![]() |
Η προστασία του πολίτη
Δε μπορώ ρε φούστη μου!
Πάνω που λέω να μην ξανασχοληθώ και σχολιάσω την αστυνομία, σεβόμενος συμφορουμίτες αστυνομικούς, πέφτω πάνω σε κάτι τέτοιο σαν κι αυτό που θα δείτε στο βίντεο και τρελλαίνομαι! Θαυμάστε τον αξιωματικό, σε καθιστική διαμαρτυρία. Κι η πλάκα είναι ότι έψαχνα στοιχεία για το άλλο νήμα που αναφερεται στην πρόταση για ανακαίνιση του Μαξίμου. Με κυνηγάει το θέμα....:cool::cool: Αφήνω τα σχόλια σε σας! |
Απάντηση: Η προστασία του πολίτη
Που ειχε γινει αυτο?
|
Απόσπασμα:
|
Είναι στις γραμμές του ηλεκτρικού στο Μοναστηράκι, στην αρχαία αγορά, βρέθηκε βωμός στους 12 θεούς κι έγινε προσφυγή στα δικαστήρια για να μην τον ξαναθάψουν. Η καθιστική διαμαρτυρία έγινε στις 12 Απριλίου.
Οποιος θέλει λεπτομέρειες μπορεί να δει εδώ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ: ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ !! ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ !! ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΩΡΕ; ΕΦΑΓΑΝ ΤΟ ΞΥΛΟ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ , ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ |
Απόσπασμα:
Για να κάνουμε και λίγη πλάκα, εσύ φταίς που με έβαλες να σχολιάσω στο άλλο θέμα!:D:D:D Αρχισα να το ψάχνω λίγο κι ορίστε! Δε θέλουν να βάλουν μυαλό μερικοί ρε φίλε! Αμα του την έπεφταν να απαντούσε, κάθονταν ήσυχοι οι άνθρωποι... |
Υπαρχουν αρκετες λαβες (οι των πολεμικων τεχνων το γνωριζουν πολυ καλα με τις οποιες σηκωνεις και 200 κιλα ανθρωπο σαν πουπουλο....)Ο υποφαινομενος μαλλον δεν εχει ιδεα...γιατι? Γιατι ειναι αξιωματικος και ειμαι απολυτα σιγουρος οτι προκειται απο κανενα γραφειο...Οι μαχιμοι αξιωματικοι ξερουν πως να χειριζονται τετοιες καταστασεις.Δεν με βρισκει συμφωνο 101% γιατι πολυ απλα δεν απειλειται απο κανενα και επιπλεον δεν ειναι ο ενδεικνυομενος τροπος απομακρυνσης διαδηλωτων σε καθιστικη διαδηλωση.
|
Φίλε μου να σε ρωτήσω κάτι.
Ξεκινάς το θέμα με το εξής΅: Πάνω που λέω να μην σχολιάζω την αστυνομία σεβόμενος συμφορουμίτες αστυνομικούς. Έχεις δηλαδή την εντύπωση ότι όταν σχολιάζεις την αστυνομία δεν σέβεσαι συμφορομίτες αστυνομικούς? Και ακόμη μία ερώτηση. Έχεις την εντύπωση ότι όταν σχολιάζεις μία εικόνα αστυνομικού που έκανε κάτι σωστό ή λάθος για σένα και ενδεχομένους για όλους πρέπει να απολογούνται οι συμφορουμίτες αστυνομκοί? |
ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ!!!!!
|
Απόσπασμα:
Σιγα τα χαδια!!! Για δεστε εδω πως θα επρεπε να αντιμετωπιζονται οι φιλειρηνικοι διαδηλωτες που κανουν καθιστικες διαμαρτυριες σε μια χωρα ευρωπαικη.......στην Γερμανια!!!! Εδω τους χαιδευουν!!!!! Αναρχια στο σπιτι του οποιος θελει, εγω και η οικογενεια μου (και τοσων αλλων που δεν μιλανε) δεν φταιμε σε τιποτα!!!! |
«Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται, διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία».
Ισοκράτης |
Όσον αφορά το βίντεο βλέπουμε έναν γιδοχωροφύλακα να προσπαθεί να διώξει τον κόσμο ενώ όπως προείπε κάποιος με κάποιες απλές λαβές ή όπως είδαμε στην Γερμανία με τα σωστά μέσα όλα γίνονται.
