GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Διάφορα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=37)
-   -   ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΒΜW (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=18949)

REK 29-03-2011 21:19

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΒΜW

2 Συνημμένο(α)
Δεν νομίζω ότι στους περισσότερους θα πω κάτι καινούργιο,αλλά πραγματικά το αισθάνομαι & θέλω να το μοιραστώ μαζί σας..
Χθες χρειάστηκε να επισκεφθώ την πανέμορφη Ήπειρο και πιο συγκεκριμένα την Άρτα.Θα έλεγα ότι ήμουν επιφυλακτικός για το εάν θα εμενα το βράδυ εκεί ή θα επέστρεφα,έτσι για κάθε ενδεχόμενο αποφάσισα να πάρω ένα tank bank με είδη πρώτη ανάγκης.
Έτσι κατά τις 10:00 αναχώρησα,νομίζω ότι δεν χρειάζεται να σχολιάσω την υποτιθέμενη Ε.Ο.Κορίνθου Πατρών:mad::mad::mad:,αυτό όμως που θα ήθελα να σχολιάσω είναι το πόσο ξεκούραστο και άψογο ταξείδι έκανα και ειδικά μετά την γέφυρα του Ριου-Αντίριου,πραγματική βόλτα:):), η μηχανή δούλευε ΤΕΛΕΙΑ χωρίς να σκέφτεσαι και πολύ έκανε χαλαρές προσπεράσεις σε κάθε είδους όχημα..πρέπει να επισημάνω ότι ο χθεσινός καιρός ήταν ΙΔΑΝΙΚΟΣ,για ταξείδι, σταθερή θερμοκρασία μεταξύ 16-18 βαθμών.
Γύρω στις 14:00,και αφού είχα κάνει μια σταση για καφέ και την απαραίτητη επίσκεψη,εκεί που και βασιλιάς πάει μόνος του:D:D,έφθασα στην Άρτα.
Έκανα το ραντεβού μου, φάγαμε και γύρω στις 18:30 πήρα την απόφαση να επιστρέψω,αφού δεν ένιωθα ίχνος κούρασης ή ταλαιπωρίας.
Η επιστροφή ήταν δύο φορές καλύτερη,και όπως λέει και ο λαός είναι πάντα πιο γρήγορη,πρέπει να πω ότι το πήγα σερί μέχρι τα διόδια της Κορίνθου(έπρεπε να γίνουν κάποια απαραίτητα τηλέφωνα..:D:D) χωρίς να αισθανθώ το παραμικρό..
Επιστροφή στις 21:50 στο σπίτι, με 740 χλμ.επιπλέον στον κοντέρ και γεμάτος ικανοποίηση ότι και μετά από 3 χρόνια έχω κάνει την σωστή αγορά μοτοσυκλέτας.

ceraf 29-03-2011 21:22

Απάντηση: ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΒΜW

:sm8:

panagiotis.farmer 29-03-2011 21:30

Slane 29-03-2011 21:40

Εγώ συνονόματε Γιώργο μετά από ένα παραλίγο θανατηφόρο τροχαίο με δίκυκλο & 8 μήνες αναρρωτικής άδειας αναζητούσα μια ασφαλή μοτοσικλέτα.
Με έχει γλιτώσει πάρα πολλές φορές απο κακοτοπιές & παρόμοιες καταστάσεις.
BMW & πάλι BMW.

plot 29-03-2011 21:50

Έτσι, έτσι ;););)

kostas_366 29-03-2011 22:34

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από REK ( 347707)
....αυτό όμως που θα ήθελα να σχολιάσω είναι το πόσο ξεκούραστο και άψογο ταξείδι έκανα και ειδικά μετά την γέφυρα του Ριου-Αντίριου,πραγματική βόλτα:):),

Απόσπασμα:

