![]() |
Απάντηση: Στη φυλακή γιατί σκότωσε τον κλέφτη !!!
Σε αυτή την περίπτωση που σου την πέσουν στο σπίτι, τον καθαρίζεις και τον φυτεύεις, χωρίς κουβέντα και καθάρισες ούτε αστυνομίες ούτε δικαστήρια… |
Δύσκολη η δουλειά του δικαστή ;)
|
δεν πανε καλα!!ο 77χρονος ειναι εγκληματιας?πανε καλα ρε?
|
Tι ήθελε ο δικαστής να κρατούσε ο 77χρονος ένα μπουκέτο με λουλούδια !!! Δέν υπάρχει δικαιοσύνη !!!:mad::mad:
|
Απόσπασμα:
|
ΚωλονόμοιΝεύρα
|
ενω αν ο κλεφτης ειχε φαει τον παππου δεν θα ειχαμε να λεμε σημερα τιποτα.....τι να πει κανεις Ελλας το μεγαλειο σου !!!!:hmmm:
|
μαγκες......το τηλ. μου ειναι στο προφιλ:cool: σε αυτες τις περιπτωσεις,ειμαι ο ανθρωπος σας......;) |
Απόσπασμα:
|
ΝεύραΝεύραΝεύραΝεύρα ρε δεν παμε καλα !!!!
|
Απόσπασμα:
:sm3::sm3::sm3::sm6: |
Απόσπασμα:
:D |
Απόσπασμα:
:sm7::sm7::sm7: Jefe |
Ο νόμος στην Ελλάδα είναι υπερ των ληστών,κλεπτών και λοιπών κακοποιών που μπένουν στα σπίτια μας.
Ημουν ένορκος σε παρόμοια υπόθεση πρόσφατα και παραλίγο να φάει 6 χρόνια 70χρονος, γιατι πυροβόλησε στο πόδι κλέφτη και του προκάλεσε αναπηρία. Δεν καταλαβαίνω σε πια χώρα διαμένουν οι Δικαστές και έρχονται σε αντίθεση με τους ενόρκους στο προφανές. Δηλαδή είναι δικαιωμένος ο 75χρονος που πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε από ληστές μέσα στο σπίτι του και μπροστά στην οικογένειά του. ΝεύραΝεύραΝεύρα |
Απόσπασμα:
όχι ρε μεγάλε! μιλάμε με τα χίλια είσαι ο άνθρωπός μας!:sm7::sm7::sm7: |
Από προσωπικό συμβάν - Ρουμάνος σεσημασμένος (από τ' αποτυπώματα που άφησε),
μπήκε νύχτα στο σπίτι μου, πήρε διάφορα αντικείμενα αξίας κ χρήματα .... Στο ρεζουμέ ... Στην Αστυνομία που έκανα καταγγελία μου είπαν, καλά που δεν ξύπνησες ... Εκτός του ότι μπορεί να σε σκότωνε - οι Ρουμάνοι δεν "παίζουν", αν τον "ακούμπαγες" θα έβρισκες τον μπελά σου ... Μααααα .... (διαμαρτυρήθηκα) .... μπήκε στο σπίτι μου κ έπρεπε να μείνω με σταυρωμένα τα χέρια ??? "Έτσι είναι ο νόμος" .... ήταν η απάντηση του αξ. υπηρεσίας ... :cool: |
Απόσπασμα:
|
Εμένα όταν μου κλέψαν το πιονεράκι από το αυτοκίνητο και πήγα στην αστυνομία να το καταγγείλω, μεταξύ άλλων ο Διοικητής του τμήματος μου είπε επί λέξει: "Η ελληνική δικαιοσύνη γαμ...έται." εξηγώντας μου ότι και να πιάσουν τον κλέφτη δεν πρόκειται να πάθει τίποτε...
|
Κάποιος που να μας πει τι λέει ο νόμος ή ποιος είναι? Διότι εμείς εδώ στα άγρια, όλο και κάτι έχουμε στα σπίτια μας για προστασία.
|
Ελλάς το μεγαλείο σου . Νεύρα Νεύρα ΝεύραΝεύρα |
απαραδεκτη κατ εμε η αποφαση του δικαστηριου , ακομη και θανατος εξ αμελιας εχει μικροτερη ποινη υπο τετοιες συνθηκες.
αυτοι οι νομοι βαζουν το λιθαρακι τους για τον μαρασμο της χωρας :hmmm: |
Απόσπασμα:
Χρήστο, ο νόμος λέει ότι, το "όπλο" που θα χρησιμοποιήσεις, δεν πρέπει νάναι μεγαλύτερης δυνατότητας, απ' αυτό που κρατάει ο .... πες τον κλέφτη .... Δηλαδή, πρέπει να εκτιμήσεις αστραπιαία, τί κρατάει αυτός, για να πάρεις το αντίστοιχο ... Τουτ' έστιν .... χέ## ψηλά κι αγνάντευε ... :cool: Θα σ' έχει "περάσει" σουβλάκι ... |
Αααααα .... και κάτι ακόμη ...
