![]() |
GS1200ADV ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ CHECK
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ!!ΕΧΩ ΤΟ ΕΞΗΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑΚΙ!!!ΒΑΖΩ ΚΛΕΙΔΙ ΣΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΓΥΡΝΑΩ ΤΟΝ ΔΙΑΚΟΠΤΗ ΚΑΝΕΙ ΤΟ CHECK ΠΑΤΑΩ ΜΙΖΑ ΚΑΙ ΠΕΡΝΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ!!!ΑΠΟ ΤΙΣ 10 ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ ΤΙΣ 2 ΜΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΕΞΗΣ , ΑΝΟΙΓΟ ΔΙΑΚΟΠΤΗ ΠΡΙΝ ΑΝΑΨΕΙ ΤΟ CHECK Η ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΒΕΙ ΤΟ CHECK ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΚΟΝΤΕΡ ΞΑΝΑΝΑΒΕΙ ΞΑΝΑΚΛΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ CHECK ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ 2 ΣΤΙΣ 10 ΦΟΡΕΣ ,(Ο ΔΙΑΚΟΠΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΩ ΚΑΘΟΛΟΥ!!)
ΤΗΝ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΣΕΡΒΙΣ BMW ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙ ΤΟ ΠΡΟΚΑΛΗ ΑΥΤΟ. ΠΡΙΝ 8 ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΣΕΡΒΙΣ ΜΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΑ RESET ΣΤΟ ΡΕΛΑΝΤΙ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΗΚΕ Η ΑΝΤΛΙΑ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΚΑΙ ΞΕΜΕΙΝΑ ΞΑΝΑΠΗΓΑ ΣΤΟ ΣΕΡΒΙΣ ΑΛΑΞΑΜΕ ΑΝΤΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΞΑΝΑΕΙΠΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΑ UPDATE ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΤΗΣ!! ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΔΟΥΛΕΥΕ ΚΑΛΑ ΜΕΤΑ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ!!!ΑΠΟ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΠΛΕ Η ΜΗΧΑΝΗ. |
Απάντηση: GS1200ADV ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ CHECK
Kαλημερα. Κατα πρωτεις γραψτα ολα ελληνικα για να βγαλουμε νοημα !!! :( |
Απόσπασμα:
:D |
Απόσπασμα:
UPDATE=ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ RESET=ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ :sm7::sm7::sm7: |
ΔΗΛΑΔΗ ΛΟΛ=LOL!!:sm7:
|
Απόσπασμα:
|
Βρε παλιοπαιδα:pδεν αφηνετε το σπαμ και να ριξετε καμια ιδεα για το προβλημα του ανθρωπου?:hmmm:
Εγω φίλε μου πιστευω οτι το <<κολπακι >> που σου κανει ίσως να οφειλετε σε βρωμικες επαφες,,,,ισως ενα ΚΑΛΟ καθαριστικο ηλεκτρικων επαφων να βοηθουσε:) |
Ωραια θα το δοκιμασω και σας λέω....
|
:sm7:α ρε Ντινοπουλε
|
Πηγα συνεργειο και μου ειπαν οτι μπορει να ειναι καποιο καλωδιακη στην πλεξουδα κομενο κατω απο την κλειδαρια!!!!γιατι εχει συμβει αρκετες φορες σε αλλους με αποτελεσμα να κανει 2-3 φορες Check η μηχανη και σε λιγοτερες περιπτωσεις να σβηνει στα καλα καθουμενα κατι που μου συνεβει σημερα με 80 χλμ σε στροφη ευτυχος χωρις δυσαρεστα!!! Τελικα μετα απο 1 ωρα ψαξιμο καλα καλα δεν βρικαμε κατι κομμενο ριξαμε και καθαριστικο στις επαφες αλλα το προβλημα επιμενει!!!καμια ιδεα??
|
Μου το έχει κάνει κι εμένα μερικές φορές στον έλεγχο εκκίνησης... Δεν το έχω κοιτάξει για να πω την αλήθεια, οπότε είμαι περίεργος κι εγώ να δω αν θα βρείς κάτι...
|
Λογο ελειψης χρονου δεν το ειχα κοιταξει αλλα το προβλημα παραμενει και παρατηρω οτι γινετε ποιο επιμονο δηλαδη τον τελευτεο μηνα η μηχανη μου εχει σβησει 2 φορες στο δρομο σαν να κλεινεις τον διακοπτη μονο που κατι τετοιο δεν συνεβει σβηνει το κοντερ και ξανα ανοιγει κατι που θα το δειτε στο βιντεακι που με πολυ κοπο καταφερα να τραβηξω γιατι να θυμησω οτι δεν μου το κανει παντα!!!προσπαθουσα κανα μισαωρο να το φιλμαρο....
|
Μου το χε κάνει 1 φορά, άνοιξα διακόπτη πάνω στο check, σβήνουν όλα.
Κλείνω ξαναανοίγω, τίποτα. Κούνησα τον αρνητικό πόλο(έχω Odyssey) και ανοίγει κανονικά. Δεν μου το ξανάκανε ποτέ:) |
Είναι το γνωστό πρόβλημα της Μαμμάς.