Αλλά βέβαια στην χώρα της δημοκρατίας το σπρέι απαγορεύται να το φέρει αστυνομικός και εκπαίδευση στις λαβές που πρέπει να κάνει δεν υπάρχει. Και αν τα εφάρμοζε παρόλα αυτά όλα τα προηγούμενα ο αστυνομικός (σπρέι στο προσωπο και λαβή) πίστεψτε με ο τύπος θα πονούσε πιο πολύ αλλά δεν θα φαινόταν στο βίντεο και μετα όλα καλά.......the end |
Απόσπασμα:
εγω βλεπω αξιωματικο της ΕΛΑΣ.....και αφου δεν ξερει λαβες και ολα οσα πρεπει να ξερει,καλυτερα να παει να μαμηθει πουθενα αλλου,ο ######### που κλωτσουσε γυναικες....ΝεύραΝεύραΝεύρα και βεβαια σε ενα τετοιο περιστατικο δεν παιρνει η μπαλλα ολους τους αστυνομικους,αλλα πρεπει να αναφερονται για το καλο της δημοκρατιας μας..:mad: |
Απόσπασμα:
Φίλε τα προβοκατόρικα σε παρακαλώ όχι σε μένα. Ξέρεις πολύ καλά τι εννοώ και γιατί άρχισα έτσι το θέμα. Αν δεν το καταλαβαίνεις, θα σου πω ότι ξεκίνησα έτσι, "απολογούμενος" με τον τρόπο μου σε συμφορουμίτες αστυνομικούς για εκφράσεις που έχω χρησιμοποιήσει παλαιότερα και με τους οποίους συνεννοούμαι ωραιότατα. Προτίμησα λοιπόν να μη χαρακτηρίσω, απλά παράθεσα το γεγονός. Νομίζω ότι απάντησα στις ερωτήσεις σου, αλλά πίστεψέ με, άλλη "πρόκληση" του είδους δε θα δεχθώ. |
ΑΛΗΤΗΣ !!! :mad::mad:ΝεύραΝεύρα:mad::mad:ΝεύραΝεύρα:mad::mad: |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Ποιος ομως κατεχει αυτες τις αξιες??? Κανεις!!! μονον η αστυνομια και το κρατος φταινε για ολα!! |
Απόσπασμα:
Εγω, σαν Γιωργος, εναν νομο κρατω και πιστευω, ''οποιος θνητος τα βαλει με άλλον θνητο ειναι υποχρεωμενος τις πιο πολλες φορες να ακολουθησει τους νομους της παλης που θα επιβαλει ο δυνατοτερος!!!'' Τωρα αν η καθε κοπελιά νομιζει οτι ειναι δυνατοτερη απο τα κοπέλια ¨η το καθε κοπέλι απο το συστημα... εεεε....ας παει να γινει ''ηρωιδα/ηρωας'' στα ματια των ''συναγωνιστων''της!!!! Οι οποιοι παρεπιπτοντως εκατσαν στην απεξω!! |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
ουτε προκειται να μαθουμε τι καπνο φουμαρει ο καθενας απ αυτους τους "διαμαρτυρομενους"!:) |
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
οποιος χτυπα γυναικα(για οποιονδηποτε λογο)απλα δεν ειναι αρσενικο....:cool: αν χειροκροτεις τετοιες συμπεριφορες και αλητειες,παω πασο....:hmmm: |
τουλαχιστον οι αλλοι δυο αστυνομικοι που φαινονται στο πλανο προσπαθουν να ακινητοποιησουν τους διαδηλωτες και οχι να τους δειρουν...μαλιστα αν ειδα καλα ο ενας προσπαθει να ηρεμησει τον βλαμενο και τον κραταει...αν οι αστυνομικοι μπορουσαν να περιορισουν τους ''συναδελφους''τους που εχουν τετοιες συμπεριφορες ,ισως να αλλαζε και η αρνητικη εικονα που εχει δημιουργηθει σε ενα μεγαλο κοματι του κοσμου
|
οποιος χτυπα γυναικα(για οποιονδηποτε λογο)απλα δεν ειναι αρσενικο....:cool: απλα και ομορφα... |
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Ομιλώ για τον τρόπο πρόσληψης στην Αστυνομία! |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
όταν η αστυνομία δεν προστατεύει τον πολίτη είναι εχθρός μου.,.,
όταν η αστυνομία σταμάτα αντιπυρηνικές διαδήλωσης είναι εχθρός μου.,.,. όταν η αστυνομία κοπανάει πολίτες βλ. άπειρα παραδείγματα δεν την επικροτώ.,. ὀταν ο αστυνόμος παύει να είναι άνθρωπος δεν τον έχω ανάγκη.,., τώρα θα μου μιλήσετε για νόμους και κανόνες.,., αυτοί οι νόμοι και κανόνες είναι που σκότωσαν και τον Σωκράτη και τον Χριστό.,., |
|
Απόσπασμα:
Αν κι έχω διαφωνήσει κάμποσες φορές με τον τρόπο που έχεις εκφραστεί, έχεις απόλυτο δίκιο! Και καλά έκανες κι έβαλες και το βίντεο, για να καταλάβουν όλοι για τι ακριβώς μιλάμε όταν καταγγέλουμε την αστυνομική αυθαιρεσία. Ακόμη κι όταν προσπαθούμε να την υποβιβάσουμε σε συμπεριφορά ενός ατόμου-αστυνομικού, αυτό που την επιτρέπει κι ίσως την υποδαυλίζει είναι η ατιμωρησία κι οι νόμοι τους. Αν ο κάθε τρελλαμένος αρχίσει να με βαράει δεν έχω δικαίωμα να αμυνθώ, αντίσταση κατά της αρχής σου λέει, άσχετα αν ο εκπρόσωπος της αρχής στραβογάμησε κι αποφάσισε ότι θα βγάλει το απωθημένο του πάνω στην πλάτη μου. Κάποιες εικόνες στο βίντεο είναι πραγματικά τραγικές, μου θυμίζουν τη ζαρντινιέρα..... Και προφανώς κανένας από αυτούς τους #######δες δεν τιμωρήθηκε. Σταματώ εδώ....:hmmm::hmmm: |
υπανθρωποι......ΝεύραΝεύραΝεύραΝεύρα |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 06:28. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!