Αυτός θα διωχθεί για ΑΠΟΠΕΙΡΑ κλοπής κι εσύ για απόπειρα ανθρωποκτονίας κ ίσως εκ προμελέτης - αν κρατούσες όπλο ... |
Πριν μερικά χρόνια γνωστοί μου "μάζεψαν" στο Πόρτο Ράφτη έναν τύπο που 3 τα ξημερώματα κουβαλούσε μιά τηλεόραση. Αποδείχτηκε ότι ήταν διαρρήκτης και τον πήγαν στο εκεί ΑΤ. Μόνο που δε βρήκαν το μπελά τους. Ουσιαστικά σου λένε, όταν βλέπεις αδίκημα, γύρνα από την άλλη.
Αν μου μπει ληστής στο σπίτι και μπορώ, θα του γα.... τη μάνα και τον πατέρα και βλέπουμε. Τι γίνεται; Ούτε στο σπίτι μας δεν επιτρέπεται να αμυνθούμε; Ο ληστής δηλαδή γιατί ήρθε; Να πιούμε καφέ; Θα με απειλήσει, θα με κλέψει και θα του δώσω και πουρμπουάρ για τον κόπο του; Κwλοκράτος!!!!ΝεύραΝεύραΝεύρα |
Τελευταία, η "μόδα" είναι, να μπαίνουν στα εξοχικά,
όταν βρίσκονται μέσα οι ιδιοκτήτες ... Κι αυτό γιατί, από τηλεοράσεις, βίντεο, μαχαιροπήρουνα κ ουίσκι, είναι όλοι κομπλέ ... Αυτό που χρειάζονται τώρα είναι ... μετρητά ... Γι' αυτό "χτυπάνε" τα "γεμάτα" σπίτια ... :cool: |
Νεύρα:hmmm:Νεύρα |
Απόσπασμα:
|
....καιρος να αλλάξει ο νόμοςΝεύραΝεύραΝεύρα...τόσες αλλαγές έφερε το ΔΝΤ,δεν υπάρχει κάτι σχετικό..:D:D.
Για να σοβαρευτούμε η κατάσταση έχει ξεφύγει και δυστυχώς δεν μπορεί να μας προστατευσει ουδείς ούτε κάν ο ίδιος μας o ευaτός...TRAGIC |
Απόσπασμα:
:yz |
Απόσπασμα:
|
Στις Ενωμένες Πολιτείες της Αμερικής, στις περισσότερες,
αν μπεί κάποιος σπίτι σου και τον σκοτώσεις ούτε δικαστήριο δεν γίνεται που λέει ο λόγος...:cool: δηλ γίνετε αλλά αθωώνεσε!:rolleyes: |
Απόσπασμα:
Ναι βρε Χάρη, αλλά στις ΗΠΑ, (αν το έχω ακούσει σωστά), ο αστυνομικός τραβάει την κουμπούρα κ σε σκωτώνει, έτσι ... γιατί ... "πίστεψε ότι" ... :cool: |
Απόσπασμα:
|
Να κάνω λίγο το δικηγόρο του διαβόλου?
Αν πεινάσουν τα παιδιά σας και δεν έχετε λύσεις η επιλογές θα κλέψετε? Δεν είναι χόμπυ η κλεψιά... Και δεν είναι και λίγο να σκοτώσεις άνθρωπο...Για 1050 ευρώ... |
Απόσπασμα:
Υπαρχουν και αλλες λυσεις. Και ειναι αλλο να σου κλεψουν απο το πορτοφολι ή απο το αυτοκινητο ή οτιδηποτε αλλο χωρις να κινδυνευσεις και αλλο να μπουν στο σπιτι σου που κοιμουνται η γυναικα σου και τα παιδια σου Εκει αν μπορεις οχι τον μαχαιρωνεις , ΦΕΤΕΣ θα τον κοψω |
παντος πρεπει να συμφωνησουμε οτι καλητερα να μην τους παρουμε ειδηση διοτι τα πραγματα δεν ειναι ευκολα η μην ειναι;ψυχραιμια.απαραδεκτος ο δικαστης.....
|
Απόσπασμα:
ξυπνησε η τρουμπα του Πειραιωτη μεσα του...:sm7: |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Όπως τα λες Χρήστο ... καλό είναι να μην συμβεί ... Αλλά ααααααααννννννν ..... είναι δύσκολο ρε φίλε να τον "καθαρίσεις" ... Αν είναι "του χεριού σου", θα πέσει κ θα σ' εκλιπαρεί, όπως το συνηθίζουν ... - Όχι αφεντικόοοοο .... μην μου κάνεις κακό .... πεινάνε τα παιδάκια μου .... κ άλλα τέτοια ... Αν ΔΕΝ είναι "του χεριού σου", ίσως αυτός ή αυτοί, νάναι πιο γρήγοροι από σένα .... Οπότε ... δεν είναι εύκολες αποφάσεις ... :cool: |
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 19:16. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!