![]() |
Δεν παίρνει μπρος η Adv
Καλησπέρα πριν λίγο το 1200adv δεν έπαιρνε μπροστά και μου γράψε ews. Ξέρει κανείς κάτι ;τελικά μετα απο 5λεπτα πηρε
|
Απάντηση: Δεν παίρνει μπρος η Adv
μπορει να ειναι οτιδηποτε.....ΓIATPO και αμεσα!!φιλε μου,να στην...πριζωσει....:o
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
:p εχω την εντυπωση οτι το μνμ που μας ειπε ο φιλος ΔEN ειναι μονο antenna ring/Imobilizer...AΛΛA Mπορει να ειναι και αλλα....:o spam on....και εσυ απο adve τι ξερεις...;την ειχες και την πουλησες...:Απορία::cool::D:D:p:p χαιρετισμους στα πατρια εδαφηηηηηη! |
το εχει γραψει προσφατα ο συμφορουμιτης που ειναι μηχανικος σε εξουσιοδοτημενο οτι ειναι immobilizer..
|
Απόσπασμα:
http://cdn.content.sweetim.com/sim/c...s/00020263.gif Jefe |
Απόσπασμα:
spam on αντε ποτε θα σε δουμε κατω?? :D |
Φίλε όπως πολύ σωστά σου είπαν οι προλαλήσαντες είναι το antenna ring, http://img703.imageshack.us/img703/4166/dsc03964f.jpg δες το part number αν τελειώνει σε 247-01, http://img819.imageshack.us/img819/4503/dsc03961ab.jpg αν όχι η μοτο σου είναι σε ανακληση και θα στο αλλάξουν ακομα και αν δεν είσαι σε εγγύηση. |
σωστα:sm8:
|
Εχω την εντυπωση οτι υπαρχει ανακληση για αυτο το θεμα.
Με λιγα λογια πας σε εξουσιοδοτημενο και στο αλλαζουν, παντα στα πλαισια της ανακλησης, ασχετως αν βρισκεται η οχι σε εγγυηση η μηχανη. |
Επειδη εχω διαβασει σε πολλά σημεια οτι αυτο το μαραφετι χαλαει... ξερει κανεις ποσο κοστιζει να το παρει κανεις και να το εχει καβα μαζι του στα ταξιδια ?
ταχυσυνδεσμο πηρα. Αυτο χρειαζεται? η αν εχει ηδη αλαχτει (ανακληση) το ξεχναμε ? |
Απόσπασμα:
Μέχρι τώρα (2 χρόνια) δεν μου ξαναχάλασε:cool: |
θελει πολυ δουλεια
|
Εμένα δεν χάλασε ποτέ αν και έχω το πρωτης γενιάς Antenna Ring (κωδικός 7671272-09).... βέβαια για το φόβο των Ιουδαίων έχω ένα μαζί μου όταν πάω μακριά...
Αν μείνεις.... είναι αρκετά δύσκολο να το αλλάξεις, όμως μπορείς (αν έχεις μαζί σου δεύτερο AntenaRing) να κοροϊδέψεις το βλαμένο και να βάλεις μπρος τη μοτό αρκεί να έχεις μαζί σου και το δεύτερο κλειδί της. Η διαδικασία απλή... ►Ξεμπριζωνουμε το παλιό (χωρίς να το ξεβιδώσουμε..είπαμε είναι δύσκολο) μόνο το καπάκι ξεβιδώνουμε... ►Μπριζώνουμε το καλό AntenaRing ►Βάζουμε το ένα κλειδί μέσα στο καλό (για να εκπέμπψει το σωστό σήμα) ►Με το άλλο βάζουμε μπρος και φεύγουμε... .........τόσο απλά.. Βέβαια καλό είναι να το αλλάξεις όπως πολύ σωστά προειπώθηκε με τα νέας γενιάς (κωδικός 7705247-01). Αυτά... και χωρίς φόβο, όλες οι μοτό έχουν τα ψηλοπροβλήματα τους που κανείς δεν στα λέει παρα μόνο όταν τη πουλήσει... εμείς τουλάχιστον εδω τα παραδεχόμαστε και ψάχνοντας πάμε παντού... |
Απόσπασμα:
|
αηδίες, μόνο οι BMW βγάζουν σοβαρά και συχνά προβλήματα
|
:sm8::sm8:
|
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 00:46. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!