετε σκεφτείτε τον εαυτό σας και την οικογένειά σας κάτοικο μίας περιοχής, όπου κάποιοι σκέφτονται, πως για το κοινό συμφέρον, θα πρέπει δίπλα στο σπίτι σας, στην επιχείρησή σας, στο χωράφι σας, να στήσουν μια χωματερή, ένα λατομείο, ένα χώρο για αναξιοπαθούντες κι ότι άλλο "κέρατο" σας προκαλεί αηδία.

Κι αν ήμασταν μία χώρα που το λατομεία της και οι χωματερές της δούλευαν με προδιαγραφές Γερμανίας, ίσως και να μη μας ένοιαζε, αλλά τώρα;

opets 11-03-2011 23:18

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από nikos-x ( 335468)
..... σκεφτείτε τον εαυτό σας και την οικογένειά σας κάτοικο μίας περιοχής, όπου κάποιοι σκέφτονται, πως για το κοινό συμφέρον, θα πρέπει δίπλα στο σπίτι σας, στην επιχείρησή σας, στο χωράφι σας, να στήσουν μια χωματερή, ένα λατομείο, ένα χώρο για αναξιοπαθούντες κι ότι άλλο "κέρατο" σας προκαλεί αηδία.

(.......μια χωματερή, ένα λατομείο, ένα χώρο για αναξιοπαθούντες κι ότι άλλο "κέρατο" σας προκαλεί αηδία.)
Δίπλα σε όλα αυτά και σήμερα που μιλάμε, υπάρχουν άνθρωποι ΚΑΙ οικογένειες.
Δηλαδή αυτοί είναι "β" κατηγορίας ;;;;;
Για σκέψου λίγο τι έγραψες:cool:

wet & dirty 11-03-2011 23:39

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από opets ( 335483)
(.......μια χωματερή, ένα λατομείο, ένα χώρο για αναξιοπαθούντες κι ότι άλλο "κέρατο" σας προκαλεί αηδία.)
Δίπλα σε όλα αυτά και σήμερα που μιλάμε, υπάρχουν άνθρωποι ΚΑΙ οικογένειες.
Δηλαδή αυτοί είναι "β" κατηγορίας ;;;;;
Για σκέψου λίγο τι έγραψες:cool:

Φίλε μου λέτε το ίδιο πράγμα με τον Νίκο.....Δεν νομίζω ότι υποβιβάζει συμπολίτες του με αυτο που λέει ...και φυσικά είναι μια κατηγορία ανθρώπων ανεξάρτητος που μένουν !!!:)

nikos-x 11-03-2011 23:44

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από opets ( 335483)
...Δηλαδή αυτοί είναι "β" κατηγορίας ;;;

Τώρα πέτυχες διάνα, βρήκες τον άνθρωπο που έχει χωρίσει και κατατάξει όλους τους υπόλοιπους σε κατηγορίες α' - β' και γ'. . . :sm7:

Ένα απλό παράδειγμα ήταν, χρησιμοποιώντας μία δόση υπερβολής, που αν το διάβαζες σ' ένα ποίημα, ή αν ήταν στοίχος τραγουδιού, ίσως να το ερμήνευες διαφορετικά.

Κι εγώ και η οικογένειά μου, έχουμε ζήσει δίπλα σε εργοστάσια, παραγωγής ενέργειας, για το κοινό συμφέρον κι έχω χάσει αδερφό από αυτόν τον ριμαδιασμένο αέρα που αναπνέαμε κι έχω ξυπνήσει χιλιάδες φορές με την μυρωδιά του "κλούβιου αυγού" κι αρκετά ακόμη, αλλά δεν με χαρακτήρισα β'.

Πατάω φρένο εδώ :)

siraxanz 12-03-2011 01:17

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από nikos-x ( 335468)

Κι αν ήμασταν μία χώρα που το λατομεία της και οι χωματερές της δούλευαν με προδιαγραφές Γερμανίας, ίσως και να μη μας ένοιαζε, αλλά τώρα;

Αυτό με πονάει εμένα περισσότερο Νίκο μας, επειδή ξέρω ότι μπορούμε να είμαστε
και καλύτεροι από τους Γερμανούς:(...
Αλλά είμαστε καταραμένοι χαρακτήρες με το "ωχ αδερφέ" και με το "δεν βαριέσαι" που έχουμε στο DNA μας:mad:

napgeo 12-03-2011 01:35

Για το λόγω αυτό θα σας γράψω ένα ποίημα.

