GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Διάφορα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=37)
-   -   ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΩΝ (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=19601)

-DHMHTRHS- 17-04-2011 03:12

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΩΝ

Οπως καθε χρονο ετσι και φετος θα γινει η ΠΑΝΕΛ. ΣΥΓΚΕΝ. ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΛΑΓΚΑΔΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ.Μια ωραια εκδηλωση που τα τελευταια χρονια ειναι στον πατο προτημησεων απο τους μοτοσυκλετιστες.Και λεω μοτοσυκλετιστες γιατι ειναι αρεστη μονο σε αυτους που εχουν σκοπο να κανουν και να δημιουργησουν διαφορα εκτροπα.Αποτελεσμα ο αθλητικος ορος του μοτοσυκλετιστη να ισοπεδωνεται.Το καθε περσυ και καλυτερα ταιργιαζει γαντι.Οι λιγοι σοβαροι που εχουν μεινει βλεπωντας αυτα και εχοντας λιγο τσιπα και αξιοπρεπεια δεν καθονται πανω απο 2-3ωρες.(εχει περισσοτερο επισκεπτες παρα διαμονες). Η ΕΝΝΟΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ εχει πλεον παρακμειακο χαρακτηρα και βασιλευη η ανοργανωσια και η αναρχια του καθενος.Οσο και να θελουν αυτα τα 10-15 ατομα που προσπαθουν για το καλυτερο δεν φτανει(με προσωπικη δουλεια,κοπο και αγωνα).Υπαρχουν καποιοι που θα ερθουν για να βγαλουν τα αποθημενα μιας χρονιας στον χωρο συγκεντρωσης (και με την ανεχεια της δοιηκησης μιας και τα ατομα ειναι γνωστα και ερχονται γαι εναν συγκεκριμενο λογο).Δεν θελω να μακρυγορισο αλλα σιγουρα ο καθενας εχει παει σε καποια συγκενρωση και εχει σχηματιση την δικη του γνωμη περι του θεματος.Αλλα οταν ακους σκοτωθηκε ο ταδε,χτυπησε ο ταδε κλπ γιατι δεν φορουσε το κρανος,γιατι εκανε σουζα,γιατι πηγαινε με 300,ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΟΝΑΕΙ. Ειναι καλο μεσα απο ορισμενες εκδηλωσεις-συναντησεις-συγκεντρωσεις να φευγεις και να λες οτι σημερα κερδισα κατι απο εδω,αυριο απο εκει,μεθαυριο απο πιο περα κλπ.Ετσι αποκταται η εμπειρια και η εννοια μηχανοκινητος αθλητισμο επαγγελματικος η ερασιτεχνικος.Κανενας απο την ωρα που πεταξε το ποδηλατο και πηρε ενα μηχανακι δεν καθησε καποιος να σου πει πεντε βασικα πραγματακια.Ολοι ειμαστε αυτοδειδακτοι.Και μην μου πειτε οτι σας εμαθαν στις σχολες οδηγων(εξετασεις διπλωματος) γιατι θα βαλω τα γελια.Α!!και για να μην φευγουμε απο την ουσια του θεματος προτιμω να ειμαι ρομαντικος στην εννοια του μοτοσυκλετιστη και να τα βλεπω τα πραγματα πιο αθωα!!!!!!!!!! απο οτι ειναι.Η οικομονικη πλευρα της πανελληνιας σοκαρει ακομα περισσοτερο(προτιμω να με λενε ΧΑΖΟ και να καταλαβαινω πολλα περισσοτερα).τα σχολια δικα σας αν και θα ηθελα να ακουσω τις γνωμες σας.http://www.gsforum.gr/images/icons/icon5.gifhttp://www.gsforum.gr/images/icons/icon5.gif

siraxanz 17-04-2011 09:26

Απάντηση: ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΩΝ

Η Ασπροβάλτα ήταν η τελευταία πανελλήνια που συμμετείχα...
αηδίασα και δεν ξαναπάτησα το πόδι μου..
Αηδίασα από την απαράδεκτη συμπεριφορά,
αναβατών που ο μόνος προφανής λόγος παρουσίας ήταν η επίδειξη.
Δεν μιλάμε για ελεγχόμενη επίδειξη σούζας η εντο όπου θα μπορούσαμε όλοι να
θαυμάσουμε κάποιον ικανό αναβάτη, αλλά για ζω-πεθαίνω συμπεριφορές, ανάμεσα σε σκηνές και κόσμο...και πέθαναν και κάποιοι και σε επόμενες πανελλήνιες
Αηδίασα όμως και από την άκρατη εκμετάλευση μας, από την διοργάνωση, το φτηνιάρικο, βρώμικο φαγητό με τις πανάκριβες τιμές και όλη την ανοργανωσιά που έβλεπες παντού γύρω....ότι γούσταρε ο καθένας έκανε...
το δίκιο του ισχυροτέρου!
Να μην μιλήσω και για ουσίες κλπ...:(
Πάντως είναι μιά ωραία "μηχανή" που παράγει ένα ικανό τζίρο και
που αυτό προσφέρει για κάποιους μιά βιοποριστική ευκαιρία:D

Arkas 17-04-2011 11:16

Μιλώντας με προσωπικά κριτήρια,
δεν μπορώ να μην συγκρίνω αυτά που περιγράφουν
ο Δημήτρης και ο Χάρης,
με τις αντίστοιχες δικές μας "πανελλήνιες"
στο Σοφικό, στο Πανόραμα και στο Ηράκλειο!

Συνετοί οδηγοί,
μοτοσυκλετιστικό πνεύμα
συμμόρφωση των οδηγών στις οδηγίες των leaders
και ομαδική οδήγηση.

Τι να πώ,
όλοι δύο ρόδες καβαλάμε...
Γιατί να υπάρχουν απωθημένα
που πρέπει να εκδηλωθούν στην όποια μοτοσυκλετιστική συγκέντρωση.

Φαντάζομαι ότι όλοι πηγαίνουν με γνώμονα να διασκεδάσουν,
να συναντήσουν φίλους,
να κάνουν τις βόλτες τους
και να γυρίσουν με ασφάλεια σπίτια τους.

Ας ελπίσουμε ότι στην φετινή Πανελλήνια
δεν θα υπάρξουν παρατράγουδα...

.

Jefe 17-04-2011 11:53

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από siraxanz ( 362359)
αηδίασα και δεν ξαναπάτησα το πόδι μου..
Αηδίασα από την απαράδεκτη συμπεριφορά,
αναβατών που ο μόνος προφανής λόγος παρουσίας ήταν η επίδειξη.
Δεν μιλάμε για ελεγχόμενη επίδειξη σούζας η εντο όπου θα μπορούσαμε όλοι να
θαυμάσουμε κάποιον ικανό αναβάτη, αλλά για ζω-πεθαίνω συμπεριφορές, ανάμεσα σε σκηνές και κόσμο...και πέθαναν και κάποιοι και σε επόμενες πανελλήνιες
Αηδίασα όμως και από την άκρατη εκμετάλευση μας, από την διοργάνωση, το φτηνιάρικο, βρώμικο φαγητό με τις πανάκριβες τιμές και όλη την ανοργανωσιά που έβλεπες παντού γύρω....ότι γούσταρε ο καθένας έκανε...
το δίκιο του ισχυροτέρου!
Να μην μιλήσω και για ουσίες κλπ...:(
Πάντως είναι μιά ωραία "μηχανή" που παράγει ένα ικανό τζίρο και
που αυτό προσφέρει για κάποιους μιά βιοποριστική ευκαιρία:D

Θα συμφωνήσω με τα λεγόμενα του Χάρη. Θα ήθελα τα πράγματα να ήταν διαφορετικά, κ η Πανελλήνια να ήταν μία γιορτή, μία μάζωξη μοτοσυκλετιστών γιά ανταλλαγή ιδεών κλπ, χωρίς την εκμετάλευση κ αφαίμαξη που γίνεται από επιτήδειους που ενδημούν....
Πως θα τα καταφέρει η Πανελλήνια να φτάσει σε αυτό το σημείο δεν ξέρω, αλλά η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία....

