![]() |
Κλήσεις Δημοτικής Αστυνομίας
Καλησπέρα σε όλους,
με γραψανε για 2η φορά (80Ε) στο κέντρο οι δημο!@$#. Ξέρει κανείς αν τα παίρνουν απ' την εφορία αν δεν πληρώσεις? Είχε ποτε κανείς πρόβλημα με την εφορία λόγω κλήσης της δημοτικής? Κάποιοι λένε οτι όταν γίνουν 300Ε τα στέλνουν στην εφορία... απόψεις? |
Απάντηση: Κλήσεις Δημοτικής Αστυνομίας
80€ Νεύρα
|
Απόσπασμα:
.... και 200 € στον πεζόδρομο ... :hmmm: |
Ανάλογα με τη πολιτική του Δήμου, εδώ στο Ηράκλειο στείλανε στα σπίτια μας ειδοποιήσεις πληρωμής μετά απο χρόνια.Δεν θα έχεις Δημοτική ενημερότητα στο μέλλον. Εντός 10 ημερών πληρώνεις τα μισά. Πάντως έλεγξε αν γράφει ώρα και δρόμο στην κλήση αλλιώς είναι άκυρη.
:( |
απ οτι ξερω πανε εφορια,πληρωσε τα μισα να ξεμπερδευεις!;)
|
Με τον Καλλικράτη θα απαιτείται και Δημοτική Ενημερότητα δεν την γλιτώνεις πληρώνεις τα μισά εντός 10 ημερών ;):) |
Απόσπασμα:
Κώστα όχι, δεν πάνε εφορία. Σίγουρα. Απόσπασμα:
Δημοτική κλήση δεν έχω πληρώσει ποτέ. Όταν κάποια στιγμή ήταν να εισπράξω χρήματα από τον Δήμο Αθηναίων :D, δήλωσα ότι δεν έχω καμία σχέση με το αυτοκίνητο, που μου έλεγαν και τελείωσε εκεί το θέμα. Το αυτοκίνητο ήταν δικό μου. :sm7: Μαζί τους τα έφαγα, τα €40. http://cdn.content.sweetim.com/sim/c...s/00020468.gif |
Εμενα παντως κληση για παρακαρισμα απο δημοτικη αστυνομια που δεν πληρωσα ηρθε μετα απο 1 χρονο περιπου διπλασιο ποσο.....δεν σε ξεχνανε!!!:hmmm::hmmm:
|
Σε βρίσκουνε σίγουρα... είτε direct απ' το Δήμο ή μέσω εφορίας !! ΔΕ σε ξεχνούνε...:hmmm: Πλήρωσε τα μισά και καθάρισε...;) |
Τρέχα πλήρωσε να ξεμπερδεύεις..
μπορεί όταν το θυμιθούν να πληρώσεις πολλαπλάσια..;) Και την άλλη φορά ξέχνα το αυτοκίνητο σπίτι..το gs είναι μια χαρά..;) |
Πριν 15 χρόνια είχαν χαρακτηριστεί παράνομες οι δημοτικές κλήσεις και παρκόμετρα που είχαν τοποθετηθεί,είχα φάει τρεις δεν πλήρωσα καμία,ωστόσο τα τελευταία χρόνια άλλαξε η κατάσταση και δεν ξέρα τις κυρώσεις που έχεις αν δεν πληρώσεις .Πάει εφορία τι γίνεται δεν ξέρω.....:cool: |
Απόσπασμα:
Χριστός Ανέστη. Διαβασέ με προσεκτικά και ακολούθησε βήμα βήμα τις κινήσεις. 1. Κάνε αίτηση για ακύρωση της παράβασης. Είναι ΑΓ. Κωνσταντίνου στον β' όροφο. Μετά την Πλατεία ομονοίας 100m. Έχεις προθεσμία 3 εργάσιμες ημέρες. 2. Όταν κάνεις την αίτηση να βάλεις λόγους γιατί είχες παρκάρει στο σημείο αυτό. α. Εάν ήσουν κοντά σε νοσοκομείο βάλε μια ξαφνική ζαλάδα και επίσκεψη εκεί. β.Να πείς ότι είχες ένα μικροατύχημα. γ.Να βάλεις ότι σου κλέψαν στο φανάρι πχ. αλοδαποί την τσάντα που είχες κρεμασμένη και έψαχνες να τη βρείς. 3. Όταν κάνεις αίτηση για ακύρωση πάρε με τηλ.... Πάντως μην πληρώσεις αμαχητί...... Καλή τύχη σου εύχωμαι |
Απόσπασμα:
Θα έπρεπε να είχαν πολλαπλασιες θέσεις για μηχανες και οχι να σε γραφουν στο 15λεπτο που παρκαρες, με 80ε προστιμο. το να παω στη δημοτικη να διαμαρτυρηθω, το θεωρω χαμενο χρονο. |
Γιατί 80 ευρώ; μπλε γραμμή είχε; έφαγα κι εγώ μιά κλήση με τη μηχανή, παραμονή Δεκαπανταύγουστου διότι την είχα αφήσει έξω από την πολυκατοικία που μένουν οι γονείς μου. Αδειος ο δρόμος, προσπάθησα να πείσω τον δημοτικό αστυνόμο να μην την κόψει..... δεν την πλήρωσα, περιμένω να δω τι θα γίνει...
