![]() |
Μα δεν ήταν κολλητάρια με τον Καντάφι ;;;;
http://4.bp.blogspot.com/_hU9C_X_4OR..._538190662.jpg
http://4.bp.blogspot.com/-V9NSrdGTTW...ou_kantafi.jpg Και ο μπαμπάς του το ίδιο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!:hmmm: http://2.bp.blogspot.com/_CekNVc2Pq_...00/kantafi.png Τώρα γιατί τον βομβαρδίζουμε ;;;;;;;;;;;;;;:Απορία::Απορία::Απορία: |
Απάντηση: Μα δεν ήταν κολλητάρια με τον Καντάφι ;;;;
Σήμερα φίλοι αύριο φίδι. Και οι δυο λέξεις από φ αρχίζουνε:D:D:D:hmmm::hmmm::hmmm:ΝεύραΝεύραΝεύρα
|
Στρατιωτάκια είναι ότι τους λένε κάνουν :hmmm: |
γιατί δεν απαντάει και αυτός που ξέρει για όλα την απάντηση
|
Απόσπασμα:
|
Αυτά ............................last year:mad:
|
θέλω μια καλή εξήγηση, εξάλλου δεν τα ξέρουμε τώρα με τις φωτό, τα ξέραμε από τότε
(μαζί και με άλλα που ξεχάσαμε) εγώ ακόμα περιμένω... (αλλιώς και το ελάχιστο κύρος κάποιων στο μυαλό μου θα πάει και αυτό περίπατο) |
Απόσπασμα:
|
Μα το θέμα δεν εξαρτάτε από την στάση της Ελλάδας. Ο Καντάφι είχε στείλει στρατό στην αμερικανική συμμαχία κατά του Σανταμ το 90-91…Είχε δώσει στις εταιρίες πετρελαίου όλα τα κοιτάσματα της χώρας, είχε όλες τις επενδύσεις του σε δυτικά συμφέροντα, ήταν πλήρως αποδεκτός απ΄ όλους…(όπως και ο Μου μπαρακ)…προφανώς υπάρχουν πράγματα πάνω από το χρήμα και τις φιλίες…
-Όταν δεν έχεις τίποτα, θέλεις χρήμα. -Όταν έχεις χρήμα θέλεις εξουσία. -Όταν έχεις εξουσία θέλεις το απόλυτο έλεγχο και την διαιώνιση της. -Όταν φτιάχνεις το νέο σύστημα, που θα εξασφαλίσει την εξουσία σου τα επόμενα 100+ χρόνια…δεν υπάρχουν φιλίες… |
Απόσπασμα:
Και όλα αυτά τα έχει ή προσδοκά να τα αποκτήσει ο .............. http://4.bp.blogspot.com/-V9NSrdGTTW...ou_kantafi.jpg |
Όχι βέβαια, ήμαρτον!!!:sm7::sm7:
Απλά είναι ένα όργανο χωρίς δυνατότητα δικιάς του επιλογής. |
Μαλλον καποιοι απο αυτο το φορουμ εχουν μεγαλο προβλημα γνωσεων και αντιληψης των πραγματων!!
Παιρνω λοιπον το θαρρος να απαντησω εκ μερους ''αυτου που τα ξερει ολα'' (σημ. δεν πιστευω να εννουσε εμενα αυτος που το εγραψε) και να πω οτι στην Λιβυη εργαζονται 2-3000 ελληνες οι οποιοι ασχολουνται στις κατασκευες και στα πετρελαια!! Ενας απο αυτους ηταν και ο αδερφος του πατερα μου!!!!! Η Λιβυη ειναι σημαντικος εταιρος της Ελλαδας λογω πετρελαιου απο την οποια προμηθευομαστε αργο πετρελαιο σε χαμηλοτερες τιμες των διεθνων αφου ο Κανταφι ειχε φιλικοτατες σχεσεις με τον ΑΓΠ και συνεχιζει να εχει με τον ΓΑΠ!!! Η Λιβυη ηταν χωρα υπο ενταξη στην Σοσιαλιστικη Διεθνη της οποιας προεδρος ειναι ο ΑΓΠ και της οποιας μελη ειναι ο πρωην προεδρος της αιγυπτου Μουμπαρακ και ο νυν προεδρος της Τυνησιας, χωρες οι οποιες προηγηθηκαν των εξεγερσεων απο αυτη της Λιβυης και στις οποιες φυσικα δεν επενεβη καμια Γαλλια και κανενα ΝΑΤΟ αφου φυσικα δεν εχουν πετρελαια προς κατοχη απο την δυση !! Και χωρες για τις οποιες κουβεντα δεν ηκουσθη σε αυτο το φορουμ - απο τους ''εξυπνους'' πολεμιους του ΓΑΠ που ψαχνουν να βρουν το παραμικρο εναντιον του - για την αιματοχυσια που ελαβε χωρα σε αυτες!!! Ελπιζω να εκαλυψα τον φιλο που ζηταει την γνωμη ''αυτου που τα ξερει ολα'' ο οποιος φανταζομαι δεν εννουσε εμενα!! |
Δεν απάντησες σε τίποτα όμως, ούτε είπες κάτι μη γνωστό.
