![]() |
Αγορα Demo Bike. Παγιδα ή Ευκαιρια;
Γεια σας! Καλο μηνα!
Ενδιαφερομαι για ενα RT1200RT σε αντικατασταση του Adve μου που πουλησα προσφατα. Εχω βρει ενα μοντελο 1/2010 φουλ εξτρα με 15000 χμ σε πολυ καλη εμφανισιακη κατασταση. Σε γνωστη αντιπροσωπεια BMW. H τιμη του καινουριου με τα εξτρα που εχει φτανει τα 21500. Το συγκεκριμενο το δινουν 16500. Φαινεται καλη περιπτωση. Το εκανα τεστ για κανα μισαωρο και κελαηδουσε! Αυτο που με κανει να δισταζω ειναι το γεγονος οτι η συγκεκριμενη μηχανη εχει χρησιμοποιηθει ως Demo Bike, και περαν αυτου το κυκλοφορουσε ενα "διευθυντικο στελεχος" οπως ειπαν.. Τα 15000 χμ λοιπον εχουν γινει απο πολλους και οχι απο εναν πρωην κατοχο! Ενταξει, καποιος που θα δοκιμασει μια τετοια μηχανη δεν θα παει να την σπασει! Οπως και εγω που τη δοκιμασα ημουν λιγο κοτα και λογω του ογκου της.. Εσεις τι λετε; Ευχαριστω! |
Απάντηση: Αγορα Demo Bike. Παγιδα ή Ευκαιρια;
Με τι εγγύηση στο δίνουν ;
|
Απόσπασμα:
|
γιατί δεν την κάνουν 12 μήνες και 15 χιλιάρικα
παζάρεψε το, ξέρουν ότι θα τους δυσκολέψει και πες τους ότι πριν θα το πας σε άλλον εξουσιοδοτημένο να το τσεκάρει |
Σε οκτώ μήνες αν υπάρχει πρόβλημα από την προηγούμενη χρήση θα το έχεις καταλάβει....
Άσε που τι μπορείς να κάνεις σε ένα τέτοιο μηχανάκι... Αντίστοιχη μηχανή πόσο την βρίσκεις δηλαδή σε αγγελία ; |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Πολύς κόσμος το έχει κάνει.
Εγώ θα πίεζα κι άλλο - όσο σε βλέπουν ζεστό δεν θα κατέβουν. Αν πιστέψουν ότι σε χάνουν (παράτα τους και για λίγο καιρό, σιγά μην την δώσουν)... |
Απόσπασμα:
Μονο στην Γερμανια (mobile.de) υπαρχουν αντιστοιχες και με λιγοτερα χιλιομετρα, στα 15000 ευρω πανω κατω.. Αλλα φανταζομαι το κοστος της μεταφορας και του εκτελωνισμου ανεβαζουν κατα πολυ το κοστος! |
Αν το μηχανακι ειναι εμφανισιακα ενταξει και εχει κανει και τα σερβις του κανονικα, δεν εχει αναγκη. Ελεγξε το ετσι και αλλιως και με καποιον της εμπιστοσυνης σου. Η τιμη του ειναι λογικη, αλλωστε ειναι και μηχανακι τοσο καλο που δεν θα το αλλαξεις συντομα. Τελος αν ειναι να παροσιασει καποιο προβλημα, αυτο θα φανει μεσα στο 8μηνο.