Jefe

Uriah Heep 17-04-2011 12:46

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Arkas ( 362444)
Γιατί να υπάρχουν απωθημένα
που πρέπει να εκδηλωθούν στην όποια μοτοσυκλετιστική συγκέντρωση..

Το πρόβλημα εμφανίστηκε από την εποχή που οι φελλοί σταμάτησαν να έχουν περιορισμένες φιλοδοξίες,
.
...αρκούμενοι στο να βουλώνουν φιάλες,
.
...και άρχισαν να καβαλάνε μηχανές!

Αν προσθέσεις και τα πολλών ultra φουσκωμένα Εγώ, την φιλοπρωτία, πτωχοαλαζωνεία, νεανική αγαμία και υπεραναπλήρωση ελλειματικότητας μέσω μάρκας, κυβικών και ιπποδυνάμεων,
.
.
...νομίζω ότι εξηγείται επαρκώς αυτή η μοτοσυκλετιστική ρύπανση!

Πάνε πολλά χρόνια που δεν συμμετέχω,
.
.
...και δεν μΕ καίγεται ...λυχνία!

GeorgeKoy 17-04-2011 13:49

ναι ρε παιδιά ωραία όλα αυτά και συμφωνώ μαζί σας . αλλά σαν παλιότεροι οδιγοί ποιο έμπυροι ποιο σιγκρτιμένοι δεν θα ήταν καλύτερο απο το να απέχετε να δώσετε ένα μάθημα οδικής συμπεριφοράς και ασφαλούς οδήγησης ; ύσος ετσι βάλουμε μερικά κεφάλια να το φορέσουν το ρημάδι στο κεφάλι τους . δεν ξέρω από πανελλήνια γιατί ειμαι νεος μοτοσικλετιστής αλλά έχω ακούσει τα χειρότερα και λέω. όλοι λένε τα χειρότερα άρα αυτοί που το χαλάνε είναι λίγοι ... Γιατί το επιτρέπουν όμως ; όπως είπα και πριν δεν ξέρω πως διοργανώνετε μια τέτοια εκδήλωση αλλά είναι κρίμα να μην μπορούν να πάνε αυτοί που σέβονται και αγαπούν αυτό που κάνουν και να μαζεύονται μερικοί ανεγκέφαλοι και να τα ρημάζουν όλα .

saligns 17-04-2011 14:01

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από GeorgeKoy ( 362504)
δεν ξέρω από πανελλήνια γιατί ειμαι νεος μοτοσικλετιστής αλλά έχω ακούσει τα χειρότερα και λέω. όλοι λένε τα χειρότερα άρα αυτοί που το χαλάνε είναι λίγοι .

Όχι-είναι όλοι (που λέει ο λόγος όλοι)
Είναι όχλος.Ποιός θα τολμήσει να πει στον όχλο φόρα κράνος;;;;
Θα πέσουν κάτω καμιά 50αριά και θα γελάνε μέχρι αύριο:cool:

CPretenteriS 17-04-2011 14:17

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Uriah Heep ( 362479)
Το πρόβλημα εμφανίστηκε από την εποχή που οι φελλοί σταμάτησαν να έχουν περιορισμένες φιλοδοξίες,
.
...αρκούμενοι στο να βουλώνουν φιάλες,
.
...και άρχισαν να καβαλάνε μηχανές!

Αν προσθέσεις και τα πολλών ultra φουσκωμένα Εγώ, την φιλοπρωτία, πτωχοαλαζωνεία, νεανική αγαμία και υπεραναπλήρωση ελλειματικότητας μέσω μάρκας, κυβικών και ιπποδυνάμεων,
.
.
...νομίζω ότι εξηγείται επαρκώς αυτή η μοτοσυκλετιστική ρύπανση!

Πάνε πολλά χρόνια που δεν συμμετέχω,
.
.

:sm8::sm8:

man gs 17-04-2011 15:07

εγω πηγαινα απο το 93 εως το 2004 οπου και να γινοταν και ΟΦΕΙΛΩ ενα ευχαριστω γιατι μεσα απο αυτην γνωρισα πολλες περιοχες και εκανα και καποιους φιλους αλλα ΩΣ ΕΔΩ. Το κακο παραγινε γιατι το μονο που τους ενοιαζε μερικους ηταν τα ταληρα και αυτος ειναι ο κυριος λογος που τους ανεχονται γιατι οταν προταθηκε μια φορα η ιδεα να τους επιστρεψουν τα λεφτα και να τους διωξουν ΠΟΛΛΟΙ εκ των διοργανωτων εναντιωθηκαν. Γι αυτο απο τοτε την ιδια ημερομηνια εμεις κανουμε την δικια μας αντισυγκεντρωση(φετος 7η) και ειμαστε ολοι καλα:)

siraxanz 17-04-2011 16:34

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από man gs ( 362528)
........ Γι αυτο απο τοτε την ιδια ημερομηνια εμεις κανουμε την δικια μας αντισυγκεντρωση(φετος 7η) και ειμαστε ολοι καλα:)

Μανώλη μπράβο σας, φέτος για που λέτε??:)

nikos-x 17-04-2011 17:03

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από siraxanz ( 362359)

Και για 'μας, εκεί ήταν η τελευταία φορά που πήγαμε, όταν τσαχπινοπειραγμένα ομορφόπαιδα, τρέχαν με "1000" στα δρομάκια του κάμπινγκ.
Αλλά και γιατί φεύγοντας, μου 'ρθε να αγοράσω ακόμα ένα μπλουζάκι της πανελλήνιας κι έκανα το "λάθος" να το ζητήσω σε μαύρο χρώμα, για να εισπράξω την απάντηση: Για μπουτίκ μας πέρασες;
Την συνέχεια δεν σας την λέω :p
Το τελειωτικό χτύπημα ήρθε όταν στην χειμερινή που έγινε στη Νεράιδα, με ζητούσαν 60 ευρώ, (αν θυμάμαι καλά, σίγουρα πάνω από 50), για 2 ώρες που θα έμπαινα να δω κάποιους φίλους. :Απορία:
Παρ' όλο που του είπα, ν' αφήσω μηχανή, ταυτότητα και 20 ευρώ εγγύηση κι αν κάνω πάνω από δύο ώρες, ας τα κρατούσε όλα.

Μακάρι να αλλάξουν νοοτροπία και τακτική και ΝΑ σταματήσουν να εκμεταλλεύονται την αγάπη μας για την μοτοσυκλέτα και την ανάγκη επικοινωνίας με φίλους που κάναμε σε παλαιότερες εκδηλώσεις.

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Uriah Heep ( 362479)

Άμα έχει κανά καλό γκρουπάκι, θα πάμε; ντέφι να γίνει, μιας και θα είναι στην γειτονιά μας, γυρνάμε και με καμμένη λυχνία. :)

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από GeorgeKoy ( 362504)
. . . δεν θα ήταν καλύτερο απο το να απέχετε να δώσετε ένα μάθημα. . .

George, μαζευόμαστε κάθε Τετάρτη για να πιούμε καφεδάκι, τσαγάκι, που και που κανά ουζάκι, έλα και θα λύσεις όλες σου τις απορίες.
Έχουμε απ' όλα τα σχήματα.
Χωμάτινα, Ευρωπαϊκά, Ασιατικά, ασφάλτινα, κάποια που δεν βγαίνουν στη βροχή. . . αδερφέ μου :sm7: . . . για όλες τις χρήσεις. . .

