![]() |
Hella micro de
Θελω να αγορασω τα παραπανω προβολακια ..εχει κανενας 'δικος' μας σχετικο καταστημα ??
|
Απάντηση: Hella micro de
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Γιατί ενδιαφέρομαι και εγώ;) |
οχι απλα πουλαω τα δικα μου 70€ χωρις βασεις 100€ με τις βασεις
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Στη Σπυρου Πατση οπως πας για κεντρο απο καβαλας κανεις δεξια στο φαναρι στα 50 μετρα αριστερα σου ενα μαγαζι με μπαταριες κ ηλεκτρολογικα αυτοκινητων,λαμπες κτλ.
Εγω συντομα θα τα παρουμε με ενα φιλο 3- 4 κομματια γυρω στα 80 ευρω κ θα παιξουμε την τιμη. Αν θελεις παμε κ ολοι μαζι.:Απορία: |
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
εφόσον η μοτό όμως δεν έχει θέση για τις δικές της βάσεις, είχα φτιάξει εγώ 2 βασούλες...;) http://i945.photobucket.com/albums/a...za/prov_04.jpg |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
k αυτοσχεδιες βασεις με 10γιουρια
1. ImageShack® - Online Photo and Video Hosting 2. ImageShack® - Online Photo and Video Hosting μπαινουν κατω απο το ρυνγχος (κατω απο τα πλαινα αερισματα) οπως φαινεται στη 2η φωτο |
Εγώ της τα έβαλα…
http://img820.imageshack.us/img820/7431/p4200019u.jpg Θα τα ρυθμίσω το βράδυ στον καφέ. Το κατάστημα για αυτούς που ενδιαφέρονται είναι: Αφοί Μπότση Σπ Πάτση 31 Τηλ. 210 342 2845 €80 ακατέβατα / στον Σαβίδη σήμερα το πρωί €110 |
Απόσπασμα:
Να ρωτήσω είναι ίδια με του αντβε η ποια διαφορά υπάρχει? Ρωτώ για διαφορές εκτός το πλαστικό κάλυμμα του αντβε εννοείται! |
75 ευρω αγορασα σημερα και 5 ευρω μεταφορικα ...απο συμφορουμιτη με ηλεκτρονικο καταστημα σε παραδιπλανο φορουμ .
|
Απόσπασμα:
|
σημερα απο τον Τζεμπελικο στη Σπ.Πατση ειναι λιγο πριν απο τους αφοι μποτση προς την καβαλας
75ευρω το ζευγαρι!!! Τον εχω ενημερωση οποτυε μπορειτε απλα να πειτε απο το Σωτηρη τον Πυροσβεστη η απο το φορουμ. |
Τον πηρα τηλ το πρωι και κανονισα να περασω να τα παρω.Πολυ καλο deal.Θενκς Σωτηρη.:sm8:
|
Απόσπασμα:
Αγόρασα και εγώ τα ίδια και ψάχνομαι.... |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 15:21. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!