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Σου χει επιδοθεί η κλήση επίσημα??
Έχεις υπογράψει μήπως?? Αν όχι αρνείσαι οτι την παρέλαβες και δεν μπορεί να γίνει προσαύξηση στο πρόστιμο. |
Και εγώ την έφαγα και τα πλήρωσα:yz
Τα μισά σε 10 μέρες:( |
Απόσπασμα:
Απλά απίστευτος! http://cdn.content.sweetim.com/sim/c...s/000204AE.gif Jefe http://content.sweetim.com/tbsig/sig.asp?img=ad1 |
παιδια να γνωριζεται οτι ουτε οι κλησεις σταθμευσεις που βεβαιωνονται απο την αστυνομια πηγαινουν εφορια(ακομη).
|
Απόσπασμα:
Εμένα ο κουνιάδος μου (ο εξυπνάκιας), έπαιρνε κλήσεις απ' τον Δήμο Αθηναίων κ τις πέταγε ... Έλα μωρέ μου έλεγε ... σιγά μην μας βρούνε ... Σε διαβεβαιώ ότι ΚΑΙ τον βρήκανε ΚΑΙ του έκοψαν τον κ@λ@ ... Πήγε να πάρει φορολογική ενημερότητα κ του λένε πάρε τ' @ ......... Απ' το 2000 έως το 2010 (πριν κλείσει δεκαετία κ παραγραφούν), του ήρθε το αγγούρι .... 880€ και με τα παρακάλια του έκαναν 10 άτοκες δόσεις ... :mad: Άρα .... όλα βρίσκονται ... . |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
... μπορεί ... :rolleyes: |
Απόσπασμα:
|
Και εγω εχω απληρωτες κλησεις απο την δημοτικη αστυνομια ,σε διαφορετικα μερη και με διαφορετικα οχηματα........μαλλον τους εχω μπερδεψει......εχουν περασει 15 χρονια απο την πρωτη!!!!!!!:cool:
|
Είναι απίστευτο πόσο χαζοί είναι οι νομοθετούντες, οι άρχοντες ή και οι υπάλληλοι για να μπορεί χωρίς πρόβλημα να γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια νόμους και ποινές οι "μάγκες - γνώστες - έχοντες τα κονέ". Και πόσο κορόιδα είναι οι υπόλοιποι που βλέπουν πως αυτός είναι ο νόμος και φαντάζονται πως πρέπει να συμμορφωθούν. Το λυπηρό είναι πως από τη μία οι "μάγκες - γνώστες - έχοντες τα κονέ" κάνουν ότι κάνουν και καμαρώνουν κιόλας σε γραπτό μάλιστα λόγο χωρίς να παίρνουν μαθήματα οι διοικούντες. Δυστυχώς ο κόσμος το είχε βούκινο πόσο ανύπαρκτοι είναι οι ελεγκτικοι μηχανισμοί σε όλα τα επίπεδα και τα κορόιδα είχαν ελαχιστοποιηθεί ενώ οι "μάγκες - γνώστες - έχοντες τα κονέ" μεγιστοποιηθεί σε σημείο που να μην είναι βιώσιμο το κράτος.