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από man gs ( 362528)
. . . γνωρισα πολλες περιοχες και εκανα και καποιους φιλους . . . το μονο που τους ενοιαζε μερικους ηταν τα ταληρα . . . κανουμε την δικια μας αντισυγκεντρωση(φετος 7η). . .

Έχω ακούσει γι' αυτήν, αλλά δεν είχα βρει στοιχεία, που και πως, στην αρχή νόμιζα πως ήταν απλά φήμες.
Για φέτος τι λένε; Που; Και τι θα γίνει;

-DHMHTRHS- 17-04-2011 17:20

Το θεμα ειναι οτι συμφωνουμε ολοι σε ενα πραγμα,οτι ολοι εχουμε παει σε καποια πανελληνια και εαν δεν αλλαξη κατι δεν προκεται να ξαναπαμε.Εγω εχω παει σε τεσσερις συναντησεις απο τις οποιες εχω δουλεψη την μια περσυ που εγινε στον ΑΡΔΑ και τα πραγματα πανε απο το κακο στο χειροτερο.Η λυση δεν ειναι τοσο ευκολη.Το να μην πας ειναι το μονο σιγουρο,το να διοργανωνη η καθε λεσχη δικια της πανελληνια δεν ειναι και οτι καλυτερο.Ακους στις 15 του μηνος συναντηση AFRICA TWIN CLUB, στις 20 του μηνος το VARADERO CLUB,το VESPA CLUB και ουτε καθεξεις.Καλυτερα μια και να ειναι ολοι μαζι παρα ο καθενας μονος του.Μεγαλυτερη δυναμη εχουμε ολοι μαζι :sm5::sm5::sm5:

man gs 17-04-2011 17:29

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από siraxanz ( 362554)
Μανώλη μπράβο σας, φέτος για που λέτε??:)

οπως παντα στο βουνο και στις δροσιες:), τωρα για που? αυτο το αποφασιζουμε τελευταια στιγμη λογω των παντρεμενων, παλι καλα το εχουν κανει κεκτημενο δικαιωμα απο παλια και ξεφευγουν 2-3 μερες.:sm7:http://img849.imageshack.us/img849/3190/manolis464.jpg

GeorgeKoy 17-04-2011 18:14

Niko με τα χαράς να τα πούμε και από κοντά ! εγώ πάντως είμαι παντός καιρού :sm7:

gsa1200 17-04-2011 21:48

Λοιπόν, είχα πάει πριν χρόνια με ένα v strom που είχα τότε.Ήταν η πρώτη και τελευταία φορά που πήγα. Ήταν ένα άναρχο τσούρμο, που ούτε να τους χειραγωγήσεις μπορούσες, αλλά ούτε και να μιλήσεις στους περισσότερους.
Ήταν σαν να τους είχε κάποιος μαντρωμένους για κανά δυό χρόνια και να τους αμόλαγες απότομα.
Το ξεσάλωμα στο μεγαλείο του. Μηχανάκια πηγαινοερχόντουσαν από όλες μα όλες τις πλευρές.Ακόμα και πίσω από σκηνάκι μπορεί να σου ξεπεταγόταν μηχανάκι.Και δεν ήταν μόνο οι παπόβιοι οι κάγκουρες.Και με πολλά κυβικά κάνανε ακόμη χειρότερα.
Ειδικά την νύχτα, δεν παίζει ρε παιδιά.
Με σβηστά τα φώτα, ποιός θα κάνει την πιο μακρυνή σούζα.Παπιά, 500άρια, 1000άρια, όλοι.
Και για κράνη η στολές....μην ακούω χαζά:sm7:
Όλοι με σορτσάκι, γυμνοί από πάνω και με σαγιονάρα.΄
Έβλεπες τον παπόβιο να πέφτει κάτω και να σηκώνεται με τα αίματα στο κορμί(ανάκατα με τα χώματα) να σηκώνεται να ξαναβάζει μπρος το παπί και να συνεχίζει την σούζα.
Τρέλα σκέτη:cool::cool::cool::cool:
Εεεε αυτό για μένα δεν είναι διασκέδαση.Την άλλη μέρα έφυγα με το στομάχι δεμένο κόμπο:(:(:(
Ας πηγαίνουν οι πιο τολμηροί από εμένα:hmmm:

paschalis 17-04-2011 21:57

Εχω συμμετασχει τωρα που τις μετραω σε 24 Πανελληνιες.
Εχασα τις πρωτες τρεις γιατι ημουν μικρος και τις τελευταιες τρεις- μαζι με τη φετινη -γιατι ημουν μεγαλος...
Αυτη η φραση τα λεει ολα νομιζω.
Καποτε λοιπον ηταν ο θεσμος του καλοκαιριου για ολους τους Ελληνες Μοτοσυκλετιστες.
Τωρα ειναι μαλλον μια ακραια εκδηλωση καγκουριας και ξεσπασματος ενω η ΜΟΤΟΕ ως διοργανωτρια εχει εδω και χρονια αποστασιοποιηθει απο τα εκτροπα που γινονται εξω απο τα camping.
Αλλωστε δεν υπαρχει πλεον τροπος να ελεγξει την κατασταση εκτος κατασκηνωσης...
Οι μοτοσυκλετες ειναι χιλιαδες και οι οδηγοι τους τις εχουν φερει με συγκεκριμενο σκοπο εκει.
Ουτε καν η Τροχαια δεχεται να επιληφθει της καταστασης.
Οι οκονομικοι λογοι που αναφερετε οτι σας κρατουν μακρια ειναι σεβαστοι αλλα αυτα ειναι τα κοστη και δεν ειναι κανενας υποχρεωμενος να τα πληρωσει.
Καμμια Πανελληνια αλλωστε -με εξαιρεση αυτη που εγινε στην Επανωμη- δεν ειχε κερδη που να βγαζουν ματια.
Να μη ξεχναμε παντα οτι η Ομοσπονδια μοιραζει τα μισα κερδη πισω στις Λεσχες της ενω τα αλλα μισα χρησιμοποιουνται για τη λειτουργια της η και για φιλανθρωπικους σκοπους αλλα κυριως για τους πολυετεις δικαστικους αγωνες με την ΕΛΠΑ για το αυτονοητο, την αποκτηση δικαιωματος διοργανωσης αγωνων.
Αυτο επιτευθηκε μολις φετος.
Τωρα πραγματικα περιμενουμε με αγωνια να δουμε μια Πανελληνια ανθρωπινη με αυστηρους κανονες συμμετοχης και ωραιες μουσικες οπως παλια..