Έκανα το ραντεβού μου, φάγαμε και γύρω στις 18:30 πήρα την απόφαση να επιστρέψω,αφού δεν ένιωθα ίχνος κούρασης ή ταλαιπωρίας.
Η επιστροφή ήταν δύο φορές καλύτερη,και όπως λέει και ο λαός είναι πάντα πιο γρήγορη,πρέπει να πω ότι το πήγα σερί μέχρι τα διόδια της Κορίνθου(έπρεπε να γίνουν κάποια απαραίτητα τηλέφωνα..:D:D) χωρίς να αισθανθώ το παραμικρό..
Πολλές φορές έχω πει για ``αδυναμίες`` των bmw.
Αυτά που είπες παραπάνω είναι τα δυνατά σημεία όπου και κάνουν έναν μπόξερ να ξεχωρίζει.

NLS 29-03-2011 22:56

Εμένα (από χοντρά) με έχει σώσει η τωρινή δυο φορές και η προηγούμενη άλλη μια.
Από όχι χοντρά αμέτρητα. Πολλά από αυτά ΕΠΕΙΔΗ είναι αυτή που είναι (πχ. ότι έχω ακόμα πόδι).

Εγώ δεν γυρνάω πίσω (γιατί πίσω είναι ΚΑΘΕ άλλο δίτροχο της κατηγορίας - υπόψη δεν κοιτάω άλλες κατηγορίες) και ας υπεραναλύει ότι θέλει ο κάθε πικραμένος που δεν την έχει.

(λες και εμείς φυτρώσαμε με BMW - δεν είχαμε ποτέ τίποτα άλλο, ούτε οδηγήσαμε μετά)

moby_gr 29-03-2011 22:58

Arkas 29-03-2011 23:06

Να είσαι γερός Γιώργη
να χαίρεσαι την κούκλα σου!

Αυτό βεβαίως ισχύει και για όλους εμάς!

spiros75 29-03-2011 23:15

Κάθε μέρα που την καβαλάω, αισθάνομαι τα ίδια ακριβώς :sm8:

MARK 30-03-2011 00:34

ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ 30-03-2011 00:56

Κάθε μέρα που την καβαλάω, έχω το ίδιο συναίσθημα ...

Ότι αυτή η μοτοσυκλέτα, είναι "κομμένη κ ραμμένη" στα μέτρα μου ... ;)

Uriah Heep 30-03-2011 01:02

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από NLS ( 347822)

... και ας υπεραναλύει ότι θέλει ο κάθε πικραμένος που δεν την έχει.

Που θα πάει?
.
.
.
.
.
...ο Αλλάχ είναι Μεγάλος!

Ολημερίς κι ολονυκτίς προσεύχομαι, να δείξει το έλεός του,
.
.
.
.
...ν΄αποκτήσει και το ασήμαντον της μηδαμινότητάς μου, μία μπαβαρέζικη μπέμπα!

الله أكبر

تعطي المتواضع الخاص وفية لسيارة بي ام دبليو

basilis76 30-03-2011 10:05

ntinopoulos 30-03-2011 10:27

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Uriah Heep ( 347952)
Που θα πάει?
.
.
.
.
.

.
.
.
.

الله أكبر

τεκνον μου,θα προσευχηθω κι εγω για σενα!;):D

MOYTPO 30-03-2011 12:01

Απόσπασμα:

Που θα πάει?
.
.
.
.
.

.
.
.
.

الله أكبر

Και εγω περιμενα τον Αγιο Βασιλη να με την φερει τα Χριστουγεννα αλλα με εγραψε στα παλαιοτερα των υποδηματων του.....
Τωρα περιμενω απο το λαγουδακι του Πασχα μπας και φιλοτιμηθει...
Καποια στιγμη ομως ειμαι σιγουρος, το χω βαλει στοχο ζωης, μια θα γινει δικη μου!!!!!!!!