Κάκιστη ποιότητα. Ένα σωρό καλούδια και δεν δουλεύουν. Αυτά τα προβλήματα έχουν να παρουσιαστούν σε άλους κατασκευαστές απο τη δεκαετία του 80. Κρίμα πάντως..........:hmmm: |
Δηλαδη ειναι τοσο απλο ενας απλος πολος μπαταριας??? θα το τσεκαρω!!!μακαρι να ειναι τοσο απλο ;)
|
Απόσπασμα:
Mπορεί να είναι και μια απ τις γειώσεις που καταλήγουν στον αρνητικό πόλο. Βγάλε τη σέλα και κούνα τις επαφές μετά το check να δεις αν θα σου κάνει blackout. Τις περισσότερες φορές ξεχνάμε οτι πρέπει να ξεκινήσουμε απ τα απλά:) |
αντε τον πολο μου μεσα.....:D:D
τον....κουνησες....;; εφτιαξε; |
Απόσπασμα:
φτιάχνω καφέ, θες?:sm7::sm7::sm7: |
Παιδια οχι τιποτα!!!τους καθαρισα κιολας παλι τιποτα.ενα πρασινο πραγματακι μαλλον ρελε πρεπει να ειναι που βρισκετε κατω απο την εργαλιοθηκη της μηχανης ξερουμε τι ρολο παιζει?
|
Απόσπασμα:
|
εγω θελω να ρωτησω,ποσοι απο εμας περιμενουμε να κανει (check) και ποσοι πατανε κατευθειαν την μιζα.εχει επιπτωσεις η μηχανη αν παταμε κατευθειαν την μιζα χωρις να εχει ολοκληρωθει το (check) ?
|
πεζει να ειναι το ρελε αυτο το προβλημα εχει να κανει με την εκινηση του κοντερ και των ηλεκτρωνικων της μηχανης?
|
Απόσπασμα:
Μάλλον με το γύρισμα της μίζας έχει να κάνει, δεν έχεις να χάσεις τίποτα, βγάλτο κ δες |
Απόσπασμα:
|
Instrument cluster problem - BMW R1200GS Forum : R1200 GS Forums βρηκα παρομιο προβλημα στο παλικαρι εδω
|
εγω δεν προσπαθω να μιζαρω καν μολις γυριζω το κλειδη κανει 3-4 δευτερα να αναψει το κοντερ και μετα ξανακλεινει 4-5 φορες μεχρι να κανει το check κανονικα...
|
καλα ειναι δυνατον να μην ξερει το συνεργειο γιατι συμβαινει αυτο?τι σου ειπαν δηλαδη?ολα καλα?παρε τηλεφωνο τον Βασιλη(fast&furious) kai κλεισε ενα ραντεβου και ολα θα παρουν το δρομο τους.
|
η βλαβη επισκευαστικε τελικα!!!για οσους αντιμετωπισουν προβημα ηταν ενα μαυρο κουτακι κατω απο το τιμονι κοστους γυρω στα 100 ευρω το ανταλακτικο αυτο μαλλον απο συστολη διαστολη καπου ειχε ανοιξει και προφανος με κανα πλυσιμο πιρε και νερα με αποτελεσμα να διμιουργει αυτο το προβλημα ακριβως πως λεγετε το ανταλλαντικο δεν ξερω θα μαθω ειναι στο μεγεθος σπιρτοκουτου περιπου !!!! απο την ωρα που το αλαξαμε δουλευει κανονικα το εργαλειο τωρα ασ περασουν και μερικες μερες και βλεπουμε!!!
|
Απόσπασμα:
:sm3::sm3::sm3: |
Απόσπασμα:
antenna ring μήπως? |
Απόσπασμα:
Eτσι οπως το περιεγραψε ο φιλος, και εμενα εκει πηγε το μυαλο μου :). Ταιριαζει και το, "κατω απο το τιμονι", και το "σπιρτοκουτο", αλλα και τα 100 ευρω :D. Για να δουμε αν οντως ειναι αυτο!!! |
Απόσπασμα:
|
αφου το εφτιαξες παλι καλα.............
|
|
1 Συνημμένο(α)
Δεν ειναι το antenna ring ειναι αυτο το κουτακι στην φωτο ελπιζω να φαινετε καλα για να καταλαβετε που ειναι και τι προβλημα μπορει να σας διμιουργισει καμια φορα!!! παντος δεν το εβρισκε ουτε η μαμα bmw ουτε ενας αλλος μαστορας που προτειναν να παω!!τελικα το εφτιαξα σε εναν αλλο φιλο ο οποιος του ειχε τυχει το ιδιο αλλη 1 φορα και να φανταστειτε το εψαχνε σε ενα αλλο gs 1200 6 μηνες!!!!εκεινου του αναβαν και τα φωτα μολις γυριζε διακοπτη ενω δεν πρεπει.
|
Έχεις πρόχειρο τον κωδικό απ το τιμολόγιο? Μήπως είναι το 13?
|
Φίλε μου παίζει να μας πεις τον κωδικό του ανταλλακτικού γιατί έχω το ίδιο ακριβώς πρόβλημα και δεν θέλω πάρω κάτι λάθος…
|
Περνω το μαστορα να μαθω κωδικο!!!
|
Απόσπασμα:
Για ελάχιστο χρόνο, τόσο όσο χρειάζεται ο εγκέφαλος όταν ελέγχει με το άνοιγμα ή άναβαν και έμεναν ανοιχτά? |
αναβαν τα φωτα με το που ανοιγες διακοπτη και μετα εκλειναν αμεσως γιατι εκανε παλι check σαν να εκλεινες το διακοπτη.βεβεα ο διακοπτης εμενε ανοιχτος.
|
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 14:34. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!