N4pSt3R 17-05-2011 18:33

30η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΩΝ
30 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ

Η Πανελλήνια Συγκέντρωση Μοτοσυκλετιστών δημιουργήθηκε πριν από 30 χρόνια από τη ΛΕΜΟΤ και συνεχίζεται να διοργανώνεται από την ΜΟΤΟΕ. Είναι ο πολυπληθέστερος και μακροβιότερος συλλογικός θεσμός με σκοπό τη σύσφιξη των σχέσεων των μοτοσυκλετιστών, τη γνωριμία και την ανταλλαγή απόψεων, την προώθηση του υγιούς μοτοσυκλετισμού την ανάπτυξη της κοινωνίας των μοτοσυκλετιστών και του συνδικαλισμού.
Τα τελευταία χρόνια μια μερίδα μοτοσυκλετιστών είχε διαφορετική άποψη και αντίληψη για το σκοπό της Π.Σ.Μ., δημιουργώντας προβλήματα στους οργανωτές και αρνητικές αντιδράσεις από τις τοπικές κοινωνίες που φιλοξενούσαν την εκδήλωση καθώς και δυσμενή σχόλια για όλους ανεξαιρέτως τους μοτοσυκλετιστές.
ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ
Θέλοντας η Π.Σ.Μ. να συνεχίσει να υπάρχει για τους σκοπούς και τους λόγους που δημιουργήθηκε, ενημερώνουμε τους μοτοσικλετιστές που θα θελήσουν να συμμετέχουν στην 30η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ότι θα ισχύσουν τα εξής:
1.-Στο χώρο της εκδήλωσης επιτρέπεται η είσοδος μόνο με μοτοσυκλέτα.
Δεν επιτρέπεται η είσοδος με αυτοκίνητο.
2.-Οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση οφείλουν να τηρούν εντός και εκτός του κατασκηνωτικού Χώρου τον Κ.Ο.Κ.
3.-Στην είσοδο ταυτοποιούνται τα στοιχεία των εισερχομένων και των μοτοσυκλετών τους από τα επίσημα έγγραφα που διαθέτουν.
4.-Είναι υποχρεωτική η τήρηση των κανονισμών που ο οργανωτής ορίζει και κοινοποιεί στους Συμμετέχοντες.
5.-Απαγορεύεται η χρήση ηχοσυστημάτων στον κατασκηνωτικό χώρο.
6.-Με το απογραφικό δελτίο ο μοτοσυκλετιστής υπογράφει ότι αποδέχεται τους κανονισμούς της Εκδήλωσης.
Η μη τήρηση των κανονισμών λειτουργίας συνεπάγεται αυτόματη αποβολή του παραβάτη από την εκδήλωση.
Η 30η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΩΝ θα πραγματοποιηθεί στην ΣΚΙΑΘΟ από την 09 έως 13 Ιουνίου 2011.

ΠΗΓΉ ΜΟΤΟΕ

panos1100gs 17-05-2011 19:07

:sm8::sm8::sm8:

ilias vara 17-05-2011 21:20

ΝΕΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Για πρώτη φορά η γενική είσοδος για όλες τις ημέρες της συγκέντρωσης με το δικαίωμα διαμονής, δεν θα έχει κόστος ανά μοτοσυκλέτα, αλλά κόστος ανά άτομο. Το κόστος ανά άτομο θα είναι 30€ με κάρτα μέλους ΜΟΤΟΕ ενώ όσοι δέν έχουν κάρτα θα πληρώνουν ακριβώς το διπλό αντίτιμο, δηλαδή 60€/άτομο. Προλαβαίνετε λοιπόν όσοι δεν έχετε κάρτα ομοσπονδίας να κανετε εγγραφή στην λέσχη της περιοχής σας, ή να πληρώσετε την συνδρομή σας που εκκρεμεί για να κερδίσετε την έκπτωση που δικαιούνται οι κάτοχοι κάρτας ΜΟΤΟΕ.

εχω την εντυπωση οτι η μοτοε με αυτον τον τροπο αλλα και με την ανακοινωση που εβγαλε προσπαθει να καλυψει τα νοτα τις για ολλα αυτα που εχουν γινει στις πανελληνιες η θα γινουν απο δω και περα....

xristos77 20-05-2011 00:37

Παιδια η ολη κατασταση μου θυμιζει κατι απο γηπεδο που ολοι δεν γουσταρουμε την βια κ την καγκουρια αλλα οι λιγοι μια ζωη τα κανουν ολα που......να.Δυστυχως η τελευταια που πηγα ηταν στην Θασο(στην τριτη που εγινε εκει)...Κ μεσα κ εξω χαμος ο καθενας εκανε οτι ηθελε.Δεν μπορουσαμε να κυκλοφορισουμε μεσα γιατι ο καθενας πηγαινε με 1000,επεφτε σε παρκαρισμενες μηχανες, εφυγα την επομενη κ νοικιασα δωματια με τον φιλο.Μου λοιπαν ομως τυχον σωστες διοργανωσεις σε οργανομενους χωρους π.χ. αγωνες βραδυπορειας αλλα κ η βαβουρα η καλη οχι η καγκουρια κ ετσι οταν πηγαιναμε ξανα σκαλα Πρινου εχει μια μεγαλη ευθεια(οσοι πηγαν θα καταλαβαν που λεω κ τι γινοταν εκει καθε μερα)....ειχε σχηματιστει μεγαλη ουρα απο αυτοκινητα κ προχωρώντας σιγα σιγα ειδαμε ενα πιστιαρικο κομμενο στην μεση οσπου φτανοντας στα ασθενοφορα για κακη μας τυχη εκεινη την στιγμη εβαζαν μεσα το παιδι με κομμενο ποδι κ δυστυχως το ειδα φατσα καρτα....Το απολυτο ξενερωμα κ εκει κ για ακρετο καιρο μετα σκεφτομουν οτι το παλικαρι δεν θα ειναι αρτιμελης ποτε ποια κ χαλιομουν....ειπα δεν θα ξαναπαω κ οταν εχει την πανελληνια θα φευγουμε για 3-4 μερες αλλου.

Κ σιγουρα αφου κυκλοφορουμε θα μπορουσε να μας τυχει οπουδηποτε οτιδηποτε αλλα γιατι να παω καπου που ξερω κατα 99% οτι θα χαλαστω...