Θα σε πάρω συμφορουμίτη μου
να φύγουμε απ' εδώ
να πάμε σε τόπο αλαργινό
σε τόπο μακρινό
Αυτοί εδώ Σταυρώσαν τον Χριστό.............

Το θέμα είναι με τη μηχανή θα φύγουμε. Γιατί με boxer δεν νομίζω να πάμε μακριά...????????????????

TEOSS 12-03-2011 03:02

Άλλο είναι το αίτημα προς το κράτος να επιβάλλει μέτρα προστασίας και να επιβλέψει την εταιρία, ώστε αυτή να πάρει τα πλέον κατάλληλα μέτρα προστασίας του περιβάλλοντος, χρησιμοποιώντας τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα και μεθόδους και άλλο κλείστε και φύγετε. Το περιβάλλον πρέπει να προστατεύεται αλλά εάν θέλουμε να ζούμε με τον σύγχρονο τρόπο ζωής θα έχουμε και επιβάρυνση. Αλλιώς να κλείσουν άμεσα τα διυλιστήρια με πρώτο αυτό στους Αγ.Θεοδωρους που επιβαρύνει το δικό μου περιβάλλον … να κλείσουν τα εργοστάσια της ΔΕΗ (που αναφέρει και ο nikos-x)… όλες οι βαριές βιομηχανίες …οι χωματερές ….και εάν απαγορεύσουμε και τις τρύπες στα βουνά να δω πως θα χωρέσουμε όλοι στις υπάρχουσες φυσικές σπηλιές….
:sm7::sm7::sm7::sm7:

Ναπολέων, για αυτούς που βιάζονται …μόνο μπόξερ… εγώ θα έφευγα με κάτι τέτοιο :

`η τέτοιο

αεροπορία τα εργαλεία, γιατί όταν η ζωή σου εξαρτάτε από τον κινητήρα σου … μόνο μπόξερ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:):):)

Uriah Heep 12-03-2011 08:04

"Κοινό συμφέρον στην Ελλάδα..."

Ρε παιδιά, μη γράφετε τέτοια χορατά,
.
.
.
... γιατί κινδυνεύουν οι κάτοικοι της Burkina Faso, διαβάζοντάς τα, να πάθουν ...αποκόλληση σπλάχνων από τα γέλια!:rolleyes:

siraxanz 12-03-2011 09:05

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Uriah Heep ( 335671)
"Κοινό συμφέρον στην Ελλάδα..."

Ρε παιδιά, μη γράφετε τέτοια χορατά,
.
.
.
... γιατί κινδυνεύουν οι κάτοικοι της Burkina Faso, διαβάζοντάς τα, να πάθουν ...αποκόλληση σπλάχνων από τα γέλια!:rolleyes:

:)

tattoopanther 12-03-2011 11:51

στις 10.00 την Κυριακή.,., 13.03.2011
ξεκινάω απο Σαλονίκη.,. για Ιερισσό οποίος ενδιαφέρετε.,.,

ΤΗΛ....

μπορή να ρθή να τα δη τα πράγματα απο κοντά και μετά να κρίνει.,.,.

μεγάλα παιδιά ήμαστε ο καθένας τραβά το λούκι του.,.

και την στάση του σε αυτη τη μικρή ζωούλα μας.,.,.

ΥΓ.. μπορείτε να πάρετε και το aeroboxer και να ρθἠτε.,.,.
.,:)

nikos-x 12-03-2011 16:09

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Uriah Heep ( 335671)
"Κοινό συμφέρον στην Ελλάδα...". . .

Ακριβώς αυτό λέμε. . . ότι με σύνθημα το κοινό, μοιράζονται την πίτα οι δυο. (Διαβάζεται και τραγουδιστά). :p
Σαφώς και δεν είμαστε τόσο ρομαντικοί, για να πιστεύουμε κάτι τέτοιο.

