![]() |
Βαλκάνια και ίσως κάτι παραπάνω?
Argos, Greece to Unknown road - Google Maps
Αυτό θα είναι το φετινό μου ταξίδι.... λέμε τώρα..... Μακάρι...... |
Απάντηση: Βαλκάνια και ίσως κάτι παραπάνω?
Μακάρι......[/QUOTE]
στο ευχομαι ολοψυχα Χαρη. και για πες μας στο περιπου, ποτε και ποσες μερες ?:) |
Με το καλό Χάρη!
|
Άντε! Να περάσουν όμορφα οι μέρες, κ να 'ρθει με το καλό η ημέρα...εκκίνησης! :)
Jefe |
Μετά από ένα τέτοιο ταξίδι αν μπορέσεις να πάς Σοζόπολη (Sozopol) πιο κάτω από το Burgas σε κανένα ξενοδοχείο που να βλέπει μαύρη θάλασσα για ξεκούραση, αρκετά φθηνά και με τουρισμό στην παλιά πόλη.....
|
με το καλο !!!!
ωραίο φαίνεται !!! |
Με το καλό Χάρη να έρθει γρήγορα η μέρα αναχώρησης . :sm8: |
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Ευχαριστώ φίλοι! |
Απόσπασμα:
Το πότε είναι πολύ ανοιχτό Μαν, μιά σκέψη είναι τέλη Ιούλη και η δεύτερη σκέψη είναι Σεπτέμβρη, θα δείξει ο χρόνος..:) Τώρα για το πόσες ημέρες? Συνήθως φεύγω Σάββατο απογευμα η Κυριακή πολύ πρωί και επιστρέφω Τρίτη δηλ 10 ημέρες...:rolleyes: Παίζει όμως και για περισσότερες ημέρες γιατι τα θέματα είναι πολλά φέτος... Fagaras Pass, Sibiou, Maramures District, Tatra mountains... |
Απόσπασμα:
Πέτρο το κρατώ αν και δεν ξεκουράζομαι με τον συνηθισμένο τρόπο:sm7: μου περνάνε όλα όταν ταξιδεύω!:) |
Χάεη, μακάρι όλα να πάνε καλά και να σου βγει! Και να το φχαριστηθείς :)
|
Χάρη πάρε και μένα .Έχω λέβα ακόμη .:sm7:
|
Με το καλο Χαρη!!:) :)
|
Ωραια διαδρομη, ωραιες σκεψεις:):)
|
Καλό φαίνεται..ελπίζω να το κάνεις και να περάσεις καλά;)
|
Με το καλό να έρθει η στιγμή και να πραγματοποιηθεί, και βέβαια καλά να περάσετε :)
Είναι ωραία η διαδρομή (έχω κάνει περίπου το μισό). |
Απόσπασμα:
εχεις λεβα, δεν το συζητω :-) |
ωραίο θα πρέπει να είναι το πλάνο
έχεις και τιμισοάρα μέσα στο πλάνο,σωστός! να σου πάνε όλα όπως θέλεις χάρη!:) |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
:oοοοoh: Χάρη! Θα περάσεις κι από Λαμία; :D . . . Με το καλό να το πραγματοποιήσεις και να απολαύσεις - απολαύσετε κάθε χιλιόμετρο . . . |
Χάρη τη έχω κάνει την διαδρομή είς διπλούν αμα μπορώ να βοηθήσω σε κάτι μου λές!!