|
Δεν είναι και κελεπούρι:cool:
Πιστεύω οτι μπορείς να βρεις καλύτερες ευκαιρίες:hmmm: Κοίτα R1200RT πωλείται 15.000ε με 2.500 χιλιόμετρα Κοίτα και αυτό BMW RT1200 μοντέλο 2008 με 23.500 11.000 ευρώ. Ψάξε ;););) |
Απόσπασμα:
το δεύτερο πουλήθηκε προ πολλού. Το ζουμί στην αγγελία, ιδίως αν είναι κλειδωμένη, βρίσκεται στην τελευταία σελίδα.;) |
kατα κερους εχω δοκιμαση παρα πολλες demo κε πιστεψεμαι κανενας δεν δοκημαζη να παρη μια τετια μηχανη πανω απο της 4000 στροφες ποσο μαλλο ενα στελεχος της ΒΜW
το μονο πραμα που ειχα δοκημαση εντονα ηταν το trachion control την προτη φορα σε μοντελο του 08 διοτι προτη φορα συναντουσα εκηνο που συγουρα μπορης να εξασφαλησης ειναι στην εγκιηση 2 χρονια γραπτος φυσηκα μια μοτοσηκλετα που δεν παρουσιαζη προβλημα στης 2000χλ δεν προκητε να παρουσιαση μετα |
Απόσπασμα:
Φίλε μου, ξέρω πολύ καλά τι έγραψα και για το αν πουλιούνται ... Παράδειγμα έδωσα στον φίλο για το οτι αυτό που βρήκε (κατά την γνώμη μου) ΔΕΝ είναι σούπερ ευκαιρία. Άσε που είναι από test ride. Μόνο και μόνο αυτό εμένα θα με έδιωχνε μακριάαααααααααααααααααα. Όποιος παίρνει μηχανάκι για test ride ή αυτο κίνητο κοιτάει να το γ@μ@σει. Βγάζει πάνω του όλη του την κ@υλ@. Οτι δηλαδή ΔΕΝ θα κάνει ΠΟΤΕ στην δική του μοτό. Τώρα το οτι την είχε στέλεχος και π@π@ριές, εγώ τα ακούω βερεσέ.:cool: |
Με 13.000ε εγώ θα την έπαιρνα.Όπως είπα παραπάνω το test ride με χαλάει:cool:
|
Η τιμή είναι καλή για τον εξοπλισμό της και την ηλικία της, τα 15000κμ σε 1 χρόνο προβληματίζουν, αλλά δεν μπορεί να τα έχουμε όλα.
Έχω πάρει όπως είπα στο Νικόλα το Κ1300R με 2500κμ 1 έτους από τη μαμα και μου λέγανε και μένα οτι την οδηγούσε διευθυντικό στέλεχος και οταν έφτασε διαπίστωσα οτι ετρεχε πίστα η την τρέχανε σαν σε πίστα. Παρόλα αυτά βγήκε καλή μέχρι τώρα)... Εγώ θα το έπερνα το RT... :) |
Μπορεί να την έχουν δώσει και για τεστ σε περιοδικά, για ψάξε λίγο παραπάνω, εκει τα σκιζουν!
Αλλά με χαλάει πολύ ότι δεν σου δίνουν 1 έτος τουλάχιστον εγγύηση:( |
Απόσπασμα:
|
εγω θα το περνα,παζαρεψε οσο μπορεις τιμη και εγγυηση!:)
|
Απόσπασμα:
|
Ρε παιδιά, εδώ του φίλου σου το μηχανάκι παίρνεις και το ξεσκίζεις.
Όχι όταν είναι αντιπρωσοπείας το μηχανάκι. Του γ@μ@ς οτι έχει και δεν έχει:cool::cool::cool::sm7: Και οτι δεν το έχουν πάρει περιοδικά, ποιός το εγγυάται;;;;:confused: |
Απόσπασμα:
θες να γινουμε φιλοι?:rolleyes: :sm7::sm7::sm7: |
Οταν λετε να το σκισει, τι εννοειτε? Να το παει με 200? Να το πλακωσει στα φρενα? Να πιασει κοφτη 100 φορες? Ε, και? Τι θα παθει δηλαδη? Το πολυ-πολυ να θελει ενα σετ τακακια (αυτο ελεγχεται ευκολα). Αν δεν εχει τρακαρει, πεσει και αν εχει ολα τα σερβις του δεν παθαινει τιποτα! Ζητα απο την αντιππροσωπεια να στο δωσει με σερβις (λαδια φιλτρα, κλπ.) καινουργια, για να ξερεις τι σου γινεται. Και αν μπορεις παζαρεψε την τιμη, αν και καπου εκει πουλιουνται αυτα.