Ειδικότερα, δεν κατάλαβα γιατί ότι είπες δικαιολογεί να είναι φίλος κάποιος με έναν δικτάτορα. Και τι σχέση έχει αυτό με άλλες χώρες που έλαβε χώρα αιματοχυσία (or whatever). Ή που ξέρεις αν είπαμε για αυτές ή όχι, εδώ ή αλλού. Δεν μιλήσαμε επίσης για την Ακτή Ελεφαντοστού (είπα μια χώρα στην τύχη), θα έπρεπε ή θα είχε σχέση ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ; Τουλάχιστον σε μένα ο αντιπερισπασμός του στυλ "δεν ξέρω αν το μπουκάλι έσπασε, αλλά η γη είναι στρογγυλή", δεν περνάει πάντως. Ευχαριστώ για τη συμμετοχή, όχι δεν με κάλυψες. Επίσης όπως διακρίνεις εσύ "έξυπνους" (ενδιαφέροντα τα εισαγωγικά, προφανώς εννοείς ότι δεν είναι) πολέμιους του ΓΑΠ, εγώ διακρίνω αρρωστημένους πρασινοφρουρούς έτοιμους να κάνουν το άσπρο μαύρο στο όνομα της δόξας του μισού πράσινου ήλιου (και αντίστοιχα θα πρόσεξες ότι εγώ δεν έβαλα εισαγωγικά). Είναι πως το βλέπει κανείς υποθέτω. |
Απόσπασμα:
Προφανως κι εχεις προβλημα να κατανοησεις την συνδεση ΓΑΠ-Σοσιαλιστικη Διεθνη (και χωρες που την απαρτιζουν με δικτατορες κυβερνωντες)-Κανταφι!!! Δεν πειραζει, προβλημα σου! |
Μήπως πρέπει να διευκρινίσουμε πρώτα εάν πρέπει ΄η όχι να υπάρχουν σχέσεις με ηγέτες και κράτη ολιγαρχίας – μοναρχίας (είτε ανήλθαν επαναστατικά, είτε δια εκλογών) και κράτη ψευτοδημοκρατιας με πολιτικά κόμματα και λαούς εκτός νόμου???? Δηλαδή….Κούβα, Κίνα, Ιράν, Τουρκία….Η Λιβύη και ο Καντάφι μας πείραξαν σε κάτι ?
Είναι <<κακό>> που πολιτικοί είχαν-έχουν σχέσεις με τον Φ. Κάστρο? Με τον <<τρομοκράτη>> Γ. Αραφάτ ??? Θα τρελαθούμε εντελώς μου φαίνεται … |
Εμένα όλα αυτά μου περισσεύουν. Μου αρκεί αυτό που συμβαίνει στη χώρα μου.
Τις υπεραναλύσεις τις κάνουν πάντα αυτοί που έχουν ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ να τις κάνουν. Δεν με αφορούν ούτε αυτοί. |
Απόσπασμα:
Εσύ τι πρόβλημα έχεις? Δήλωσες συμμετοχή με 2 περίεργα ποστ (4&7) και καταλήγεις με το κουφό 16ο ...θέλεις κάτι…??? |
Απόσπασμα:
:sm8: Jefe |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 11:50. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!