z_atomic 20-05-2011 01:12

Αν το δει κανεις ως μια απλη συγκεντρωση ατόμων που αγαπούν τη μοτοσυκλέτα είναι μια πολύ καλή εκδήλωση. Όμως και μόνο που βλέπω την λέξη συνδικαλισμός όπως και υποχρεωτικές συνδρομές ως μέλος ή χωρίς, εγώ χαλιέμαι άσχημα. Δεν καταλαβαίνω ρε παιδιά εσείς που διοργανώνετε αυτή τη συνάντηση. Αν δεν πληρώσω δηλαδή την είσοδο στο camping αλλά είμαι π.χ. (εγώ δεν είμαι) μέλος της ΜΟΤΟΕ δεν μπορώ να παρακολουθήσω τις όποιες εκδηλώσεις - συζητήσεις? Μιλάτε για τιμές 60ευρώ για το camping για 4 βράδια με τη μοτοσυκλέτα για τέτοια μαζική εκδήλωση? Πλάκα κάνουμε? Και στην τελική για πιο συνδικαλισμό μιλάτε. Να με εκπροσωπήσετε που και γιατί? Τι έχει επιτευχθεί μέχρι σήμερα? ποια η δύναμη της ΜΟΤΟΕ? ούτε το ΦΠΑ δεν μπορούμε να κόψουμε από τα κράνη και μου μιλάτε για συνδικαλισμό? Οι συνδρομές που πληρώνουν τα μέλη που αποσκοπούν? Δηλαδή πως ανταποδίδετε στο μέλος τη συνδρομή του? Απλά για να πληρώνονται τα ενοίκια, οι γραμματείες, οι συσκέψεις και τα αναλώσιμα? Νομίζω ότι κάτι έχει χαθεί σε σχέση με το μοτοσυκλετισμό. Ότι κανένα μοτοσυκλετιστή δεν μπορεί κανείς να τον βάλει σε καλούπια. Η βασική αρχή του είναι η ελευθερία κινήσεων επιλογών και βούλησης. Το να με υποχρεώνεις να πληρώνω συνδρομή για να μπορώ να συναναστρέφομαι με άλλους μοτοσυκλετιστές ή να συμμετέχω με φθηνότερο εισιτήριο (30) στις εκδηλώσεις εμένα μου θυμίζει επιχείρηση κ όχι ανιδιοτελή συνάντηση ούτε καν τήρηση της βασικής φιλοσοφίας των περισσοτέρων μοτοσυκλετιστών. Λυπάμαι που τα γράφω έτσι άλλα δεν είμαστε πια κορόιδα. Όχι δεν έχω πάει σε καμία συνάντηση αν κάποιος με ρωτήσει. Εγώ απλά αναφέρω ποιες λέξεις και μόνο με χαλάνε.
Τέλος να μου διευκρυνίσετε με ποια δικαιοδοσία και γνώσεις ο κάθε ¨συνδικαλιστής - μέλος" θα κρίνει αν έχω παραβέι τον Κ.Ο.Κ. Και αν ναι τι θα γίνεται? θα με πετάξετε έξω με τις κλωτσιές ή θα μου κόψετε κλήση? Δεν λέω να παραβεί κάποιος τον Κ.Ο.Κ. αλλά δεν είστε τροχονόμοι κύριοι για να μου επιβάλετε πρόστιμο ή αποχώρηση από το camping. Αν δεν θέλετε να τρέχει κάποιος τοποθετήστε προσωρινά σαμαράκια. Υπάρχουν λύσεις. Γιατί με την ίδια λογική ο άλλος μπορεί να έρθει εκεί με μια σακούλα "κουμπιά" μάυρο άσπρη κ δεν ξέρω εγώ τι άλλο και τότε τι θα κάνετε? τους αστυνομικούς για να τους συλλάβετε? ή θα τους καταδώσετε στην αστυνομία? Δεν νομίζω. Από τη μία μου ακούγεται πολύ ενδιαφέρουσα η συνάντηση αλλά από τη άλλη ιδιαίτερα σε θέματα ασφαλείας το θέμα μπάζει από παντού. Τέτοιες εκδηλώσεις θέλουν προσεκτικό σχεδιασμό και πάνω από όλα σχέδια ασφάλειας και αντιμετώπισης επικίνδυνων και έκτακτων καταστάσεων. Υπάρχουν όλα αυτά σε ένα χώρο που κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να υπακούει σε κανέναν ούτε και να είναι νηφάλιος????? Έχουν ενημερωθεί οι συμμετέχοντες? Έχουν σημανθεί κατάλληλα οι εναλλακτικές οδοί διαφυγής? φωτισμός ανάγκης να λειτουργήσει αυτόματα σε διακοπή ή βλάβη κατά τη διάρκεια ενός ατυχήματος ή πυρκαιάς? Τα λεφτά πάντως που ζητάτε είναι υπερβολικά για camping. Και μιλάμε για τιμές που θα έπρεπε να ειναι πρεσαρισμένες λόγω μαζικής συμμετοχής αλλα και λόγω κρίσης
Καλά να περάσουν όσοι πάνε και με προσοχή
Όλα τα παραπάνω αποτελούν προσωπικές απόψεις χωρίς να κατηγορώ κάποιον προσωπικά παρά και μόνο την ιδέα και την εφαρμογή της

paschalis 20-05-2011 10:18

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από z_atomic ( 384038)
Αν το δει κανεις ως μια απλη συγκεντρωση ατόμων που αγαπούν τη μοτοσυκλέτα είναι μια πολύ καλή εκδήλωση. Όμως και μόνο που βλέπω την λέξη συνδικαλισμός όπως και υποχρεωτικές συνδρομές ως μέλος ή χωρίς, εγώ χαλιέμαι άσχημα. Δεν καταλαβαίνω ρε παιδιά εσείς που διοργανώνετε αυτή τη συνάντηση. Αν δεν πληρώσω δηλαδή την είσοδο στο camping αλλά είμαι π.χ. (εγώ δεν είμαι) μέλος της ΜΟΤΟΕ δεν μπορώ να παρακολουθήσω τις όποιες εκδηλώσεις - συζητήσεις? Μιλάτε για τιμές 60ευρώ για το camping για 4 βράδια με τη μοτοσυκλέτα για τέτοια μαζική εκδήλωση? Πλάκα κάνουμε? Και στην τελική για πιο συνδικαλισμό μιλάτε. Να με εκπροσωπήσετε που και γιατί? Τι έχει επιτευχθεί μέχρι σήμερα? ποια η δύναμη της ΜΟΤΟΕ? ούτε το ΦΠΑ δεν μπορούμε να κόψουμε από τα κράνη και μου μιλάτε για συνδικαλισμό? Οι συνδρομές που πληρώνουν τα μέλη που αποσκοπούν? Δηλαδή πως ανταποδίδετε στο μέλος τη συνδρομή του? Απλά για να πληρώνονται τα ενοίκια, οι γραμματείες, οι συσκέψεις και τα αναλώσιμα? Νομίζω ότι κάτι έχει χαθεί σε σχέση με το μοτοσυκλετισμό. Ότι κανένα μοτοσυκλετιστή δεν μπορεί κανείς να τον βάλει σε καλούπια. Η βασική αρχή του είναι η ελευθερία κινήσεων επιλογών και βούλησης. Το να με υποχρεώνεις να πληρώνω συνδρομή για να μπορώ να συναναστρέφομαι με άλλους μοτοσυκλετιστές ή να συμμετέχω με φθηνότερο εισιτήριο (30) στις εκδηλώσεις εμένα μου θυμίζει επιχείρηση κ όχι ανιδιοτελή συνάντηση ούτε καν τήρηση της βασικής φιλοσοφίας των περισσοτέρων μοτοσυκλετιστών. Λυπάμαι που τα γράφω έτσι άλλα δεν είμαστε πια κορόιδα. Όχι δεν έχω πάει σε καμία συνάντηση αν κάποιος με ρωτήσει. Εγώ απλά αναφέρω ποιες λέξεις και μόνο με χαλάνε.
Τέλος να μου διευκρυνίσετε με ποια δικαιοδοσία και γνώσεις ο κάθε ¨συνδικαλιστής - μέλος" θα κρίνει αν έχω παραβέι τον Κ.Ο.Κ. Και αν ναι τι θα γίνεται? θα με πετάξετε έξω με τις κλωτσιές ή θα μου κόψετε κλήση? Δεν λέω να παραβεί κάποιος τον Κ.Ο.Κ. αλλά δεν είστε τροχονόμοι κύριοι για να μου επιβάλετε πρόστιμο ή αποχώρηση από το camping. Αν δεν θέλετε να τρέχει κάποιος τοποθετήστε προσωρινά σαμαράκια. Υπάρχουν λύσεις. Γιατί με την ίδια λογική ο άλλος μπορεί να έρθει εκεί με μια σακούλα "κουμπιά" μάυρο άσπρη κ δεν ξέρω εγώ τι άλλο και τότε τι θα κάνετε? τους αστυνομικούς για να τους συλλάβετε? ή θα τους καταδώσετε στην αστυνομία? Δεν νομίζω. Από τη μία μου ακούγεται πολύ ενδιαφέρουσα η συνάντηση αλλά από τη άλλη ιδιαίτερα σε θέματα ασφαλείας το θέμα μπάζει από παντού. Τέτοιες εκδηλώσεις θέλουν προσεκτικό σχεδιασμό και πάνω από όλα σχέδια ασφάλειας και αντιμετώπισης επικίνδυνων και έκτακτων καταστάσεων. Υπάρχουν όλα αυτά σε ένα χώρο που κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να υπακούει σε κανέναν ούτε και να είναι νηφάλιος????? Έχουν ενημερωθεί οι συμμετέχοντες? Έχουν σημανθεί κατάλληλα οι εναλλακτικές οδοί διαφυγής? φωτισμός ανάγκης να λειτουργήσει αυτόματα σε διακοπή ή βλάβη κατά τη διάρκεια ενός ατυχήματος ή πυρκαιάς? Τα λεφτά πάντως που ζητάτε είναι υπερβολικά για camping. Και μιλάμε για τιμές που θα έπρεπε να ειναι πρεσαρισμένες λόγω μαζικής συμμετοχής αλλα και λόγω κρίσης
Καλά να περάσουν όσοι πάνε και με προσοχή
Όλα τα παραπάνω αποτελούν προσωπικές απόψεις χωρίς να κατηγορώ κάποιον προσωπικά παρά και μόνο την ιδέα και την εφαρμογή της

Αν εχεις καμμια ιδεα για το πως θα γινει δωρεαν η συγκεντρωση και οι συναυλιες της ευπροσδεκτη...