|
Απόσπασμα:
Ααααα καλά.Θα σου δώσω το μηχανάκι μου να μου το στρώσεις:D |
Απόσπασμα:
Γιατί ο κάθε εγκ@υλ@ς που καβαλάει το τεστ ντράιβ, αυτό κάνει:cool::cool::cool: |
Τι να το κανει αν βγαλει προβλημα στο 8αμηνο????
Θα τους το παει πισω??? Απο Γερμανια επειδη το εψαχνα καποια στιγμη να υπολογιζεις οτι θελει περιπου 1000 με 1500 ευρο παραπανω αν και αν πας εκει μπορεις να κανεις και αλλα παζαρια αφου θα εχεις το μετρητο ;) και μετα ειναι καλη ευκαιρεια να ερθεις και με τη μηχανη ΣΟΥ καβαλα!!! |
Παιδια ευχαριστω ολους σας για τις απαντησεις σας! Μαλλον δεν θα προχωρησω στην συγκεκριμενη αγορα.. Προσανατολιζομαι στη λυση της εισαγωγης απο Γερμανια αντιστοιχης μηχανης μεσω τριτου..
|
Μόλις πριν 10 μέρες αγόρασα το καινούργιο R1200RT με τους διπλούς εκκεντροφόρους 21030 ευρώ από την μαμά είχε πρόβλημα το σύστημα ένδειξης καυσίμων στα πρώτα 1000 κμ έγινε εχθές το servis με την εγγύηση αντικαταστάθηκε ψιλοπροβληματάκια σε διακόπτη ζελατίνας και σε διακόπτη ρύθμισης φώτων λόγω τις εγγύησης θα αντικατασταθούν . τώρα εγώ στο παρελθόν μεταχειρισμένο μηχανάκι το ξαναπλήρωσα Αγόρασα καινούργιο και πάλι ψιλοπροβλήματα υπάρχουν αλλά εδώ υπάρχει η εγγύηση . Θα το τρελάνω στα χιλιόμετρα που ότι πάθει να το πάθει στην εγγύηση και μετά θα έχει στρώση. Άλλωστε διαθέτει αρκετά ηλεκτρονικά συστήματα που πρέπει να δοκιμαστούν και που αυτά παρουσιάζουν προβλήματα δεν είναι μόνο ο κινητήρας .
Άλλωστε με το 3esy ride το καινούργιο το πληρώνεις λίγο – λίγο. Αυτά εσύ αποφασίζεις. |
Καλησπερα Ευτυχη! Καλοριζικο το Εργαλειο σου και καλοταξιδο! Εχω και προσωπικη πειρα απο τετοια προβληματα με την πρωτη μου μπεμπα που την ειχα παρει καινουρια! Γι αυτο θελω να εχω εγγυηση! Απο εξω αν την φερω δεν θα εχω προβλημα στο θεμα εγγυησης σωστα;
Εσυ την πηρες με το 3easy? Εντυπωσεις μεχρι τωρα; ΥΓ Ανεβηκες Αθηνα για σερβις η τα κανεις Κρητη; |
Την αγόρασα απο ΧΑΝΙΑ Το μηχανάκι έναι άλλο πράμα λιμουζίνα το σέρβις στα Χάνια άριστο το συνεργείο και οι άνθρωποι ;Oλα καλά τώρα.EΤΟΙΜΆΖΟΜΕ ΓΙΑ ΜΕΓΆΛΑ ΤΑΞΊΔΙΑ
δες την Η υποδοχή της νύφης... ;) (το νέο RT του Ευτύχη) GS Forum > -----> Μοτοσικλέτα > Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 22:13. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!