GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Τεχνικά θέματα διάφορα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Μυρωδια Καμμένου πλαστικού (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=19118)

geolag 03-04-2011 16:42

Μυρωδια Καμμένου πλαστικού

Στην F650GS TWIN 2009 που έχω με 6800 κμ εδώ και κάποιο διάστημα μυρίζω κάτι σαν καμένο πλαστικό.Όπως η μυρωδιά που βγάζει η πλαστική σακούλα που καίγεται.Σε συνεργείο που την πήγα μου είπαν ότι είναι τα νερά που έχουν μείνει στο ψυγείο και όταν ζεσταίνεται η μηχανή μυρίζει έτσι.Μία εξήγηση είναι αυτή και εμπιστεύομαι τον τεχνικό που μου το είπε .Η μυρωδιά όμως παραμένει πολύ καιρό και υπάρχει και όταν κάνω και απόσταση 500 μέτρων μόνο και η μηχανή δεν έχει προλάβει να ζεσταθεί.Πιθανόν να έχει αρπάξει και καμιά σακούλα στο δρόμο αλλά δεν φαίνεται κάτι να έχει κολλήσει στους λαιμούς.
Πριν αποφασίσω να την δώσω και να πάρω HONDA μήπως έχει τύχει σε κανέναν κάτι παρόμοιο ή έχει καμιά ιδέα περί τίνος πρόκειται?

egefalikos 03-04-2011 16:50

Απάντηση: Μυρωδια Καμμένου πλαστικού

Πάρε HONDA, δεν θα σου μυρίζει γιατί δεν θα παίρνει μπροστά! :D
Μήπως όπως καθάριζες την αλυσίδα έπεσε σπρέυ στον καταλύτη!

gemara 03-04-2011 17:05

Δε χρειάζεται να βρεις ολόκληρη σακούλα για να μυρίζει. Λίγο να έχει ακουμπήσει, θα μυρίζει για βδομάδες. Τα τακάκια, καθαρά;

geolag 03-04-2011 17:08

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από egefalikos ( 351456)
Πάρε HONDA, δεν θα σου μυρίζει γιατί δεν θα παίρνει μπροστά!:sm7:
Μήπως όπως καθάριζες την αλυσίδα έπεσε σπρέυ στον καταλύτη!

Πιθανόν να έπεσε.Θα φύγει ποτέ η μυρωδιά?

egefalikos 03-04-2011 17:16

Κάνε ρε Γιώργη καμιά μακρινή βόλτα να καεί καλά και θα φύγει η μυρωδιά. Την είχα πάθει και εγώ στο Transalp που είχα και ψαχνόμουνα!

geolag 03-04-2011 17:30

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από egefalikos ( 351470)
Κάνε ρε Γιώργη καμιά μακρινή βόλτα να καεί καλά και θα φύγει η μυρωδιά. Την είχα πάθει και εγώ στο Transalp που είχα και ψαχνόμουνα!

οκ ευχαριστώ.Τη γλύτωσε προς το παρόν η μηχανή θα την κρατήσω και δεν θα πάρω HONDA

gandreas 03-04-2011 17:40

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από geolag ( 351472)
οκ ευχαριστώ.Τη γλύτωσε προς το παρόν η μηχανή θα την κρατήσω και δεν θα πάρω HONDA

Αν της φέρεσαι τόσο άκαρδα και εκβιαστικά θα σε προδώσει και θα σε αφήσει, έχει ψυχή το μωρό:sm7::sm7::sm7:

NLS 03-04-2011 18:13

Αυτό που είπε ο (έμπειρος) gemara.
Μπορεί να ακούμπησε πράγματι σακούλα σε εξάτμιση (ή λαιμούς) ή τακάκια... Θα βρωμάει για καιρό.

moby_gr 03-04-2011 22:48

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από geolag ( 351472)

:sm7:

minaskapetanakis 04-04-2011 22:29

φιλε σιγουρα σακουλα ειναι !!!

bill 800gs 05-04-2011 08:40

Απο τα λαδια της αλυσιδας πρεπει να ειναι φιλε, τα πεταει πανω στον καλατυτη
Αν εχει και την αλουμινενια ποδιά τα κραταει ακριβως κατω απο τον καταλυτη και μυριζουν ακομα και αν εχεις μερες να λιπανεις την αλυσιδα.
1) καθαρισε καλα το λαδι που εχει πιασει κατω απο τον καταλυτη (πανω στην ποδια)
2) αλλαξε σπρευ αλυσιδας (με καποιο που δεν ''πεταει'' πολυ)
3) ριξε λιγοτερο σπρευ στην αλυσιδα

ath 06-04-2011 00:32

Είχα το ίδιο θέμα. Μην τρελαίνεσαι, από βροχές, κολλημένα σωματίδια κ.λπ. θα είναι. Στο δικό μου μάλιστα μύριζε χωρίς καλά καλά να ζεσταθεί και είχα παρανοήσει. Κανε ένα ΚΑΛΟ πλύσιμο από κάτω: ποδιές, κάτω μπροστά εκεί που είναι τα φίλτρα λαδιού και .....
!!! δες και από ΠΙΣΩ από το κυλινδρικό "κουτάκι" που βρίσκεται οριζόντια Πάνω από το φίλτρο λαδιού -θέλει χέρι εκεί- πίσω λοιπόν από αυτό υπάρχει ένα μικρό σιδεράκι και ΚΑΤΩ από το σιδεράκι θα βρεις διάφορα, ανάλογα με τη χρήση που κάνεις και το πόσο χοντρά είναι τα χέρια σου. Εγώ τα έβγαλα με λεπτό πινέλο.

moican 09-04-2011 14:36

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από bill 800gs ( 352641)
Απο τα λαδια της αλυσιδας πρεπει να ειναι φιλε, τα πεταει πανω στον καλατυτη
Αν εχει και την αλουμινενια ποδιά τα κραταει ακριβως κατω απο τον καταλυτη και μυριζουν ακομα και αν εχεις μερες να λιπανεις την αλυσιδα.
1) καθαρισε καλα το λαδι που εχει πιασει κατω απο τον καταλυτη (πανω στην ποδια)
2) αλλαξε σπρευ αλυσιδας (με καποιο που δεν ''πεταει'' πολυ)
3) ριξε λιγοτερο σπρευ στην αλυσιδα

+ 800! Καλο πλυσιμο και αλλαγη sprey.:cool2:

geolag 09-04-2011 14:55

ok ευχαριστώ .Πιστεύω ότι είναι από το σπρέυ αλυσίδας.Ηδη τώρα που πέρασε αρκετός καιρός και πέρασα και αθελα μου από μεγάλη λακούβα με νερά μάλλον δεν το μυρίζω.

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 01:13.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!