![]() |
Διακοπες στην Κυπρο!
Απο την κοπη της βασιλοπιττας στη Θεσσαλονικη εχω κερδισει μια εβδομαδα διαμονης σε δικλινο με ημιδιατροφη στο ξενοδοχειο Carvel στη Λεμεσο.
Οποιος συμφορουμιτης μπορει να κανονισει την αδεια του και τα αεροπορικα εισιτηρια μεχρι τις 20-07-11 και να χαρει αυτος το δωρο ας επικοινωνησει μαζι μου! |
Απάντηση: Διακοπες στην Κυπρο!
|
Απόσπασμα:
καλά πλάκα με κάνεις...... τα θέλω |
ωραίος!!!!!!!!!!!;)
|
Απόσπασμα:
|
Γεια σου ρε Πασχάλη με τα δώρα σου,μπράβο για την κίνηση και πολυχρονος για την γιορτή σου.Φιλιά στα κορίτσια σου.;):)
|
πασχάλη
αν δεν τα έχεις τάξει αλλού, τα θέλω, θα σε πάρω και τηλ για τις λεπτομέρειες;) |
Συγχαρητήρια για την κίνηση Πασχάλη (με την ευκαιρία : χρόνια σου πολλά). Να γιατί GSForum!!!:sm8:
*Καλά να περάσεις Βάνα.....................;) |
ατε βρε !!
κατεβητε κατο στο νισι ! η διαμονη ειναι για δυο ατομα οι (οχι) να σας γελου (κοροιδευου) |
Απόσπασμα:
Γεια σου gicla με τα ωραια δωρα σου! Σου στελνω τη Βανα(syvaris) που αντεχει και στη ζεστη! Αν εχεις καμμια καλη ιδεα για φτηνα αεροπορικα ριχτην στο τραπεζι να βολευτουνε τα κοριτσια.. |
μπραβπ Πασχαλη,
να μη το προλαβω...,να παω στο μεγαλο μου ερωτα, την Κυπρο δεν πειραζει, με το καλο να πανε τα παιδια η aegean εχει καλες προσφορες, αν το αγορασεις τωρα |
Α βρε Πασχάλη!
Ανήμερα της γιορτής σου, αντί να δέχεσαι, προσφέρεις δώρα!!! Μπράβο σου καρντάση, να είσαι πάντα γερός! |
Ο Μιχάλης (giclas),
μας έχει δώσει προσφορά, με ειδικές τιμές στο παραπάνω ξενοδοχείο στην Κύπρο, που θ' αναρτηθούν σύντομα ... :) Πασχάλη ... σ' ευχαριστούμε ... ;) |
Μπράβο Πασχάλη . :sm8::sm8: |
με aegean airline γυρο στα 455 ευρο για δυο ατομα
ομος κατι πεζη με βουλγαρικη κε ρουμανικη ετερια που κανη σταση σαλονικη πολυ πιο φτηνα γυρο στα 160 ευρο το ατομο !! ισος κε πιο κατο !!! |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Καρντασι εισαι ο αρχοντας της εκπτωσης! Ο φοβος κι ο τρομος του ebay! Aν βρεις κατι Σωκρατη για πτηση απο Αθηνα Λαρνακα στειλε το στη Βανα που ειναι και η τυχερη που θα ταξιδεψει:) |
Πασχάλη να σε χαιρόμαστε φίλε.... Πάντα μεγαλόκαρδος:) |
Απόσπασμα:
2 fast 4 us... ;) Μπράβο Βάνα... Καλό ταξίδι !! ;) |
Μπράβο φίλε Πασχάλη για την κίνησή σου !! :sm8: |
μολις με πηρε τηλ. η Βαννα του θαναση κε κατεβενη στο νιση 17/6 κε φευγη 20/6
ερχεται με τη κορουλα της κε τη πεθερατης (ολα τα γυνεκοπεδα!!!) στο τηλ. ευχαρηστο ατομο μου φανηκε κε ετσι πρεπη να ειναι τη παρασκευη το βραδι θα παμε για φαγητοστο Γιαγγο εκη που συχναζε ο Μαριος Τοκας εισος να ειναι κε η πιο παλια ταβερνα στη Λεμεσο ομως το σαβατο το πρωι θα τους περασω να δου που εκανε τους ####υς του ο ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ με τη beregaria !!!!!!! |
Απόσπασμα:
Σωστος ο οικοδεσποτης!! |
ρε μιχάλη.....
είσαι μαρτυριάρης........ τελος πάντων ναι τελικά θα κατέβω παρασκ 17/6 πρωι με τριτη 21/6 βράδυ(δεν μπρορώ να αντισταθώ σε άλλη μια μέρα κάτω.....) αλλά δεν μπορώ να πάρω και άλλες μέρες άδεια (από τη σημαία) και είναι και η εποχή μπίζι.... θα έρθω με aegean γιατι με διευκολύνει ωρα/μερα/τιμή/ΑΣΦΑΛΕΙΑ σε λίγο θα κάνω κράτηση ..... ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον |
Καλά να περάσεις (που θα περάσεις)..
Θα περιμένουμε περιγραφές και εντυπώσεις..;);) |
καλά να περάσετε, είναι όμορφη η Κύπρος!
|
Απόσπασμα:
τα αυγα κε τα πασχαλια !!!!:sm7: |
Καλο ταξιδι καλα να περασετε...:)
|
και εισητηρια οκ
βανα, κορη, πεθερά (θα πάρω παράσημο νομίζω:D) κύπρο,,, σου (ξανα)έρχομαι |
Απόσπασμα:
Με το καλό Βάνα ... με το καλό ... :) |
Απόσπασμα:
ευχαριστώ θα σας έχω και μπόλικο φωτο-υλικό από τον φίλο μας τον Μιχάλη και το νησί της αφροδίτης ξέρετε εσείς;) |
Απόσπασμα:
η κρατιση εγηναι ολα οκ ομος τουλαχηστο ενα βραδι θα φαμαι σπιτι μου κε ενα βραδι σε ταβερνα τωρα που θελεται να πατε κανενα προβλημα εγω θα ειμαι στη διαθεσησας οταν το ζητησεται (ειστα κε γυνεκοπαρεα):sm7::sm7: |
Απόσπασμα:
|
Μπράβο ρε Πασχάλη...Ωραία κίνηση!!!Να γιατί GsForum!!!! |
ετοιμες... φεύγουμε σε λίγο
ο giclas με έχει πάρει τηλ 10 φορές τουλάχιστον, έτοιμος να μας υποδεχτεί ζήτησε μόνο 1 βαζάκι γλυκό βύσινο...΄ φίλη και καλή μαγείρισα μάζεψε από το χωράφι της 10 κιλά κεράσι και αγριοκέρασο και του πάω 3 βαζάκια |
δυστυχώς το βύσινο βγαίνει στο 15 μέρες.:hmmm::hmmm:
|
Καλά να περάσετε Βάνα καλή ξεκούραση . :) :) :) |
:sm8: |
παη το βισηνο !!
πρην μια ωρα ηρθαν Κυπρο ! ολα καλα γυρο στης 1.00 θα της συνατησω πεθερα νοιφη κε εγκονη !!!!:sm7: γυνεκοπαρεα σας λεω ! |
Απόσπασμα:
Βγάλε κ καμιά φωτό ... ;) |
Καλά να περάσετε κορίτσια :):)
|
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 16:45. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!