NLS 30-03-2011 14:59

Σαλάμ. :)

Έτσι το έβαλα και εγώ (περίμενα χρόνια - πριν χρόνια) και δεν μετάνιωσα (ακόμα).

napgeo 30-03-2011 15:54

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από REK ( 347707)
Δεν νομίζω ότι στους περισσότερους θα πω κάτι καινούργιο,αλλά πραγματικά το αισθάνομαι & θέλω να το μοιραστώ μαζί σας..
Χθες χρειάστηκε να επισκεφθώ την πανέμορφη Ήπειρο και πιο συγκεκριμένα την Άρτα.Θα έλεγα ότι ήμουν επιφυλακτικός για το εάν θα εμενα το βράδυ εκεί ή θα επέστρεφα,έτσι για κάθε ενδεχόμενο αποφάσισα να πάρω ένα tank bank με είδη πρώτη ανάγκης.
Έτσι κατά τις 10:00 αναχώρησα,νομίζω ότι δεν χρειάζεται να σχολιάσω την υποτιθέμενη Ε.Ο.Κορίνθου Πατρών:mad::mad::mad:,αυτό όμως που θα ήθελα να σχολιάσω είναι το πόσο ξεκούραστο και άψογο ταξείδι έκανα και ειδικά μετά την γέφυρα του Ριου-Αντίριου,πραγματική βόλτα:):), η μηχανή δούλευε ΤΕΛΕΙΑ χωρίς να σκέφτεσαι και πολύ έκανε χαλαρές προσπεράσεις σε κάθε είδους όχημα..πρέπει να επισημάνω ότι ο χθεσινός καιρός ήταν ΙΔΑΝΙΚΟΣ,για ταξείδι, σταθερή θερμοκρασία μεταξύ 16-18 βαθμών.
Γύρω στις 14:00,και αφού είχα κάνει μια σταση για καφέ και την απαραίτητη επίσκεψη,εκεί που και βασιλιάς πάει μόνος του:D:D,έφθασα στην Άρτα.
Επιστροφή στις 21:50 στο σπίτι, με 740 χλμ.επιπλέον στον κοντέρ και γεμάτος ικανοποίηση ότι και μετά από 3 χρόνια έχω κάνει την σωστή αγορά μοτοσυκλέτας.

Δεν είναι η μοτό φίλε μου. Κάνεις μεγάλο λάθος. Είναι του ότι ήρθες στην Ήπειρο. Μην τρελαθούμε κιόλας:)

CPretenteriS 30-03-2011 16:03

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από napgeo ( 348391)
Δεν είναι η μοτό φίλε μου. Κάνεις μεγάλο λάθος. Είναι του ότι ήρθες στην Ήπειρο. Μην τρελαθούμε κιόλας:)

Όταν ανέβεις πάνω της... θα νιώσεις την πεμπτουσία...θα καταλάβεις το πολυετές λάθος σου και θα οδηγήσεις τη "λαδιέρα" στο Σούνιο....

:sm7:

REK 30-03-2011 17:27

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από napgeo ( 348391)

φιλε καλη & χρυσή η Ηπειρος αλλά χωρίς BMW δεν λέει...:D:D

NLS 30-03-2011 17:34

Και εγώ το στρώσιμο κάπως έτσι το έκανα.
Από Πειραιά παλιά Εθνική μέχρι μετά την Πάτρα (σχεδόν Πύργο), ύπνο εκεί, επιστροφή από Ρίο, διάφοροι δρόμοι, καφεδάκι στην Κρύα (Λιβαδειά) δεν βγήκα πουθενά στη νέα εθνική παρά μόνο εκεί που ενώνεται με την κάτω.

Ξεκούραστος all the way και έστρωνα κιόλας (~130 max).

windman1200 30-03-2011 23:21

Αυτό είναι thread!! Αυτά είναι post!! Επιτέλους διάβασα μια φορά κάτι που εδώ και 17 χρόνια το ζω κάθε μέρα. Και όπως έχω ξαναπεί, ότι και να μου κάνει η μπέμπα μου, εγώ θα την λατρεύω γι' αυτούς ακριβώς τους λόγους που αναφέρετε. Που και που ας πεταχτεί και κανένας "σχιστομάτης" να πει τα δικά του. Δεν πειράζει. Έτσι κι αλλιώς φίλοι μοτοσυκλεττιστές είμαστε όλοι μας. Λες και τρώμε κουτόχορτο και δεν ξέρουμε γιατί τα λένε... http://cdn.content.sweetim.com/sim/c...s/0002066E.gif

siraxanz 30-03-2011 23:51

Απόσπασμα:

الله أكبر

هذا ونرى ماذا أنا لن
الله كبير لهذا أود أن تعطي وفاسيليس هيب أوريا دراجة نارية بي ام دبليو
واسمحوا لنا بسرعة لتصبح

frits 31-03-2011 00:02

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από siraxanz ( 348656)

هذا ونرى ماذا أنا لن
الله كبير لهذا أود أن تعطي وفاسيليس هيب أوريا دراجة نارية بي ام دبليو
واسمحوا لنا بسرعة لتصبح

Αφού έχουμε πει να μην γράφετε greeklish βρε παιδιά....:sm7:

taksidiotis 31-03-2011 06:37

πολυ ωραιο το post σου φιλε μου.
πραγματικα αυτο το ατου εχει η adv,ξεκουραστη,δε πα να φυσαει δε πα να βρεχει,αυτη βραχος,κατι που η απλη gs δεν εχει.
στο θεμα ασφαλειας για μενα η bmw ειναι πολλα κλικ πανω απο τον ανταγωνισμο.παταω ρε αδεφε μπροστινο και δακωνει ο τροχος,νιωθω πως θα σταματησει,ουτε γλυστρηματα ουτε τιποτα.υποδειγμα το abs της.ειχα κι αλλες μηχανες με abs μονο που καμια σχεση με του gs,ειχαν μεγαλο κενο κατα το φρεναρισμα με αποτελεσμα ο τροχος να γλυστραει.
ξερεις ποσες φορες ειχα πει να την δωσω???επειδη εβλεπα βλαβες σε αλλους τα χα κανει πανω μου.
στο τελος ομως λεω,ρε δε <<μπιπ>>.απο το 06 παιρνω gs ενω ταυτοχρονα εχω κι αλλη μηχανη και δε μου χουν παρουσιασει ποτε τιποτα.οποτε δε την δινω...κι αν βγαλει κατι,θα προσπαθησω να το παρω ψυχραιμα.
απλα καθε φορα που ανεβαινω πανω της,νιωθω οτι κουμπωνω ρε αδερφε.οτι γινομαι ενα μαζι της.και μην φανταστεις οτι ειμαι και ο τρελος ταξιδιαρης.ενταξει κανω τις βολτες μου,εχω παει και αυλωνα και πατρα μαζι της,παντα ομως μοναχικος,αντε αλλη μια μηχανη το πολ μαζι μου,δεν ειμαι των ομαδικων βολτων εγω,ισως επειδη δε το χω συνηθισει.μου αρεσουν οι μοναχικες εξορμησεις κι οπου με βγαλει.σε ολα αυτα λοιπον με συντροφευει χωρις δισταγμους,ειναι το καθημερινο μου παπακι στην πολη,ειναι η μηχανη μου στην εθνικη οδο και στις βολτες.ειναι το καμαρι μου και χεστηκα τι λενε οι υπολοιποι για τις gs...δεν ειναι η μοτο της καφετεριας,κι αν θα ειναι,γινεται παντα εκτος πολης μιας και οι καφετεριες στη πολη μεσα μου την σπανε,ειμαι ιδιοτροπος,το ξερω.
ιδιοτροπη ομως ειναι και η μηχανη μου γι αυτο και συννενοουμαστε:sm7:
οποτε την βλεπω ειναι σαν να την βλεπω πρωτη μου φορα,κι αυτο με εξιταρει.
ΤΗΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ.
VIVA GERMANY,VIVA GSA...