Αν κ δεν νομίζω να χρειάζεσαι:):) Καλά να περάσεις....μην φάς μέρες βουλγαρία ξόδεψε τες πιο ψηλά στα μαισαιωνικά χωριουδάκια της ρουμανίας ....στα καρπάθια ..κτλ κτλ..... Στο κατέβα στα σύνορα ρουμανίας με σερβία που περνάς δίπλα πολύ πολύ προσοχή ίσως απο τον χειρότερο δρόμο που θα περάσεις απο το ταξιδιωτικό σου!!! Τα λέμε τρελέ !!! |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Λαμία οπωσδήποτε από τοπν παλιό:D |
Απόσπασμα:
Ο δρόμος που αναφέρεις για επικίνδυνο, από διαμόρφωση η από τους οδηγούς??? Αν και έχω ακούσει-διαβάσει ότι οι Ρουμάνοι δεν είναι και ότι καλύτερο στην οδήγηση:( |
Απόσπασμα:
Σχετικά με την διαδρομή οπως πολύ σωστά είπε ο Ιταλός στα τελευταία περίπου 100 χλμ σύνορα Ρουμανίας - Σερβίας παίζει πολύ λακούβα.Το ίδιο και όταν ανεβαίνεις για το Transfagarasan pass. Σαn χώρα όμως η Ρουμανία έχει πραγματικά όμορφα μέρη και πολύ φθηνή δες αν θες τα ταξιδιώτικα που έχουμε ανεβάσει αλλά και εδώ έχει πολλές πληροφορίες.Και βέβαια αν σε κάτι μπορώ να βοηθήσω πολύ ευχαρίστως. |
ευχομαι να το πραγματοποιησεις!!θα περιμενουμε νεα σου!
|
:D
|
Τι του έβαλες του ανθρώπου βρε αθεόφοβε:D:D:D:D:D:D:D???
|
Απόσπασμα:
Ευχαριστώ για όσες πληροφορίες έγραψες;) |
Με το καλό Χάρη........εύχομαι (που εσένα δεν σε φοβάμαι) να το πραγματοποιήσεις...
|
Απόσπασμα:
Βρε βρε βρε που χάθηκες φιλαράκι, Καλόχρονος Γιώργο! ευχαριστώ γιά τις ευχές!:) |
Απόσπασμα:
χα χα τα μεγαλα πνευματα ..... ιδιο ταξιδι ιδια εποχη αν κατι δεν αλλαξει με τις αδειες!!!! :):):) |
Απόσπασμα:
|
|
Καλημερα:)
ΟΧΙ αλλο κομη δρακουλα:yz:yz Ειναι μια ,καλα οργανωμενη, απατη. Το καστρο του Μπραν οντως υπαρχει,αλλα δεν εχει καμαι σχεση με τον Βλαντ Τσεπες. Οπως επισης και το περιφημο σπιτι στη Σιγκισοαρα,που υποτιθεται οτι εζησε εκει καποια χρονια ο Τσεπες, ειναι ενα πολυ ομορφο ανακαινισμενο σπιτι που δεν εχει καμια σχεση με την ιστορια αυτη. Εχουν καταφερει καποιοι επιτηδειοι να μοιρασουν τη ζωη του Τσεπες σε λοη τη Ρουμανια( δυο χρονια εμεινε εδω, τρια χρονια περασε εκει, εδω περπετουσε, εκει ετρωγε...) ,ακομη και στο καστρο της Χουνεντοαρα λενε οτι φυλακιστηκε για 7 χρονια, ενω δεν πατησε ποτε το ποδι του εκει.:sm7: Τελος παντων, οι ιδιοι οι Ρουμανοι (εκτος των πονηρων) δεν εχουν και σε μεγαλη εκτιμηση ολο αυτο το πανηγυρι που γινεται με την ιστορια αυτη. Οσο για τη διαδρομη που φαινεται στο site αυτο, αξιζει και με το παραπανω, μονο που ειναι γραμμενη λαθος. Και κατι αλλο, για τη λιμνη Vidra που αναφερεται στη διαδρομη, ειναι μια απογοητευση η σταθμη του νερου. Ειναι μια τεχνητη λιμνη και λογω ισως κακοδιαχειρισης του νερου, εχει καταντησει ειδικα προς τα δυτικα ,μια γουρνα με λασπη:mad:. Λεει ομως πολλα για το τοπιο;) Τα βουνα του Fagaras , υπερτιμημενα , δεν πιανουν μια μπροστα στα βουνα της Transalpina:) Η διαδρομη Brezoi- Petrosani:) +1200, οπως και Petrosani μεχρι και λιγο πριν το Tirgu ziu.:) |
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
αν ναι που είναι γραμμένη λάθος? Απόσπασμα:
Εχω αρχίσει να πλένω σώβρακα που λέει και ο κλανκε:D |
|
Απόσπασμα:
Δεν αναφερθηκα στη δικη σου διαδρομη,γιατι απλα δεν την ειδα με λεπτομερεια:) |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 16:42. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!