Εκανες ποτε τον κοπο να βρεις τη λεσχη της ΜΟΤΟΕ που υπαρχει στην πολη σου για να μαθεις ποσο ευκολο ειναι να γινεις μελος της?
Εσυ θα εισαι η δυναμη της οταν αποφασισεις να το κανεις αυτο.
Επισης θα χρειαζεσαι 30 ευρω για 4 βραδια και καμμια 10 συναυλιες που θα γινουν ΜΕΣΑ στη συγκεντρωση.
Τα 60 ευρω ειναι για τα μη μελη των λεσχων που ειναι με τη σειρα τους μελη της ΜΟΤοσυκλετιστικης Ομοσπονδιας Ελλαδας.
Μπορεις επισης να ενημερωθεις πληρεστατα απο τη ΜΟΤΟΕ για τις δρασεις της αρκει να θελεις.
Απο τη λεσχη της στην πολη σου.
Εσυ κι οποιοσδηποτε αλλος μοτοσυκλετιστης.

Στη Πανελληνια ουτε εισαι υποχρεωμενος να συμμετασχεις αλλα ουτε ειναι κομματι της τα τροχαια ατυχηματα που γινονται στους δρομους γυρω της.
Με τη λογικη σου πρεπει να σταματησουμε να γιορταζουμε το Πασχα με εκδρομες γιατι διαμελιζονται 35 απο εμας καθε χρονο.
Στην πολη σου και στη ΜΟΤΟΛΕΒ συγκεκριμενα ειναι ο πυρηνας των σεμιναριων ασφαλους οδηγησης στη χωρα μας η αγνωστη σε ολους μας ΜΟΤΟΘΕΣΙΣ η οποια σε συνεργασια με Αγγλους εκπαιδευτες και με τη στηριξη της ΜΟΤΟΕ πασχιζει να εκπαιδευσει οδηγους μελη των λεσχων.
Δεν ειναι αδικο να το μαθαινεις αυτο απο εμενα?

Οσο για τα camping που φιλοξενουν τη συγκεντρωση εχουν αδεια λειτουργιας και πληρουν τις προδιαγραφες ασφαλειας.
Στο αλλο θεμανα ξερεις οτι η καλη -και αορατη- Ελληνικη αστυνομια εχει μαζεψει κοσμο που μοιραζε θανατο μεσα στα camping οπως κανει σε ολα τα camping που μαζευουν νεο κοσμο-να ειναι καλα οι ανθρωποι-.
Αυτο ομως δεν χρειαζεται και ισως δεν πρεπει να το ξερουν ολοι..

Ελπιζω να σε καλυψα σε καποιες αποριες:)

J.T.R 20-05-2011 10:43

Τωρα προσεξα οτι η συγκεντωση γινεται στη Σκιαθο. Και οπως παντα τα ναυλα θα ειναι φτηνα...

NLS 20-05-2011 10:45

Στο Λαγκαδά.

Και μια μικρότερη στα κρατητήρια της περιοχής.

z_atomic 20-05-2011 12:51

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από paschalis ( 384209)
Αν εχεις καμμια ιδεα για το πως θα γινει δωρεαν η συγκεντρωση και οι συναυλιες της ευπροσδεκτη...

Εκανες ποτε τον κοπο να βρεις τη λεσχη της ΜΟΤΟΕ που υπαρχει στην πολη σου για να μαθεις ποσο ευκολο ειναι να γινεις μελος της?
Εσυ θα εισαι η δυναμη της οταν αποφασισεις να το κανεις αυτο.
Επισης θα χρειαζεσαι 30 ευρω για 4 βραδια και καμμια 10 συναυλιες που θα γινουν ΜΕΣΑ στη συγκεντρωση.
Τα 60 ευρω ειναι για τα μη μελη των λεσχων που ειναι με τη σειρα τους μελη της ΜΟΤοσυκλετιστικης Ομοσπονδιας Ελλαδας.
Μπορεις επισης να ενημερωθεις πληρεστατα απο τη ΜΟΤΟΕ για τις δρασεις της αρκει να θελεις.
Απο τη λεσχη της στην πολη σου.
Εσυ κι οποιοσδηποτε αλλος μοτοσυκλετιστης.

Στη Πανελληνια ουτε εισαι υποχρεωμενος να συμμετασχεις αλλα ουτε ειναι κομματι της τα τροχαια ατυχηματα που γινονται στους δρομους γυρω της.
Με τη λογικη σου πρεπει να σταματησουμε να γιορταζουμε το Πασχα με εκδρομες γιατι διαμελιζονται 35 απο εμας καθε χρονο.
Στην πολη σου και στη ΜΟΤΟΛΕΒ συγκεκριμενα ειναι ο πυρηνας των σεμιναριων ασφαλους οδηγησης στη χωρα μας η αγνωστη σε ολους μας ΜΟΤΟΘΕΣΙΣ η οποια σε συνεργασια με Αγγλους εκπαιδευτες και με τη στηριξη της ΜΟΤΟΕ πασχιζει να εκπαιδευσει οδηγους μελη των λεσχων.
Δεν ειναι αδικο να το μαθαινεις αυτο απο εμενα?

Οσο για τα camping που φιλοξενουν τη συγκεντρωση εχουν αδεια λειτουργιας και πληρουν τις προδιαγραφες ασφαλειας.
Στο αλλο θεμανα ξερεις οτι η καλη -και αορατη- Ελληνικη αστυνομια εχει μαζεψει κοσμο που μοιραζε θανατο μεσα στα camping οπως κανει σε ολα τα camping που μαζευουν νεο κοσμο-να ειναι καλα οι ανθρωποι-.
Αυτο ομως δεν χρειαζεται και ισως δεν πρεπει να το ξερουν ολοι..

Ελπιζω να σε καλυψα σε καποιες αποριες:)