1974 12-03-2011 17:09

[QUOTE=TEOSS;335630]Άλλο είναι το αίτημα προς το κράτος να επιβάλλει μέτρα προστασίας και να επιβλέψει την εταιρία, ώστε αυτή να πάρει τα πλέον κατάλληλα μέτρα προστασίας του περιβάλλοντος, χρησιμοποιώντας τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα και μεθόδους και άλλο κλείστε και φύγετε. Το περιβάλλον πρέπει να προστατεύεται αλλά εάν θέλουμε να ζούμε με τον σύγχρονο τρόπο ζωής θα έχουμε και επιβάρυνση. Αλλιώς να κλείσουν άμεσα τα διυλιστήρια με πρώτο αυτό στους Αγ.Θεοδωρους που επιβαρύνει το δικό μου περιβάλλον … να κλείσουν τα εργοστάσια της ΔΕΗ (που αναφέρει και ο nikos-x)… όλες οι βαριές βιομηχανίες …οι χωματερές ….και εάν απαγορεύσουμε και τις τρύπες στα βουνά να δω πως θα χωρέσουμε όλοι στις υπάρχουσες φυσικές σπηλιές….
:sm7::sm7::sm7::sm7:

Ναπολέων, για αυτούς που βιάζονται …μόνο μπόξερ… εγώ θα έφευγα με κάτι τέτοιο :

`η τέτοιο

αεροπορία τα εργαλεία, γιατί όταν η ζωή σου εξαρτάτε από τον κινητήρα σου … μόνο μπόξερ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:):):)

φιλαρακι μεχρι 55 εχουν ζησει εκει που σκαβουν καταλαβες και μην γραφεις παπαριες!!! και αν ερθεις εδω να πιουμε ρακι εκει θα σε παω και μετα θα μου λες που με εφερες ρε μακακα!!!!και αν σκαψουν θα βρουν τα ######@ του ναπολεοντα του 3 !!!!!

TEOSS 13-03-2011 02:10

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από 1974 ( 335868)
..........
φιλαρακι μεχρι 55 εχουν ζησει εκει που σκαβουν καταλαβες και μην γραφεις παπαριες!!! και αν ερθεις εδω να πιουμε ρακι εκει θα σε παω και μετα θα μου λες που με εφερες ρε μακακα!!!!και αν σκαψουν θα βρουν τα ######@ του ναπολεοντα του 3 !!!!!

Κατ ΄αρχήν παπαριες(το γνωστό φυτό θα εννοείς) γράφεις εσύ. Δεύτερον και σημαντικότερο, θα μιλάς με ύφος αγανακτισμένου <<οικολόγου - ανθρωπιστή >> μόνο όταν σταματήσεις να χρησιμοποιείς ηλεκτρικό και διυλισμένα καύσιμα (για αρχή).Άντε πονηρέ που σε έπιασε και ο πόνος για την ζωή των μεταλλωρύχων ,ενώ γράφεις στα αρχ… σου την ζωή των ανθρακωρύχων …τουλάχιστον γελοίος.

GeorgeP 13-03-2011 17:29

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από 1974 ( 335868)

Εχεις κατεβει στην ΝΑΥΣΙ στο Περαμα, στον Σκαραμαγκα, στην Ελευσινα, να ρωτησεις σε τι ηλικια ''φευγουν'' οι αμμοβολιστες???
Θα σου πω μονον οτι το Σωματειο τους που ιδρυθηκε καπου την 10ετια του '60 ειναι εγγεγραμμενοι καμια 10αρια χιλιαδες, εν ζωη σημερα καμια 500αρια ουτε σωστοι! Απο ολους αυτους μονον ενας πηρε συνταξη στα 52 του, οι υπολοιποι εφυγαν πριν τα 50 τους!!! Πνευμονοκονιαση η παθηση που τους σκοτωνει!!!

Ομως τα καραβια δεν σταματησαν να αμμοβολουνται πριν την βαφη τους...,μεχρι σημερα!!!!

Ταξιδιώτης 13-03-2011 19:28

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP ( 336356)
Εχεις κατεβει στην ΝΑΥΣΙ στο Περαμα, στον Σκαραμαγκα, στην Ελευσινα, να ρωτησεις σε τι ηλικια ''φευγουν'' οι αμμοβολιστες???
Θα σου πω μονον οτι το Σωματειο τους που ιδρυθηκε καπου την 10ετια του '60 ειναι εγγεγραμμενοι καμια 10αρια χιλιαδες, εν ζωη σημερα καμια 500αρια ουτε σωστοι! Απο ολους αυτους μονον ενας πηρε συνταξη στα 52 του, οι υπολοιποι εφυγαν πριν τα 50 τους!!! Πνευμονοκονιαση η παθηση που τους σκοτωνει!!!