aeriko 31-03-2011 10:01

Προσωπικά σε σχετικά μεγάλη ηλικία ξεκίνησα να καβαλάω μοτοσυκλέτες, άλλοι στην ηλικία μου εγκαταλείπουν το άθλημα. 2008 ένα Piaggio Tourer 300cc, 2009 F800GS και 2010 κατέληξα σε R 1200GS. Οτι και να πώ είναι λίγο, η μηχανή αυτή με κάνει να αισθάνομαι σίγουρος και έμπειρος αναβάτης. Επιταχύνει, στρίβει, γέρνει, σταματάει, γενικά υπακούει σε κάθε επιθυμία μου, δεν με έχει προβληματίσει οδηγικά καθόλου. Οσο ογκώδης είναι και όσα μπλιπλίκια έχει επάνω της, τόσο απλή είναι στην οδήγηση. Σκέτη ευχαρίστηση σε καθημερινή χρήση και όχι μόνο.

NLS 31-03-2011 11:46

Εγώ ξέρω ότι σήμερα που πήγα στη δουλειά μου (Πειραιά - Μεταμόρφωση) με τον κ*λ*καιρο, μόνο λίγα παπιά (πρωταθλητές των πάντων κακά τα ψέματα) και εγώ ήμουν δίτροχος στο δρόμο. Αν πετύχαινα κάναν άλλο πιο μεγάλο μάλλον GS πάλι θα ήταν. :)

aeriko 31-03-2011 11:51

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από NLS ( 348909)
Εγώ ξέρω ότι σήμερα που πήγα στη δουλειά μου (Πειραιά - Μεταμόρφωση) με τον κ*λ*καιρο, μόνο λίγα παπιά (πρωταθλητές των πάντων κακά τα ψέματα) και εγώ ήμουν δίτροχος στο δρόμο. Αν πετύχαινα κάναν άλλο πιο μεγάλο μάλλον GS πάλι θα ήταν. :)

Μήπως ήσουν ένα μαυροκόκκινο GS? κατά τις 7:25 στο Ποτάμι;

Jefe 31-03-2011 12:01

http://cdn.content.sweetim.com/sim/c...s/000204AE.gif

Jefe

tsmets 31-03-2011 12:12

NLS 31-03-2011 12:39

Nope. Πέρασα πιο αργά.

Αλλά πως συζητάμε 2 GS για ένα τρίτο ε; :)

aeriko 31-03-2011 12:42

Αρα ήταν περισσότερα και παντός καιρού.

NLS 31-03-2011 12:53

Ακριβώς αυτό εννοώ.

saden 31-03-2011 12:57

Ενάμιση χρόνο μου έχει σταθεί όπου και όποτε;););)

NLS 31-03-2011 13:56

Αν διεκδικεί έναν (ακόμα) παγκόσμιο τίτλο πάντως η boxer GS, είναι ότι ίσως είναι η μηχανή που συγχωρεί τα περισσότερα λάθη και γενικά έχει πρώτη προτεραιότητα την ασφαλή μετάβαση από το Α στο Β.

(και εδώ ξεκινάνε οι συζητήσεις για διαλυμένα διαφορικά ή για την εποχή των servo φρένων :D)

Ακιs 31-03-2011 14:03

Εγω δεν μπορω να γραψω και πολλα ακομη,μιας και βρισκεται στα χερια μου μολις 50 ημερες και εχει διανυσει περιπου 1800km,αλλα μπορω να σχολιασω αυτο που μου εχει κανει μεγαλυτερη εντυπωση σε αυτη την μοτοσυκλετα....Απο τα τελευταια 10 συναπτα ετη που ειχα τα varadero,ειχα μαθει να ''πεταω'' την μηχανη κατω στις στροφες,και η επαναφορα της ηταν λιγο ''ολυμπιακο αθλημα'':D λογω του οτι αισθανοσουν ακριβως το βαρος της στο σηκωμα...εδω τα πραγματα ειναι τελειως διαφορετικα,γιατι πολυ απλα δεν αισθανεσαι το βαρος της πουθενα.Aυτο ειναι κατι που μεχρι στιγμης εχει κανει για μενα την διαφορα......;)