Φίλε Πασχάλη καλημέρα. Δεν σκοπεύω να αντιπαρατεθώ μαζί σου ούτε με κανέναν άλλο εδώ μέσα. Σέβομαι πάρα πολύ τον κάθε άνθρωπο και επίσης σέβομαι ότι μπορεί να έχει διαφορετικές απόψεις από εμένα. Οπως και δήποτε εσύ θα ξέρεις περισσότερες λεπτορμέρειες για το σκοπό και τρόπο λειτουργίας των λεσχών και της ΜΟΤΟΕ. Καλά κάνεις και ασχολείσαι και τα υποστηρίζεις. Δική μου άποψη (το οποίο το επισήμανα και στο τέλος του ποστ μου) είναι ότι γράφω εδώ και δεν υποχρεώνω κανέναν φυσικά να την ασπαστεί.
Επίσης χάρηκα πολύ που μου απάντησες με τα δικά σου επιχειρήματα στις απόψεις μου.
Όμως......η λέξη συνδικαλισμός από μόνη της με κάνει και βγάζω σπυράκια. Τι σημαίνει συνδικαλισμός? Δώσε μου κάποια χειροπιαστά αποτελέσματα που βελτίωσαν την καθημερινότητα μου σαν αναβάτη. Από τους χώρους στάθμευσης στο κέντρο και όχι μόνο, το φπα στο κράνος, την αντιμετώπιση από το κράτος ως καλύτερο μέσο μετακίνησης από το αυτοκίνητο. Που είναι τα κίνητρα? φοροαπαλλαγές? Αυτά είναι αποτελέσματα που θα ανέμενα από ένα συνδιακλιστικό φορέα μοτοσυκλετιστών.
Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να πάω από τη λέσχη του Βόλου (που παρεπιπτώντος δεν μένω εκεί απλά κατάγομαι από εκεί) ή όποια άλλη λέσχη για να μάθω τι έχει και τι δεν έχει πετύχει. Θα μου πεις και τι θα γίνει θα ψάξει να με βρει? Όχι δεν υποστηρίζω αυτό. Αν όμως όντως έχει τόσο καλή οργάνωση και δραστηριότητα εγώ θα έπρεπε να έχω να ενημερωθεί από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, τα σχετικά έντυπα, τα blogs και Portals και το κυριότερο από στόμα σε στόμα από τους μοτοσυκλετιστές όπως και έμαθα για αυτό το forum. Επίσης το ότι δεν είναι γνωστή η ΜΟΤΟΘΕΣΙΣ και οι λοιπές συνεργασίες - πρωτοβουλίες της ΜΟΤΟΕ θα έπρεπε να προβληματίσει την ΜΟΤΟΕ και όχι εμένα. Κάτι κάνει λάθος προφανώς. Γιατί ξαναλέω...η δύναμη και η ταχύτητα της ροής της πληροφορίας από στόμα σε στόμα και ιδιαίτερα στο χώρο των μοτοσυκλετιστών, είναι απίστευτη.
Όσον αφορά τη διοργάνωση. Αν ψάχνεις να βρεις προτάσεις για χαμηλότερου κόστους είσοδο μπορώ να σου κάνω τουλάχιστον μία. ΧΟΡΗΓΙΕΣ. Άλλη πρόταση είναι εντός του χώρου να νοικιάσεις σε συνεργασία με τον ιδιοκτήτη του χώρου, θέσεις για καντίνες και υπαίθρια καταστήματα που θα πουλάνε και θα προβάλουν τα προιόντα τους στον άπειρο κόσμο που θα βρίσκεται εκεί. Μην μου πεις ότι δεν θα έρθει καμία εταιρεία όταν θα προβάλει τα προιόντα σε τέτοιας πυκνότητας target group. Βρες χρήμα από την αδειοδότηση για promotion εταιρειών τσιγάρων (οι οποίες ψάχνουν σαν τρελές να κάνουν Promotion αφού διαφήμιση γιοκ). Θες και άλλες προτάσεις? Αν και δεν είμαι ειδικός αν το ψάξω θα σου βρώ και άλλες. Μαζί με όλα αυτά βάλε και 15 ευρω γενικη είσοδο και τελείωσε η ιστορία τα έβγαλες τα έξοδά σου.
Όσο για την ασφάλεια αυτό είναι μεγάλο θέμα φίλε μου. Και δεν μιλάω για τυπικά αν έχει άδεια το camping? Εσύ ως διοργανωτής τι σχέδιο ασφαλείας έχεις? Δηλαδή αν έρθουν έξω από το camping ακριβώς στην έισοδο και τη φρακάρουν με τις μηχανές τους 10 βλαμμένα που κάνουν χαβαλέ, και χρειαστεί να εκκενώσεις το χώρο ή να έρθει ένα ασθενοφόρο ή ένα πυροσβεστικό όχημα τι θα κάνεις? εκεί δεν μετράει η άδεια του camping μετράει η ανθρώπινη ζωή.
Και μόνο που μου αναφέρεις ότι δεν μετράει για την ΜΟΤΟΕ τα τροχαία που γίνονται στους γύρω δρόμους κατά την διοργάνωση των συναντήσεων, τότε εμένα με χαλάει περισσότερο φίλε μου αυτό που μου λες. Δηλαδή καλά να είμαστε μεσα στο camping και όσοι δεν μπήκαν μέσα ή δεν θέλουν να μπουν ας σκοτωθούν δεν μας νοιάζει? Τόση ώρα αυτό προσπαθώ να σου εξηγήσω. Ενας φορέας που υποστηρίζει ότι λειτουργεί υπερ του μοτοσυκλετιστή δεν μπορεί να αδιαφορεί για την ασφάλειά του οποιαδήποτε στιγμή και οπουδήποτε.
Αυτή δεν θα έπρεπε να είναι η φιλοσοφία της ΜΟΤΟΕ?
Όσο για το Πάσχα που μου λες δεν έχει καμία σχέση. Αλλά και πάλι και γι αυτό από το πρωί μέχρι το βράδυ θα έπρεπε η ΜΟΤΟΕ και οι λοιπές ομοσπονδίες για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα και την οδική ασφάλεια να βρουν λύση μαζί με το κράτος για να γίνουν οι 35 κανένας.
Λυπάμαι φίλε μου αλλά για μένα αυτή είναι η πραγματικότητα. Άλλος μπορεί να την βλέπει κ αλλιώς...δικαίωμά του. Και ειλικρινά ούτε αισθάνομαι υποχρεωμένος ούτε και θέλω να σου πω την αλήθεια να πάω στις λέσχες που μου αναφέρεις.
Επαναλαμβάνω ότι δεν βρίσκομαι σε αντιπαράθεση μαζί σου, παρά μόνο παράθεση άποψης με επιχειρήματα. Δεν σε γνωρίζω αλλά και αν σε γνώριζα δεν νομίζω ότι θα είχα κάποιο λόγο να έχω πρόβλημα μαζί σου. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του.
Χαίρομαι να τα συζητάμε έτσι εδώ όμορφα και χαλαρά.
Φιλικά

BATALOS 13-06-2011 00:17

Μολις γυρισα απο την 30 πανελληνια συγκεντρωση μοτοσυκλετιστων στην Σκιαθο.εχω παει στισ 8 απο τις 9 τελευταιες συγκεντρωσεις πιο πολυ για την βολτα και λιγοτερο για την συγκεντρωση..ως γνωστον εκει μπορει να δει κανεις οτι φανταστει...αυτο ομως που ειδα δεν μπορουσα να το φανταστω.Λοιπον βλεπω ενα παλικαρι γυρω στα 25 πανω σε ενα atv να κανει τις γνωστες καγκουριες.Ποιο το παραξενο ε? παρακολουθωντας τον παρατηρω πως πανω στο atv εχει φορτωμενες κατι ροδες που εμοιαζαν με αυτες του ποδηλατου.δυστυχως ομως αυτες οι ροδες ητανε ενα σπαστο αναπηρικο καροτσακι.μολις τελειωσε το εργο του φωναξε τους φιλους του για να τον κατεβασανε απο το atv και να τον βαλουνε στο αναπηρικο καροτσακι.......ποση τρελα μπορει να εχει αυτος ο ανθρωπος για την μηχανη? και σαν μην εφτανε αυτο σε καποια φαση ενω επινε τα ποτα του με την παρεα του τους ζητησε να τον κατεβασουνε κατω στο δρομο που γινοτανε διαφορες μακακιες(burn-out,endo) για να βαλει ενα 1000αρι στους κοφτες(σταματημενο φυσικα) εκει να δειτε ,ενα μεγαλο χαμογελο και μια μεγαλη θλιψη... Οπως και να εχει παντως μπραβο του