Η δικιά μου συμβουλή: Πολύ πιθανό να τη γλιτώσεις αν δε πληρώσεις. Από την άλλη τώρα που ψάχνουν εναγωνίως έσοδα και αγριεύει το πράγμα πρέπει να είσαι "πολύ μάγκας - πολύ γνώστης ή να έχεις πολλά κονέ" Για να ρωτάς εδώ στο forum δε τα έχεις εσύ. Ίσως να βρεθεί κάποιος "πολύ μάγκας - πολύ γνώστης ή έχον πολλά κονέ" και να στη σβήσει. Στην Ελλάδα ζούμε εξάλλου. |
Απόσπασμα:
|
Οι κλήσεις που δεν αναγράφουν στοιχεία οδηγού, οποίος και εάν τις βεβαιώσει, δεν πάνε για είσπραξη μέσω εφορίας. Υπάρχει όμως διυπουργική απόφαση όπου για πόσο πάνω από 100.000 δρχ.(αντίστοιχα σε εύρο μετά την αλλαγή νομίσματος) ο δήμος ενημερώνει την εφορία και δεν παίρνεις φορολογική ενημερότητα ! σε εκβιάζουν έτσι να πληρώσεις εάν θες άμεσα ενημερότητα. Διαφορετικά μπορείς να καταφύγεις δικαστικά κατά του δήμου- διαδικασία χρονοβόρα, με έξοδα και όχι σίγουρη κατάληξη !!!:cool::rolleyes:
Έχω την εντύπωση (δηλαδή βεβαιότητα ) ότι οι κλήσεις σταθμεύσεως για μότο έχουν τα μισά πρόστιμα……άρθρο 34 παρ.10 !!! ;) Άρα πας στον αρμόδιο δήμο και απαιτείς την μείωση του προστίμου στο μισό …και από αυτό το μισό πληρώνεις μέσα σε 10 μέρες τα μισά ! :):):) |
Απόσπασμα:
... thanks Θοδωρή ... ;) |
Απόσπασμα:
Δεν είναι ανάγκη να αναγράφεται το ΑΦΜ για να σε τσιμπήσουν... Εδώ και αρκετό καιρό οι εφορίες είναι ONLINE με το Υπουργείο Μεταφορών, οπότε από την πινακίδα πλέον βρίσκουν μονομιάς το ΑΦΜ σου !! |
Απόσπασμα:
πεστα ρε κωστη...:D |
Φίλε τώρα είδα ότι σε έγραψαν για κίτρινη διαγράμμιση. Αυτό αφορά το άρθρο 5 και δεν έχει μισό πρόστιμο. Επειδή αναφέρεις για χώρο στάθμευσης φορτηγού, διευκρίνισε τα εξής :
α) υπάρχει ρυθμιστική πινακίδα στον δρόμο που να απαγορεύει στάθμευση Ρ39,41,42 ΄η και στάση Ρ40 ? β) υπάρχει πινακίδα Ρ 3 (δρόμος προτεραιότητας) και η κίτρινη γραμμή είναι σε όλο το μήκος του δρόμου ΄η γ) περιορίζεται για την σήμανση του χώρου στάθμευσης του φορτηγού? Εάν συμβαίνει το γ) πρέπει 1ον ) να ζητήσεις από τον δήμο και να μάθεις εάν έχει εκδώσει άδεια για αυτήν την θέση και νόμιμα την έχει σημάνει ο ιδιοκτήτης, και 2ον ) να ζητήσεις να υπαχθεί η παράβαση στο άρθρο 34 παρ.3θ (να εμποδίζει τη χρήση χωρών στάθμευσης που σημαίνεται κατάλληλα) μιας και μιλάμε πλέον για χώρο στάθμευσης μπροστά από κάποιο κατάστημα-βιοτεχνία-αποθήκη-εργαστηριο κ.α. Σε αυτήν την περίπτωση το πρόστιμο είναι 40ευρο για auto και 20 για moto …άρα πληρώνεις 10 ευροπουλακια και καθάρισες.!:rolleyes: Να διευκρινίσεις από την αρχή ότι πρόκειται για μηχανή γιατί υπάρχουν πολλοί κομπλεξικοί που βλέπουν BMW και σκέφτονται <<έχει λεφτά αυτός…ας πληρώσει>> :mad:!!! Είμαι παθών με μια στάθμευση (σε γωνία) του θρυλικού R 27 μου.:) |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:08. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!