Ομως τα καραβια δεν σταματησαν να αμμοβολουνται πριν την βαφη τους...,μεχρι σημερα!!!!

+1200

tattoopanther 13-03-2011 20:39

βλεπω οτι η ####### παει συνεφο.,.,.,

ειναι μερικοι μαλακες εδω μεσα που δεν εχουν αλλη δουλεια .,.,.
περαν τις παραπληρόρισης .,.,.
,.παρακαλω το θεμα να κληδοθή
οπως πολυ καλα γνωρίζεται να κάνεται οι μοντς., εδω μέσα./..,.,

πρέπει να πω οτι σήμερα μαζευτήκαν παππούδες.,.,..,.νεολαία .,.,.,. αντρες ., γυναίκες και παιδια.,.,
.,., και πολίτες παντός κομματος.,., και χρώματος.,.

γιατι καταλαβένουν το πρόβλημα.,.,.,.,

δεν θέλουμε να μολυνθή το νερό που πήνουμε.,., το οξυγ'ονο που αναπνέουμαι.,.,.,.και η γή που θα αφήσουμε στα παιδιά μας.,.,.,.

παρακαλώ οσοι δεν γνωρίζεται βγάλτε το σκασμό.,.,.,

γιατι δεν αντέχω να διαβάζω ########,.,.

basy 13-03-2011 21:05

Δηλαδή όποιος λέει την γνώμη του είναι μ.....κας και λέει μ.....ες σύννεφο;;;;
Νομίζω ξέφυγες.

paschalis 13-03-2011 21:10

Αλλα το να βριζομαστε χωρις να γνωριζομαστε ειναι ωραιο..
Ξεθυμαινουμε και συγχρονως λυνουμε και αποριες..

Να σας πω κι εγω τη γνωμη μου.

1.Τα βελανιδια ειναι προτιμοτερα απο τα σκ@τ@ που κυκλοφορανε σημερα στην αγορα τροφιμων..

2.Στο Σκαραμαγκα αμμοβολιστης πας με δικη σου αποφαση που την παιρνεις ενω εισαι ενηλικας εχοντας ως εναλλακτικη να πας ας πουμε τυροκομος στα Αγραφα η δασεργατης στο Καραντερε και εκει να πεθανεις γερος και υγιεστατος .

3.Στην Πτολεμαιδα χρονια τωρα πεθαινουν ανθρωποι νεοι γιατι ο τροπος εκμεταλλευσης του λιγνιτη δεν εχει εκσυγχρονιστει..μαζι τους πεθαινουν και αυτοι που δεν διαλεξαν επαγγελμα σχετικο με το λιγνιτη γιατι η επιβαρυνση αφορα ολους τους κατοικους και οχι μονο τους εργαζομενους οπως στο Σκαραμαγκα.
Την ιδια ωρα αγοραζουμε απο τη Γερμανια τεραστιας αξιας εξοπλισμο για φωτοβολταικα που ειναι οικολογικα αλλα οχι συγχρονη τεχνολογια καυσης του λιγνιτη χωρις αποβλητα την οποια και διαθετει η χωρα αυτη για τα δικα της κοιτασματα λιγνιτη.
Και την οποια θα εμφανισει ξαφνικα μολις βαλει χερι στα κοιτασματα ας πουμε της Ελασσονας(ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ)

Ειναι ανωριμο να ονομαζεις 'κρυφα συμφεροντα' τον καθε κατοικο που προσπαθει να σωσει το μερος που ζει απο την καταστροφη που προκαλουν οι δραστηριοτητες μιας αποδεδειγμενα απροσεκτης εταιρειας.

Στη Σιθωνια υπαρχουν κι αλλες πηγες πλουτου που κινδυνευουν αμεσα απο αυτες τις δραστηριοτητες και αυτη ειναι η πραγματικη αιτια των αντιδρασεων...

gemara 13-03-2011 21:15

Διαχειρίζεται κανείς αυτό το θέμα ή το αφήνετε στην τύχη του να αμαυρώνει το φόρουμ;

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 01:44.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!