taksidiotis 13-06-2011 05:15

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από xristos77 ( 384030)
Παιδια η ολη κατασταση μου θυμιζει κατι απο γηπεδο που ολοι δεν γουσταρουμε την βια κ την καγκουρια αλλα οι λιγοι μια ζωη τα κανουν ολα που......να.Δυστυχως η τελευταια που πηγα ηταν στην Θασο(στην τριτη που εγινε εκει)...Κ μεσα κ εξω χαμος ο καθενας εκανε οτι ηθελε.Δεν μπορουσαμε να κυκλοφορισουμε μεσα γιατι ο καθενας πηγαινε με 1000,επεφτε σε παρκαρισμενες μηχανες, εφυγα την επομενη κ νοικιασα δωματια με τον φιλο.Μου λοιπαν ομως τυχον σωστες διοργανωσεις σε οργανομενους χωρους π.χ. αγωνες βραδυπορειας αλλα κ η βαβουρα η καλη οχι η καγκουρια κ ετσι οταν πηγαιναμε ξανα σκαλα Πρινου εχει μια μεγαλη ευθεια(οσοι πηγαν θα καταλαβαν που λεω κ τι γινοταν εκει καθε μερα)....ειχε σχηματιστει μεγαλη ουρα απο αυτοκινητα κ προχωρώντας σιγα σιγα ειδαμε ενα πιστιαρικο κομμενο στην μεση οσπου φτανοντας στα ασθενοφορα για κακη μας τυχη εκεινη την στιγμη εβαζαν μεσα το παιδι με κομμενο ποδι κ δυστυχως το ειδα φατσα καρτα....Το απολυτο ξενερωμα κ εκει κ για ακρετο καιρο μετα σκεφτομουν οτι το παλικαρι δεν θα ειναι αρτιμελης ποτε ποια κ χαλιομουν....ειπα δεν θα ξαναπαω κ οταν εχει την πανελληνια θα φευγουμε για 3-4 μερες αλλου.

Κ σιγουρα αφου κυκλοφορουμε θα μπορουσε να μας τυχει οπουδηποτε οτιδηποτε αλλα γιατι να παω καπου που ξερω κατα 99% οτι θα χαλαστω...

για κανενα λογο δεν καθομαι κι ουτε καν μπαινω στην διαδικασια να φορτωσω την μηχανη μου στο πλοιο παρεα με 300+++ μηχανες οπου μπορει να συμβει το οτιδηποτε επειδη ο καθε μαγκας μπορει απο εσκεμενη η μη απροσεξια του να κανει ζημια στην μηχανη μου.οπως επισης και για κανενα μα κανενα λογο δεν ακολουθω σε μοτο συγκεντρωσεις με πολυ κοσμο που ο καθενας κανει τα δικα του και μπορει να προξενησει ζημια σε μενα στην μηχανη μου,στην κοπελα μου.δε το συζηταμε,εκει θα πεσει το ξυλο της αρκουδας.
εδω αποφευγω συγκεντρωσεις που γινοντε στην πολη με πολλες μηχανες και θα ακολουθησω χιλλιαδες ατομα?με τιποτα.
ειμαι ανθρωπος που γουσταρω να απολαμβανω την μοτο-βολτα μου αντε το πολυ με 4-5 ακομα μηχανες,το κατι παραπανω για μενα δεν ειναι βολτα κι εχω σκοπο να το ρεμβαζω κι οχι να αγχωνομαι.
προσωπικη μου αποψη παντα,καθως ο καθενας εχει την δικη του.

pkiriakos 14-06-2011 09:58

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από -DHMHTRHS- ( 362338)
προτιμω να ειμαι ρομαντικος στην εννοια του μοτοσυκλετιστη και να τα βλεπω τα πραγματα πιο αθωα!!!!!!!!!! απο οτι ειναι.Η οικομονικη πλευρα της πανελληνιας σοκαρει ακομα περισσοτερο(προτιμω να με λενε ΧΑΖΟ και να καταλαβαινω πολλα περισσοτερα).]

100%:sm8::sm8::sm8:

pkiriakos 14-06-2011 10:09

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από nikos-x ( 362560)
κάποια που δεν βγαίνουν στη βροχή

Εισαι παλαιόπαιδο αλλά σ αγαπώ.:sm7::sm7::sm7:

kostas_366 14-06-2011 13:59

Δεν περνάω ούτε από 25 κλμ μακριά.

napgeo 14-06-2011 14:09

Από δική μου μεριά έχω συμμετάσχει στο παρελθόν. Δεν ήταν και ότι καλύτερο.:hmmm:

Sakis 14-06-2011 15:27

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από napgeo ( 401694)
Από δική μου μεριά έχω συμμετάσχει στο παρελθόν. Δεν ήταν και ότι καλύτερο.:hmmm:

Ακριβώς προσπαθούν οι περισσότεροι χάρην εντυπωσιασμού να κάνουν βλακείες για να μην γράψω τίποτα χειρότερο:(:hmmm::(

ntinopoulos 15-06-2011 11:07

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Sakis ( 401739)
Ακριβώς προσπαθούν οι περισσότεροι χάρην εντυπωσιασμού να κάνουν βλακείες για να μην γράψω τίποτα χειρότερο:(:hmmm::(

τι?
########?:rolleyes::sm7:

nikos-x 15-06-2011 11:15

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ntinopoulos ( 402153)
τι?
########?

Με ξετρελένεις, όταν γεμίζεις τον κήπο με λουλούδια :sm7:

NLS 15-06-2011 11:17

εγώ πάντως θυμάμαι τι πρόβλεπαν κάποιοι ΠΡΙΝ γίνει η Πανελλήνια (δεν ήθελε και πολύ μαντικές ικανότητες - απλά να βλέπαμε ΟΛΕΣ τις άλλες Πανελλήνιες) και πως κάποιοι τους την λέγανε

...και πως τώρα φαίνεται ότι είχαν δίκιο

μπράβο σε αυτούς που τα λέγατε για το τι θα γίνει - ΔΥΣΤΥΧΩΣ (γιατί δυστυχώς είναι) πέσατε μέσα

ntinopoulos 15-06-2011 11:17

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από nikos-x ( 402156)
Με ξετρελένεις, όταν γεμίζεις τον κήπο με λουλούδια :sm7:

η κηπουρικη παντα μ ενθουσιαζε φιλαρακι!:sm7:

ntinopoulos 15-06-2011 11:18

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από NLS ( 402159)
εγώ πάντως θυμάμαι τι πρόβλεπαν κάποιοι ΠΡΙΝ γίνει η Πανελλήνια (δεν ήθελε και πολύ μαντικές ικανότητες - απλά να βλέπαμε ΟΛΕΣ τις άλλες Πανελλήνιες) και πως κάποιοι τους την λέγανε

...και πως τώρα φαίνεται ότι είχαν δίκιο

μπράβο σε αυτούς που τα λέγατε για το τι θα γίνει - ΔΥΣΤΥΧΩΣ (γιατί δυστυχώς είναι) πέσατε μέσα

τι?παλι σκοτωθηκε καποιος?

NLS 15-06-2011 11:38

αίματα πάντως είχαμε

φασαρίες (και ξύλο) με το δήμο

οι γνωστές καγκουριές γύρω γύρω (που οι οργανωτές μια ζωή νίπτουν τα χέρια τους επειδή είναι λέει απ' έξω - όταν καταλάβουν ότι πρέπει να αναλάβουν και το απ' έξω... θα είναι αργά) - για μέσα δεν έμαθα ακόμα αν έκαναν ότι κάνουν πάντα (κόντρες ανάμεσα στις σκηνές πχ.)... ας μας πει κάποιος που πήγε αν φέτος ήταν οκ

κλπ. - τα γνωστά δηλαδή

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:27.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!