aeriko 31-03-2011 14:06

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από varaderistas ( 349067)
Εγω δεν μπορω να γραψω και πολλα ακομη,μιας και βρισκεται στα χερια μου μολις 50 ημερες και εχει διανυσει περιπου 1800km,αλλα μπορω να σχολιασω αυτο που μου εχει κανει μεγαλυτερη εντυπωση σε αυτη την μοτοσυκλετα....Απο τα τελευταια 10 συναπτα ετη που ειχα τα varadero,ειχα μαθει να ''πεταω'' την μηχανη κατω στις στροφες,και η επαναφορα της ηταν λιγο ''ολυμπιακο αθλημα'':D λογω του οτι αισθανοσουν ακριβως το βαρος της στο σηκωμα...εδω τα πραγματα ειναι τελειως διαφορετικα,γιατι πολυ απλα δεν αισθανεσαι το βαρος της πουθενα.Aυτο ειναι κατι που μεχρι στιγμης εχει κανει για μενα την διαφορα......;)

Αναμένουμε την τελική κριτική σου, εφ όλης της ύλης. Θα είναι ενδιαφέρουσα λόγω παρελθόντος.:)

NLS 31-03-2011 14:11

Δοκίμασε και κάτι άλλο που είναι μεγάλο ρίσκο να κάνεις με άλλη μηχανή και εδώ "απλά... γίνεται". Να πατήσεις φρένο στην στροφή. :)
(υπόψη δεν επικροτώ να το κάνεις... συνήθειο, απλά να δοκιμάσεις να δεις τι γίνεται)

Μετά από λίγο θα καταλάβεις γιατί BMW (και να το πεις και σε άλλους φίλους σου βαραντερίστες) και γιατί αυτή η εταιρία με το... μικρό research team και τις... μικρές πωλήσεις, επιμένει σε αρχαιότητες και ιδιαιτερότητες όπως boxer, telelever κλπ.

Ευτυχώς όμως υπάρχουν πολλοί έξυπνοι γύρω μας (κάτι σαν τους προπονητές τις κερκίδας, που αν είναι τόσο καλοί, γιατί είναι στην κερκίδα;...) για να μας θυμίζουν ότι είμαστε χαζοί. (εγώ τέτοιος χαζός δεν με πειράζει να είμαι) Στο κάτω κάτω αν ΔΕΝ ήταν και αυτοί η GS δεν θα είχε απλώς τις μεγαλύτερες πωλήσεις στην κατηγορία... θα είχε καταργήσει όλους τους άλλους. Βλακεία θα ήταν χωρίς ανταγωνισμό.

NLS 31-03-2011 14:17

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από aeriko ( 349069)
Αναμένουμε την τελική κριτική σου, εφ όλης της ύλης. Θα είναι ενδιαφέρουσα λόγω παρελθόντος.:)

Αυτό δεν είναι δύσκολο να το βρεις.
Υπάρχουν δεκάδες varaderίστες στην Ελλάδα (και χιλιάδες παγκοσμίως) που πήγαν από Varadero σε GS. Και ΠΟΛΛΟΙ περισσότεροι που άλλοι φανερά άλλοι κρυφά θέλουνε να το κάνουν.
Το ΑΝΑΠΟΔΟ θα δυσκολευτείς ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ να το βρεις.
Και όταν το βρεις θα το βρεις συνοδευόμενο με πολύ πολύ φαρμάκι για την GS (γιατί δεν μπορεί... κάτι "τους έκανε" ή κάτι έτυχε και έκαναν αυτή την αλλαγή).
Αυτά είναι στατιστικά που δεν μπορεί να στα βγάλει ψέματα ούτε καν ο φίλος μας ο Γιώργος (είναι μέρος και ο ίδιος ακριβώς αυτού του στατιστικού στην κατηγορία που αναφέρω ακριβώς από πάνω... τι του έκανε η GS κλπ. - το έχει πει εξάλλου).

miltosb 31-03-2011 15:27

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 12:39.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!